g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ωραίο τιμόνι για rs :P Άμα δεν το αλλάξεις θα σε πάρω με τις πέτρες Το γεγονός ότι είσαι 17 δεν το σχολιάζω καν. Κλασικός ελληνάρας κάνγκαρος είσαι :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Όποτε έχουνε χτυπήσει το αυτοκίνητο μου παρκαρισμένο έχουν σηκωθεί και έχουν φύγει. Δεν νομίζω να ήτανε όλοι χωρίς ασφάλεια. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με την σύγχρονη κοινωνία. Δεν το ξέρεις το παιδί για να εκφράζεσαι έτσι, τόσα και τόσα γίνονται γύρω μας εδώ έχουνε ξεπουλήσει ολόκληρη την χώρα μαζί και τους πολίτες της το παιδί που θα οδηγήσει χωρίς ασφάλεια σας ξεσήκωσε. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι, η μοτοσυκλέτα είναι ούτε σι άλλως ένα ρίσκο. Ένα σωρό παιδιά σκοτώνονται ή σκοτώνουν έχοντας "κατάλληλο" δίπλωμα. Νομίζω ότι έχει καταλάβει τα ρίσκα του. Πες τα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Όποτε έχουνε χτυπήσει το αυτοκίνητο μου παρκαρισμένο έχουν σηκωθεί και έχουν φύγει. Δεν νομίζω να ήτανε όλοι χωρίς ασφάλεια. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με την σύγχρονη κοινωνία. Δεν το ξέρεις το παιδί για να εκφράζεσαι έτσι, τόσα και τόσα γίνονται γύρω μας εδώ έχουνε ξεπουλήσει ολόκληρη την χώρα μαζί και τους πολίτες της το παιδί που θα οδηγήσει χωρίς ασφάλεια σας ξεσήκωσε. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι, η μοτοσυκλέτα είναι ούτε σι άλλως ένα ρίσκο. Ένα σωρό παιδιά σκοτώνονται ή σκοτώνουν έχοντας "κατάλληλο" δίπλωμα. Νομίζω ότι έχει καταλάβει τα ρίσκα του. Ναι αλλά αν δεν έχει ασφάλεια είναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα σηκωθεί να φύγει. Κι επειδή όπως λες ούτε ο πρώτος είναι αλλά ούτε και ο τελευταίος, δεν εκφράζομαι έτσι μόνο για το παιδί αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που οδηγούν ανασφάλιστοι. Δεν ξέρω αν αισθάνεσαι καλά με τόσα ανασφάλιστα οχήματα γύρω σου, εγώ καθόλου και αυτή είναι η άποψή μου για τους οδηγούς αυτούς και τις οικογένειές τους. Η μοτοσυκλέτα είναι ένα ρίσκο που οφείλεις να παίρνεις για τον εαυτό σου και όχι για την υπόλοιπη κοινωνία. Τέλος ένα κομμάτι του παζλ της διάλυσης της χώρας μας είναι και νοοτροπίες του τύπου που συζητάμε σε αυτό το thread. Λιθαράκι λιθαράκι χτίστηκε το μπουρδέλο που ζούμε σήμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Ωραίο τιμόνι για rs :P Άμα δεν το αλλάξεις θα σε πάρω με τις πέτρες Το γεγονός ότι είσαι 17 δεν το σχολιάζω καν. Κλασικός ελληνάρας κάνγκαρος είσαι :popcorn: Τι εχει το τιμονι μου ορε? :P :P Streetfighter είναι! Θα δοκιμασω και με την μανισια μασκα και το τιμονι οταν το βγαλω απο το συνεργειο να δω πως θα μου αρεσει ποιο πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 θα σας πω ενα περιστατικο που συνεβει σε μενα.2 Μερες απο τι ειχα την μηχανη ενω γυριζα σπιτι 6 ωρα πρωι απο δουλεια βγαινει απο στενο γκαζωμενος ενα τσογλανι με τζι ελ εξ ανασφαλιστος χωρις διπλωμα.Η ζημια που μου εκανε ειναι 2000Ε.απλα να σασ πω κατι.Ναι μπορω να του κανω μηνυση και να παρω τα λευτα μου πισω,Αλλα σε 2 χρονια.Με αλλα λογια αμα δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να την φτιαξω θα μενα χωρις μηνανη για εναν μαλακα.Ευτυχως μπορεσα και την εφτιαξα με την βοηθεια των γονιων μου.ΑΛΛΑ αυτου δεν του εκανα μηνυση γιατι ειναι με πατερα ανεργο 3 αδερφια και μανα αγνοητε.Τι να τους παρω πειτε μου???Λοιπον απλα στο λεω γιατι αμα δεν πεσεις πανο μου ο αλλος θα σου κανει την μηνυση πιστεψε με δεν θα σε λυπηθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Τι εχει το τιμονι μου ορε? :P :P Streetfighter είναι! Θα δοκιμασω και με την μανισια μασκα και το τιμονι οταν το βγαλω απο το συνεργειο να δω πως θα μου αρεσει ποιο πολυ! Είναι βλασφιμία αυτό το τιμόνι ρε συ, μηχανή πίστας είναι. Ένα τιμόνι της ταιριάζει μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) θα σας πω ενα περιστατικο που συνεβει σε μενα.2 Μερες απο τι ειχα την μηχανη ενω γυριζα σπιτι 6 ωρα πρωι απο δουλεια βγαινει απο στενο γκαζωμενος ενα τσογλανι με τζι ελ εξ ανασφαλιστος χωρις διπλωμα.Η ζημια που μου εκανε ειναι 2000Ε.απλα να σασ πω κατι.Ναι μπορω να του κανω μηνυση και να παρω τα λευτα μου πισω,Αλλα σε 2 χρονια.Με αλλα λογια αμα δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να την φτιαξω θα μενα χωρις μηνανη για εναν μαλακα.Ευτυχως μπορεσα και την εφτιαξα με την βοηθεια των γονιων μου.ΑΛΛΑ αυτου δεν του εκανα μηνυση γιατι ειναι με πατερα ανεργο 3 αδερφια και μανα αγνοητε.Τι να τους παρω πειτε μου???Λοιπον απλα στο λεω γιατι αμα δεν πεσεις πανο μου ο αλλος θα σου κανει την μηνυση πιστεψε με δεν θα σε λυπηθει Και στην περιπτωση σου ειναι μονο 2000 ευρα. Σε αλλες περιπτωσεις ποιος ξερει ποσο μπορει να φτασει. Εγω 16 χρονων ειμαι και σκεφτομουν σοβαρα να παρω το RS 125 χωρις καν να το πω στου γονεις μου. Ομως μετα απο ερευνα που εκανα καταλαβα πςσ θα ηταν η χειροτερη αποφαση να κυκλοφορω ανασφαλιστος. Σε περιπτωση ατυχηματος προτιμαω το ποινικο μου μητρωο να μεινει καθαρο και να μην πληρωνω.. Τελος παντως, ωραια μηχανη κ' με προσοχη.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον yzf-r6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Είναι βλασφιμία αυτό το τιμόνι ρε συ, μηχανή πίστας είναι. Ένα τιμόνι της ταιριάζει μόνο Ναι μαλλον θα το αλλαξω γιατι θελω να βαλω την μανισια μασκα για να βαλο και το κατραν! Εχω κολλημα με τα οργανα μπρωστα στις μηχανες πιστας,δεν λεει αμα δεν τα εχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλοριζικη η μηχανη, καλα χιλιομετρα, και παντα ορθιος..... Καντην κουκλα, και να την εχεις μια ζωη. Αυτο το μηχανακι αξιζει... Αφου δεν προκειτε να την παρατησεις, προσοχη, η μηχανη αυτη θελει χερια, και μυαλο... Στην θεση σου, κακα τα ψεματα και εγω θα την κρατουσα, αλλα κακος.... γιατι ειμαστε στην ιδια ηλικια, και οτι λεν τα υπολοιπα μελη του forum παραπανω, ισχυουν και για μενα και για ολους αυτους που δεν εχουν διπλωμα και ασφαλεια... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον Κώστας Αντωνιάδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Πολυ ωραιο μηχανακι.Ειδα χτες ενα RS 500 και επαθα την πλακα μου... Δεν θα συνηθησω ποτε τις διχρονες εξατμισεις πανω σε ενα ss :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Καλά το WR200 τι έγινε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Και στην περιπτωση σου ειναι μονο 2000 ευρα. Σε αλλες περιπτωσεις ποιος ξερει ποσο μπορει να φτασει. Εγω 16 χρονων ειμαι και σκεφτομουν σοβαρα να παρω το RS 125 χωρις καν να το πω στου γονεις μου. Ομως μετα απο ερευνα που εκανα καταλαβα πςσ θα ηταν η χειροτερη αποφαση να κυκλοφορω ανασφαλιστος. Σε περιπτωση ατυχηματος προτιμαω το ποινικο μου μητρωο να μεινει καθαρο και να μην πληρωνω.. Τελος παντως, ωραια μηχανη κ' με προσοχη.. εγώ την έπαθα χειρότερα... τεσπα άμα μου πέσει κανένας άλλος πλέον, ό,τι και να γίνει, όποιος και να'ναι, ό,τι ελαφρυντικά και να'χει θα φωνάξω αστυνομία/τροχαία και θα τον σκίσω... ας πάει και φυλακή... για μένα είναι απόπειρα δολοφονίας το να περάσει στοπ χωρίς να σταματήσει/κοιτάξει, να οδηγεί πιωμένος, να παραβιάσει σηματοδότη και πάει λέγοντας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Καλά το WR200 τι έγινε; το πουλησα! Πολυ ωραιο μηχανακι.Ειδα χτες ενα RS 500 και επαθα την πλακα μου... Δεν θα συνηθησω ποτε τις διχρονες εξατμισεις πανω σε ενα ss :P Rgv 500 ισως ειδες...rs 500 δεν υπαρχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Λοιπον αφηστε ολοι τις μαλακιες τωρα..ποιος απο εσας δεν θα ηθελε στα 17 του να εχει τετοιο εργαλειο εστω και παρανομα εστω και στο ονομα του πατερα του??? ΟΛΟΙ! αφηστε λοιπον το κραξιμο γιατι δεν βγαζει πουθενα,το παιδι εχει παρει τις αποφασεις του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Λοιπον αφηστε ολοι τις μαλακιες τωρα..ποιος απο εσας δεν θα ηθελε στα 17 του να εχει τετοιο εργαλειο εστω και παρανομα εστω και στο ονομα του πατερα του??? ΟΛΟΙ! αφηστε λοιπον το κραξιμο γιατι δεν βγαζει πουθενα,το παιδι εχει παρει τις αποφασεις του. Αυτο δν παυει να σημαινει οτι δν πρεπει να τον συμβουλευσουμε/προειδοποιησουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) sprinter-man@ Το ρσ 250 δν κανει πανω απο 1500Ε.οποτε σχεδον ολοι οσοι εχουν απο τα 17 ενα 50αρακι που κανει πανω κατω καινουργιο σε αυτη την τιμη ειχαν την δυνατοτητα να το αγορασουν.Το οτι δεν το αγορασαν τι σου λεει? το οτι απο τα 1000 16-17χρονα ενα αγορασε το ρσ τι σου λεει?σιγουρα πολλοι θα το θελαν γιατι ειναι γρηγορο.λιγοι ομως θα θελαν να βρεθουν σε κανενα χαντακι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον Ninjaki250r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) το πουλησα! Rgv 500 ισως ειδες...rs 500 δεν υπαρχει! Δεν ξερω τι παιζει μαν, το παλικαρι που την εχει μου ειπε πως ειναι διαολος η μηχανη...Την πουλαει και οτι εχει βαλει και βιντεο γιουτουμπ...αν το βρω θα στο δειξω Edit : Ναι την εκανε μονος του.Το μοτερ ειναι απο suzuki RGV :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον Vagner_xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Το ρσ 250 δν κανει πανω απο 1500Ε.οποτε σχεδον ολοι οσοι εχουν απο τα 17 ενα 50αρακι που κανει πανω κατω καινουργιο σε αυτη την τιμη ειχαν την δυνατοτητα να το αγορασουν.Το οτι δεν το αγορασαν τι σου λεει? το οτι απο τα 1000 16-17χρονα ενα αγορασε το ρσ τι σου λεει?σιγουρα πολλοι θα το θελαν γιατι ειναι γρηγορο.λιγοι ομως θα θελαν να βρεθουν σε κανενα χαντακι ξερεις πολλους γονεις που να επιτρεπουν στα 17χρονα παιδια τους να παρουν 250 διχρονο??? αν ναι τοτε πασο..εμενα αν μου επετρεπαν(δεν τους κατηγορω οδηγαω απο τα 12 παπι) να εισαι σιγουρος πως θα ειχα ηδη,μονος σου το ειπες εμενα το παπι μου εχει παει περιπου 1500 ευρω με τοσα εχω βρει πολλα rgv και cbr 400. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 ξερεις πολλους γονεις που να επιτρεπουν στα 17χρονα παιδια τους να παρουν 250 διχρονο??? αν ναι τοτε πασο..εμενα αν μου επετρεπαν(δεν τους κατηγορω οδηγαω απο τα 12 παπι) να εισαι σιγουρος πως θα ειχα ηδη,μονος σου το ειπες εμενα το παπι μου εχει παει περιπου 1500 ευρω με τοσα εχω βρει πολλα rgv και cbr 400. να σε ρωτησω κατι και θελω να μου απαντησεις ειλικρινα.Θα ηθελες να ειχες γονεις που να σε αφηναν να επαιρνες αυτη την σκοτωστρα στα 17? Αν , ναι πιστευεις οτι το καναν επειδη ενδιαφερονται για σενα?εγω το βλεπω σαν να σε σπρωχνουν σε γκρεμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 να σε ρωτησω κατι και θελω να μου απαντησεις ειλικρινα.Θα ηθελες να ειχες γονεις που να σε αφηναν να επαιρνες αυτη την σκοτωστρα στα 17? Αν , ναι πιστευεις οτι το καναν επειδη ενδιαφερονται για σενα?εγω το βλεπω σαν να σε σπρωχνουν σε γκρεμο. Δηλαδη εχω γονεις που δεν νιαζονται και θελουν να με ξεφορτοθουν κατα καποιο τροπο, και δεν εχω γονεις που απλα ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ...οκ παω πασο! Btw το αμα νοιαζονται οι γονεις μου η οχι το ξερω μονο,ΜΟΝΟ εγω οποτε θα σας παρακαλουσα να μην τους ξανα αναφερεται στην συζητηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) να σε ρωτησω κατι και θελω να μου απαντησεις ειλικρινα.Θα ηθελες να ειχες γονεις που να σε αφηναν να επαιρνες αυτη την σκοτωστρα στα 17? Αν , ναι πιστευεις οτι το καναν επειδη ενδιαφερονται για σενα?εγω το βλεπω σαν να σε σπρωχνουν σε γκρεμο. σωστος εισαι αλλα οταν εισαι στα 17 το μονο που σε νοιαζει οπως ειπαν οι φιλοι πιο πριν ειναι να κανεις φιγουρα στα γκομενακια και στα φιλαρακια σου -_- ολοι περασαν απο τα 17 και σιγουρα ηθελαν ενα τετοιο μηχανακι.δεν ειπα πως ειναι σωστο προς θεου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον sprinter-man 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yzf-r6 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Δηλαδη εχω γονεις που δεν νιαζονται και θελουν να με ξεφορτοθουν κατα καποιο τροπο, και δεν εχω γονεις που απλα ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ...οκ παω πασο! Btw το αμα νοιαζονται οι γονεις μου η οχι το ξερω μονο,ΜΟΝΟ εγω οποτε θα σας παρακαλουσα να μην τους ξανα αναφερεται στην συζητηση! Μπορει να εμπιστευονται εσενα και ισως και να εχουν δικιο. Αλλα δεν μπορουν να εμπιστευονται τους αλλους και σε περιπτωση ατυχηματος φταις δεν φταις θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο :wallbash: σωστος εισαι αλλα οταν εισαι στα 17 το μονο που σε νοιαζει οπως ειπαν οι φιλοι πιο πριν ειναι να κανεις φιγουρα στα γκομενακια και στα φιλαρακια σου -_- ολοι περασαν απο τα 17 και σιγουρα ηθελαν ενα τετοιο μηχανακι.δεν ειπα πως ειναι σωστο προς θεου +1 (απο αυριο ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Απορω πως τετοια post μαζευουν τοσα πολλα σχολια και αλλα πολυ πιο ενδιαφερουσα μαζευουν 1 και 2... μαλλον γιατι ολοι γουσταρουμε να την ..."πουμε" σε καποιον! Δεν θα το παιξω preacher... και εγω στα 17 μου χρονια ειχα παρει ανασφαλιστοςκαι ακρανοτος 100αρι, νομιζα οτι ειμαι ο Πεντροσα, ειχα μερικα δικαστηρια. Μαλιστα ειχα εμπλακει και σε ΑΤΥΧΗΜΑ και φταιχτης ημουν εγω! Ευτυχως ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΗ!! Το ατυχημα ηταν της πλακας και το κανονισα με το παιδι!, το διπλωμα το εβγαλα μετα απο ενα χρονο...πηγα(ν) και το εδειξα(ν) στο δικαστηριο και ολα ΟΚ... Τωρα στα 28 μου κοιταω ΠΙΣΩ και λεω "τι μαλακας ημουν τοτε"... Μπορει εγω να την εβγαλα (σχεδον)ΚΑΘΑΡΗ!!! αλλα ουτε τους ΓΟΝΕΙΣ μου σκεφτηκα ουτε τους γυρω... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!! Οπως καλη ωρα κανετε εσεις τωρα... Δεν εχω την απαιτηση να το καταλαβετε αυτο, γιατι ΟΥΤΕ ΕΓΩ θα το καταλαβαινα αν τοτε ερχοταν καποιος να μου τα πει... Ξερω ομως ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ που δεν ειχαν την ιδια τυχη με εμενα... Ξερω παιδι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ με RS 250 καλη ωρα... το οποιο τρακαρε (ΜΑΛΛΟΝ οχι απο δικο του φταιξιμο) με συνοδηγο τον κολλητο του! Ο δευτερος παρολιγο να μεινει φυτο... Τα δυο παιδια; δεν ξαναμηλισαν ΠΟΤΕ και ο οδηγος με σπασμενα δοντια, ραμενο λαιμο εσκασε στα νοσοκομεια 30 εκατομυρια ΔΡΑΧΜΕΣ για να περιθαλψει τον ΠΡΩΗΝ φιλο του που ειχε αιματωματα στο κεφαλι και χαροπαλευε στην εντατικη... Μπορει να εισαι ο ελληνας Βαλεντινο, αλλα ο διαολος εχει ΠΟΛΛΑ ποδαρια.. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ και ο δρομος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ!! Το ταλεντο παει μαζι με τη συναιση και την αυτοκυριαρχια, με την εμπειρια ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ!! Το δευτερο/τριτο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ 17! Μακαρι να εχεις το τελευταιο γιατι ουτε το τεταρτο εχεις!! Θα την χρειαστεις!!! Παντα ορθιος και μακαρι να μην μπλεξεις τους δικους σου και τριτους ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΦΑΛΜΑ! Οσον αφορα τα δικαστηρια. Ελπιζω να μην ισχυει η ΙΔΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ με πριν 10 χρονια.. Θυμαμαι παρακαλαγαμε να μας γραψουν για διπλωμα, παρα για κρανος... Το πρωτο ηταν ΔΩΡΕΑΝ!!! και ειναι πολλα τα χρονια απο 17 μεχρι 21 αν ισχυει αυτο που λενε τα παιδια Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2011 από τον galaver 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Δηλαδη εχω γονεις που δεν νιαζονται και θελουν να με ξεφορτοθουν κατα καποιο τροπο, και δεν εχω γονεις που απλα ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ...οκ παω πασο! Btw το αμα νοιαζονται οι γονεις μου η οχι το ξερω μονο,ΜΟΝΟ εγω οποτε θα σας παρακαλουσα να μην τους ξανα αναφερεται στην συζητηση! φιλε δεν το λεω για σενα.υπαρχουν και αλλοι που εχουν μεγαλες μηχανες απο τα 17.εδω στην μυτιληνη ειδικα γινετε χαμος εχω δει μικρα παιδια σε sxv.Εγω μπορω αυτο να το λαβω ως ελειψη αγαπης προς το παιδι τους.Και οχι δεν εχει σημασια ποσο σε εμπιστευονται εφοσον κυκλοφορουν και ασχετοι και μεθυσμενοι και γεροι .Δεν μπορεις να εμπιστευεσε τον αλλο μαλακα που θελει να περασει απο το απεναντι φαναρι. Φιλικα παντα. Απορω πως τετοια post μαζευουν τοσα πολλα σχολια και αλλα πολυ πιο ενδιαφερουσα μαζευουν 1 και 2... μαλλον γιατι ολοι γουσταρουμε να την ..."πουμε" σε καποιον! Δεν θα το παιξω preacher... και εγω στα 17 μου χρονια ειχα παρει ανασφαλιστοςκαι ακρανοτος 100αρι, νομιζα οτι ειμαι ο Πεντροσα, ειχα μερικα δικαστηρια. Μαλιστα ειχα εμπλακει και σε ΑΤΥΧΗΜΑ και φταιχτης ημουν εγω! Ευτυχως ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΗ!! Το ατυχημα ηταν της πλακας και το κανονισα με το παιδι!, το διπλωμα το εβγαλα μετα απο ενα χρονο...πηγα(ν) και το εδειξα(ν) στο δικαστηριο και ολα ΟΚ... Τωρα στα 28 μου κοιταω ΠΙΣΩ και λεω "τι μαλακας ημουν τοτε"... Μπορει εγω να την εβγαλα (σχεδον)ΚΑΘΑΡΗ!!! αλλα ουτε τους ΓΟΝΕΙΣ μου σκεφτηκα ουτε τους γυρω... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!! Οπως καλη ωρα κανετε εσεις τωρα... Δεν εχω την απαιτηση να το καταλαβετε αυτο, γιατι ΟΥΤΕ ΕΓΩ θα το καταλαβαινα αν τοτε ερχοταν καποιος να μου τα πει... Ξερω ομως ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ που δεν ειχαν την ιδια τυχη με εμενα... Ξερω παιδι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ με RS 250 καλη ωρα... το οποιο τρακαρε (ΜΑΛΛΟΝ οχι απο δικο του φταιξιμο) με συνοδηγο τον κολλητο του! Ο δευτερος παρολιγο να μεινει φυτο... Τα δυο παιδια; δεν ξαναμηλισαν ΠΟΤΕ και ο οδηγος με σπασμενα δοντια, ραμενο λαιμο εσκασε στα νοσοκομεια 30 εκατομυρια ΔΡΑΧΜΕΣ για να περιθαλψει τον ΠΡΩΗΝ φιλο του που ειχε αιματωματα στο κεφαλι και χαροπαλευε στην εντατικη... Μπορει να εισαι ο ελληνας Βαλεντινο, αλλα ο διαολος εχει ΠΟΛΛΑ ποδαρια.. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ και ο δρομος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ!! Το ταλεντο παει μαζι με τη συναιση και την αυτοκυριαρχια, με την εμπειρια ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ!! Το δευτερο/τριτο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ 17! Μακαρι να εχεις το τελευταιο γιατι ουτε το τεταρτο εχεις!! Θα την χρειαστεις!!! Παντα ορθιος και μακαρι να μην μπλεξεις τους δικους σου και τριτους ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΦΑΛΜΑ! Οσον αφορα τα δικαστηρια. Ελπιζω να μην ισχυει η ΙΔΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ με πριν 10 χρονια.. Θυμαμαι παρακαλαγαμε να μας γραψουν για διπλωμα, παρα για κρανος... Το πρωτο ηταν ΔΩΡΕΑΝ!!! και ειναι πολλα τα χρονια απο 17 μεχρι 21 αν ισχυει αυτο που λενε τα παιδια Φιλε δεν μου δεν εχω για σημερα αλλα + .αυριο με το καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες