Jump to content
Revelator

GoPro, Contour, Drift, MiniDV80 κ.α

Recommended Posts

Τελικα εφτασε μια $400αρα η καμερα :online2long: ...........Πηρα λαδια για το ΚΤΜ,λαδια/φιλτρα για το 675........................................ :blush2: :blush2:

Ποιά πήρες τελικά και έφτασε τόσο;

(καλά έκανες! τα μόνα σίγουρα λεφτά λέει, είναι τα φαγωμένα! Καλορίζικη!)

:_thumbsup: Ναι ρε συ,ποτε δε κλαιω λεφτα που δινω για τις μηχανες!...Πηρα την Gopro Hero motorsports στα $199.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όλα είναι αδιάβροχα. Αυτό που αλλάζει είναι το τι περιέχει το κάθε πακέτο. πχ το motorsports έχει μέσα τη βεντούζα

Τροποποιήθηκε από τον StavrosV650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα είναι αδιάβροχα. Αυτό που αλλάζει είναι το τι περιέχει το κάθε πακέτο. πχ το motorsports έχει μέσα τη βεντούζα

A, μάλιστα! Ευχαριστώ! (όλες μέχρι 60μ., έτσι; )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Contour είναι το gps και το software που έχεις στη διάθεσή σου μέσα από το site της εταιρίας, η περιστροφή του φακού και το ελάχιστα πιο compact μέγεθος...αλλά είναι πανάκριβη η άτιμη...διότι από άποψη εικόνας, όπως φαίνεται στα διάφορα βίντεο στο youtube, είναι σχεδόν ίδιες...με την gopro2. Οι άλλες είναι μερικά κλίκ κάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορείτε να βάλετε λινκ με τις πιο χαμηλές τιμές gopro & contour?

(από usa παίζει ρίσκο τελωνείου, σωστά; )

(τα snapshots της contour είναι στα 5Μp ενώ της gorpo hero2 στα 11Μp, ίσως είναι σημαντικό για κάποιους αυτό)

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη εχω και τις 2 και την Contour gps και την Go Pro Hero 2 εχω να πως πως για κρανος ειναι σαφως ανωτερη και πιο ευχρηστη η Contour.Για αλλα σημεια στηριξης οπως πανω στην μηχανη η Go Pro ειναι πιο ευχρηστη και με την θηκη της δειχνει πιο στιβαρη σαν κατασκευη!Διαφορες σε ποιοτητα εικονας ειναι ελαχιστες...και οι 2 καμερες ειναι κορυφαιες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες... την δικιά μου την είχα βρει από ebay πριν καμιά 2ετία σε αυτή την τιμή μετά ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ καλύτερης τιμής. Έτυχα... Πέτυχα!!!

Τώρα όπου και να κοιτάξεις, παίζουν όντως ακριβά. Πάντως ήταν μία από τις καλύτερες αγορές μου. Την έχω κατα-ευχαριστηθεί την κάμερα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά θέλω πληροφορίες από κάποιον που έχει την gopro, καλύτερα την #2.

α) στο housing της μπαταρίας υπάρχει serial number?

β) ισχύει πως η gopro κανονικά δεν πωλείται εκτός U.S.A.?

Έχω ένα θεματάκι, όποιος ξέρει κάτι...

Υ.Γ. πάντως η motorsports edition ούτε ένα mount για τιμόνι (ή πηρούνι) δεν έχει! Παράδοξο;

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρεθηκε τυχαια στα χερια μου μια go pro hero εν οψη του ταξιδιου στις δολομιτικες αλπεις, δεν εχει καρτα μνημης μεσα

για μια σιγουρη και αρκετη χωριτικοτητα τι καρτα μνημης να παρω? με μια 16 GB θα ειμαι καλλυμενος? τα φωτα σας συντεκνοι :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρεθηκε τυχαια στα χερια μου μια go pro hero εν οψη του ταξιδιου στις δολομιτικες αλπεις, δεν εχει καρτα μνημης μεσα

για μια σιγουρη και αρκετη χωριτικοτητα τι καρτα μνημης να παρω? με μια 16 GB θα ειμαι καλλυμενος? τα φωτα σας συντεκνοι :online2long:

Το καλύτερο είναι να πάρεις την μέγιστη χωρητικότητα...των 32γίγα δηλαδή...ή να έχεις έστω 2 μεγάλες κάρτες...των 16γίγα...σε κάθε περίπτωση όμως κι ανεξάρτητα από την χωρητικότητα, η ποιότητα της εικόνας θα εξαρτηθεί από την κατηγορία της κάρτας. Να είναι οπωσδήποτε κατηγορίας (κλάσης) 6 και πάνω και φυσικά να είναι high speed (hs).

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρόντισε και για επιπλέον μπαταρία και για την φόρτισή της γιατί φορτίζει σε usb δεδομένου ότι σε μένα σε κάρτα μνήμης 8 Giga πρώτα τελειώνει η μπαταρία και μετά η κάρτα σε ολοήμερα ταξίδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρόντισε και για επιπλέον μπαταρία και για την φόρτισή της γιατί φορτίζει σε usb δεδομένου ότι σε μένα σε κάρτα μνήμης 8 Giga πρώτα τελειώνει η μπαταρία και μετά η κάρτα σε ολοήμερα ταξίδια.

αν ηταν δικια μου η καμερα θα το σκεφτομουν και για μπαταρια, απλα τωρα η χρηση της καμερας απο εμενα θα ειναι για 8-9 μερες στο ταξιδι μας ,δεν λεει να αγορασω και δευτερη μπαταρια, αλλωστε δεν θα γραφω συνεχεια , θα γραφω μονο τα καλα περασματα γενικα...και το βραδυ θα βρισκω υπολογιστη να την φορτιζω πιστευω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ηταν δικια μου η καμερα θα το σκεφτομουν και για μπαταρια, απλα τωρα η χρηση της καμερας απο εμενα θα ειναι για 8-9 μερες στο ταξιδι μας ,δεν λεει να αγορασω και δευτερη μπαταρια, αλλωστε δεν θα γραφω συνεχεια , θα γραφω μονο τα καλα περασματα γενικα...και το βραδυ θα βρισκω υπολογιστη να την φορτιζω πιστευω

Αμ το βράδυ θα έχεις κάποιο laptop/netbook μαζί σου, τότε κάνε αυτό που λέει ο ΣΑΒΒΑΣ πάρε μια κάρτα που να χωράει όσο κρατάει η μπαταρία. Θα φορτίζεις τη μπαταρία θα αδειάζεις και την κάρτα.

Αυτά είναι τα specs αποφάσισε σε τι ανάλυση και fps θέλεις να γράψεις, κάνε τη διαίρεση και θα δεις τι σου χρειάζεται.

Storage

• Memory: SDHC up to 32GB capacity (Class 4 or higher recommended – card NOT included)
  • Average recording times (using 32GB SD card):
    • 1080p (30 fps): 4h 21m
    • 960p (30 fps): 5h 26m
    • 720p (60 fps): 4h 21
    • 720p (30 fps): 8h 09m
    • WVGA (60 fps): 8h 09m

Power & Battery

• Battery Type: Rechargeable Lith-ion
  • Battery Life: Approx. 2.5 hrs
  • Charging: via USB to computer or optional power adapter
  • Charge Time: 80% capacity after 1 hour with optional power adapter; or 2 hours with a computer’s USB port

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον,για οσους ψαχνονται για gopro ψαξτε στο google Jake Wilson. Ειναι στη αμερικη και αγοραζουμε λαστιχα απο εκει συνεχεια. Εχει την hero2 250$!!!!μαζι με μνημη 4gb!!......δε νομιζω να υπαρχει αυτη τη στιγμη καλυτερη τιμη στην αγορα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμένα η μπαταρία μου "γράφει" μέχρι να γεμίσουν σχεδόν τα 16gb κάρτα που έχω! :lipssealed:

Επίσης, δεν χρειάζεται laptop κτλ για φόρτιση. Mε ένα φορτιστή 12Vολτο (και έξοδο 5V) στη πρίζα της μοτό κι είσαι ΟΚ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμένα η μπαταρία μου "γράφει" μέχρι να γεμίσουν σχεδόν τα 16gb κάρτα που έχω! :lipssealed:

Επίσης, δεν χρειάζεται laptop κτλ για φόρτιση. Mε ένα φορτιστή 12Vολτο (και έξοδο 5V) στη πρίζα της μοτό κι είσαι ΟΚ.

Τυχερούλη κάποια κουταμάρα πρέπει νάκανα ποιός ξέρει?

Και πάλι όμως χρειάζομαι και δεύτερη μπαταρία να βγάζω την μία και να την φορτίζω και να βάζω την φορτισμένη.

Ευχαριστώ φίλε μου ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμένα γράφει επί 2½ ώρες συνεχώς η μπαταρία σε φούλ ανάλυση.

Προσωπικά συνήθως σε μεγάλες ημερήσιες βόλτες την έχω συνέχεια ανοικτή και πατάω το κουμπί της εγγραφής μόνο όταν αξίζει η διαδρομή ή έχει ωραία στροφιλίκια που <<χορεύουν>> οι σύντροχοι και αξίζει η εγγραφή.

Τις προάλλες λοιπόν πούχαμε πάει Τσιβλού, από το πρωί αναμμένη τάφτυσε κατά τις 15.00 όταν φτάσαμε στην ταβέρνα για φαγητό με τελευταία λήψη τον μέγιστο Γιώργο Klab. :mB_kalo_e: Μετά νέκρα. :rolleyes:

Κρατάει λοιπόν εντάξει αλλά δεν μου φτάνει δυστυχώς. :blush:

Θα πάω να πάρω και δεύτερη μπαταρία. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα δανεικη μια contour αλλα μονο με αυτη τη βαση...

http://motoblogger.c...file-Mount1.jpg

H εμπειρια σας που λεει πως πρεπει να τοποθετηθει ωστε να ειναι αξιοπρεπης η ληψη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

130δολλαρια για μεταφορικα μου εμφανιζει...

τι!!!!!????.......για 2 λαστιχα πληρωνουμε 90$!!! Περιεργο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παληκάρια, αυτή εδώ πώς σας φαίνεται;; Την έχει σε προσφορά 7 ευρώ...

http://www.buyincoin...oduct-1310.html

επίσης ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που η μπαταρία δεν είναι αρκετή, υπάρχει δυνατότητα να φορτίζει ταυτόχρονα ενώ λειτουργεί από την μπρίζα της μηχανής;

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παληκάρια, αυτή εδώ πώς σας φαίνεται;; Την έχει σε προσφορά 7 ευρώ...

http://www.buyincoin...oduct-1310.html

επίσης ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση που η μπαταρία δεν είναι αρκετή, υπάρχει δυνατότητα να φορτίζει ταυτόχρονα ενώ λειτουργεί από την μπρίζα της μηχανής;

Τοσο κοστιζουν αυτες!

Go pro Hero μεταχειρισμενη 70 λιρες αλλα ειναι Αγγλια και ειναι και δημοπρασια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοσο κοστιζουν αυτες!

έχεις δίκιο, την είδα βραδιάτικα και δεν μου έκοψε να ρίξω το όνομά της στο γκουγκλ και στο ebay. τελικά όντως εκεί μέσα κυμαίνεται, ίσως και λιγότερο ανάλογα το περιεχόμενο του πακέτου. Είδα κάποια βιντεάκια πάντως και φαίνεται πολύ συμπαθητική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα