klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Το πόσο είναι άσχετο, το ΤΙ ΕΦΑΓΑ είναι το θέμα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Έλα πιάσατε την πάρλα............... Για πράξε τα δέοντα με το οπτικοακουστικό υλικό και τα λέμε μετά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Το πόσο είναι άσχετο, το ΤΙ ΕΦΑΓΑ είναι το θέμα !!! Φ@κ γιου ρε......αλλοι δουλεια άλλοι ξεσκι...αυτα ειναι...ωραιοιιιιιιι!!! Έλα πιάσατε την πάρλα............... Για πράξε τα δέοντα με το οπτικοακουστικό υλικό και τα λέμε μετά!! Απο την τουαλετα που πηγε λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Θα προτιμούσα από το άλλο το "μπαγιάτικο" που τραβήξαμε νωρίτερα..... Αυτό παραείναι "φρέσκο"....... :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Περιμένετε ρε δεν έχει μπαταρία λέμε, λίγη ώρα να φορτίσει λίγο ίσα να προλάβω να τις μεταφέρω στο PC. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Εγω εχω να πω οτι απ' τα σιγανα ποταμακια εε μηχανακιαα να φοβαστε Ηταν φανταστικη η βολτιτσα, Μιχαλη καλη συνεχεια στο ταξιδι σου (και κρατα και λιγο πατητιρι να εχεις καπου να ακουμπας το ποδι ) Συνονοματε χαρηκα που σε γνωρισα! chily αμα ειχες πριν dreambike to fazer φανταζομαι τωρα πως θα το βλεπεις! γιωργη περιμενουμε τα ντοκουμεντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kabamaru 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Γαμω το στρατο μου χανω ωραιες βολτες, αντε βαλτε καμια φωτο να γουσταρουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Ε όχι και σιγανό μηχανάκι το Fazer........ Μην τρελαθούμε!!!!!! :pray: Κι εγώ χάρηκα που σας γνώρισα όλους παίδες! Το κατά ευχαριστήθηκα το παρεάκι σας και τη βολτίτσα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Καλώς ήρθατε ρεμάλια!!!! Περίμενα να γράψετε εσείς πρώτα, που κάνατε και το καλό κομμάτι! Μιχάλη καλές διαδρομές να έχεις μέχρι τον προορισμό σου! Τι έγινε Γιωργάκη? Ξεσκίστηκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Ε όχι και σιγανό μηχανάκι το Fazer........ Μην τρελαθούμε!!!!!! :pray: λιγο σκατα μου βγηκε η εκφραση αλλα δεν πειραζει αααιντε τα ντοκουμεντα γιωωωργηη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 ρε γιωργη μην πηγες για φαι παλι; ποια μπαταρια μας λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 ρε γιωργη μην πηγες για φαι παλι; ποια μπαταρια μας λες; Aκομα WC(Wamithike Copsimo)θα ειναι Βασιλη... :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Σιγανό το Φάειζερ!? Κάτσε να δεις το βιντεάκι να δοεις τι κάνει το Φέιζερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Aκομα WC(Wamithike Copsimo)θα ειναι Βασιλη... :2funny: τουλαχιστον να προλαβε το μοιραιο ή στο τελευταιο στροφιλικι τα ειδε ολα κι ανεβηκε με το cb στο σπιτι..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πλάκα πλάκα εμένα μια φορά μου είχε συμβεί το μοιραίο, ένα μόνο θα σας πω, μπορεί όχι με το cb, αλλά 3χ3σ@ με το κράνος... πολιτισμός! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2011 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Έτοιμο το έχω το φωτορεπορτάζ, να ανοίξω νέο θέαμα ή το ποστάρω εδώ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Άνοιξε άλλο. Ανέβαζε και κανα utube! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Εδω ρε...ποσες σελιδες θες...(airfresh εριξες ή ξεχαστηκες; ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 8:00 το πρωί Πλατεία Γεωργίου........3 και ο κούκος !!! Ο κούκος είναι ο Γιάννης με το 1400 που ήρθε μόνο για καφέ. Ο Μιχάλης μελετάει την διαδρομή. Που στον π#@$% με πάνε αυτοί ; Το roadbook του Το roadbook μας !!! Στα τσακίδα κόπροι βουρ για καφέ στο Ρίο μπας και εμφανιστεί κανένας ακόμα. Σκάνε μύτη chiliplayer & DrDoom καθόμαστε 1-2 ώρες ρουφόντας καφέδες.......χαλαράααααα έχει ακόμα. Ξεκινάμε, βάση των λεπτομερέστατων οδηγιών που έχω αναγράψει και φτάνουμε στο φράγμα του Μόρνου. Στάση χαρούλες γελάκια και πολύυυυυ αέρααααα, κάτσε να βάλω την μηχανή να βγάλει φώτο με τον χρονοδιακόπτη. Το ρύθμισα σωστά ; Τι κάνει αυτό το κουμπάκι ; Ρε λες ; ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗ αναβοσβύνει ένα πράσινο φως τρέχα να προλάβεις. ΦΤΟΥΥΥΥ !!!!! Μην γελάτε ρε. Ο Μιχάλης ξανασυλλογίζεται που στον π@#$= με πάνε αυτοί ; Όπως πλησιάζουμε κάτσε να βγάλουμε μερικές φώτο. Τι γελάς Φώτη ; Πασαρέλα Κακόμοιρα λαστιχάκια μου. Μετά από 5 λεπτάκια φτάνουμε στον Λιδορίκι, τσακ τηλέφωνο στον Matho. Αγαπούλαααααα που είπες έχει παϊδάκια ; Α νάτο Ταβέρνα οι Γιώργηδες. Άδεια πιάτα Ώπα κάτι ήρθε Ρε γμτ τυροκαφτερή στις πατάτες ; Matho αφιερωμένα φίλε !!! Εππ που πήγαν γμτ τον Copperfield ; Ποιος άφησε τα λεμόνια ρεεεεε ; Ο Μιχάλης ζητάει οδηγίες από το δίπλα τραπέζι πως θα πάει Θεσσαλία εύκολα γιατί το roadbook μας......εεε.....καλά...την γαμ#$^ αν το ακολουθήσει. Τον κοιτάζει ο μπάρμπας.....που στον π@#%^ πας παιδί μου ; Δρόμο επιστροφή Πάτρα, να φύγει και ο Μιχάλης, να πάρουμε και μια φώτο την λίμνη από εδώ. Σταματήσαμε σε λίγο πιο κάτω σε μία ταμπέλα για τους αποχαιρετισμούς, αλλά δεν δώσαμε την πρέπουσα σημασία στην ταμπέλα. Το έγραφε , να πω ότι δεν το έγραφε, ας προσέχαμε, είχε νύμφες εκεί με δόλια ξόρκια μας ανακάτεψαν Πρέπει να φύγει ο Μιχάλης οπότε μας αποχαιρέτισε εγκάρδια για την βόλτα, την παρέα κλπ. Στράβωσε λίγο γιατί του εξαφανίστηκαν τα παϊδάκια μέσα από την μασέλα. Δεν γαμ$^$ε παλιοπού%^@^ς πάω να φύγω σας έχω χεσμ$^@ς. Μιχαλάρα καλούς δρόμους παλήκαρε !!! ΥΓ Αυτά τα ολίγα παίδες, τα βίντεο θέλουν αρκετό χρόνο και μάζεμα, θα ασχοληθώ αύριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Μου γ@μησες την ψυχολογια(και το στομαχι)με την αφιερωση ρε κ@λοπαιδο!!!.... Ωραια πραγματα...ΜΠΡΑΒΟ ρε μαγκες!!!Τα γ@μημενα τα πα'ιδακια "μιλανε" ρεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 ε ρε γλεντια! ωραια πραγματα, μπραβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 DrDoom, τις δικές σου φωτό και vids! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Επική φωτό + περιγραφή ! εχω κλ@σει απο τα γέλια !!! :2funny: Ωραίοι όλοι σας ! 8:00 το πρωί Πλατεία Γεωργίου........3 και ο κούκος !!! Τι κάνει αυτό το κουμπάκι ; Ρε λες ; ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗ αναβοσβύνει ένα πράσινο φως τρέχα να προλάβεις. ΦΤΟΥΥΥΥ !!!!! Μην γελάτε ρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 DrDoom, τις δικές σου φωτό και vids! Τώρα που τις είδα στο πισι, δυστυχώς δεν αξίζουν.... Κινητό....Τι περιμένεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 Μπραβο ρε μαγκες καλα περνατε. Ωραια τα παϊδακια ωρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες