elsa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Γειά σας παιδιά!! θέλω να κάνω ένα δώρο στο αγόρι μου που πρόσφατα πήρε μηχανή αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. θέλω κάτι που να μην είναι πανάκριβο και να είναι και χρηστικό. τον άκουσα τις προάλλες που συζητούσε με έναν φίλο του για κάποια είδη επιδιόρθωσης για τα λάστιχα αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να εννοούσε. έχετε άλλες ιδέες; ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι γλυκο :) Μακαρι και εμενα να μου επαιρνε κατι χρησιμο η πρωην μου...2 μπλουζακια μου ειχε παρει και δεν ξερω αν ελεγε και αληθεια γιατι δεν βρεθηκαμε ποτε για να μου τα δωσει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2011 από τον Vagner_xD 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Τι μηχανη πηρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elsa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 αν το θυμάμαι σωστά, μια honda cbr 600f. δεν ξέρω αν έχει και άλλα χαρακτηριστικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Ιδεες δινω, τωρα κατοχοι cbr μπορουν να πουν περισσοτερα.. . Μπορεις να παρεις μια ωραια τσαντα ειτε για το ντεποζιτο η για την ουρα? (70-80 euros παιρνεις τοπ). Μπορεις να παρεις ενα ωραιο ζευγαρι μηχανοβια γαντια αν δεν εχει (καμια 50αρια)! Ζελατινα Κρανους που σε προστατευει απο ηλιο? (50-60) Κανα ωραιο (λαστιχενιο για να μην γρατζουναει) μπρελοκ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 καμια φιμε ζελατινα για κρανος,αν δεν εχει (τωρα που εχει και ηλιο ειναι οτι πρεπει) δεν ειναι ακριβες με 20-30 ευρω βρισκεις ανετα νομιζω. δεν μας ειπες ομως μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις για να ξερουμε να μην σου λεμε οτι να ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elsa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ! γάντια έχει λόγω της προηγούμενης μηχανής. ζελατίνα δεν νομίζω να έχει ... μπορούμε να γράψουμε εδώ μέσα μαγαζιά που τα βρίσκουμε αυτά για να παραγγείλω ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ! γάντια έχει λόγω της προηγούμενης μηχανής. ζελατίνα δεν νομίζω να έχει ... μπορούμε να γράψουμε εδώ μέσα μαγαζιά που τα βρίσκουμε αυτά για να παραγγείλω ;; stelpet.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Να τους παρεις ενα ζευγαρι ισοθερμικα, σιγουρα τον χειμωνα θα του χρειαστουνε ....με 50 ευρω εισαι μια χαρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Προτεινω...εαν δεν εχει... Σαμαρια της Givi μαζι με βασεις...γυρω στο 100σταρικο υπολογιζε... Υπαρχουν 2 υπερ στο παραπανω δωρο. Πρωτον, δεν θα εχει δικαιολογια για μακρινο ταξιδακι....(και εννοειται οτι θα εισαι και εσυ μαζι! ) και δευτερον...θα εχεις καπου να βαζεις τα πραγματα σου...!(μιας που ολα τα δικα του χωρανε σε ενα tankbag φανταζομαι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 ενα καλοκαιρινο μπουφαν (μηχανης εννοειται) πιστευω πως θα το εκτμησει ιδιαιτερα κ εσυ επισης την τιμη του (μαχ 120 ευρω)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 εξάτμιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 αν το θυμάμαι σωστά, μια honda cbr 600f. δεν ξέρω αν έχει και άλλα χαρακτηριστικά! Παρτου δωρο ενα DVD με Multistrada 1200 VS KTM990adv και πες του ευχομαι καποια στιγμη να παρεις κι εσυ μοτοσυκλετα...και μετα βλεπω να ανοιγεις αλλο ενα ποστ "παιδια πειτε μου γιατι χωρισαμε" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elsa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! λοιπόν έχουμε και λέμε, γάντια και ισοθερμικά και καλοκαιρινά έχει πολλά ζευγάρια γιατι πρόσφατα δεν είχαν 2 φίλοι του και τους χάρισε. καλοκαιρινό μπουφάν επίσης έχει όσον αφορά τα σαμάρια givi δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι !! έχω άγνωστες λέξεις ! πάντως εγώ ακόμα δεν έχω ακολουθήσει σε ταξίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Κανα εισιτήριο διαρκείας πάρε :_zeppelin: Πολύ χρήσιμο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Ενταξει αν δεν εχει φιμε ζελατινα ειναι πολυ καλη λυση.. Εμενα μου αλλαξε τη ζωη που σφυνωνα γυαλι ηλιου! Απλα μαθε τι κρανος εχει! Νομιζω στα arai ειναι λιγο δυσκολο το βαλε βγαλε. Στα shoei ειναι 30 δευτερολεπτα... και κοστιζει ακριβως 55 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! λοιπόν έχουμε και λέμε, γάντια και ισοθερμικά και καλοκαιρινά έχει πολλά ζευγάρια γιατι πρόσφατα δεν είχαν 2 φίλοι του και τους χάρισε. καλοκαιρινό μπουφάν επίσης έχει όσον αφορά τα σαμάρια givi δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι !! έχω άγνωστες λέξεις ! πάντως εγώ ακόμα δεν έχω ακολουθήσει σε ταξίδι Ελα τωρα...αφου σε σαμαρια θα καταληξεις.... B) Δες να καταλαβεις... Τα σαμαρια ειναι αυτα... Και μπαινουν στην μοτοσυκλετα καπως ετσι... Πιστευω οτι ειναι ενα καλο δωρο απο την μια χρειαζεται και βολευει για ενα ζευγαρι στα κοντινα ταξιδια και απο την αλλη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δυσανασχετησει για αυτο καποιος...π.χ. δεν ειναι το χρωμα που μου αρεσει... ...δεν ειναι το νουμερο σωστο...κτλπ κτλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Ιδεες δινω, τωρα κατοχοι cbr μπορουν να πουν περισσοτερα.. . Μπορεις να παρεις μια ωραια τσαντα ειτε για το ντεποζιτο η για την ουρα? (70-80 euros παιρνεις τοπ). Μπορεις να παρεις ενα ωραιο ζευγαρι μηχανοβια γαντια αν δεν εχει (καμια 50αρια)! Ζελατινα Κρανους που σε προστατευει απο ηλιο? (50-60) Κανα ωραιο (λαστιχενιο για να μην γρατζουναει) μπρελοκ? Εκεινου μπορει να του αρεσει εκεινης ομως;;; Σκεψου δικαιολογια μου αρεσει τοσο πολυ το δωρο σου που δεν θα το βγαλω ποτε απο τη μηχανη αλλα δυστηχως εσυ τωρα δεν χωρας Εγω θα συμφωνησω με τα σαμαρια μιας και ειναι κατι χρησιμο που θα το χαρητε και οι δυο σε καποιο ταξιδι Υ.Γ. πολυ ομορφη κινηση απο μερους σου, σιγουρα θα το εκτιμησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 καμια φιμε ζελατινα για κρανος,αν δεν εχει (τωρα που εχει και ηλιο ειναι οτι πρεπει) δεν ειναι ακριβες με 20-30 ευρω βρισκεις ανετα νομιζω. δεν μας ειπες ομως μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις για να ξερουμε να μην σου λεμε οτι να ναι μπομπακια συνελθε, με αυτα που διαβαζω θα παω να πηδηχτω απο το παραθυρο Βρε, ξερεις τι κρανος εχει το παιδι και λες στην κοπελα για 20 και 30€;;;; στο δικο μου το κρανος παντως εχει καπου στα 80€...οποτε καλα λες, ας μην της λεμε οτι να΄ναι :D Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ! γάντια έχει λόγω της προηγούμενης μηχανής. ζελατίνα δεν νομίζω να έχει ... μπορούμε να γράψουμε εδώ μέσα μαγαζιά που τα βρίσκουμε αυτά για να παραγγείλω ;; Βασικα πρεπει να δεις τι κρανος εχει και τι μοντελο ειναι, μετα τα πραγματα ειναι απλα, γκουγκλαροντας με το μοντελο και την λεξη visor θα δεις τι παιζει για ζελατινες Εαν θελει μανιταρια (crash protector) επισης ειναι ενα δωρο που μπορεις να του κανεις...βεβαια δεν ειναι και φτηνο δωρο... Gps εχει;;; μηπως θα ηθελε;;; πάντως εγώ ακόμα δεν έχω ακολουθήσει σε ταξίδι Μηπως τελικα να μην του κανεις δωρο και να παρεις τπτ για εσενα (εαν δεν εχεις απο εξοπλισμο) και να ακολουθεις σε βολτουλες κτλ;;;; :D Παντως το να μπεις σε ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ για να μαθεις - ρωτησεις για ενα δωρο λεει πολλα, μονο και μονο η κινηση που εκανες για την αποφαση του δωρου ειναι αρκετη οτι και να του παρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 μπομπακια συνελθε, με αυτα που διαβαζω θα παω να πηδηχτω απο το παραθυρο Βρε, ξερεις τι κρανος εχει το παιδι και λες στην κοπελα για 20 και 30€;;;; στο δικο μου το κρανος παντως εχει καπου στα 80€...οποτε καλα λες, ας μην της λεμε οτι να΄ναι :D φιλε δεν ξερω,αλλα με μια γρηγορη ματια εδω περα οι τιμες κυμαινονται στα 20 με 30 ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 πηγαινε του μια ακραποβιτσ στη ζελατινα θα σε ευχαριστει χρονια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 φιλε δεν ξερω,αλλα με μια γρηγορη ματια εδω περα οι τιμες κυμαινονται στα 20 με 30 ευρω. Που το ειδες αυτο μπορεις να μου πεις και εμενα;;;; εκτος και αν εσυ το pinlock το λες ζελατινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 Παρτου το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να εχει καποιος στη μηχανη του και δεν ειναι και σχετικα ακριβο... :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 Που το ειδες αυτο μπορεις να μου πεις και εμενα;;;; εκτος και αν εσυ το pinlock το λες ζελατινα... http://www.motoraid.eu/shop/index.php?cPath=176_2_493_829&osCsid=6f1a2640c9447919d663579f6a47b5f7 αυτα εδω της agv δεν ειναι ζελατινες ή και παλι δεν βλεπω καλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2011 συμφωνω με τα σαμαρια και προσθετω . κατι σε κλειδαρια δισκοφρενου η καμια αλυσιδα. αρκετα φτηνο και φουλ χρησιμο.αν δν εχει ηδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες