notissfak 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 εχουν κανονιστει που λετε διακοπες για κιλκις μερια και σκεφτομαι....να το κανω το βημα να ανεβω 560 χιλιομετρα πανω η να παρω το τρενακι μου κυριος και να παλουκωθω στη θεσουλα μου να κλωσήσω τ αυγα μου??!! ειμαι γενικα νεος με το θεμα μοτοσυκλέτα μεγαλου κυβισμου,ουτε χρονο καλα καλα και πιστευω λογικο ειναι να κωλωνω μπροστα σ ενα ταξιδι 5-6 ωρων....δεν εχω υπερβει τις 2.30 ωρες ταξιδιου και δεν ξερω πως θα την παλεψω χωρις παρεα. ο δρομος ειναι ευκολος, την τρελα την εχω, θελω να αποκτησω την εμπειρία ενος μεγαλου σε διαρκεια ταξιδιου, να τσεκαρω αντιδρασεις μοτο και αντοχες δικες μου.....χρειαζομαι το τελευταιο σπρωξιμο απο καποιον τριτο να βαλω 5 βρακια σε μια τσαντα και γεια σας!παρακαλω εμπειροι και μη εκφραστειτε ελευθερα!....ακουω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STAXTOTHIKI 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙΣ! ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΊΣΕΙΣ ΒΈΒΑΙΑ ΤΑ ΈΞΟΔΑ (ΟΙ ΒΕΝΖΊΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ "ΦΑΚΙΝ' ΥΨΗ), να δεις τον καιρό κλπ κλπ και καλο ταξίδι.. Να οδηγάς βεβαια με ασφάλεια και να προσέχεις.. :ok: ΤΑ βρακια θα είναι διαφόρων χρωμάτων?? .Το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι ήταν 5μιση ώρες..Το καταφχαριστηθηκα!!! Έχε γεια ταξιδιώτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 εννοειται να πας! την προηγουμενη βδομαδα εκανα το πρωτο "μεγαλο" ταξιδι. απο λαρισα μεχρι χαλκιδικη 2ο ποδι. 300 χιλιομετρα δηλαδη. το εκανα σε 3.5 ωρες και τις εβγαλα σερι! και να φανταστεις τα χιλιομετρα πανω σε μηχανη ηταν μονο 1000 (βλεπεισ αυτη ειναι η πρωτη μου) ενταξει στο πηγαινε στο τελος αντε ποτε θα φτασω, λογω της μη στασης αλλα κατα τ'αλλα κανενα προβλημα! νορμαλ πηγαινα, προσεχα και ολα πηγαν καλα. για μενα ξεκινα και πηγαινε! η ζωη θελει και λιγο περιπετεια. τι να λεει να πας με το τρενακι? βαρετο... παρτο αποφαση λοιπον και ξενικα! να μην τρεχεις, να προσεχεις και δε θα το μετανιωσεις! Καλες διακοπες :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 Σε πολλά μέρη της Ελλάδας πριν μόλις 50 χρόνια, ξεκινάγανε με το γαιδουράκι τους, ταξίδι πολλών ημερών για να διανύσουν μερικές δεκάδες χιλιόμετρα ως την πόλη. Σε ποιό ανεπτυγμένες χώρες ξεκινάγανε μοτοσυκλετιστές με μηχανές χωρίς καν αναρτήσεις και γυρίζανε όλο τον κόσμο. Σήμερα ο σύγχρονος άνθρωπος έχει γίνει τόσο κομφορμιστής (να το πω ευγενικά) που 5-6 ώρες οδήγηση με ένα υπερσύγχρονο all arround το θεωρεί δύσκολο ταξίδι. Sorry αλλά κάτι τέτοια με απογοητεύουνε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 Το συναίσθημα ικανοποίησης που θα αποκομίσεις μόλις το κάνεις θα δώσει οριστικό τέλος στα διλλήματα παρόμοιου τύπου που αντιμετωπίζεις. Ξεκίνα τώρα!!! ... Όλοι με ένα μικρό βήμα ξεκίνησαν. Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί με τους ανθρώπους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 Το μόνο κακό που βρίσκω στο "τόλμημά" σου είναι η βαρεμάρα της εθνικής. Να μην τσιγκουνευτείς (από πλευράς αποσκευών) τον εξοπλισμό σου και να πας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
notissfak 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 Σε πολλά μέρη της Ελλάδας πριν μόλις 50 χρόνια, ξεκινάγανε με το γαιδουράκι τους, ταξίδι πολλών ημερών για να διανύσουν μερικές δεκάδες χιλιόμετρα ως την πόλη. Σε ποιό ανεπτυγμένες χώρες ξεκινάγανε μοτοσυκλετιστές με μηχανές χωρίς καν αναρτήσεις και γυρίζανε όλο τον κόσμο. Σήμερα ο σύγχρονος άνθρωπος έχει γίνει τόσο κομφορμιστής (να το πω ευγενικά) που 5-6 ώρες οδήγηση με ένα υπερσύγχρονο all arround το θεωρεί δύσκολο ταξίδι. Sorry αλλά κάτι τέτοια με απογοητεύουνε. βρε αν ειχα γαιδουρι ουτε καν θα ανοιγα θεμα να σας πρήζω τα σηκωτια με τα καμωματα μου...δεξια δεξια στην εκτακτου αναγκης, η και πισω απ τις μπαρες(να βρισκεται και στο φυσικο του περιβαλλον το ζωντανο!)κουτσα κουτσα καποια μερα λιγο βιασμενος λιγο τραυματισμενος με μια ψηλοπανουκλα μια ψηλοχωλερα θα εφτανα! το θεμα ειναι πανω στον γυμνο τον διαολο με το σκυψιμο να πεφτει συννεφο με τη μονοτονια της εθνικης τι γινεται(ας μην πω για την βενζινη,μακαρι να γεμιζε με γαιδουραγκαθα). γι αυτο ζηταω την γνωμη των πολυπειρων συναδελφων να δωσουν λιγο σπρωξιμο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 βρε αν ειχα γαιδουρι ουτε καν θα ανοιγα θεμα να σας πρήζω τα σηκωτια με τα καμωματα μου...δεξια δεξια στην εκτακτου αναγκης, η και πισω απ τις μπαρες(να βρισκεται και στο φυσικο του περιβαλλον το ζωντανο!)κουτσα κουτσα καποια μερα λιγο βιασμενος λιγο τραυματισμενος με μια ψηλοπανουκλα μια ψηλοχωλερα θα εφτανα! το θεμα ειναι πανω στον γυμνο τον διαολο με το σκυψιμο να πεφτει συννεφο με τη μονοτονια της εθνικης τι γινεται(ας μην πω για την βενζινη,μακαρι να γεμιζε με γαιδουραγκαθα). γι αυτο ζηταω την γνωμη των πολυπειρων συναδελφων να δωσουν λιγο σπρωξιμο... με 130 πας ανετα τωρα πεφτεις και λιγο στο ντεποζιτο πας λιγο πιο γρηγορα,ξανασυκονεσαι θα περασει η ωρα οσο για το κοστος ειναι αλλο θεμα, ή θελεις να διαθεσεις καποια λεφτα παραπανω ή οχι. αλλα για μενα αξιζει να τα δωσεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STAXTOTHIKI 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 εαν έχεις λεφτα για να καλύψεις το ταξίδι σου και την υπολοιπη διαμονη σου, τότε do it!! το σκυψιμο παλεύεται..κάνεις και κανα 2-3 στάσεις για κανενα τσιγαρακι,κανα φουλαρισμα,κανεναν καφε, κάνεις και το χαβαλέ σου με τον κόσμο και μια χαρά! Μπορεί να συναντήσεις και συναδέλφους στο δρόμο ..Ότι και αν αποφασίσεις, καλό ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 βρε αν ειχα γαιδουρι ουτε καν θα ανοιγα θεμα να σας πρήζω τα σηκωτια με τα καμωματα μου...δεξια δεξια στην εκτακτου αναγκης, η και πισω απ τις μπαρες(να βρισκεται και στο φυσικο του περιβαλλον το ζωντανο!)κουτσα κουτσα καποια μερα λιγο βιασμενος λιγο τραυματισμενος με μια ψηλοπανουκλα μια ψηλοχωλερα θα εφτανα! το θεμα ειναι πανω στον γυμνο τον διαολο με το σκυψιμο να πεφτει συννεφο με τη μονοτονια της εθνικης τι γινεται(ας μην πω για την βενζινη,μακαρι να γεμιζε με γαιδουραγκαθα). γι αυτο ζηταω την γνωμη των πολυπειρων συναδελφων να δωσουν λιγο σπρωξιμο... Πίεση χρόνου δεν έχεις. Ξεκίνα πρωί και πήγαινε με ότι ρυθμό αντέχεις. Αν κουράζεται ο αυχένας οδήγα αργότερα (γενικά μεχρι 120 υποφερτα) όποτε πιάνεσαι σταματάς. Ας το κάνεις και σε 10 ώρες. Πάρε 2 σάντουιτς, 11/2 λτ νερό, κανα σπαστό φραπέ, αντιηλιακό για ότι βλέπει ο ήλιος. Δηλαδή αν είναι μονότονο το ταξίδι με μηχανή εθνική τόσες ώρες μέσα στο τρένο τι είναι? Κανείς δεν πέθανε από την μονοτονία, θα αποκτήσεις μια νέα εμπειρία και θα γνωρίσεις και τον ευατό σου και τα όρια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
notissfak 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 εαν έχεις λεφτα για να καλύψεις το ταξίδι σου και την υπολοιπη διαμονη σου, τότε do it!! το σκυψιμο παλεύεται..κάνεις και κανα 2-3 στάσεις για κανενα τσιγαρακι,κανα φουλαρισμα,κανεναν καφε, κάνεις και το χαβαλέ σου με τον κόσμο και μια χαρά! Μπορεί να συναντήσεις και συναδέλφους στο δρόμο ..Ότι και αν αποφασίσεις, καλό ταξίδι! μια σταση μείον γιατι δεν καπνιζω!:P ....το χω κοψει γιατι λαχανιαζα τοσα χιλιομετρα τρεξιμο πανω στη μηχανη........!! ....ε ναι λοιπον το αποφασισα! αρκετα το λιβανίζω!θα καβαλησω την πιστή μου και θα ανεβω, μην σου πω και με την οπισθεν! και οσο για τα καυσιμα....λεφτα υπαρχουν που λεει και ο λατρεμενος ( ) !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 Το τρένο Αθήνα Θεσσαλονίκη είναι 40-50 ευρώ. Με δύο γεμίσματα θα το βγάλεις οπότε πάνω κάτω στα ίδια είσαι συν οτι θα έχεις την μηχανή να την χαρείς στις διακοπές σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STAXTOTHIKI 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2011 μια σταση μείον γιατι δεν καπνιζω!:P ....το χω κοψει γιατι λαχανιαζα τοσα χιλιομετρα τρεξιμο πανω στη μηχανη........!! ....ε ναι λοιπον το αποφασισα! αρκετα το λιβανίζω!θα καβαλησω την πιστή μου και θα ανεβω, μην σου πω και με την οπισθεν! και οσο για τα καυσιμα....λεφτα υπαρχουν που λεει και ο λατρεμενος ( ) !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Σε ζηλεύω ! Μονο μην το παιξεις ηρωας και δεν κανεις διαλύματα για να το πας με την μια ! οπως ειπαν και παραπανω και 10 ωρες να κανεις δεν πεθανε κανεις ! Ακομα εδω εισαι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Καλό ταξίδι και να πάς τελείως χαλαρά. Θα δεις που αυτό το ταξίδι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εσένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 να το πας το ταξιδακι κ μην το σκεφτεσαι καθωλου χαλαρα δεν χρειαζετε να τρεχεις δικοπες πας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Να πας φίλε. Και να χαρείς το ταξιδάκι σου. Πρσεχτικός να είσαι και όλα τ' άλλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Να πας!!! Και άμα βαρεθείς την μονοτονία της Εθνικής, λύσε κάνα σταυρόλεξο να περάσει η ώρα... (αυτό το χιούμορ μου, αηδία μου προκαλεί ώρες ώρες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Κάντο ρε... δεν θα πάθεις τίποτα... ετσι σκεφτόμουν και εγώ στο πρώτο μου μεγάλο ταξίδι (διάρκεια: 30 ώρες, με αυτοκίνητο βέβαια... ) Σιγά, το πολυ πολυ να σταματήσεις σε κάνα χωριουδάκι η πόλη για καφεδάκι να ξελαμπικάρεις... Και μην ανυσηχείς, τουαλέτες στην εθνική κάθε 2-3 χιλιόμετρα και ομολογώ πως είναι βολικές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Να πας!!! Και άμα βαρεθείς την μονοτονία της Εθνικής, λύσε κάνα σταυρόλεξο να περάσει η ώρα... (αυτό το χιούμορ μου, αηδία μου προκαλεί ώρες ώρες) χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Ακόμα εδώ είσαι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Υποθέτω οτι, πέραν του κράνους, έχεις τουλάχιστον μπουφάν και γάντια.Να φροντίσεις να πάρεις και μπαλακλάβα ( αν δεν έχεις ) γιατί εγώ δυο φορές που έκανα μεγάλη διαδρομή και με μικρή ταχύτητα σε εθνική,ο αέρας μου τσάκισε τον αυχένα... Καλό ταξίδι και καλές διακοπές να έχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 διακοπες κ ολας το σκεφτεσε? εγω θα το σκεφτομουν για αυθημερον μονο αλλα να παω να μεινο θα ειχα ξεκινισει το φορτωμα. ΕΘΝΙΚΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (Πλακα κανω...) χεχεχεχεχε να πας ρε φιλαρακι θα το απολαυσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
notissfak 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 μου διωξατε μεχρι και την τελευταια επιφυλαξη που ειχα για το ταξιδακι! αν δεν κανω την αρχη τωρα που ειναι ευκαιρια με νεα μοτο και διακοπες ποτε θα την κανωωω???το αλλο που σκεφτομαι ειναι πώς θα ανεβασω πανω(σαλλλονικη) σκηνη και ρουχα αφου δεν εχω ουτε μπαγκαζιερα ουτε πλαινες βαλιτσες....μια λυση λογικα υπαρχει...τα φορτωνω να ουμε στο κτελακι και παω και τα περνω απο πανω....αν ομως δεν προλαβω(λογω κουρασης και και και) το κτελ,υπαρχει η δυνατοτητα να τους πω να τα ξεφορτωσουνε στον σταθμο να τα παρω οποτε μπορεσω ή θα τα πηγαινουνε περα δωθε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) μου διωξατε μεχρι και την τελευταια επιφυλαξη που ειχα για το ταξιδακι! αν δεν κανω την αρχη τωρα που ειναι ευκαιρια με νεα μοτο και διακοπες ποτε θα την κανωωω???το αλλο που σκεφτομαι ειναι πώς θα ανεβασω πανω(σαλλλονικη) σκηνη και ρουχα αφου δεν εχω ουτε μπαγκαζιερα ουτε πλαινες βαλιτσες....μια λυση λογικα υπαρχει...τα φορτωνω να ουμε στο κτελακι και παω και τα περνω απο πανω....αν ομως δεν προλαβω(λογω κουρασης και και και) το κτελ,υπαρχει η δυνατοτητα να τους πω να τα ξεφορτωσουνε στον σταθμο να τα παρω οποτε μπορεσω ή θα τα πηγαινουνε περα δωθε?? Αν τα στείλεις με το κτελ και δεν πας με το που φτάσει το λεωφορείο στο τέρμα, τα πράγματα σου θα μείνουν στην αποθήκη μέχρι να τα ζητήσει κάποιος. Αν θες στειλτα και βάλε το όνομα και κάποιου άλλου μαζί με το δικό σου για την παραλαβή ωστέ να είσαι σίγουρος Πάρε ένα τηλέφωνο στα κτελ να και ρώτα για να είσαι σίγουρος, αν και εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να αγοράσεις μπαλακλάβα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2011 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες