moyzoyris 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 γεια σας εχω ενα crypton x με malossi κιλιντρομπιστονο ,εκεντροφορο 5πτο σταδιο, μεγαλυτερο μπεκ ,εξατμιση protech και προγραμα rapid bike.....μεχρι εδω καλα το μηχανακι δεν κραταει ρελαντι κανει μπερδεματα και δν δουλευει σωστα ο κινιτιρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 καρμπυρατέρ έχεις αλλάξει ή έχεις το παλιό? Του έκανες σωστό ρύθμισμα? Του ανέβασες απο την βίδα του καρμπυρατέρ το ρελαντί, και πάλι δεν κρατάει? Απόσα γράφεις πάντως μου φαίνεται ότι δεν έχει γίνει σωστό ρύθμισμα, ή έχει σκουπιδάκια το καρμπυρατέρ, ή η βενζίνη ή, μπορεί ακόμα και να πέρνει απο κάπου αέρα, και να σου κάνει μπερδέματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Το οτι δν εχει καμπυλατερ το x δεν σ λεει κατι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moyzoyris 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 Το οτι δν εχει καμπυλατερ το x δεν σ λεει κατι???? τι ενοεις? καρμπυρατέρ έχεις αλλάξει ή έχεις το παλιό? Του έκανες σωστό ρύθμισμα? Του ανέβασες απο την βίδα του καρμπυρατέρ το ρελαντί, και πάλι δεν κρατάει? Απόσα γράφεις πάντως μου φαίνεται ότι δεν έχει γίνει σωστό ρύθμισμα, ή έχει σκουπιδάκια το καρμπυρατέρ, ή η βενζίνη ή, μπορεί ακόμα και να πέρνει απο κάπου αέρα, και να σου κάνει μπερδέματα. τα παντα εχουν γινει σωστα και εχουν ελενχθει πολλες φορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2011 αλλαξε μαστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 αλλαξε μαστορα ενα ψηλε παρε πρωτα χ και μετα κανε θεμα γιατι απλα δν εχει καρμπιρατερ κ ειν injection .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 και πέτα το μηχανάκι.:D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) γεια σας εχω ενα crypton x με malossi κιλιντρομπιστονο ,εκεντροφορο 5πτο σταδιο, μεγαλυτερο μπεκ ,εξατμιση protech και προγραμα rapid bike.....μεχρι εδω καλα το μηχανακι δεν κραταει ρελαντι κανει μπερδεματα και δν δουλευει σωστα ο κινιτιρας Είσαι σίγουρος οτι έχεις πρόγραμμα? Ρυθμιστή καυσίμου δηλαδή? Και αν έχεις τι μάρκα είναι? Επειδή ανάλογα πόσα χρήματα έχεις δώσει για τον ρυθμιστή κάνει ανάλογη δουλειά.. Άμα έχεις καναν young boys ή καπως έτσι δίνει λιγότερο καύσιμο απ αυτό που χρειάζεται.. Κοίταξε για κανα malossi ρυθμιστή... Ίσως να φταίει αυτό.. Ρώτα και καναν μάστορα καλύτερα.. Υ.Γ.Νά ρωτήσω φίλε, πόσο σου πήγε να το φτιάξεις με όλα τα πράγματα επάνω? Και διαφορά έχεις δει μεγάλη? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moyzoyris 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Είσαι σίγουρος οτι έχεις πρόγραμμα? Ρυθμιστή καυσίμου δηλαδή? Και αν έχεις τι μάρκα είναι? Επειδή ανάλογα πόσα χρήματα έχεις δώσει για τον ρυθμιστή κάνει ανάλογη δουλειά.. Άμα έχεις καναν young boys ή καπως έτσι δίνει λιγότερο καύσιμο απ αυτό που χρειάζεται.. Κοίταξε για κανα malossi ρυθμιστή... Ίσως να φταίει αυτό.. Ρώτα και καναν μάστορα καλύτερα.. Υ.Γ.Νά ρωτήσω φίλε, πόσο σου πήγε να το φτιάξεις με όλα τα πράγματα επάνω? Και διαφορά έχεις δει μεγάλη? το προγραμμα λεγεται rapid bike και ναι η διαφορα ειναι τεραστια και θα ηταν ακομα μεγαλυτερη αν δουλευαν σωστα γι αυτο ανοιξα και το θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 το προγραμμα λεγεται rapid bike και ναι η διαφορα ειναι τεραστια και θα ηταν ακομα μεγαλυτερη αν δουλευαν σωστα γι αυτο ανοιξα και το θεμα Nαι ενοούσα πόσο κόστισε να το μετατρέψεις? Και συγκεκριμένα το πρόγραμα το ραπιντ μπαικ πόσο σου πήγε? Δεν ξέρω αλλα νομίζω πως το μαλόσι είναι το καλύτερο.. Σε κανα μάστορα πήγες να το ρυθμίσει? Αν πήγες και μάλιστα πολλές φορές, ωστόσο δεν δουλεύει σωστά, τότε κάνε καμια οικονομία και πάρε μαλοσι ρυθμιστή φιλαράκι.. ΛΟΓΙΚΑ αυτός θα κάνει σωστή δουλειά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 θέλω λεπτομερειες για το ''μαλόσι''! Μέσα Οκτώβρη η μαλόσι βγαζει προγραμμα συγκεκριμένα για crypton x! Περιμενω να το τσεκαρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Αν και αργησα να πω την γνωμη μου μιας και εχω ψαχτει αρκετα και την εχω πατησει πολλες φορες με τα πιραγμενα χ....λιπον ας ξεκινισουμε μεταξι της συγκρισης του rapid bike και του μαλλοσι....απλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης...το rapid bike ειναι μακραν ο καλητερος παραλληλος εγκεφαλος που μπορει να μπει σε χ....κατα την γνωμη μου παντα...ρυθμιζετε απο υπολογιστη και ρυθμιζεις τα παντα,το μαλλοσι εχι 3 παραμετρους...το rapid bike εχει εκατονταδες...δεν θυμαμε ακριβως αλλα νομιζω 300 κατι,ρυθμιζεις οτι θελεις σε οποια κλιμακα των στροφων θελεις καθως και σου δινουν εξτρα ενα διακοπτακι το οποιο μπορεις να το ρυθμισεις να αλλαζει χαρτες....ρυθμιζεις λοιπον 2 χαρτες και τους εχεις παντα στο διακοπτακι να τους αλλαζεις...εγω προσωπικα εχω 2,εναν φτωχο για την βολτα μου και εναν πλουσιο για τις καβλες μου :D Τα μειονεκτιματα του ειναι πως εχει 400 ευρο ενω με αυτα τα λευτα περνεις εγκεφαλο και ρυθμιζεις καποια πραματακια περισσοτερο και πως ειναι πολλοι λιγοι αυτοι που μπορουν να το ρυθμισουν αυτο το προγραμμα και γιαυτο τσιμπανε αρκετα τις τιμουλες τους ;).ευτιχως για μενα το βρηκα μονο 150 ευρο μεταχειρο και γιαυτο το πειρα Οσον αφορα το προβλημα που εχει ο φιλος....ο εκεντροφορος ειναι μαλλοσι η καποιος κινεζικος?το μηχανακι μπερδευει η επειδη δεν εχει χρονιστει σωστα η επειδη δεν εχει ρυθμιστει σωστα το προγραμμα,ενα απο ταα 2 ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Αν και αργησα να πω την γνωμη μου μιας και εχω ψαχτει αρκετα και την εχω πατησει πολλες φορες με τα πιραγμενα χ....λιπον ας ξεκινισουμε μεταξι της συγκρισης του rapid bike και του μαλλοσι....απλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης...το rapid bike ειναι μακραν ο καλητερος παραλληλος εγκεφαλος που μπορει να μπει σε χ....κατα την γνωμη μου παντα...ρυθμιζετε απο υπολογιστη και ρυθμιζεις τα παντα,το μαλλοσι εχι 3 παραμετρους...το rapid bike εχει εκατονταδες...δεν θυμαμε ακριβως αλλα νομιζω 300 κατι,ρυθμιζεις οτι θελεις σε οποια κλιμακα των στροφων θελεις καθως και σου δινουν εξτρα ενα διακοπτακι το οποιο μπορεις να το ρυθμισεις να αλλαζει χαρτες....ρυθμιζεις λοιπον 2 χαρτες και τους εχεις παντα στο διακοπτακι να τους αλλαζεις...εγω προσωπικα εχω 2,εναν φτωχο για την βολτα μου και εναν πλουσιο για τις καβλες μου :D Τα μειονεκτιματα του ειναι πως εχει 400 ευρο ενω με αυτα τα λευτα περνεις εγκεφαλο και ρυθμιζεις καποια πραματακια περισσοτερο και πως ειναι πολλοι λιγοι αυτοι που μπορουν να το ρυθμισουν αυτο το προγραμμα και γιαυτο τσιμπανε αρκετα τις τιμουλες τους ;).ευτιχως για μενα το βρηκα μονο 150 ευρο μεταχειρο και γιαυτο το πειρα Οσον αφορα το προβλημα που εχει ο φιλος....ο εκεντροφορος ειναι μαλλοσι η καποιος κινεζικος?το μηχανακι μπερδευει η επειδη δεν εχει χρονιστει σωστα η επειδη δεν εχει ρυθμιστει σωστα το προγραμμα,ενα απο ταα 2 ειναι... Συμφωνω σε ολα και επειδη και φιλος μου που το εχει τα ιδια κυβικα ειχε καποιες αρυθμιες ,τελικα τις διορθωσε με το προγραμμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες