Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2011 Το δικό μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2011 από τον Sennsa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Και μετά τους μεγάλους έρχονται τα μικρά αλλά μανιτζέβελα scooter: : και....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 μετά από κάτι τελευταίες αλλαγές και μετά από καθάρισμα λόγω εκδρομουλας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 μετά από κάτι τελευταίες αλλαγές και μετά από καθάρισμα λόγω εκδρομουλας Γαμεί και δέρνει το εργαλείο με το ταλασσί το χρώμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 ταλασσί ειναι ταλασσι του OPC... θενξ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Το μωρό μου, σήμερα 8/8/11 κλείσαμε 1 χρόνο παρέας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Το μωρό μου, σήμερα 8/8/11 κλείσαμε 1 χρόνο παρέας :) Σε ενα τετοιο εκανα μαθημα ! Περτικαλη ! απλα ΑΓΑΠΑΩ τον ηχο αυτης της μηχανης ! ισως επειδη ηταν η πρωτη ... δεν ξερω παντως την λατρευω! Να την προσεχεις φιλε να σε προσεχει και αυτη ! Παντα ορθιος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Αποκλειεται,εχει 1 δισκοφρενο μπροστα,πολυ λεπτη ζαντα/λαστιχο και αναρτησεις σαν απο παπι.Πιο πολυ μοιαζει με cbr125. :P χαχα..το βρηκες.. παντος για να πω την αληθεια.. μου εφτιαξε το κεφι που το εκανε sv600!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! (klab την έχω πιο μεγάλη και πιό όμορφη και πιο ...κίτρινη ρε!) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2011 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisim 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Σειρα εχει η πιτσιρικαρια Αν και μικρο μηχανακι το προσεχω και το γυαλιζω καθε μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Και μετά τους μεγάλους έρχονται τα μικρά αλλά μανιτζέβελα scooter: : και....... γεια σου Σαββα με τη συλλογη σου...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 I LOVE THIS BIKE ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Το στρωματάκι μου μετά από 3,5 χρόνια ομαλής συμβίωσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 [ γεια σου Σαββα με τη συλλογη σου...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Το στρωματάκι μου μετά από 3,5 χρόνια ομαλής συμβίωσης Nαι αλλα η Express Service κορωνα στο κεφαλι σου βλεπω ε;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Το στρωματάκι μου μετά από 3,5 χρόνια ομαλής συμβίωσης εγω βασικα λυπαμαι τον οδηγο του γαλαζιου hyndai που εχει λαστιχο! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 Nαι αλλα η Express Service κορωνα στο κεφαλι σου βλεπω ε;... Δόξα το Θεό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, την ταμπέλα της Express Service μόνο από μακρυά τη βλέπω! ...κι εσύ σαν πρώην κάτοχος στρώματος πρέπει να το ξέρεις καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 ...κι εσύ σαν πρώην κάτοχος στρώματος πρέπει να το ξέρεις καλά ...διπλο στρωμα...οχι μονό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 ...διπλο στρωμα...οχι μονό ...και κατάφερες και σηκώθηκες από τέτοια στρωματάρα; ...κεραυνοβόλος έρωτας υποθέτω! Εγώ έχω αρχίσει και ξενοκοιτάω τελευταία αλλά τα γνωστά πλεονεκτήματα του στρώματος με κωλύουν... να τα χαιρόμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ploutarxos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 κι άλλο ένα μικρό sm : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2011 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
isidiropoylos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Το πρωτο μηχανακι μου!(δεν εχω δευτερο :_zeppelin: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! (klab την έχω πιο μεγάλη και πιό όμορφη και πιο ...κίτρινη ρε!) Φίλε Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο το μηχανάκι σου! Το έχεις στην πένα! Μπράβο σου που το προσέχεις τόσο πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 το μπλε μικρό big 10 σκέφτομαι να το φτιάξω και να το κυκλοφορώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες