tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Εκει που το εβαλες κυριε συναδελφε θα το δουμε μονο αν καρφωθουμε σε περιπτωση μετωπικης συγκρουσης... Ναί αλλά όταν κάνω όπισθεν ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 καλο ειναι επισης σε καθε μοτοσυκλετα mybikιτη να εχει και ενα αυτοκολλητο mybike πανω και μετά να ανοίγουμε θέμα με τίτλο: "Πως ξεκολλάμε αυτοκόλλητο απο πλαστικά?" :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 και μετά να ανοίγουμε θέμα με τίτλο: "Πως ξεκολλάμε αυτοκόλλητο απο πλαστικά?" :lol: Δεν εχεις και αδικο. Καλοκαιρι γαρ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μεσογείων(ααααααα νομίζω προχθές) με το κάρο μεσημεριάτικα, ανεβαίνει απο την άλλη ένα δικάβαλο θηρίον για 3 δευτερόλεπτα, ουδείς τον ξαναείδε...carbon σετ. Επίσης ένα λευκό ΜΤ-03 κάνει γύρω γύρω Αθήνα Μαρκόπουλο χαχα. Εαν είστε ένας απο τους χρήστες αυτού του φόρουμ παρακαλώ επικοινωνήσατε μαζίν μου (απο το Εγγλέζικο margin). Μια ερώτηση προς τους δημιουργούς αυτού του φόρουμ. Τα mybike.gr franchising προιόντα σε μαζική παραγωγή εκτός μπλουζάκια μολύβια κτλ κτλ, παίζουν σε φάση κράνη μηχανής, πλαινά yamaha, η ρουχισμός σε φάση μποτάκια με λογότυπο, ζάντες mybike, η ακόμη και καθρέπτες με διακριτικό λογότυπο πάνω ? Δεν εννοώ τα εισιτήρια για AC/DC να έχουν τυπωμένο πάνω το λογότυπο. Απλά προιόντα που έχουν κοντινότερη σχέση με τη μηχανή. Πούχού jet κρανάκι "φτηνό" δερμάτινο με μικρό ραφτό λογότυπο κάπου να παίζει ή καπάκια για ντεπόζιτο βενζίνης κτλ. ?? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2011 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παίδες για αυτοκόλλητα εδώ ας μην πηδάμε το topic. Πάντως μιας και τ αναφέρατε...για να βγαίνει εύκολα αρκεί να είναι βυνίλιο. Εγώ θέλω να φτιάξω ένα που θα είναι μόνο τα γράμματα χωρίς το background αλλά θα χρειαστώ photo σε μεγαλύτερη ανάλυση απ αυτή επάνω αριστερά, οπότε μόνο οι διαχειριστές μπορούν να βοηθήσουν αν θέλουν να μας παραχωρήσουν το logo σε μεγαλύτερη ανάλυση. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2011 από τον Revelator 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) yamahakias666 εθεάθη σήμερα κατά τις 14:45 να παραδίδει παραγγελία απέναντι από τα Γοριλάκια στην Τούμπα. Κόρναρα, άναψα φώτα... τίποτε ο Χρήστος... οδηγούσε αμέριμνος... πού να δει ένα τόσο δα κίτρινο σχολικό 5 μέτρων και 3 τόννων πίσω του να ανάβει φώτα και να κορνάρει... Το πρωί είδα και τον φφφφφφανταστικό συγκάτοικό μου στην Ιταλία, τον gympowas, αλλά αυτός με είδε, με άκουσε (κι ας ήμουν πεζός), μιλήσαμε, όλα καλά. Προσέχει γύρω του όταν οδηγάει, όχι σαν μερικούς μερικούς yamahakides!... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2011 από τον zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 yamahakias666 εθεάθη σήμερα κατά τις 14:45 να παραδίδει παραγγελία απέναντι από τα Γοριλάκια στην Τούμπα. Κόρναρα, άναψα φώτα... τίποτε ο Χρήστος... οδηγούσε αμέριμνος... πού να δει ένα τόσο δα κίτρινο σχολικό 5 μέτρων και 3 τόννων πίσω του να ανάβει φώτα και να κορνάρει... Χαχαχαχα! Να σε πω κατι ψιλοπηρα πρεφα και κοντοσταθηκα στην εισοδο να δω μηπως ηταν πισω κανας γνωστος, ειδα ενα σχολικο αλλα μου φανηκε οτι εγραφε αλλο σχολειο και δεν εδωσα σημασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Χθες το βραδυ στην πλατεια χαλανδριου . Με ενα ασημι innova και 2 μαυρα κρανακια εκ των οποιων το ενα νομιζω ειχε sticker mybike . Δεν σας μιλησα γιατι δεν ημουν σιγουρος. Για φανερωθειτε ... ΥΓ ( πηρατε και 5 λιτρα μπυρα απο την craft ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Χθες το βραδυ στην πλατεια χαλανδριου . Με ενα ασημι innova και 2 μαυρα κρανακια εκ των οποιων το ενα νομιζω ειχε sticker mybike . Δεν σας μιλησα γιατι δεν ημουν σιγουρος. Για φανερωθειτε ... ΥΓ ( πηρατε και 5 λιτρα μπυρα απο την craft ) Μας πιασανε!!! BlackmanGR & JasonXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Μας πιασανε!!! BlackmanGR & JasonXT Next time ! Εκει δουλευω εγω οποτε θα σας ξαναπετυχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Next time ! Εκει δουλευω εγω οποτε θα σας ξαναπετυχω. και εμεις απο εκει πινουμε :drunk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Χαχαχαχα! Να σε πω κατι ψιλοπηρα πρεφα και κοντοσταθηκα στην εισοδο να δω μηπως ηταν πισω κανας γνωστος, ειδα ενα σχολικο αλλα μου φανηκε οτι εγραφε αλλο σχολειο και δεν εδωσα σημασια. Και χθες το μεσημέρι τα ίδια.... προς Δορυλαίου μεριά... Μιλούσες στο τηλέφωνο, που να με καταλάβεις;... (Αλήθεια, τι έγινε Χρήστο; Σου έκλεψαν το κράνος;... ) Α! Σήμερα είδα ΚαΤεΜα προς Τριανδρία μεριά. (Σας έχω όλους τους ανατολικούς, πυλαιο-τουμπιωτο-τριανδριώτες ντελίβερι μαιμπάικερς... Όπου βλέπετε σχολικό να χαιρετάτε!!! Μόνο ο Χάμπος μου λείπει και θα πιω μια μπύρα κλαρίνο στην υγειά του!!! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Και χθες το μεσημέρι τα ίδια.... προς Δορυλαίου μεριά... Μιλούσες στο τηλέφωνο, που να με καταλάβεις;... (Αλήθεια, τι έγινε Χρήστο; Σου έκλεψαν το κράνος;... ) Α! Σήμερα είδα ΚαΤεΜα προς Τριανδρία μεριά. (Σας έχω όλους τους ανατολικούς, πυλαιο-τουμπιωτο-τριανδριώτες ντελίβερι μαιμπάικερς... Όπου βλέπετε σχολικό να χαιρετάτε!!! Μόνο ο Χάμπος μου λείπει και θα πιω μια μπύρα κλαρίνο στην υγειά του!!! ) Αν πας στο μπαμπινο για πεσιμο φωναξε με. Αυτος θα τρεχει να παραδωσει πακετα κι'εμεις θα καθομαστε στο μαγαζι να πινουμε :P By the way εσενα οποτε σε εχω πετυχει ηταν πανω στην Εγνατια αλλα ησουν εν κινησει οποτε κορνετ κτλ δεν ειχε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Και εγώ Τούμπα και από γοριλάκια περνάω καθημερινά, αλλά δεν έχω πετύχει σχολικό με ΖΟΟ μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Κοίτα για "Το σχολείο της αγάπης"... το πιο κίτρινο σχολικό στην Τούμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Κοίτα για "Το σχολείο της αγάπης"... το πιο κίτρινο σχολικό στην Τούμπα! :2funny: :2funny: Γιατι μου εκανε πολυ κειμενο απο διαφημιση αυτο;; Χαχαχαχα! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2011 Gympowas εθεαθη κατα τη διαρκεια μεσημεριανης σιεστας στη δροσια του μαγαζιου, καθως πηγαινα παραγγελια εκει κοντα....Ακολουθησε συντομα τσατ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Χθες μεσημερακι g.papas με το μαυρο του d-tracker και endurισιο καγκαρικο κρανος εκοβε τσαρκες στην περιοχη των Καστρων.Αμα δεν καταλαβες ποτε, οταν ειμασταν αντικριστα στο φαναρι, ενα ΧΤ, ενα Beverly και ενα καγκαρο-καφρικο ψηλοφτερο μπροστα με number plate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 O zetakias που πετυχα 2 συνεχομενες φορες χθες και σημερα( με ενα πρασινο Ζ750, περιοχη ψαλιδι) σε περιπτωση που ειναι μελος στο φορουμ ας το ανοιξει λιγο το ρημαδι θα το μπουκωσει το καημενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Ενας Νιτντζα εθεαθη μετα συζυγου.... σε γνωστο μπαρακι της περιοχης του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εθεάθη... ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ χθες να ταξιδεύει στην Αντιρίου-Αγρινίου με φορά προς Αγρίνιο, λίγο μετά την παλιοβούνα. Το απόγευμα, πρέπει να ήταν 7:00; δεν θυμάμαι. Μόνο ένας μου αναβόσβησε φώτα! :( Αν ήταν κάποιος από δω... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2011 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Ενας Νιτντζα εθεαθη μετα συζυγου.... σε γνωστο μπαρακι της περιοχης του Και σε εσυ τι εκανες στην περιοχη του Νιντζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Εθεαθη η τρελη και τρισμεγιστη αγορινα του Μαι Μπαικ να μπαινει με τις μπαντες σε κλειστο στροφιλικι. Any ideas? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Χθες μεσημερακι g.papas με το μαυρο του d-tracker και endurισιο καγκαρικο κρανος εκοβε τσαρκες στην περιοχη των Καστρων.Αμα δεν καταλαβες ποτε, οταν ειμασταν αντικριστα στο φαναρι, ενα ΧΤ, ενα Beverly και ενα καγκαρο-καφρικο ψηλοφτερο μπροστα με number plate Τώρα είδα το ποστ και κάτι μου λέει... 2 φορές πρέπει να σας πέτυχα την 3άδα εκείνη τη μέρα, μια σε ένα φανάρι και μια άνω πόλη, πάλι σε αντίθετο ρεύμα Ε όχι και κανγκάρικο το κράνος μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2011 Τώρα είδα το ποστ και κάτι μου λέει... 2 φορές πρέπει να σας πέτυχα την 3άδα εκείνη τη μέρα, μια σε ένα φανάρι και μια άνω πόλη, πάλι σε αντίθετο ρεύμα Ε όχι και κανγκάρικο το κράνος μου :P Εγω παλι σε ειδα πριν πολλεεεεεες μερες να περνας απο τη Διογενους και στο φαναρι της κλεανθους να μιλας με καποιους μεσα σε ενα αυτοκινητο... Υποθετω οτι ισουν εσυ. Ποσσα μαυρα klx μοταρ με ασημενια, αλλαγμενη εξατμιση κυκλοφορουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες