gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 γιωργο απλα αμα δεις και το χαρτη των λαδιων το 10-40 δεν ειναι για πανω απο 35 βαθμους κελσιου. γινεται νερο και δεν προστατευει τον κινητηρα. οσον αφορα προσωπικη εμπειρια στο daytona 72 που ειχα οταν ειχα βαλει λαδι 10 40 το πινε σαν την βενζινη 15/50 και 20/50 που εχω δοκιμασει το καιει. 10/40 χρησιμοποιει η πλειοψηφια και ειναι το ΣΩΣΤΟ. Δεν προκειται, λοιπον, για την προσωπικη εμπειρια του καθενος... Εξαλλου, καθε κινητηρας ειναι διαφορετικος. Η μπεμπα θελει ορυκτελαια για να δουλευει σωστα..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 γιωργηδες σας εμπιστευομαι και χαρι σε σας εβαλα 10 40. και γω 10 40 θα βαζω. τωρα την εταιρια για μοτουλ με βλεπω. το τρανσαλπ βαζεις και ορυκτελαιο αμα θες ή απαγορευεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 και επειδη εχει δικιο ο γιωργος το καναμε λαδοθεμα να πω και γω προσωπικη εμπειρια απο χωμα. παροτι δεν φοραω χωματινα ελαστικα ( michelin anakee 2 φοραω) σε μια αποσταση 10 χιλιομετρα χαλια βραχοχωματοδρομος το τρανσαλπ ειχε απιστευτη αισθηση δεν με κουρασε καθολου δεν φοβηθηκα καθολου. φαντασου να φορουσα ελαστικα με τακουνι. μονο το κοπανημα της μπαγκαζιερας με εκνευρισε. στιγμες που χρειαστηκα να φρεναρω αποτομα επισης πολυ καλη αισθηση. τα αμορτισερ παροτι ειναι μαμα πολυ ικανοποιητικα. αισθηση εμπιστοσυνης ,φιλικο μηχανημα, αξιοπιστο ,ενα πραγματικο HONDA... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Λοιπον, εχω ενα θεματακι. Πριν λιγες βδομαδες παρατηρησα οτι κατω απο τη παρκαρισμενη μηχανη υπηρχε κηλιδα με σκουρο υγρο ακριβως κατω απο το κεντρικο σταντ. Αποδειχθηκε τελικα οτι ειναι απο την υπερχειλιση βενζινης.... Σημερα ειδα παλι μια μεγαλη κηλιδα να σταζει ακομα, τη στιγμη που η μηχανη ειναι ακινητη απο το σαββατο. Τι συμβαινει ρε παιδια? Μεχρι πριν λιγο εσταζε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 αφου ειναι βενζινη μην ανησηχεις.. αρχικα... μαλλον απο το λαστιχο αναθυμιασεων θα ειναι. σκουπισε καλα κ κοιτα απο κατω Γιωργη να εντοπισεις απο που...γιατι αμα ''τρεχει'' ακομα μηπως εχεις καμια διαρροη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) ενα up λογω νεων ελαστικων... ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ 800 ΧΙΛ.=ΛΑΔΙΑ-ΦΙΛΤΡΟ 6000 ΧΙΛ= ΛΑΔΙΑ-ΦΙΛΤΡΟ 12000 ΧΙΛ.=SERVICE+ΒΑΛΒΙΔΕΣ 16000 ΧΙΛ=ΛΑΔΙΑ-ΦΙΛΤΡΑ-ΥΓΡΑ-ΛΑΣΤΙΧΑ-ΑΛΥΔΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ-ΤΑΚΑΚΙΑ ΠΙΣΩ 20000 ΧΙΛ.=ΛΑΔΙΑ-ΦΙΛΤΡΟ-ΤΑΚΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ 20400 ΧΙΛ=ΜΠΑΤΑΡΙΑ (21 μηνες μετα την αγορα) 23500 ΧΙΛ=SERVICE+ΒΑΛΒΙΔΕΣ+ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΙΜΟΝΙΟΥ 27800 αλλαγη λαδιων + φιλτρο 29500 αλλαγη λαμπας εμπρος (στα 3 χρονια) 30000 αλλαγη ελαστικων κ εμπρος σαμπρελα 30250=γενικο σερβις (λαδια,φιλτρα,αντιψυκτικο,υγρα φρενων,βαλβιδες,καρπυρατερ,ντιζα συμπλεκτη,αλλαγη λαδιων στα καλαμια) 33900:αλλαγη σαμπρελα εμπρος, 34800 αλλαγη λαδιων-φιλτρο-τακακια εμπρος πισω 37300 αλλαγη μπαταριας 31-05-2011 37480 -Αλλαγη λαδιων-φιλτρου-Αλαγγη αντιψυκτικου -Καθαρισμος φιλτρου αερα Λιπανση ατερμονα. -Αλλαγη ρουλεμαν τιμονιου με κωνικα!!! -Ελεγχος ρουλεμαν τροχων -Ελεγχος ντιζας γκαζιου -αλλαγη πισω λαμπας Εξαερωσεις στα φρενα. 40050 χιλ αλλαγη αλυσιδας/γραναζια. 41490-αλλαγη λαδιων (χοντα 15-40),φιλτρο,εξαερωσεις σε φρενα -43460 αλλαγη ελαστικων(metzeler EXP) κ σαμπρελες (pirelli) 44505 Γενικο σερβις: Αλλαγη Λαδια,φιλτρο,ροδελα (10-30) Αλλαγη Παραφλου Αλλαγη Μπουζι Καθαρισμος Καρμπυρατερ Βαλβιδες ελεγχος ρυθμιση Αλλαγη υγρα φρενων Ελεγχος ντιζας γκαζιου Καθαρισμος/λιπανση διακοπτων. Καθαρισμος φιλτρου αερα Λιπανση ατερμονα. προσθεσα κ τα νεα στοιχεια συντηρησης,κανενα ευρημα ζημιας,καμια περιεργη φθορα.ολα εχουν καλως.συνεχιζουμε... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2012 από τον TRANTEN 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Στα 42000χμ απεβίωσε η ανάρτηση, η οποία ξερνάει λάδια. Ζωή σε λόγου μας... Θα την πάω στον μηχανικό να μου την βγάλει και να την στείλω σε ένανγνωστό στη ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που επισκευάζει αναρτήσεις και κάνει εγγυημένη δουλειά(κάνα 140άρι θα πάρει)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Στα 42000χμ απεβίωσε η ανάρτηση, η οποία ξερνάει λάδια. Ζωή σε λόγου μας... Θα την πάω στον μηχανικό να μου την βγάλει και να την στείλω σε ένανγνωστό στη ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που επισκευάζει αναρτήσεις και κάνει εγγυημένη δουλειά(κάνα 140άρι θα πάρει)... Ζορζ 42χ καπως ολιγα που φαινονται για τετοια βλαβη,...μηπως εχει παραπανω χιλιομετρα κ δεν το ξερεις?εμενα ειναι στα 45χ χωρις κιχ... μηπως να χασεςι κανενα κιλο ωρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Το ενδεχόμενο να έχει κατεβασμένα χιλιόμετρα υπάρχει αλλά δεν το γνωρίζει κανείς, πέρα από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Το καλό είναι ότι στη χόντα το μηχανάκι το ήξεραν και μου είπαν ότι είναι καθαρό, χωρίς να μπορούν να μου πουν τα πραγματικά χιλιόμετρα εάν είναι αυτά που τότε έλεγε το κοντέρ (24500). Τι να πω. Και να σκεφτείς ότι την απόσβεση επαναφοράς την έχω μόνιμα σχεδόν τέρμα μαλακό για να μην με κουράζει στην μέση. Δεν μπαίνω και πολύ χώμα να την ζορίζω. Εδώ που τα λέμε με τις αναρτήσεις έχω ένα θέμα γενικώς. Πέρσι μου έκοψε φέτα το ελατήριο της εμπρός!! ανάρτησης της bmw σε μια λακούβα. Είχε μόλις 63000 πραγματικά χιλιόμετρα (ήταν του αδερφού μου η μηχανή...), ενώ θα έπρεπε να βγάλει με ευκολία 100000χμ πριν χρειαστεί τσεκάρισμα το αμορτισέρ.... Είναι να σου τύχει.... Όσον αφορά τα κιλά......σε δίαιτα είμαι και είμαι εδώ που είμαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Για να μου λύσει την πίσω ανάρτηση ο μάστορας έλυσε όλη τη μηχανή. Ντεπόζιτο, εξάτμιση κλπ. Δεν είχα ξαναλύσει ανάρτηση από ΤΑ. Επειδή λοιπόν δεν ήταν σίγουρος, πήρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπία στο Ηράκλειο ώστε να του επιβεβαιώσουν ότι όντως χρειάζεται να λυθεί η μισή μηχανή. Έλα όμως που ούτε εκείνοι είχαν ξαναλύσει την ανάρτηση του ΤΑ...... Δεν σπάει, δεν χαλάει λέμε....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 τιμη καινουργιου πηρες Ζορζ?ρωταω μηπως ειχε μικρη αποκλιση απο το τελικο κοστος επισκευης κ σε συνεφερε καλυτερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 τιμη καινουργιου πηρες Ζορζ?ρωταω μηπως ειχε μικρη αποκλιση απο το τελικο κοστος επισκευης κ σε συνεφερε καλυτερα.... Δεν τόλμησα να ρωτήσω. Κάτω από 350-400 ευρώ δεν περιμένω να κοστίζει. Ένώ έδωσα 140 στην bi-mors στο Ηράκλειο που κάνει καλή δουλειά. (Από εκεί έχω βάλει αναρτήσεις στο αυτοκίνητό μου και έχουν βγάλει 120.000χμ χωρίς να μαλακώσουν ούτε για δείγμα. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Δεν τόλμησα να ρωτήσω. Κάτω από 350-400 ευρώ δεν περιμένω να κοστίζει. Ένώ έδωσα 140 στην bi-mors στο Ηράκλειο που κάνει καλή δουλειά. (Από εκεί έχω βάλει αναρτήσεις στο αυτοκίνητό μου και έχουν βγάλει 120.000χμ χωρίς να μαλακώσουν ούτε για δείγμα. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Στα 42000χμ απεβίωσε η ανάρτηση, η οποία ξερνάει λάδια. Ζωή σε λόγου μας... Θα την πάω στον μηχανικό να μου την βγάλει και να την στείλω σε ένανγνωστό στη ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που επισκευάζει αναρτήσεις και κάνει εγγυημένη δουλειά(κάνα 140άρι θα πάρει)... Πήρα σήμερα τη μηχανή. 140 (η ανάρτηση) + 10 (μεταφορικά) + 35 (βάλε-βγάλε του μηχανικού = 185 ευρώ. Εντυπώσεις σε λίγο που θα κάνω μια διαδρομή 120 χιλιομέτρων. Το λίγο που το καβάλησα μου φάνηκε καινούργια η μηχανή. Εντελώς διαφορετική αίσθηση. Τσίτωσα και την προφόρτιση ολίγον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Πήρα σήμερα τη μηχανή. 140 (η ανάρτηση) + 10 (μεταφορικά) + 35 (βάλε-βγάλε του μηχανικού = 185 ευρώ. Εντυπώσεις σε λίγο που θα κάνω μια διαδρομή 120 χιλιομέτρων. Το λίγο που το καβάλησα μου φάνηκε καινούργια η μηχανή. Εντελώς διαφορετική αίσθηση. Τσίτωσα και την προφόρτιση ολίγον. κοψε κ τα βραδυνα φαγοποτια... Γιωργη αναμενουμε νεα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μιλάμε για επισκευή του αμορτισέρ, έτσι; Τί ακριβώς επισκεύασε ο μάστορας; Αλλαξε τσιμούχες; Σου έδωσε κάποια εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς του; Και μια ακόμα ερώτηση (αν κάποιος γνωρίζει). Το ΤΑ 650 φοράει το ίδιο αμορτισέρ με το ΤΑ 700; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Δρομο δρομο σταματουσα με το ξατσαβιδι και την ρυθμιζα. Αψογη δουλεια. Σα καινουργια.... Κωστα, δεν γνωριζω ακριβως τι της εκανε. Τσιμουχες και λαδια σιγουρα. Το στελεχος ηταν ενταξει. Αυτος χρεωνει απο 140 απλες ζημιες μεχρι και 200 για πιο πολυπλοκες. Εγγυηση, προσωπικα, δεν χρειαζομαι μιας και τον ξερω προσωπικα. Γενικοτερα, προκειται για μια μεγαλη βιοτεχνια που κατασκευαζει αναρτησεις για αυτοκινητα και επισκευαζει γενικοτερα. Εχει πολυ καλη φημη και το μισο ηρακλειο φοραει αμορτισερ του. Εαν κατι παθει το αμορτισερ μου θα το φτιαξει δωρεαν (εντος ευλογου διαστηματος). www.bimors.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 ειχε κατσει το ελατηριο; ή ειχε κατσει και το αμορτισερ; γατι ελατηριο πισω βρισκεις της hyperpro με 130 ευρω. παντως δεν συμφερει να παρεις ολοκληρο αμορτισερ καινουριο. της ιδιας εταιριας εχει γυρω στα 650 ευρω! ενω το μαμα Honda εχει γυρω στα 780! επισκευη και παλι επισκευη λοιπον! καλα εκανες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 780???? Μια χαρα εκανα τελικα.... Το αμορτισερ εχανε λαδια. Το ελατηριο ειναι μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 με τοσα που ζηταει η μαμα παραγγελνω Wilbers τα οποια κατασκευαζονται στα μετρα,κιλα κτλ του πελατη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 780???? Μια χαρα εκανα τελικα.... Το αμορτισερ εχανε λαδια. Το ελατηριο ειναι μια χαρα. δηλαδη τι εκανες; αλλαξες τσιμουχα και λαδι; με τοσα που ζηταει η μαμα παραγγελνω Wilbers τα οποια κατασκευαζονται στα μετρα,κιλα κτλ του πελατη! γιωργο δεν ειναι αξιοπιστο αυτο που λεω. στο www.lingshondaparts.com το ειδα. μονο με τηλ στο σαρακακη μπορεις να μαθεις. αν εχεις την υπομονη γιατι εγω δεν εχω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Το κοντερ σημερα απεβιωσε. Μου εκανε βεβαια νουμερα τελευταιες εβδομαδες (τρεμοπαιζε ο δεικτης) αρα ηταν αναμενομενο. Η νεκροψια εδειξε ατερμονα... Στην μπεμπα τον ειχα αλλακει γυρω στα 60 ευρα. Ελπιζω να μην ειναι ακριβοτερος στο ΤΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Το κοντερ σημερα απεβιωσε. Μου εκανε βεβαια νουμερα τελευταιες εβδομαδες (τρεμοπαιζε ο δεικτης) αρα ηταν αναμενομενο. Η νεκροψια εδειξε ατερμονα... Στην μπεμπα τον ειχα αλλακει γυρω στα 60 ευρα. Ελπιζω να μην ειναι ακριβοτερος στο ΤΑ... ο ατερμονας εχει ενα πλαστικο γραναζακι μεσα αυτο χαλαει στα τρανσαλπ. κανα 20αρικο του ειχε στοιχισει του ξαδερφου μου.να ρωτησω οσον αφορα το πισω αμορτισερ. εχω δει πανω στο πλαστικο αριστερα πισω εχει μια τρυπα και λεει soft - hard. πως ρυθμιζεις την προφορτιση του πισω ελατηριου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Εχεις δικιο. 25 ευρω το γραναζακι (εαν εχει χαλασει μονο αυτο...) 125 ευρω εχει ολοκληρος ο ατερμονας... Οσον αφορα την προφορτιση, πρεπει να βγει το καπακι της μπαταριας και με σφυροκαλαμο να προφορτισεις το ελατηριο στριβοντας τις βιδες στην βαση του. Το soft hard αναφερεται στην αποσβεση επαναφορας και στην ουσια ρυθμιζεις το αμορτισερ και οχι το ελατηριο. Τι προβλημα εχεις ακριβως με την αναρτηση σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Εχεις δικιο. 25 ευρω το γραναζακι (εαν εχει χαλασει μονο αυτο...) 125 ευρω εχει ολοκληρος ο ατερμονας... Οσον αφορα την προφορτιση, πρεπει να βγει το καπακι της μπαταριας και με σφυροκαλαμο να προφορτισεις το ελατηριο στριβοντας τις βιδες στην βαση του. Το soft hard αναφερεται στην αποσβεση επαναφορας και στην ουσια ρυθμιζεις το αμορτισερ και οχι το ελατηριο. Τι προβλημα εχεις ακριβως με την αναρτηση σου? αποκλειεται να εχει χαλασει ο ατερμονας. η μαμα χοντα βαζει πλαστικο γραναζακι μεσα για να μην χαλαει ο ατερμωνας την ιδια ωρα που αλλες εταιριες βαζουν μεταλικο με αποτελεσμα να θελει πολυ συχνα γρασαρισμα αλλιως παει ο ατερμωνας. οσον αφορα το αμορτισερ μια χαρα ειναι απλα ρωταω να μαθαινω. γιατι ειδα την τρυπα και λεω πως ρυθμιζεται με κατσαβιδι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες