Jump to content
fearless

Εκδοση Αδειας Μηχανης

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδες η μεταβιναση της μοτοσυκλετας εγινε την προηγούμενη την Δευτέρα 12 Ιουλίου ποτε θα έχω την αδεια στα χέρια μου?Η μεταβιβαση εγινε στα ΚΕΠ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν θελω να σε απογοητευσω ΑΛΛΑ θα αργησεις ισως κ πανω απο μηνα κ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΣΩΣ η αδεια που θα παρεις θα ειναι απλο χαρτι Α4 διοτι εχει ληξει η συμβαση με την εταιρεια προμηθειας του καλσικου πρασινου εντυπου.

καλα κρασια μεταφορικα μα κ κυριολεκτικα καθως τα βαρελια με τα κρασια τα ανοιγουμε το φθινοπωρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χαρτί από τα κεπ μαζί με την φωτοτυπία της παλιάς (που πρέπει να σου έχουν δώσει) είναι η προσωρινή άδεια και μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς πρόβλημα μεχρι να σου έρθει η κανονική.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδες η μεταβιναση της μοτοσυκλετας εγινε την προηγούμενη την Δευτέρα 12 Ιουλίου ποτε θα έχω την αδεια στα χέρια μου?Η μεταβιβαση εγινε στα ΚΕΠ..

Αργεί νομίζω πάνω από μήνα. Αλλά προσωρινά μπορείς να είσαι νόμιμος με ένα προσωρινό χαρτί που παίρνεις από τα ΚΕΠ και που αποδεικνύει την μεταβίβαση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περα απο την ελειψη του εντυπου που υπαρχει για τις μεταβιβασεις ειναι πιο καλα να πηγαινεται στις κατα τοπους διευθυνσεις σοιγκοινωνιων, αν δεν εχει ουρα σε ενα τεταρτο εισαι τελειωμενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αυτό με την έλλειψη χαρτιού είναι μεγάλη π@π@ρα.

Υποθετικό σενάριο:

Αγοράζει κάποιος μέσ'την τούρλα του αρχές Ιουλίου το μηχανάκι, με το οποίο θέλει να πάει Μπρνο η Μιζάνο να διακοπεύσει και να δει και ΤζιΠια.

Δεν Νομίζω Τάκη!

Η "Α4 άδεια" που το υπουργείο χορηγεί, εώς ότου λυθεί το θεματάκι προμήθειας χαρτιού, δεν αναγνωρίζεται στο εξωτερικό!

α γαπήσου, που λέει και η Μπαμπαλού....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το παιδι ρωταει ποτε θα παρει την αδεια.δεν ρωταει για χαρτια και συμβασεις δημοσιου και αν ο πρωθυπουργος θα παει διακοπες με τον σκυλο του στο νησι και τι φαγητο θα φαει.:D

μεσα σε 1 μηνα θα πρεπει να εχει παρεις την κανονικη αδεια απο το οχημα.θα σε ειδοποιησουνε με sms στο κινητο σου απο τα ΚΕΠ.μερικες φορες δεν στελνουνε καν για αυτο να υπολογιζεις μεσα σε 1 μηνα.

το χαρτι που σου δωσανε απο τα ΚΕΠ το κρατας και το εχεις πανω σου καθε φορα που αν τυχων σε σταματησουνε το δειχνεις και ξεμπερδευεις.με αυτο το χαρτι επισης μπορεις να βγαλεις και την ασφαλεια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντος που εκανα μεταβίβαση μεσα στον ιουλιο μεσα σε 2 εμβομαδες το πηρα

το χαρτακι μου το α4 χαρτια κανονικα δεν παιζουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα