Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 καλησπερα σε ολους Χτες βραδι με σταματισανε γιατι εκανα κατι βλακιες και θα μου κοβανε 1000κατι ευρο αλλα με τα πολλα πολλα μου κοψανε οτι δεν ειχα μαζι μου το δηπλωμα και ειναι μονο 20 ευρο αμα παω στο τμημα και δειξω το δηπλωμα υπαρχει περιπτωση να την σβησουνε? και επιπλεον απο οτι καταλαβα ο αλλος αστυνομικος εγραψε σε ενα χαρτι τι εκανα κλπ...υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα αν με σταματησουν στο μελλον? ευχαριστω εκ των προτερων! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! Δηλαδή μας λες οτι καλώς την έφαγες την κλήση γιατί έκανες καγκουριές και αντί να πεις ευχαριστώ που δεν σου κόψανε το 1000αρικο για επικίνδυνη οδήγηση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ψάχνεις να την σβύσεις??? Για τα 20€ που φιλοτιμήθηκε και σου'κοψε ο μπατσος .... Τι να πω.. Και παρεμπιπτόντως όχι δεν πρόκειται να την σβύσουνε, η κλήση είναι γιατί δεν έχεις δίπλωμα εκείνη τη στιγμή πάνω σου, όχι γενικά. Αν δεν είχες γενικά γίνεται μήνυση (δικαστήριο). Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2011 από τον vdik 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 κοιτα η αληθεια ειναι οτι αμα τα εκανα στον δρομο θα ειχε δικιο...το θεμα ειναι οτι δν ημουν σε δρομο να πεις οτι προκαλουσα καποιον...σκεψου οτι ημουν σε ενα δρομο που δν εχει ουτε αμαξια ουτε καν σπιτια σε αποσταση 1-2 χιλιομετρα που απλα δεν βγαζει και πουθενα ο δρομος αδιεξοδο ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Πηγαινε πληρωσε τη και βαλτη σε μια κορνιζα αφου απο κατω γραψεις τι εκανες στην πραγματικοτητα και ποσο λιγο σου κοστισε...σε χρηματα και ασφαλεια...μπας και το βαλεις κατα νου και δεις λιγο πιο περα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 απλα τους τελευτεους μηνες πηγενουμε εκει και μας μυριστικαν και ερχοντε συνεχια εκει και μας κοβουν συνεχεια κλισεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 καλησπερα σε ολους Χτες βραδι με σταματισανε γιατι εκανα κατι βλακιες και θα μου κοβανε 1000κατι ευρο αλλα με τα πολλα πολλα μου κοψανε οτι δεν ειχα μαζι μου το δηπλωμα και ειναι μονο 20 ευρο αμα παω στο τμημα και δειξω το δηπλωμα υπαρχει περιπτωση να την σβησουνε? και επιπλεον απο οτι καταλαβα ο αλλος αστυνομικος εγραψε σε ενα χαρτι τι εκανα κλπ...υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα αν με σταματησουν στο μελλον? ευχαριστω εκ των προτερων! Καλησπέρα. Αντιγράφω απο το προφίλ σου. 17 ετώνΓενέθλια:Δεκέμβριος 4, 1993 Πρακτικά ΔΕΝ έχεις δίπλωμα για 125. Ομοίως ΔΕΝ καλύπτεσαι απο καμμία ασφάλεια, κι ας είσαι ασφαλισμένος. Τυπικά λίγα σου κόψανε... Πλήρωσε το 20άρικο και καλά είναι.... Μακρυά κι αλάργα. και κάνε υπομονή ως τον Δεκέμβρη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κάποια αρμόδια υπηρεσία ή τπτ για να σου ξανασκάσουν το 1000ρικό ? Εντάξει, πλάκα κάνω. Καμιά 200-300 άρα πιστεύω καλά θα ήταν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Πληρωσε το 20άρι κι αν τον δεις πες του κι ευχαριστω που ξηγηθηκε και σου κοψε 1.980e... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 καλησπερα σε ολους Χτες βραδι με σταματισανε γιατι εκανα κατι βλακιες και θα μου κοβανε 1000κατι ευρο αλλα με τα πολλα πολλα μου κοψανε οτι δεν ειχα μαζι μου το δηπλωμα και ειναι μονο 20 ευρο αμα παω στο τμημα και δειξω το δηπλωμα υπαρχει περιπτωση να την σβησουνε? και επιπλεον απο οτι καταλαβα ο αλλος αστυνομικος εγραψε σε ενα χαρτι τι εκανα κλπ...υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα αν με σταματησουν στο μελλον? ευχαριστω εκ των προτερων! Η κληση δεν σβηνετε σε καμια περιπτωση.την πληρωνεις και εισαι ενταξει.δεν ξερω αν εντος 10 ημερων ειναι 10€.πηγαινε στα ΕΛ.ΤΑ της περιοχης σου και πληρωσε την. για τα 1000 κατι ευρω που λες οτι θα σου κοβανε το κανανε μαλλων να σε ψαρωσουν.μην ανησυχεις.αν ησουν οντως μακρια απο κοσμο σε καμια απομονωμενη αλανα δεν πειραζει που εκανες τις καγκουριες σου εκει.κρανος σιγουρα δεν φοραγες.προσεχε με αυτα τα πραγματα γιατι αμα πεσεις και χτυπησεις θα δεις πως ειναι. για το χαρτι που λες οτι εγραφε ο αλλος.εκει εγραφε τα στοιχεια σου και οτι ελεγχθηκες.γιατι σε σταματησανε και μπλα μπλα.προσεξε μην κανεις καγκουριες στον δρομο που εχει και κοσμο και σε ξανασταματησουνε γιατι εκει δεν θα εχει δευτερη ευκαιρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 πλήρωσέ την και πες τους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αφού φταίς, τι ψάχνεις να βρεις? για να σας μυριστουν εκεί που είσασταν, φανταζομαι τι θα κάνατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fthsle 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 παλι καλα να λες φιλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Να κάνω κι εγώ μια ψιλο ερώτηση: Άμα δεν κουβαλάς μαζί σου το δίπλωμα και σε πιάσουν πληρώνεις πρόστιμο;;;Επειδή εγώ νόμιζα ότι τους λες πως το έχεις και περνάς μια μέρα απο το Α.Τ. της περιοχής(ή κάτι τέτοιο) τους το δείχνεις και καθάρισες. Δίπλωμα και ασφάλεια δεν κουβαλάω γιατί το μηχανάκι δεν έχει χώρο και στην τσέπη φοβάμαι μην μου πέσουν.Μόνο άδεια κουβαλάω και αυτή με το φόβο μην μου φύγει απ'την τσέπη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Δίπλωμα και ασφάλεια δεν κουβαλάω γιατί το μηχανάκι δεν έχει χώρο και στην τσέπη φοβάμαι μην μου πέσουν.Μόνο άδεια κουβαλάω και αυτή με το φόβο μην μου φύγει απ'την τσέπη.. ...δλδ πόσο πάχος θα προσθεσει στην τσεπη το δίπλωμα αν μπει μαζι με την αδεια? αν χαθει η άδεια χειρότερα δεν είναι από το να χαθει το δίπλωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Να κάνω κι εγώ μια ψιλο ερώτηση: Άμα δεν κουβαλάς μαζί σου το δίπλωμα και σε πιάσουν πληρώνεις πρόστιμο;;;Επειδή εγώ νόμιζα ότι τους λες πως το έχεις και περνάς μια μέρα απο το Α.Τ. της περιοχής(ή κάτι τέτοιο) τους το δείχνεις και καθάρισες. Δίπλωμα και ασφάλεια δεν κουβαλάω γιατί το μηχανάκι δεν έχει χώρο και στην τσέπη φοβάμαι μην μου πέσουν.Μόνο άδεια κουβαλάω και αυτή με το φόβο μην μου φύγει απ'την τσέπη.. Ειχα εμπλακει σε ατυχημα πριν 2 χρονια με μηχανακι φιλου(ενα smart δε ψηθηκε να περιμενει στο στοπ..) και εκτως απο την αδεια οδηγης μου δεν ειχα τα υπολοιπα χαρτια , αδεια & ασφαλεια , το προστιμο αν δεν εχεις μαζι σου την ασφαλεια ειναι κατι σαν 500ε , σβηνετε αν πας την επομενη ή σε καποιες μερες και τα δειξεις αλλα δεν υπαρχει λογος να μη τα εχει καποιος μαζι του... Εγω δε τα ειχα λογο βιασυνης , εφυγα και ξεχαστηκα , κατα τ'αλλα τα χαρτια της μοτο μου τα εχω παντα μαζι μου οτι και να γινει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 αγορι μου οταν παρουσιαστεις στο τμημα με το διπλωμα των 50 κυβικων,τοτε θα δεις οτι δεν ειναι μονο 20 ευρω. Δεν γινετε να εισαι 17 και να οδηγας 125cc μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 απλα τους τελευτεους μηνες πηγενουμε εκει και μας μυριστικαν και ερχοντε συνεχια εκει και μας κοβουν συνεχεια κλισεις.. Να αλλαξετε στέκι... ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Να αλλαξετε στέκι... ;) +1 και να διωξετε και τα διχρονα απο την παρεα. Αυτα βρωμανε και σας μυριστηκαν.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Vagner_xD - Δηλομενο 50 ειναι..απλα του αλαξα το μοτερ..λες να το κοιταξουνε? και το προβλημα μου δεν ειναι τα 20 ευρο..ειναι οτι αυτα γραφονται..δεν ξερω γιατι κολησατε ολοι εκει..και οποιος διαβασε ποιο προσεχτικα θα πρεπει να ειδε πως : 1) ημουν σε απομονομενη περιοχη 2) οτι καταγραφανε το τι κανουνε και αυτο ειναι το προβλημα μου..και ΟΧΙ τα 20 ευρω..προφανως και τους ειπαμε και ευχαριστω Και επιπλεον ολοι σας ξερετε πως ειναι οταν εχεις μια τρελα..δεν νομιζω οτι δεν υπαρχει κανεις σας που να μην εχει πειραματιστει με το οχημα του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 τα χαρτιά να τα έχετε μαζί για να μη σας τρέχουνε άμα σου λείπει ασφάλεια ή άδεια παίζει και γερανός εκτός από το πρόστιμο το δυνατό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Vagner_xD - Δηλομενο 50 ειναι..απλα του αλαξα το μοτερ..λες να το κοιταξουνε? και το προβλημα μου δεν ειναι τα 20 ευρο..ειναι οτι αυτα γραφονται..δεν ξερω γιατι κολησατε ολοι εκει..και οποιος διαβασε ποιο προσεχτικα θα πρεπει να ειδε πως : 1) ημουν σε απομονομενη περιοχη 2) οτι καταγραφανε το τι κανουνε και αυτο ειναι το προβλημα μου..και ΟΧΙ τα 20 ευρω..προφανως και τους ειπαμε και ευχαριστω Και επιπλεον ολοι σας ξερετε πως ειναι οταν εχεις μια τρελα..δεν νομιζω οτι δεν υπαρχει κανεις σας που να μην εχει πειραματιστει με το οχημα του... Πανο φυσικα και καταλαβαινουμε την "τρελλα" σας,για αυτο τον λογο σου ειπα να "αλλαξεις στεκι" και δεν σε έκραξα για τα γκάζια σας,γιατι ξερω πως ειναι οταν ενα νεο παιδι γουσταρει τις τρελλες,και εμεις ολοι τα εχουμε κανει παλαιοτερα και σε καταλαβαινουμε απολυτα. Ομως δεν υπαρχει δικαιολογια στο οτι εισαι σε ερημικη περιοχη,αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να σε γραψει ο αστυνομος,ουτε σημαινει οτι δεν μπορει να συμβει ατυχημα,ο αστυνομος εκει που τα κανετε ειμαι σιγουρος οτι ηρθε απο καρφί (σας εδωσαν),και ηρθε για να σας τρομαξει ωστε να παψετε να τα κανετε ωστε να μην παθετε κακο,εαν ειχε αγριες διαθεσεις θα σου ειχε κοψει 700 ευρω προστιμο και οσο και να εκλαιγες δεν θα στην χάριζε. Αλλαξτε στεκι λοιπον,βαλτε κράνοι (εαν δεν φορουσατε) και με προσοχη βγαλτε την κ@βλα σας. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 ...δλδ πόσο πάχος θα προσθεσει στην τσεπη το δίπλωμα αν μπει μαζι με την αδεια? αν χαθει η άδεια χειρότερα δεν είναι από το να χαθει το δίπλωμα? Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα γεμίσει η τσέπη άλλα το ότι μπορεί να φύγουν απ'την τσέπη.. Ειχα εμπλακει σε ατυχημα πριν 2 χρονια με μηχανακι φιλου(ενα smart δε ψηθηκε να περιμενει στο στοπ..) και εκτως απο την αδεια οδηγης μου δεν ειχα τα υπολοιπα χαρτια , αδεια & ασφαλεια , το προστιμο αν δεν εχεις μαζι σου την ασφαλεια ειναι κατι σαν 500ε , σβηνετε αν πας την επομενη ή σε καποιες μερες και τα δειξεις αλλα δεν υπαρχει λογος να μη τα εχει καποιος μαζι του... Εγω δε τα ειχα λογο βιασυνης , εφυγα και ξεχαστηκα , κατα τ'αλλα τα χαρτια της μοτο μου τα εχω παντα μαζι μου οτι και να γινει . Οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 Vagner_xD - Δηλομενο 50 ειναι..απλα του αλαξα το μοτερ..λες να το κοιταξουνε? οχι κουτοχορτο τρωνε αυτοι...σιγα μην το προσεξουν :_zeppelin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΡΕΛΛΑ..........!!!!!!!!!! "ΤΙ εχουν τα ερμα και ψοφουν " λεγαν οι παλιοι........ :kaaaala: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 εγώ πάλι αναρωτιέμαι σε τι ακριβώς έχω κλΙση... (ω ναι... ο τίτλος διορθώνεται άμεσα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2011 εγώ πάλι αναρωτιέμαι σε τι ακριβώς έχω κλΙση... (ω ναι... ο τίτλος διορθώνεται άμεσα!) αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν πρωτοείδα τον τίτλο... η συνεισφορά μου στο θρεντ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες