Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Γεια σας οικογενια του mybike! λοιπον ας μπουμε στο θεμα! τον τελευταιο χρονο εχω τρελο ερωτα για sm! τι θα προτηνατε για το διπλωμα το A1 ααα και πως μπορω να ξερω αν την μηχανη την καλυπτει το διπλωμα? εχω σκευτομαι για κανα 400αρι ή 250αρι... πχ. Suzuki Dr-z ή κατι σε ποιο παλιο οπως XR,TT-R κτλ. τα φωτα σας αδερφιαααααααααααααααααααα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 To Drz 400 και τα συναφή δεν το καλύπτει το Α1. Νομίζω μόνο το XR 400 και ΧΤ500 καλύπτει από τα μεσσαία sm το μικρό δίπλωμα. Τα 250 τα καβαλάς (τα πολιτικά 250 όχι καθαρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) To Drz 400 και τα συναφή δεν το καλύπτει το Α1. Νομίζω μόνο το XR 400 και ΧΤ500 καλύπτει από τα μεσσαία sm το μικρό δίπλωμα. Τα 250 τα καβαλάς (τα πολιτικά 250 όχι καθαρα) Εχω την εντυπωση, πως το Α1 καλυπτει το drz... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2011 από τον Kostas94 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Nope....η άδεια λέει 40 άλογα (άσχετα αν είναι 33-34 ρόδα μαμά) και περνάει την προβλεπόμενη αναλόγία κιλών ανα ίππο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω θα ελεγα κατι τετοιο...νομιζω ειναι οτι πρεπει για αρχη,κι αν θες το κανεις και motard Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2011 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Κοίτα και κάνα d-tracker/klx 250 Μετά θα σου πρότεινα ΧΤ500.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 αρχικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας... οσο αναφορα το XT500 περιεργο μου φενετε να το καλυπτει και να μην καλυπτει το dr-z επεισης ειναι πολυ τσιμπημενα στην τιμη και αρκετα παλια.... klx και d-tracker εμμμ ναι... δεν μου αρεσουν... υπαρχει κατι σε husquarna ή κατι τετειο? δεν ενδιαφερομαι για παλιο εκτος αν ειναι οπλο! α ναι οσο αναφορα το τι καλυπτει το διπλωμα υπαρχει σε λιστα ? :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 To Drz 400 και τα συναφή δεν το καλύπτει το Α1. Νομίζω μόνο το XR 400 και ΧΤ500 καλύπτει από τα μεσσαία sm το μικρό δίπλωμα. Τα 250 τα καβαλάς (τα πολιτικά 250 όχι καθαρα) φιλε μου,μου κολησες το μικροβιο του dr-z! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 Σε καλο δρομο εισαι αλλα δυστυχος το drz400S/SM το δινει με 40 αλογα , στην Αγγλια παιζουν κιτ περιορισμου για να ειναι οκ με το αντιστοιχο εκει Α1 διπλωμα αλλα εδω δε τα εφεραν ποτε ετσι... Ρωτα παντως στην Suzuki αν γινεται να στο "περιορισουν" , ποτε δε ξερεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 drz και xr400 δεν παιζουν με το Α1 κοιτα για xr250 ,ttr250 ,για αρχη ειναι απο τα καλυτερα σχολεια για ποσα λεφτα μιλαμε? αν παιζει μαρουλι κοιτα και wr250r ,προσοχη οχι f ,ειναι πολυ δυνατο με μεγαλες αναγκες συντηρησης και δεν το καλυπτει και το διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 για σχολειο δεν εχω θεμα οδηγαω που και που το hayabusa του πατερα μου! υπο την επιβλεψη του βεβαια! πιο ειναι το πιο δυνατο sm που καλυπτει το A1? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 wrx 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2011 drz και xr400 δεν παιζουν με το Α1 κοιτα για xr250 ,ttr250 ,για αρχη ειναι απο τα καλυτερα σχολεια για ποσα λεφτα μιλαμε? αν παιζει μαρουλι κοιτα και wr250r ,προσοχη οχι f ,ειναι πολυ δυνατο με μεγαλες αναγκες συντηρησης και δεν το καλυπτει και το διπλωμα Το wr250r που διαφερει σε σχεση με το wr250f? Καπου Διαβασα οτι στο f δινει μονο 30 μερες εργοστασιακη εγγυηση τι παιζει? Εχω και εγω το SuMo μικροβιο {Suzuki DR-Z http://www.mybike.gr/uploads/emoticons/wub.png' alt=':wub:'> :wub: } αλλα δυστηχως δεν κα΄λυπτεται απο το Α1 οποτε κοιταμε αλλου! Εγω πιστευω πως εαν θες οπλο οπως λες κοιτα κατι σε 2Τ ΣουΜο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Το wr250r που διαφερει σε σχεση με το wr250f? Καπου Διαβασα οτι στο f δινει μονο 30 μερες εργοστασιακη εγγυηση τι παιζει? Εχω και εγω το SuMo μικροβιο {Suzuki DR-Z :wub: } αλλα δυστηχως δεν κα΄λυπτεται απο το Α1 οποτε κοιταμε αλλου! Εγω πιστευω πως εαν θες οπλο οπως λες κοιτα κατι σε 2Τ ΣουΜο τα διχρονα καινε πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 μεχρι 33 αλογα ειναι το Α1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 ξερετε μημπως τι beverly καλυπτει το A1? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2011 ξερετε μημπως τι beverly καλυπτει το A1? To 300αρι beverly.Το σκεφτεσαι να πας για το beverly?Nα ξερεις οτι εχει υψηλο κοστος σε συντηρηση.Εγω ειχα το 500αρι 3.5 χρονια και το πηγαινα για σερβις βαση μανουαλ (τυπικος δηλαδη)συνολο σερβις:2.500 EYΡΩ!!!!!Μαζι με βαριατορ και λαστιχα 3.000+!!!!Κατα τα αλλα ερωτας αυτο το scooter αλλα ηρεμησε η τσεπη μου απο τοτε που το εδωσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 οχχχχ καταλαβα και εγω δεν ειμαι για τετεια.... και δεν ειμαι και τυπος που θα παραμελησει τα σερβις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες