RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Γειά σας και πάλι! Μιας και είμαι 17, και σε 1ν χρόνο είμαι 18! (ΥΑΥ!), θα μαζέψω λεφτά μιας και φέτος δεν παίζει να πολυβγαίνω, πανελλήνιες you know.. Το townmate θα αναπαυθεί εν ειρήνη στο γκαράζ, κατω απ την κουκούλα, το Dinamik δεν θα πολυβγαίνει, γιατί η βενζίνη θα έχει φθάσει στα ύψη και είναι και δίχρονο, αρα θα είναι και αυτό στο γκαράζ κάτω απ την κουκούλα (αλλη! οχι αυτη του townmate :P ). Και θα ήθελα τα φώτα σας, για το θέμα του να αγοράσω ένα παπί αντε μεχρι 1300 ευρά, και καινούριο. Σκεφτόμουν για καινουριο Daytona Sprinter 125. Ξεκοκάλιασα όλο το φόρουμ, είδα ποστς, θεματα, και γέμισα απο θετικες και αρνητικές αποψεις περι γκαζιού και αξιοπιστίας! Για να δώσουμε ενα τελος στις αντιπαραθέσεις να το πω ευθαίως. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ Ή ΟΧΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 ναι ρε φιλε πουλα το DINAMIC κ παρε ενα χ ενα ινοβα το ι και να σε κιριλε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Tο dinamik δεν παίζει να το πουλήσω, γιατί έτσι σβήνει το αποθημένο μου για μηχανή. Έχει συμπλέκτη και παίρνει τις ταχύτητες σαν μεγάλη μηχανη. Οταν θα έρθει η ωρα να παρω μια, φυσικα και θα πουλησω το dinamik ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να ρωτήσω ποιος ο λόγος να αγοράσεις και τρίτο παπί? Έχεις ήδη ένα από τα πιο δυνατά παπιά που κυκλοφορούν, το Dinamik!Για λόγο να χρεωθείς άσκοπα για καινούργιο εφόσον έχεις σκοπό να τα έχεις στο γκαράζ επειδή έχεις πανελλήνιες! Επίσης νομίζω ότι 2-3 άντε 4 ευρώ δεν είναι δα και τόσο μεγάλο ποσό για βενζίνες!Μιλάω για παπί που είναι ήδη στην κατοχή σου!Ποιος ο λόγος λοιπόν να μπεις σε αγορά για καινούργιο! :think: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2011 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 δικιο έχεις μεν. Αλλα το yamaha απέπνευσε. Και ήθελα ένα παπί να είμαι συνέχεια στον δρόμο. 4Τ μονοδρομος. γιατι το dinamik μπουκώνει, δεν κανει να είναι στο ρελαντι. και οσο θα ειμαι μεσα στην πόλη αυτό θα γίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Μπουκώνει το Dinamik?Βασικά δεν μπουκώνει το Dinamik, εσύ το μπουκώνεις! Πως πας?Με 20 και 5η? Αν θέλεις να κάνεις "κράτει" μπορείς να περιοριστείς, μιας που θα διαβάζεις 1 χρόνο, στις μετακινήσεις σου με το Dinamik και όσο πιο ευλαβικά γίνεται όσον αφορά τις βενζίνες! Δεν είναι καιρός να ανοιχτείς και πόσο μάλλον για ακόμα ένα παπί!Κάνε υπομονή, μάζεψε χρήματα σιγά σιγά και αργότερα παίρνεις ένα μεγαλύτερο! Άλλο είναι να τα στάζεις 1300 μπραφ και άλλο να τα δίνεις στις βενζίνες του Dinamik! Αν φερθείς σωστά μια χαρά θα είναι οι βενζίνες του! Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 +1 στον st3li0s Αν δεν πηγαίνεις παντού πίνωντας του το αίμα και πηγαίνεις χαλαρά με όχι πολύ ψηλες στροφές (οχι και χαμηλες ομως γιατι μπουκόνουν) θα είσαι μια χαρά. Τώρα παλι αν θες σον και καλα να παρεις ενα 4χρονο παπί,μπορείς να παρεις με 1300ε ενα πολύ καλο μαμα μεταχειρισμενο crypton και οχι daytona haojin sukida yahumat και παει λεγοντας :P Εγώ παντως είχα dt 125 και wr 200 πρίν παρω το RS και δέν ειχα ποτε προβλημα στις βενζίνες για κοντινές αποστάσεις κτλπ... τωρα αν πας καμια διαδρομή καμια 100 χιλιομετρα τοτε ναι μην την κανεις με το dinamik... ναι ρε φιλε πουλα το DINAMIC κ παρε ενα χ ενα ινοβα το ι και να σε κιριλε ... Τί κυριλέ να είναι ρε γούκε με το παπί? Εσυ με το supra σου θεωρήσε κυριλέ ακομα και με την μανίσια εξάτμιση? :P Αν θελει να είναι κυριλέ το παλικάρι θα πάρει ενα αυτόματο. π.σ. τον ξέρω μην παρεξηγήσετε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Εγώ παντως είχα dt 125 και wr 200 πρίν παρω το RS και δέν ειχα ποτε προβλημα στις βενζίνες για κοντινές αποστάσεις κτλπ... τωρα αν πας καμια διαδρομή καμια 100 χιλιομετρα τοτε ναι μην την κανεις με το dinamik... Τα 100χλμ ταξίδι με 100χλμ/ώρα κολλημένα και σταθερά σε νορμάλ δρόμο θα ξοδέψεις 5-7 ευρώ βενζίνη...με το Dinamik! Επιβεβαιωμένο και διαπιστωμένο από εμένα τον ίδιο !Και βάζω και Shell V-Power Racing, δηλαδή πιο ακριβή από τις υπόλοιπες! Βάρος: Εμένα και την τσάντα πλάτης! Γιατί να μην την κάνει την διαδρομή?Αν βάλεις στην άκρη ότι θα πρέπει να ξέρεις που να σταματήσεις να γεμίσεις βενζίνη και την σχετική κούραση του αέρα δεν νομίζω ότι θα κολώσει το μηχανάκι...και επιπλέον δεν θα σου ζητήσει και τόσες βενζίνες σε σύγκριση με άλλα παπιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 hmmm έχετε δίκιο .... θα μείνω στο modenas :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Τόσο λιγο? Και με 100 κοιολας κολλημένα? Τότε μια χαρά καίει. Νόμιζα η καταναλωση του είναι πανω κατω στα πλαίσια του Z γι αυτο το ανεφερα! Μείνε στο dinamik τοτε,αυτα τα λευτα θα σου χρειαστούν για να παρεις κατι μεγαλύτερο αργοτερα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 btw, που μπορώ να βρω αυτοκόλλητο mybike, να ειναι μόνο τα γράμματα. χωρις το ασπρο background? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Μπορείς να το φτιάξεις σε ενα μαγαζι που κάνουν αυτοκόλητα. @xaros4 οχι ζώον δεν θα είναι κυριλέ με το παπί. Τελεία και παύλα - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 @Redlight αν δεν πάρεις 50αρι που είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις λόγω της ηλικίας σου τότε κράτα το dinamik δεν αξίζει να πάρεις άλλο ένα παπί αν δεν κάνεις μεγάλες διαδρομές @ djnoizeteck Για να είναι κάποιος "κυριλέ" πρέπει να κυκλοφορεί με ντουλάπα (pcx και παρόμοια scooter) ; δεν νομίζω , ένα μαμά cbf 125 ή ακόμα και innova είναι πολύ καλύτερη επιλογή . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Thanks ρε παιδια, και για τις πληροφοριες για τα αυτοκολλητα. Είχα μια συζητηση με τους δικούς μου, και μου ειπαν να μαζεψω μερικα λεφτα, και αμα με το καλο περασω αστυνομια αξιωματικων (Μην με βαρεσετε :P) και θα βγαλω ολα τα διπλωματα εκει μεσα, θα μου βαλουν και αυτοι λεφτα και θα παρω μεγαλη μηχανη. [ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ!!!!!] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 @stavros-2stroker για το cbf δέν αντιλέγο αλλα όσο να ναι το παπί είναι ποιο πολύ για δουλειές μεσα στην πόλη κτλπ... αλλιως να πας ντυμένος κυριλέ για ένα ποτάκι το βράδυ με το pcx(που παρεπιπτόντως δεν ειναι καθολου ντουλάπα) ή με το cbf και αλλιώς με το παπί...δέν ξέρω δεν μου κάθεται καλά στην ιδέα ''κυριλέ'' Γνώμη μου,τωρα αυτά απο εκει και πέρα είναι γούστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 @stavros-2stroker για το cbf δέν αντιλέγο αλλα όσο να ναι το παπί είναι ποιο πολύ για δουλειές μεσα στην πόλη κτλπ... αλλιως να πας ντυμένος κυριλέ για ένα ποτάκι το βράδυ με το pcx(που παρεπιπτόντως δεν ειναι καθολου ντουλάπα) ή με το cbf και αλλιώς με το παπί...δέν ξέρω δεν μου κάθεται καλά στην ιδέα ''κυριλέ'' Γνώμη μου,τωρα αυτά απο εκει και πέρα είναι γούστα! Κυριλέ στην μοτοσυκλέτα δεν έχει! Θα πας με το Bering (ή οποιοδήποτε άλλο παπούτσι,Bering έχω εγώ γι'αυτό ) το παπουτσάκι το κομψό, το παντελόνι σου, το μπουφάν με τα προστατευτικά και από μέσα αν θες φόρα πουκάμισο και το κράνος σου! Έτσι θα πας για ποτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες