Jump to content
Sign in to follow this  
Ίκαρος

μεταφορά άδειας

Recommended Posts

Θέλω τα φώτα σας....

Κανόνισα και αγόρασα μια μηχανή απο ένα παλικάρι, πήγαμε λοιπόν στο ΚΕΠ της γειτονίας για να κανονίσουμε τη μεταφορά της άδειας κυκλοφορίας.

Με το που λέμε στον υπάλληλο (βάραγε μύγες) τι θέλουμε μας ρωτάει αν έχουμε το παράβολο και ότι έγγραφα χρειαζόνται μαζί μας και συμπληρώνει λέγοντας..

- Αν το κάνουμε εδώ θα πάρεις την άδεια σε 6 μήνες.. πήγαινε στο μεταφορών να τελειώνεις....

Είχα ακούσει πως δεν έπαιρνε τόσο πολύ η μεταφορά της άδειας στα ΚΕΠ, μήπως με ακύρωσε ο κάφρος ο υπάλληλος λόγω βαρεμάρας;

Να πάω να τον βρίσω και μετά να πάω σε άλλο ΚΕΠ;

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικά, πήγα σε άλλο ΚΕΠ, με τα χαρτάκια μου (παράβολο, εξουσιοδότηση του παλικαριού, ταυτοτητα και άδεια κυκλοφορίας),

τελείωσα σε 10 λεπτάκια και πήρα τη βεβαίωση της υποβολής της αίτησης για την μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας

με αντιγραφο της παλιάς άδειας κυκοφορίας... Ένα μήνα μου είπε η κοπέλα οτι θα κάνει περίπου (με ίσως κάποια καθυστέρηση

γιατί επόμενο μήνα μπαίνουμε Αύγουστο.

Τώρα μένει να πάω με τα χαρτάκια μου να φτιάξω και μία ασφάλεια να είμαι κύριος.

Θα περάσω όταν με πάει ο δρόμος μου απο το ΚΕΠ της γειτονίας μου να ρίξω και μια μούντζα στον κάφρο.

Τροποποιήθηκε από τον Ίκαρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καρεκλοκενταυρος βαριοταν να βαρεθει μαλλον.. το μονο σωστο που ειπε ειναι οτι πιο καλα να πας στο συγκινονιων να τελειωνεις εκεινη τη στιγμη, το θεωρω μεγαλη ξεφτηλα μια δουλεια 10 λεπτων να κανουν απο 1 εως 6 μηνες, πραγματηκα ξεφτιλισμενοι. Αυτο γινεται γιατι εσυ πας τα χαρτια σου στο κεπ και εκεινοι τα στελνουν η παει ενας υπαλληλος τους στο αρμοδιο γραφειο για να διεκπεραιωσει αυτες τις εργασιες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα σιγά μην κάνει και 2 χρόνια, βαριότανε ο μ@λ... Έχω κάνει 4 μεταβιβάσεις σε ΚΕΠ και κάνα από 3 βδομάδες εώς 1,5 μήνα, μόνο στη τελευταία μου κάνα 7 μήνες, αλλά αυτό γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα και δεν μενημέρωνε κανείς από το μηχανολογικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα είχε παρει λιγότερο απο 2 εβδομάδες θυμαμαι στο ΚΕΠ πανω στην Καλιρρόης δίπλα στο motojapan.

Τροποποιήθηκε από τον Athan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα