Παρατρεχάμενος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Aloha, 1ον) Επειδή μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη με αυτά που διαβάζω.....η Yoshimura (carbon και μη) δεν κάνουν στα Crypton; Απο οσο ξέρω η αντιπροσωπεία της Υamaha επιβεβαιώνει πως υπάρχουν 2-3 μοντέλα για τα crypton.....να στείλουμε ενα mail στην Yoshimura να μας πουν τελικά; 2ον) Μαμάτη η Yoshimura αρκεί να φας κλήση ή όχι; Σε ενα video στο youtube δεν μου ακουγόταν υπερβολική.. 3ον) Κάτι απο το κοντινό μέλλον.... http://motomalaya.net/blog/2010/11/04/2011-yamaha-jupiter-mx-135lc-5-speed-in-indonesia-launched/ *Παιδιά please,σαφείς απαντήσεις και οσο το δυνατόν απο γνώστες .. (Άλλη δεν παίρνω... μόνο Yoshimura οτι και να λέτε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soldi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Aloha, 1ον) Επειδή μέχρι τώρα δεν έχω βγάλει άκρη με αυτά που διαβάζω.....η Yoshimura (carbon και μη) δεν κάνουν στα Crypton; Απο οσο ξέρω η αντιπροσωπεία της Υamaha επιβεβαιώνει πως υπάρχουν 2-3 μοντέλα για τα crypton.....να στείλουμε ενα mail στην Yoshimura να μας πουν τελικά; 2ον) Μαμάτη η Yoshimura αρκεί να φας κλήση ή όχι; Σε ενα video στο youtube δεν μου ακουγόταν υπερβολική.. 3ον) Κάτι απο το κοντινό μέλλον.... http://motomalaya.net/blog/2010/11/04/2011-yamaha-jupiter-mx-135lc-5-speed-in-indonesia-launched/ *Παιδιά please,σαφείς απαντήσεις και οσο το δυνατόν απο γνώστες .. (Άλλη δεν παίρνω... μόνο Yoshimura οτι και να λέτε) για αυτήν δεν λες φιλε ???? κάνει αλλα από απόδοση και ήχο δεν ξέρω έχω δι σε ένα crypton Yoshimura αλλα νομίζω πως είναι καλή για το crypton αλλιώς βάλε μια G.P.R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaskk 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 gpr μην βαλεις με τιποτα.δεν δινει τπτ και δεν εχει καλο θοριβο.και οι περισσωτεροι βαζουν gpr.το καλητερο ειναι να βαλεις μια που να μην ειναι γνωστη και να κανεις την διαφορα.υπαρχουν 3 kity racing απο 100ε μεχρι 300ε.τριγονικη yoshimura.καρμπον κτλ.διαλαξε μια που να μην την εχει κανενας και που να ειναι ομορφη..αυξηση δυναμης δεν θα σου δωσει καμια εξατμιση και ας δωσεις 1000ε.το μηχανακι ειναι injection και οτι και να βαλεις η τελικη του δεν θα περασει τα 130.αυτα που λενε μερικοι εξυπνοι οτι ποιανουν 140 και 150 ειναι μπαρουφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Τα λεφτά που θα δώσεις για να βάλεις εξάτμιση, δώσε τα και βάλε ένα προγραμματάκι και άσε πάνω την μαμά εξάτμιση. Έτσι και θα περνάς τους άλλους που είναι γύρο σου και δεν θα τρως κλήσεις...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παρατρεχάμενος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 Τα λεφτά που θα δώσεις για να βάλεις εξάτμιση, δώσε τα και βάλε ένα προγραμματάκι και άσε πάνω την μαμά εξάτμιση. Έτσι και θα περνάς τους άλλους που είναι γύρο σου και δεν θα τρως κλήσεις...!!! Δεν θα βγάλω τίποτα τάπες/σιγαστήρες... Σήμερα είδα ενα Kawasaki Ninja να περνά και δεν μου ακούστηκε υπερβολικό. Απο την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί απο την στιγμή που μια τ΄τοια εξάτμιση κυκλοφορεί νόμιμα στο εμπόριο δεν τηρεί τους κανονισμούς του ΚΟΚ για θόρυβο και σχετικές μαλ...ες Δεύτερον η νέα εξάτμιση δημιουργεί θέμα με τον καιρό; Βαλβίδες και σχετικά; Το λέω γιατί μου λες να κρατήσω την μαμά επάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2011 [Απο την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί απο την στιγμή που μια τ΄τοια εξάτμιση κυκλοφορεί νόμιμα στο εμπόριο δεν τηρεί τους κανονισμούς του ΚΟΚ για θόρυβο και σχετικές μαλ...ες Σχεδόν όλες οι aftermarket εξατμίσεις κυκλοφορούν στην νόμιμα στην αγορά σαν αγωνιστικές εξατμίσεις δηλαδή νόμιμα τις "φοράς" μόνο στην πίστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες