panosmat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 γεια σας μετά απο σκεψη αποφασισα μαζι με τον μπατζανακη μου να παρουμε 2 gs 650 (του κουτιου) θα θέλαμε καποιες γνωμες και βασικά αν ειναι αξιοπιστα moto μενουμε σε χωριο και η χρηση τους θα είναι λίγο από όλα διαδρομες max 120km ευχαριστουμε προκαταβολικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ. Υπάρχουν ήδη ανοιγμένα θέματα για την συγκεκριμένη μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 γεια σας μετά απο σκεψη αποφασισα μαζι με τον μπατζανακη μου να παρουμε 2 gs 650 (του κουτιου) θα θέλαμε καποιες γνωμες και βασικά αν ειναι αξιοπιστα moto μενουμε σε χωριο και η χρηση τους θα είναι λίγο από όλα διαδρομες max 120km ευχαριστουμε προκαταβολικα! το μηχανάκι είναι στην αγορά χρόνια τώρα, η αξιοπιστία του είναι δεδομένη, όσο αναφορά τις διαδρομές που αναφέρεις: "ψωμοτύρι" πάρτε τα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foogr01 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 το μηχανάκι είναι στην αγορά χρόνια τώρα, η αξιοπιστία του είναι δεδομένη, όσο αναφορά τις διαδρομές που αναφέρεις: "ψωμοτύρι" πάρτε τα Λιτός, περιεκτικός κ σωστότατος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosmat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 καποιος που να εχει το καινουργιο υπαρχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 ριξε κι εδω μια ματια. δεν ξερω τι παιζει ακριβως αλλα καλο ειναι να εισαι ενημερωμενος. g650gs fork failure γενικα αν γνωριζεις αγγλικα ψαξε στο σαιτ, το εχουν αρκετοι το καινουριο και θα ακουσεις και αρκετες καλες γνωμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) 2 gs 650 με 650cc ή 800cc? μονοκυλινδρο ή δικυλινδρο? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2011 από τον DOCORTHO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosmat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 το μονοκυλινδρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 δοκιμασμένη μηχανή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα , εξαιρετικά οικονομική με χαμηλές απαιτήσεις και τωρα που το εκσυχρονισανε εγινε ακόμη καλύτερο εχει πολύ άνετη σέλα και ειναι απο τα καλύτερα entry level bikes αντε και καλορίζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntzanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Παιδια η 650 μοντελο του 04 ειναι injection ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Παιδια η 650 μοντελο του 04 ειναι injection ? Ναι και 2 μπουζο (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 καποιος που να εχει το καινουργιο υπαρχει? Γεια σου φιλε μου,πριν κανα 5μηνο το τσιμπησα,για βολτες-ταξιδακια με την γυναικα μου.Πρωτη μου μηχανη,στα 35,οποτε αναζητουσα κατι ευκολοδηγητο κ σιγουρα η gs650 ειναι ευκολοδηγητη.Σουπερ ανετοτατο καθισμα για οδηγο συνοδηγο,σκυλι σε σκατοδρομους.Υπερευχαριστημενος για την αγορα. Με το καλο να τις παρετε παιδια εφοσον καταληξατε. Οτι θελεις ρωτας φιλε. Καλη συνεχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 το ειχα εγω για μια μερα κ το εκανα μερικες βολτιτσες ! ευκολο στην οδιγιση σαν παπι ....μου περασε εντελως αδιαφορο ομως .... σιγουρα παντως αν εισαι πανω απο 1.80 δεν θα σε βολεψει....μου φανηκε πολυ μικρο ....μπορει να ητανε κ ιδεα μου επειδη εχω συνηθησει στο 1200 κοιτα παντως κ το f800 GS...πολυ πιο ''ΜΗΧΑΝΗ'' απ το g 650 GS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Ηταν ενα από τα 3 υποψήφια όταν κοιτούσα για μηχανή! Αρκετά καλό και όμορφο! Πιστεύω ότι σε καλύπτει άπολυτα! Go for it... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Γεια σου φιλε μου,πριν κανα 5μηνο το τσιμπησα,για βολτες-ταξιδακια με την γυναικα μου.Πρωτη μου μηχανη,στα 35,οποτε αναζητουσα κατι ευκολοδηγητο κ σιγουρα η gs650 ειναι ευκολοδηγητη.Σουπερ ανετοτατο καθισμα για οδηγο συνοδηγο,σκυλι σε σκατοδρομους.Υπερευχαριστημενος για την αγορα. Με το καλο να τις παρετε παιδια εφοσον καταληξατε. Οτι θελεις ρωτας φιλε. Καλη συνεχεια. Να σε ρωτήσω, οκ για μέσα στη πόλη εχω διαβάσει κριτικές από κατόχους, για ταξιδάκια όμως τι λέει? Εχεις κάνει? Είναι άνετο για μεγάλες αποστάσεις? Με τον αέρα υπάρχει πρόβλημα? Με το φόρτωμα αποσκευών? Δεν έχει σχέση με το θέμα του παιδιού, δική μου απορία είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntzanis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Συμφωνω για μεσα στην πολη ειναι πολυ καλο πολυ ευελικτο και οικονομικο.Ρωτησα πριν για το μοντελο του 2004 αν ειναι injection γιατι αυτη την εποχη που δεν ξερεις τι μας περιμενει δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα και υπαρχει μια περιπτωση για μια 650αρα '04 αραγμενη για χρονια σε γκαραζ.Υπαρχει περιπτωση να εχουν κολλησει μεσα απο την ακινησια Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 από τον Ntzanis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foogr01 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Να σε ρωτήσω, οκ για μέσα στη πόλη εχω διαβάσει κριτικές από κατόχους, για ταξιδάκια όμως τι λέει? Εχεις κάνει? Είναι άνετο για μεγάλες αποστάσεις? Με τον αέρα υπάρχει πρόβλημα? Με το φόρτωμα αποσκευών? Δεν έχει σχέση με το θέμα του παιδιού, δική μου απορία είναι... Έχω το G του '09. Το μόνο που άλλαξε ουσιαστικά είναι η σχεδίασή του. Είναι πολύ άνετο αρκεί να μη θέλεις ταχύτητα. 120 πάει ανετότατα. Κ 140 ταξιδεύει. Η σέλα του πολύ άνετη κ δεν κουράζει όσο κ να κάθεσαι. Για τον αέρα καλό θα ήταν μια ψηλότερη ζελατίνα (ανάλογα κ το ύψος του αναβάτη βέβαια - αν είναι πολύ ψηλός πιθανότατα να μην τον καλύπτει). Φόρτωμα όσο θες. Τριβάλιτσο, tankbag κλπ... αντέχει ! Σε επαρχιακό δρόμο ή εθνική ξεχνάς να βάλεις βενζίνη. Γενικά είναι μηχανάκι "χαλαρό" :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες