Jump to content
Sign in to follow this  
Vito Varadero

BMW K 1200 GT: Σπορ «τουρίστας»

Recommended Posts

Αν η ζωή σας κινείται γύρω από πολλά χιλιόμετρα στην εθνική και οι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου δε λείπουν από το πρόγραμμά σας, τότε σταματάτε εδώ! Αν είστε από εκείνους που ζητάνε μία όμορφη και άνετη μοτοσικλέτα τουρισμού, τότε το Κ 1200 GT της BMW είναι αυτό που ψάχνετε.

Τεχνολογία, υψηλή ποιότητα κατασκευής, άνετοι χώροι, μεγάλες δυνατότητες φόρτωσης, πολύ καλή συμπεριφορά στο δρόμο, αλλά και πολλά τα κιλά για ένα μοντέλο το οποίο δεν θα έχει πρόβλημα να γυρίσει μαζί σας… τον πλανήτη μερικές φορές!

Η BMW φαίνεται να έχει «πιάσει» το νόημα για τις μοτοσικλέτες τουρισμού (ή σπορ-τουρισμού πλέον, με 150 άλογα όπως θέλει το παίρνει κανείς!). Προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλει το κοινό της κατηγορίας, αλλά και μερικά στοιχεία ακόμα τα οποία το κοινό δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσε να έχει! Για παράδειγμα το πολυσυζητημένο ESA (Electronic Suspension Adjustment), τα θερμαινόμενα γκριπ και σέλα όπως και το cruise control

Στο τεύχος (12/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, όλες οι λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά της.

Πηγή: MotoΤρίτη

post-112-1150991897_thumb.jpg

post-112-1150991925_thumb.jpg

post-112-1150991948_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φανταστικό μούτρο, φανταστικός κινητηρας , φανταστικες δυνατότητες , φανταστικη χλιδή , φανταστική και η τιμή του να ξεπερνά τα 17.000 Ευρώ.

Δηλαδή , ένα τυπικό σέρβις ποσο θα στοιχίζει?? :think::think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δηλαδή , ένα τυπικό σέρβις ποσο θα στοιχίζει?? :think:  :think:

<{POST_SNAPBACK}>

αυτό πονάει πολύ Κωστή.

Αλλιώς όλοι BMW θα πέρναμε :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό πονάει πολύ Κωστή.

Αλλιώς όλοι BMW θα πέρναμε :winking:

<{POST_SNAPBACK}>

Εσυ έχεις εκφράσει κατά καιρούς φίλες προς τη BMW απόψεις . Μη με βάζεις στο ίδιο τριπάκι. :grin: όχι τίποτα άλλο αλλά δεν περισσεύει μία και προκειμένου να μου τρέχουν τα σάλια ......άστο να πάει καλύτερα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ έχεις εκφράσει κατά καιρούς φίλες προς τη BMW απόψεις . Μη με βάζεις στο ίδιο τριπάκι. :grin: όχι τίποτα άλλο αλλά δεν περισσεύει μία και προκειμένου να μου τρέχουν τα σάλια ......άστο να πάει καλύτερα :cheers:

<{POST_SNAPBACK}>

Χθες επισκέφτηκα τον Τρικαλιώτη:

BMW R1200GS από 13.650€ έως 16.200€

μέχρι εδώ είμαστε καλά γιατί είμαστε στα νερά της Varadero

και

BMW R1200GS ADVENTURE από 16.050€ έως 17.800€ :shock:

(εδώ είναι όλη η κ@ύλα) :sorry:

Top case BMW: 500€

Πλαϊνές βαλίτσες BMW: 600€

Σύνολο: 1.100€ :knife:

ABS: 1.300€ :lipssealed:

Χούφτες: 60€ :surrender:

Χρωμιομένες εξατμίσεις: 120€ :_zeppelin:

Ακτίνες: 400€ :worthy:

Alarm: 230€ :shock:

Λευκά φλας: 40€ :o

Πλαϊνές βάσεις βαλιτσών: 180€ :wallbash:

Συναγερμός εργοστασιακός της BMW: 240€ :stunned:

Άντε γεια ? :bye:

post-112-1150993901_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Varadero

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Γιάννης ( :puke: ) έχει δίκιο Κώστα.Και γιατί το κανεις τώρα αυτό???? :katana: Από κοντά τα υπόλοιπα ή κάνε νέο τοπικ.ααααααααααχχχχχχχχχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο Γιάννης (  :puke: ) έχει δίκιο Κώστα.Και γιατί το κανεις τώρα αυτό???? :katana: Από κοντά τα υπόλοιπα ή κάνε νέο τοπικ.ααααααααααχχχχχχχχχ

<{POST_SNAPBACK}>

:blush::blush::blush::blush:

συγνώμη....

δεν κρατιέμαι λέμεεεεε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα διευκρίνηση.............

ΑBS 1300 και alarm 230.

Δεν καταλαβαίνω............. δεν τα έχει απ' τη μάνα του;

btw το R1200GS με 13.650 δεν το αποκλείω στο μέλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κώστα διευκρίνηση.............

ΑBS 1300 και alarm 230.

Δεν καταλαβαίνω............. δεν τα έχει απ' τη μάνα του;

btw το R1200GS με 13.650 δεν το αποκλείω στο μέλλον

<{POST_SNAPBACK}>

αυτό μου έδωσε να καταλάβω ο πωλητής...ότι στην αρχική τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται αυτά... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνε νέο τόπικ λέμεεεεε.Να μας πουν τι πλήρωσαν και έχοντες το μηχανακι.Ε φανταστικέ Γιάννη?? :wub::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό μου έδωσε να καταλάβω ο πωλητής...ότι στην αρχική τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται αυτά... :(

<{POST_SNAPBACK}>

...Oντως ΔΕΝ συμπεριλαμβανονται...αλλα αυτα ειναι "φτηνοκολπακια" της αντιπροσωπιας(αυτης και οποιοασδηποτε αλλης)...Π.χ. σου λεει "αυτη ειναι η αρχικη τιμη αλλα δεν το εισαγουμε χωρις ABS.."κλπ κλπ..Δεν τα ξερετε?Αυτοκινητο καινουριο εχει παει κανεις να αγορασει, με βαση την διαφημιζομενη τιμη? <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό όμως αποτρέπει έναν υποψήφιο αγοραστή... :(

Τροποποιήθηκε από τον Varadero

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αυτό όμως αποτρέπει έναν υποψήφιο αγοραστή...  :(

<{POST_SNAPBACK}>

Πέρυσι βλέπω ένα μεταχειρισμένο 1200GS με 2000 χλμ .Το Suzuki το είχα μια βδομάδα και λόγω της πολύ χαμηλης τιμής αγοράς του είπα μπας και κάνω κανα καλό deal.

Ξερεις πόσο το έδινε? :ranting:

14000Ε

Πιο ακριβό από το καινούριο ,γιατί είχε λέει τις πλαϊνες μαμά :kaaaala::kaaaala:

Είπαμε , μεγάλη αξια μεταπώλησης αλλά όχι και έτσι ρε φουστη μου :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μ'αυτά τα μυαλά σιγά μη το πούλησε...  :grin:

<{POST_SNAPBACK}>

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ακόμα εκεί είναι :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

13650 ήταν η τιμή χωρις ABS κλπ. Αλλα εμενα το ABS με εχει σώσει 3 φορές στην πόλη μέσα !!

Ο συνεγερμός κάνει τόσο αφου συνδέεται σε ενα τσιπ που έχει έτοιμη την υποδοχή.

Πρόσφατα μου είπαν οτι το 1200 GS δεν πωλείται πλέον χωρις ABS. Αξιζει πάντως..Αν δεν έχετε οδηγήσει,δεν ξέρετε τι είναι..Στην Πάργα όποιος είναι...δοκιμάζει ;)

Ελατε ρεεεεε.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν δεν έχετε οδηγήσει,δεν ξέρετε τι είναι..Στην Πάργα όποιος είναι...δοκιμάζει ;)

<{POST_SNAPBACK}>

έχουμε δοκιμάσει.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν ανεβαινε στα 200 με τίποτα.Ρε τι μάζεμα , τι από δω , τι από κει , τίποτα. 190+ και τέλος.Πάντος στην πόλη δεν το έχω δοκιμάσει να σας πω. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
έχουμε δοκιμάσει.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν ανεβαινε στα 200 με τίποτα.Ρε τι μάζεμα , τι από δω , τι από κει , τίποτα. 190+ και τέλος.Πάντος στην πόλη δεν το έχω δοκιμάσει να σας πω. :cheers:

<{POST_SNAPBACK}>

:wacko::wacko:

..210(("kοντερισια")με τριπλετα,δικαβαλλος και ΟΡΘΙΟΙ!!στο Κομοτηνη-Αλεξανδρουπολη,προπερσι......

..Τα ιδια,στην autostrada Gorizia-Venezia,περυσι...

..Φετος, δεν ειχε πια νοημα...(Και τι νοημα εχουν οι τελικες,σ'αυτην την κατηγορια???? :blink: )

:what::what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:wacko::wacko:

..210(("kοντερισια")με τριπλετα,δικαβαλλος και ΟΡΘΙΟΙ!!στο Κομοτηνη-Αλεξανδρουπολη,προπερσι......

..Τα ιδια,στην autostrada Gorizia-Venezia,περυσι...

..Φετος, δεν ειχε πια νοημα...(Και τι νοημα εχουν οι τελικες,σ'αυτην την κατηγορια???? :blink: )

:what::what:

<{POST_SNAPBACK}>

όντως δεν έχει καμία απολύτως σημασία , απλά μου έκανε εντύπωση .Λες να έφταιγε το ότι είχα μέσα την έκτη ?

Και σε μένα την τελική με πέμπτη την πιάνει .Έτσι.......ακαδημαϊκά ρωτάω :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Η "εκτη",στο gs 1200,ΔΕΝ ειναι,overdrive!!Το συγκεκριμενο μοντελο,σε αντιθεσημε το 1150,π.χ.,"γεμιζει" τελικη με την "εκτη"...(εμενα ΔΕΝ! μου αρεσει αυτο αλλα...αααλλλη κουβεντα!!! <_< )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα