Jump to content
pagratiotis1993

εξατμιση glx

Recommended Posts

εχω σε ενα glx το μοτερ το λιφαν το 110 και θελω να ρωτησω επειδη δεν ξερω και παρα πλ αν ταιριαζει μια sebring εξατμιση χωρις πατεντες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κατα 99,9% η εξατμιση θα μπαινει μια χαρα ..

Τροποποιήθηκε από τον challakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα καρμπυρατερ 24 κειχιν θα λειτουργει στο παπι σωστα? η θελει πιο μικρο τωρα φοραω ενα 17 ιμιτασιον και δεν λειτουργει σωστα.. οποιως γνωριζει ας δωσει μια βοηθεια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Τροποποιήθηκε από τον pagratiotis1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγο καθυστερημενα απανταω.. αλλα το καρμπιλατερ πρεπει να κανει λογικα γιατι ξερω ατομα πο φορανε 24 καρμπιλατερ σε μοτερ 110-115cc λογικα θα κανει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα καρμπυρατερ 24 κειχιν θα λειτουργει στο παπι σωστα? η θελει πιο μικρο τωρα φοραω ενα 17 ιμιτασιον και δεν λειτουργει σωστα.. οποιως γνωριζει ας δωσει μια βοηθεια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

εχω derbi 2011 50cc 17αρι καρμπιρατερ και θα παω να βαλω 22αρι χωρις προβληματα! λες ενα 22αρι να μπαινει σε 50αρακι και να μην μπαινει το 24αρι σε 110 ? :S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα μπαινει απλα θελει και το σωστο ρυθμισμα... πχ εγω εχω 17αρι στο chally που ειναι 50 cc και ο φιλος μου στο astrea του που ειναι 53mm εχει 18αρι .. η διαφορα στα καρμπιλατερ ειναι ενας αριθμος και στα κυβικα 60.. απλα να ρυθμιστει σωστα και θα δουλευει πενα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω derbi 2011 50cc 17αρι καρμπιρατερ και θα παω να βαλω 22αρι χωρις προβληματα! λες ενα 22αρι να μπαινει σε 50αρακι και να μην μπαινει το 24αρι σε 110 ? :S

Το derbi σου αν είναι δίχρονο (κρίνω με βάση το 17αρι καρμπυρατέρ αφού δεν γράφεις μοντέλο ) τότε θα μπορεί να δουλέψει σωστά με καρμυρατέρ μέχρι το πολύ 21mm (το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ρυθμίσεις το "μαμα" καρμπυρατέρ για να δουλεύει σωστά) και δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το παπί του pagriatiotis επειδή το παπί είναι τετράχρονο. Ενδικτικά αναφέρω πως η honda σε αυτό το μοτέρ (με 2mm μικρότερο πιστόνι) χρησιμοποιεί καρμπυρατέρ 16mm στο innova 18mm και η yamaha στο crypton 110 17mm άρα το lifan 110 (το οποίο στην πραγματικότητα είναι 105cc με διάμετρο Χ διαδρομή 52 Χ 49,5) μπορεί να δουλέψει σωστά με καρμπυρατέρ 17mm αν είναι σωστά ρυθμισμένο. Για καλύτερες επιδώσεις πιστεύω πως ένα 20-21mm είναι υπεραρκετό αφού με παραπάνω mm μόνο ή κατανάλωση θα αυξηθεί χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις επιδώσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμένα φίλος με μοντένας κρίσταρ έχει 28άρι..

Εγώ στο Ζ μου έχω 38άρι..

άρα αν ρυθμιστεί καλά άρχοντας θα σαι.

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το derbi σου αν είναι δίχρονο (κρίνω με βάση το 17αρι καρμπυρατέρ αφού δεν γράφεις μοντέλο ) τότε θα μπορεί να δουλέψει σωστά με καρμυρατέρ μέχρι το πολύ 21mm (το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ρυθμίσεις το "μαμα" καρμπυρατέρ για να δουλεύει σωστά) και δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το παπί του pagriatiotis επειδή το παπί είναι τετράχρονο. Ενδικτικά αναφέρω πως η honda σε αυτό το μοτέρ (με 2mm μικρότερο πιστόνι) χρησιμοποιεί καρμπυρατέρ 16mm στο innova 18mm και η yamaha στο crypton 110 17mm άρα το lifan 110 (το οποίο στην πραγματικότητα είναι 105cc με διάμετρο Χ διαδρομή 52 Χ 49,5) μπορεί να δουλέψει σωστά με καρμπυρατέρ 17mm αν είναι σωστά ρυθμισμένο. Για καλύτερες επιδώσεις πιστεύω πως ένα 20-21mm είναι υπεραρκετό αφού με παραπάνω mm μόνο ή κατανάλωση θα αυξηθεί χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις επιδώσεις

μεχρι το πολυ 21 mm? αμα δεν ξερεις δεν χρειαζεται να γραφεις φιλοσοφιες ρωτισα μαστορες και φιλος μου εχει βαλει 22αρι και ειναι κουτι.

ο αλλος δεν ρωτησε για καλυτερες επειδωσεις ρωταει αμα λειτουργει σωστα.

pagratioti πηγαινε ρωτα καλυτερα εναν μαστορα γνωστο σου γιατι εδω περα απλα υποθετουν αυτοι και ο καθενας λεει την γνωμη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@faithgr

οκ μπαίνει και το 22mm αλλά γιατί να το βάλεις σε 50αρι ?

Χωρίς να "υποθέτω" τίποτα μπορώ να σου πω πως στο δικό μου μηχανάκι με κινητήρα τύπου minarelli am6 50cc άλλαξα τις ρυθμίσεις του μαμα καρμπυρατέρ (mikuni 16mm) έτσι ώστε να δουλεύει καλύτερα και με κόστος περίπου 7ευρώ και γλύτωσα την αγορά ενος καρμπυρατέρ 20+ mm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον:, Τα μηνυματα με greeklish διαγραφονται, οποτε μην γραφετε με αυτα.

2ον.

Λετε στο παιδι να βαλει ενα 24αρι καρμπυρατερ (απο 17αρι) και περιμενετε να δουλεψει σωστα;

Μερικοι αλλοι ποιο σωστοι λετε οτι θελει τις σωστες ρυθμισεις.... τι εννοειτε με αυτο;

Ζιγκλερωμα;

Γιατι να μην βαλει κατευθειαν 20αρι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εννοειται πως ειναι καλυτερο να το βαλει αλλα ο αλλος ο πανεξυπνος λεει οτι δεν μπαινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ειπε κανενας οτι δεν μπενει?Ενοειτε οτι μπενει εμεις λεμε οτι δεν θα δουλευει σωστα.

Και εχει διαφορα το "δουλευει" απο το "δουλευει σωστα".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ειπε κανενας οτι δεν μπενει?Ενοειτε οτι μπενει εμεις λεμε οτι δεν θα δουλευει σωστα.

Και εχει διαφορα το "δουλευει" απο το "δουλευει σωστα".

γιατι συνεχιζεις να λες εξυπναδες ? δουλευει σωστα απα το ρυθμισεις απο το μοτερ το μανησιο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εγω λεω εξυπναδες πανε βαλε και 32αρι εσυ.

21 με 22 καρμπιρατερ ειναι το ιδιο. μετα το 22 αλλαζει. το 22 κουμπωνει και λειτουργει πολυ σωστα αμα το ρυθμισεις απο το μανισιο μοτερ του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλος εξυπνος. (το πολυ 21mm) 21-22 δεν αλλαζει κατι μετα το 22 αλαζει το σχημα απ'το καρμπιρατερ και λειτουργει σωστα με το 22αρι.

Τροποποιήθηκε από τον faithgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@faithgr αν και δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο με το θέμα και προσωπικά μαζί σου , θα σου απαντήσω... Καταρχάς πόσταρα για πρώτη φορά σε αυτό το θέμα το οποίο έχει λήξει από το καλοκαίρι (δες τις ημερομηνίες) επειδή διάβασα το ποστ σου στο οποίο προτείνεις καρμυρατέρ για 4τ παπί με βάσει τι μπορεί να "φορέσει" ένα 2τ μηχανάκι . Τα 2τ έχουν διαφορέτικες "ανάγκες" σε βενζίνη από τα 4τ και γι' αυτό αυτή η σύγκριση δεν υφίσταται. Για το derbi (και για άλλα παρόμια 2χρονα πχ το δικό μου) προτείνω 21mm κυρίως λόγω του pwk 21 το οποίο είναι (ίσως) το καλύτερο καρμπυρατέρ για δίχρονα 50αρια και το χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο για βελτίωση και το προτείνουν μεγάλες εταιρίες πχ η polini , αν ξέρεις κάποιο καλύτερο πες το δεκτή η γνώμη σου . Τέλος η γνώμη μου γενικά για το θέμα καρμυρατέρ είναι πως δεν αξίζει να ξοδεύουμε χρήματα χωρίς λόγο για την αγορά μεγαλύτερων από τα "μαμά" αν το υπόλοιπο μηχανάκι είναι εργοστασιακό αφού μπορούμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με άλλες ρυθμλισεις στο μαμα (αλλαγή ζικλέρ,ρύθμιση βελόνας κτλ), φυσικά δεν μιλάω για μοτοσικλέτες κυβισμού πάνω από 125cc που μπορούν να δεχτoύν και μηχανικά καρμυρατέρ (keihin fcr, mikuni tm )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παραπάνω μπερδεύτικα και έγραψα pwk αντί DELL'ORTO PHBG (http://www.polini.com/catalogo/en/risultato.php?op=po&id=69233) φυσικά και το pwk είναι ένα εξόσου καλό καρμπυρατέρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@faithgr αν και δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο με το θέμα και προσωπικά μαζί σου , θα σου απαντήσω... Καταρχάς πόσταρα για πρώτη φορά σε αυτό το θέμα το οποίο έχει λήξει από το καλοκαίρι (δες τις ημερομηνίες) επειδή διάβασα το ποστ σου στο οποίο προτείνεις καρμυρατέρ για 4τ παπί με βάσει τι μπορεί να "φορέσει" ένα 2τ μηχανάκι . Τα 2τ έχουν διαφορέτικες "ανάγκες" σε βενζίνη από τα 4τ και γι' αυτό αυτή η σύγκριση δεν υφίσταται. Για το derbi (και για άλλα παρόμια 2χρονα πχ το δικό μου) προτείνω 21mm κυρίως λόγω του pwk 21 το οποίο είναι (ίσως) το καλύτερο καρμπυρατέρ για δίχρονα 50αρια και το χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο για βελτίωση και το προτείνουν μεγάλες εταιρίες πχ η polini , αν ξέρεις κάποιο καλύτερο πες το δεκτή η γνώμη σου . Τέλος η γνώμη μου γενικά για το θέμα καρμυρατέρ είναι πως δεν αξίζει να ξοδεύουμε χρήματα χωρίς λόγο για την αγορά μεγαλύτερων από τα "μαμά" αν το υπόλοιπο μηχανάκι είναι εργοστασιακό αφού μπορούμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με άλλες ρυθμλισεις στο μαμα (αλλαγή ζικλέρ,ρύθμιση βελόνας κτλ), φυσικά δεν μιλάω για μοτοσικλέτες κυβισμού πάνω από 125cc που μπορούν να δεχτoύν και μηχανικά καρμυρατέρ (keihin fcr, mikuni tm )

1ον ειμαι μαζοχα και γουσταρω να ξοδευω λεφτα για τετοιες αλλαγες.

2ον εκανες reply στο δικο μου ποστ δεν μιλαμε για το 4χρονο. εγω ειπα λογικα δεν το ειπα στα σιγουρα για το 4χρονο.

3ον 21 με 22 καρμπιλατερ πανεξυπνε ειναι ιδιο σχημα μετα το 22 αλλαζει το σχημα.

4ον αραγε 21 με 22 ειναι απολυτως το ιδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ποιος είναι ο "έξυπνος" φαίνεται και από άλλα πόστ και σε άλλα τοπικς ...

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρεμία φίλοι μου, ηρεμία..

Το 21 σε 50άρι μπορεί να δουλέψει με πιθανότητα τεράστια, να μπουκώνει στα ψηλά.. Άρα τζάμπα έξοδα..

Οπότε ρύθμισε το μαμά, και είσαι κομπλέ, ή βάλε κανά 17άρι ρυθμισμένο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρεμία φίλοι μου, ηρεμία..

Το 21 σε 50άρι μπορεί να δουλέψει με πιθανότητα τεράστια, να μπουκώνει στα ψηλά.. Άρα τζάμπα έξοδα..

Οπότε ρύθμισε το μαμά, και είσαι κομπλέ, ή βάλε κανά 17άρι ρυθμισμένο..

το 21 σε διχρονο 50αρι το οποιο εχει 17αρι καρμπ με σωστη ρυθμιση δεν μπουκωνει καθολου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχουν ΟΛΟΙ δίχρονο.. Για 4χρονο λέει το θέμα.. Και εγώ 38άρι έχω στο Ζ και δεν μπουκώνει, αλλά μιλάμε για 4χρονα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα