Jump to content
kokkinosxtx

λαστιχα

Recommended Posts

καλημερα ειμαι κατοχος ενος χτχ και θελω αλλαγη λαστιχων μπορω να βαλω 1 νουμερο μεγαλυτερο?θα εχει καλυτερο πατημα το μηχανακι? θα εχω καποιες συνεπειεσ? μπορειτε να μου πειτε εκ πειρας τι λαστιχα να βαλω πια μου προτεινετε?ευχαριστω για τον χρονο σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε γειά και καλωσόρισες.

Τα μηχανάκια δεν είναι σαν τα αμάξια που κυριαρχεί το "βάζω φαρδύτερα, στρίβω καλύτερα". Μην "παίζεις" με τις διαστάσεις τους παρά μόνο αν αποσκοπείς σε κάτι συγκεκριμένο (που όμως θα επηρεάσει αρνητικά άλλα πράγματα). Αυτοί που το σχεδίασαν και το εξέλιξαν κάτι παραπάνω από εμάς ξέρουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λαστιχα μου προτινεις να βαλω? που κ που καιω λιγο κ το πισω λαστιχο μετρια η σκληρα?

καλως σας βρηκα!:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια να βαλω αυτες τισ διαστασεις?120/70/17 190/55/17 το <<μαμα>> το λαστιχο ειναι 120/70/17 160/60/17 θα ηταν καλυτερο?

παιδια να βαλω αυτες τισ διαστασεις?120/70/17 190/55/17 το <<μαμα>> το λαστιχο ειναι 120/70/17 160/60/17 θα ηταν καλυτερο?

τα pireli diablo λεω να βαλω αλλα επιδη κανω σουζες ανεβοκατεβαινω σκαλια και πεταω κωλους μημπως θα μου προτεινατε καπιο αλλο ελαστικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα