Jump to content
STAXTOTHIKI

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΘΥΡΊ-ΩΝ-ΩΦΦ!

Recommended Posts

Εμένα μια από τις αδυναμίες μου πάντως είναι τα ΒMW GS. Είτε το F650 είτε το 800 όταν τα βλέπω στο δρόμο ειδικά με γυναίκα πάνω πεθαίνω από ζήλεια!

( ευτυχώς μόνο 1-2 φορές μου έχει τύχει και η τελευταία ήταν ξανθιά-ακράνωτη-με ροζ γόβες και ξενέρωσα....έλεος ρε κοπελιά!που πας σαν τη barbie πάνω σε μοτοσυκλέταthumbsdown.gif)

Για τα υπόλοιπα που λες δεν έχω εμπειρία και δε μπορώ να βοηθήσω... καλό ψάξιμο!_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χαχα.. :D Oμολογώ ήσουν περιγραφικότατος και τερμα κατανοητος!! Το κέντρο βάρος με απασχολει κυριως..

Τώρα να μου πεις , αν δεν οδηγήσω δε θα καταλαβω.. Το ρ6 επειδη είναι παλαιο μοντέλο ()δε κουνιεται πολυ ευκολα..(σε σχεση με αλλα παρόμοια η μη μοτορια). Το 'χω δηλαδη λιγο αγχος..

Οκ, αντε και κανω βόλτα, αντε και καραγουστάρω... ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ: ΠΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ?

Λες JOHN να βάλω σκάφος δεξια στο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ VARADERO ΚΑΙ να παίρνω και το σκυλακο μαζι? :D :D

Eiπες για κακή αεροδυναμικη.. νταξ' τα γομάρια αυτα είναι να τα σέρνουν βάρος..

Τι αποψη έχετε για v-strom, η τρανσλαλπ '10? (μη μπουμε παρακαλω στη διαδικασία να παινέψουμε τα μοτορια μας..αντικειμενικότητα όσο μπορείτε!)

Ρε σεις..ευχαριστώ! :_thumbsup:

Εαν ψάχνεις για οικογενιακό δίτροχο.....το βρήκες ...(Βαρύ Αντέχω) :whistling: 244.2 kg (538 lb) (dry)....276.7 kg (610 lb) (wet)

νομίζω οτι πρέπει να έχεις δυνατά πόδια για να το κουμαντάρεις :devil: ....κοίτα για κανένα τενερε 660 φθηνό και αξιόπιστο κάνει τα πάντα και συμφέρει 206 kg ,τιγράκος 1050 δύναμη περιπου ίδια με το ρ6 κάνει τα πάντα γρήγορα....198 kg (440 lb) (ABS 201 kg (440 lb) (dry) :yahoo:

φιλικά πάντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν βλεπεις και το v strom? σχεδον (λεμε τωρα) ιδιο μηχανακη σαφως ποιο ελαφρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Suzuki Vstrom σε τιμή ευκαιρία 7000 χιλ η περιμένεις το νέο σε τιμή ο Σφακιανάκης ξέρει, πάντως για μένα είναι ότι πιο άνετο για ταξίδια ανάμεσα σε Transalp,Versus έχοντας οδηγήσει και τα 3.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα ένα Varadero 2002 ομοίως μπλέ, το τελευταίο με καρμπυλατέρ.

Υπέρ: Αρχοντιά, το νιώθεις βρε παιδί μου ότι έχεις χιλιάρα

Μόλις ξεκινά ελέγχεται πολύ εύκολα, έχει φυσικά ροπάτο κινητήρα, είναι HONDA με ότι αυτό συνεπάγεται, και φορτώνεται σαν τριαξονικό.

Κατά: Μέση κατανάλωση 9 +- 1 λιτρα/100 χλμ, το νιώθεις βρε παιδί μου ότι έχεις χιλιάρα

Όγκος και βάρος στάσιμο, -//- 2χ1000 κυβικά

Επειδή φορτώνεται σαν τριαξονικό, να υπολογίζεις στο βάρος 20 λτ βενζίνη, προστατευτικά κάγκελα, βάση top case, βάση πλαινών, bagster κλπ, τα οποία είναι μόνιμα στη μηχανή συνήθως

Να φανταστείς ότι είμαι 1.78/86 kg, και έπεσα τρεις φορές σβηστός. Η μηχανή αν γείρει λίγο παραπάνω δεν κρατιέται ακόμα και αν είσαι ο Πύρρος Δήμας, απλά την αφήνεις να πέσει. Εάν σου σβήσει ενώ ξεκινάς στρίβοντας, εαν κάποιος αρτσούμπαλος συνεπιβάτης δεν ξέρει πως να ανέβει, αν σου διπλώσει το τιμόνιο σε μια πέτρα πχ ξεκινώντας, κλάφτα. Το ότι φτάνεις και τα δύο πόδια κάτω μου φαίνεται λίγο απίθανο γιατί εγώ δυσκολευόμουν, μη ξεχνάς ότι δεν πρέπει να ακουμπάς απλώς αλλά να βάζεις και δύναμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Cont...

Μέσα στη πόλη επειδή έχει τα ψυγεία στο πλάι και είναι και χίλια κυβικά (αν δεν το αναφέραμε) δουλεύει υπερωρίες το βεντιλατέρ και εσύ νιώθεις ολίγον σαν το αρνί το πάσχα. Επίσης ξαφνικά θα μειώνονται οι διαθέσιμες θέσεις parking, γιατί δεν θα μπορείς να ανέβεις πεζοδρόμια με κλίση, δεν θα πρέπει να έχει κατωφέρεια (γιατί κακώς δεν έχει όπισθεν βλ. Goldwing), δεν θα πρέπι να έχει κλίση δεξιά γιατί θα πέσει η μηχανή, δεν θα πρέπει να έχει πολύ κλίση αριστερά γιατί μετά δεν θα σηκώνεται από το stand κλπ.

Στην εθνική βέβαια δεν θα βρεις άλλο μηχανάκι με τέτοια ανεμοκάλυψη, σέλα-θρόνο για δύο, ροπή-ισχύ υπεραρκετή.

Στον επαρχιακό λόγω τιμονιού, ψηλού κέντρου βάρους και στενών ελαστικών είναι ευχάριστο (να υπολογίζεις ότι χρειάζεται αλλαγή αναρτήσεων, εγώ με wp είδα τεράστια διαφορά).

Για μένα πάντων το Varadero δεν θα σε ευχαριστήσει. Τώρα για να καταλάβεις έχω ένα Bandit 1250 και είμαι πολύ ευχαριστημένος και στην καθημερινή χρήση μ εμόνο μειονέκτημα την ανεμοκάλυψη τη οποία την παλεύω.

Αυτά για τώρα, ελπίζω να σε μπέρδεψα αρκετά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν οντως εισαι γυναικα και οντως πας για varadero, σε βλεπω συντομα να ποσταρεις οτι εκανες το ιδιο λαθος δυο φορες.

Εγω δεν θα σου πω οτι θα σου πεσει. (Αυτο το ξερουμε ολοι, και πιο πολυ εσυ). Εγω θα σε ρωτησω οταν (και οχι αν) σου πεσει, ποιος θα στη σηκωσει;

Για καταναλωση μη σ ανυσηχει. Σιγουρα καιει λιγοτερο απ αυτο που εχεις τωρα. Καλορυθμισμενη και με normal χρηση, δυσκολα θα ξεπερασει τα 6 λιτρα στα 100 χιλιομετρα. Αυτο καρατσεκαρισμενο, αρκετες φορες.

Για τα τελη, τα προειπαν οι απο πανω. 110.

Δυστυχως ειπες οτι το εχεις καψουρευτει. Αυτο ειναι σοβαρο προβλημα. Βαλτου "Χ" και πηγαινε γι αλλου. Βρες αλλο γκομενο ρε αδερφακι. Χαθηκανε τα ονοφια; Παρε KLE, παρε Transalp, παρε BMW, παρε Tenere, παρε οτι σκατα θες. Το dero θα ψαξεις πααααρα πολυ συντομα να το δωσεις. Και δεν θα ειναι ευκολο διοτι θα ειναι ηδη τραυματισμενο. Στα λεω χυμαδιο κι ακουγομαι κακος, αλλα ετσι ειναι τα πραματα.

Δεν σε ξερω, ομως Δ Ε Ν Σ Ο Υ Κ Α Ν Ε Ι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα σορυ αν επαναλαβω κατι. Επειδη το εχω οδηγηση το βαρκαντερο θα σου πω πως ειναι πολυ βαρυ και πως δεν τα κρυβει καθολου τα κιλα του. Ειμαι 1,75 και 80 κιλα και μου φανηκε πολη κουραστικη. Ειδικα αν δεν πατας και τα δυο πελματα σου κατω για μενα μην το παρεις. Εγω θα σου προτεινα το νεο honda crossruner 800 ειναι ΟΝ-οφφ με μοτερ, πλαισιο και ψαλιδι διαμαντι απο vfr που κρυβει τα κιλα του πολυ καλα και ειναι πολυ πιο σπορ σε σχεση με varadero αρα πιο κοντα στην παλια σου μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το νεο honda crossruner 800 ειναι ΟΝ-οφφ

ον οφφ???? με τετοια διαδρομη αναρτησεων??? ειναι λιγοτερο οφφ κι απο το παπακι μου. Ψηλο στρητ ειναι.

Επι του θεματος διαφωνω κι εγω για το Varadero. Eχει πολλα ον οφφ εκει εξω που δε θα σε κουρασουν και θα φχαριστιεσαι ταξιδια και ανεση. Μοντελα ανεφεραν τα παιδια παραπανω δεν εχω να προσθεσω κατι.

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως να χετε δίκαιο..καλύτερα να μη βιαστώ..

ειπαμε να πάρω κατι όμορφο (κατα την προσωπική μου άποψη πάντα), το τένερε δε μου αρέσει καθόλου..

Το v-strom δε μπορώ να πω να πω ότι με τρελαίνει.. περισσοτερο η τρανσαλπ 700cc με το στρογγυλοφάναρο μ'αρεσει..

Μπορείτε παρακαλω, να μου αναλύσετε και μια σύγκριση περι 2 προαναφερθεντων μηχανακίων :P :type::type::grin: ..

Εκτιμώ που λέτε απόψεις!

Α! Μερικοί γιατί θυμώνετε? :cheers::_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν'κακο (που λενε)! Αλλά δεν καλύπτει όλα τα κενά μου..δηλαδη λέω ωραίο μεν..αλλά δε με τρελαίνει ..

αυτο http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_xl700_v_transalp%2009.htm θα είναι καλύτερη λυση σε σχεση με το varadero , όσον αφορά το χειρισμό μέσα σε μια πόλη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το πάρεις και σε άσπρο μπλέ θα κερδίσεις 5 ίππους! :P :_zeppelin: Εμένα μου φένεται πολύ πιο ευέλικτο το τρανσαλπ απο τη βαρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_zeppelin: χμμμ.... :bruce_h4h:

κ μένα ετσι μου φαίνεται παρότι δεν εχω καβαλήσει ποτε τρανσαλπ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή είχα και το transalp 650 πριν το varadero, θα απαντήσω ότι δεν έχουν καμία σχέση στο χειρισμό. Το transalp είναι πούπουλο σχετικά με όλες τις αρετές του varadero (σέλα, ανεμοκάλυψη με άλλη ζελατίνα, φόρτωμα), δεν ζεσταίνεται όμως στην πόλη, είναι "γλυκύτατο" σαν κινητήρας, και πας σε ένα χωματόδρομο πιο εύκολα. Ο λόγος που το έδωσα ήταν το γκάζι του που σε περιορίζει στα 140-150 διπλός-φορτωμένος, και το νιώθεις σε ανηφόρες κλπ. Ομοίως και το πλαίσιο αναρτήσεις ως εκεί είναι αρκετές, από εκεί και πάνω αρχίζει η ανασφάλεια.

Πάντως πλην γκαζιού, νομίζω το transalp θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτευμενος χρονια με το varadero εγω πηρα caponord Λιγο πιο ελαφρυ λιγο πιο γρηγορο αλλα και ψιλοζημιαρικο

υψος 1,72 και 70 κιλα ανθρωπας

σου ειπα πως μετα το r6 θα νομιζεις οτι δε παει όποιο εργαλείο και να παρεις?

ενα fazer πως θα σου φαινοταν? (δεν ειναι On-off αλλα ειναι ανετο, με ανεμοκαλυψη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία η μηχανή σου!!! ..φοβάμαι οτι και μενα θα μου φαίνονται αργοκίνητα καράβια, αλλά απο την άλλη όντας κοπέλα, ήρθα σε ρήξη :boxing::bruce_h4h: με τον Πατέρα :baby: οπότε σα να "συμφωνήσαμε" να δώσω τη λεγόμενη (ετσι τη λεει) σκοτώστρα...ξεκαθαρίζοντας ότι μηχανή θα καβαλάω είτε το αντέχει, είτε όχι! ( σα να είμαι στο γυμνάσιο ενιωσα ετσι πως το πιατύπωσα :P )..

Άλλωστε, καλύτερα.. γιατι θα με περιορίσει..

η γλύκα του γκαζιού σε κάνει και ξεχνιέσαι.. τα όρια καμια φορά δε βλάπτουν.. ε? :cry2:

για το Fayzer,το απεχθάνομαι.. μου θυμίζει καρχαρία.. το βλέπω και φοβάμαι μη με δαγκώσει :cry::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου κοπελια!!!

Οσο και αν σου αρεσει μια μηχανη οποια και αν ειναι αυτη το πρωτο πραγμα που θα κοιταξεις ειναι να μην σου κανει την ζωη δυσκολη...

Οδηγησε την πρωτα..και τσεκαρισε την σε μανουβρες..παρκαρισμα ξεπαρκαρισμα να την σηκωσεις μονη σου απο το σταντ και αποτομα φρεναρισματα να δεις αν μπορεις να την κουμανταρεις...δεν συζηταω για οδηγηση σε πορεια...ολες μολις ξεκινησεις ειναι σαν ποδηλατα...

Και μενα μου αρεσει πολυ το gs 1200 αλλα μολις ειδα οτι δεν μπορω ουτε απο το σταντ να την σηκωσω...το διεγραψα απο το μυαλο μου...

Κοιτα σε ενα ποιο φιλικο ον οφ...το varadero το θεωρο πολυ hardcore για γυναικα(οχι οτι δεν εχω δει γυναικες να το οδηγανε)

Εχω το monster s4 και ζυγιζει 200 κιλα περιπου...ειναι στιγμες που αγκομαχω να το κουνησω....και τρεμω μην με παρει το βαρος και με πλακωσει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα εμενα που μου φαινετε περιεργο που μετα την R6 το βαραντερο ειναι κατι που σου φαινετε οραιο να το πω η να μην το πω ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε το σκάλωμα με το Βαρκαντερο , και κανε καμια βολτουλα κανενα Κατεμα 990Adv, να δεις τι γινετε….:_thumbsup: :_thumbsup: 15/8 εχουμε χωματουργικές εργασίες στη ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής…. :whistling: :whistling:

Όπως και να εχει η επιλογη δικη σου, (αλλα εμενα μη με δίνετε σημασία, ειμαι κολλημένος)!!!! :tease: :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε το σκάλωμα με το Βαρκαντερο , και κανε καμια βολτουλα κανενα Κατεμα 990Adv, να δεις τι γινετε….:_thumbsup: :_thumbsup: 15/8 εχουμε χωματουργικές εργασίες στη ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής…. :whistling: :whistling:

Όπως και να εχει η επιλογη δικη σου, (αλλα εμενα μη με δίνετε σημασία, ειμαι κολλημένος)!!!! :tease: :tease:

+1

(BTW δεν είσαι ο μόνος! :tease: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου κοπελια!!!

Οσο και αν σου αρεσει μια μηχανη οποια και αν ειναι αυτη το πρωτο πραγμα που θα κοιταξεις ειναι να μην σου κανει την ζωη δυσκολη...

Οδηγησε την πρωτα..και τσεκαρισε την σε μανουβρες..παρκαρισμα ξεπαρκαρισμα να την σηκωσεις μονη σου απο το σταντ και αποτομα φρεναρισματα να δεις αν μπορεις να την κουμανταρεις...δεν συζηταω για οδηγηση σε πορεια...ολες μολις ξεκινησεις ειναι σαν ποδηλατα...

Και μενα μου αρεσει πολυ το gs 1200 αλλα μολις ειδα οτι δεν μπορω ουτε απο το σταντ να την σηκωσω...το διεγραψα απο το μυαλο μου...

Κοιτα σε ενα ποιο φιλικο ον οφ...το varadero το θεωρο πολυ hardcore για γυναικα(οχι οτι δεν εχω δει γυναικες να το οδηγανε)

Εχω το monster s4 και ζυγιζει 200 κιλα περιπου...ειναι στιγμες που αγκομαχω να το κουνησω....και τρεμω μην με παρει το βαρος και με πλακωσει....

σωστή σε όλα_thumbsup.gif

και στο θέμα περί gs...ομοιοπαθούσα!!!angel_not.gifsweatdrop.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα