kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 καλημερα ειμαι κατοχος ενος χτχ και θελω αλλαγη λαστιχων μπορω να βαλω 1 νουμερο μεγαλυτερο?θα εχει καλυτερο πατημα το μηχανακι? θα εχω καποιες συνεπειεσ? μπορειτε να μου πειτε εκ πειρας τι λαστιχα να βαλω πια μου προτεινετε?ευχαριστω για τον χρονο σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Φίλε γειά και καλωσόρισες. Τα μηχανάκια δεν είναι σαν τα αμάξια που κυριαρχεί το "βάζω φαρδύτερα, στρίβω καλύτερα". Μην "παίζεις" με τις διαστάσεις τους παρά μόνο αν αποσκοπείς σε κάτι συγκεκριμένο (που όμως θα επηρεάσει αρνητικά άλλα πράγματα). Αυτοί που το σχεδίασαν και το εξέλιξαν κάτι παραπάνω από εμάς ξέρουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 τι λαστιχα μου προτινεις να βαλω? που κ που καιω λιγο κ το πισω λαστιχο μετρια η σκληρα?καλως σας βρηκα!:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ πολυ καλο σε βρησκω πανο! ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokkinosxtx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 παιδια να βαλω αυτες τισ διαστασεις?120/70/17 190/55/17 το <<μαμα>> το λαστιχο ειναι 120/70/17 160/60/17 θα ηταν καλυτερο? παιδια να βαλω αυτες τισ διαστασεις?120/70/17 190/55/17 το <<μαμα>> το λαστιχο ειναι 120/70/17 160/60/17 θα ηταν καλυτερο? τα pireli diablo λεω να βαλω αλλα επιδη κανω σουζες ανεβοκατεβαινω σκαλια και πεταω κωλους μημπως θα μου προτεινατε καπιο αλλο ελαστικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tommy82 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 ΕΓΟ ΑΥΤΟ ΦΟΡΑΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΙΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες