Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 χτες βγηκα με κατι φιλους μου και γιναμε σκνιπες.ηπιαμε πανω κατω 700μλ βοτκα ο καθενας. Εσπασα την 42αρα ελσιντι τηλεοραση (ασχετο)...Τελος παντων τωρα ειμαι χαλια.ηπια εναν καφε με 3 κουταλιες καφε και λιγο γαλα,προσπαθησα να κανω εμετο αλλα βγηκαν μονο κατι μανιταρια απο τις κρεπες που εφαγα χτες και γενικα ειμαι ακομα μεθυσμενος και στις 3 πιανω δουλεια και δεν μπορω να οδηγσω...Παρακαλω οι μεγαλυτεροι,που τα εχουν ζησει αυτα να με βοηθησουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 πολλές αχρείαστες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. πολύ νερό + ντεπόν μάξιμουμ + βιταμίνη c + φαγητό με καλά λιπαρά όπως καρύδια, μουρουνέλαιο, ελαιόλαδο, ελιές, "παχιά" ψάρια, κρόκοι αυγών (όχι ωμοί) κλπ χωρ΄ςι πολλές φυτικές ίνες ούτε κάτι βαρύ πχ τηγανητά, τσιγαρισμένα κλπ υπομονή θα περάσει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Νερο. Πολυυυυυυυυυυυ νερο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 πολλές αχρείαστες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. πολύ νερό + ντεπόν μάξιμουμ + βιταμίνη c + φαγητό με καλά λιπαρά όπως καρύδια, μουρουνέλαιο, ελαιόλαδο, ελιές, "παχιά" ψάρια, κρόκοι αυγών (όχι ωμοί) κλπ χωρ΄ςι πολλές φυτικές ίνες ούτε κάτι βαρύ πχ τηγανητά, τσιγαρισμένα κλπ υπομονή θα περάσει. Ανατριχιαστικες?Και δεν ειπα ουτε τα μισα...Ευχαριστω,παω να την πεσω στο ψυγειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Επίσης αν καπνίζεις κάνε λίγο κράτει και απόφυγε τον ήλιο. Την επόμενη φορά πολύ, πάρα πολύ νερό αποβραδίς! Περαστικά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Για να ξερεις γι αλλη φορα, υπαρχουν κατι ελαφρα παυσιπονα που λεγονται Advil. Πινεις δυο τετοια μετα το ξενυχτι πριν κοιμηθεις και την αλλη μερα ξυπνας κυριος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Προσπαθησε να ξερασεις...το πιο βασικο ειναι αυτο. ε και μετα βαρυ φαγητο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Αν έχεις πονοκέφαλο το πιό πιθανό είναι να έχεις πάθει αφυδάτωση και αυτό λόγω του οτι το αλκοολ αφυδατώνει το σώμα μας. Πολύ νερό όπως είπε και ο Νικόλας απο πάνω και άν περάσεις απο φαρμακείο πάρε ηλεκτρολύτες ! Να διαλύσεις ένα φακελάκι στο νερό και να στανιάρεις! Προσοχή με τα ξύδια! Πίνουμε τόσο ωστε να κάνουμε κέφι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 16 χρονων κι'ετσι ?? :thumbsdown: συνελθε παρασανταλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 16 χρονων κι'ετσι ?? :thumbsdown: συνελθε παρασανταλε... Ειχε γενεθλεια ενας φιλος μου και ειπαμε να πιουμε... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Το πιωμα θελει νερο . + - Απεφευγε τα μπασταρδεματα , π.χ αμα πινεις μπυρες μη πινεις 20 διαφορετικα σφηνακια , διλεξε ενα ειδος . Μακρια απο γλυκα ποτα-σφηνακια . Αμα πινεις ξυδια να πινεις νερο παραληλα και κατι φαγωσιμο , αμα συνδιαζεις αυτα τα δυο εισαι πιο νορμαλ , ποτε ξυδια με αδειο στομαχι , απλα θα γινεις στουπετσι πολυ πιο γρηγορα και δε θα εχεις διαρκεια..! Πινω νερο ακομα και οταν πινω μπυρες , παντα με γεματο στομαχι , τσιμπολογαω κατι παραλαηλα με τα οποια ξυδια και οταν επιστρεψω στη σπηλια μου θα φαω παλι κατι να μη πεσω για υπνο με αδειο στομαχι , πινω νερο πριν κοιμηθω και παντα αφηνω ενα μπυροποτηρο με νερο διπλα μου για το βραδι για εκεινα τα λειψυδρικα ξυπνηματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Τώρα μόνο κανά ντεπόν. Το νερό έπρεπε να το κατεβάζεις παράλληλα με το αλκοόλ, για να είχες αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, πιές κάμποσο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 πολυ νερο και τουαλετα,ουρηση, για να αποβαλει ο οργανισμος το αλκοολ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Μην πας δουλεια λόγο αδιαθεσίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Oταν μεθαμε παντα παιρνουμε ενα μεγαλο μπουκαλι νερο διπλα στο κρεβατι μας και πινουμε συνεχεια οταν αφυδατωνομαστε, το αλκοολ εχει την ιδιοτητα να τραβαει ολα τα υγρα απο τον οργανισμο μας. Και γω καπως ετσι εσπασα την LCD μου αλλα δεν ειχα πιει αλκοολ. YΓ Αν εχεις πονους στο στομαχι πιες κανενα zantac και θα σου περασει αμεσως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Και μετά από αυτά που σου είπαν οι προηγούμενοι, το άλλο που θα πρέπει να κάνεις είναι....... υπομονη... Θα συνηθήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Και μετά από αυτά που σου είπαν οι προηγούμενοι, το άλλο που θα πρέπει να κάνεις είναι....... υπομονη... Θα συνηθήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Φάε και καμμιά μπανάνα, να αναπληρώσεις τα επίπεδα καλίου στον οργανισμό... Μετά από πιώμα, χτύπα καμμιά κρεπούλα, γλυκιά, με μπανάνα, σοκολάτα και θα εκπλαγείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Επίσης μήπως να του λέγατε κάτι πιο πολύ στο κλίμα του ποστ του Καραφλοδαίμονα για την "επόμενη φορά" και όχι τι να κάνει για να πίνει περισσότερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Επίσης μήπως να του λέγατε κάτι πιο πολύ στο κλίμα του ποστ του Καραφλοδαίμονα για την "επόμενη φορά" και όχι τι να κάνει για να πίνει περισσότερο... Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω.. Παντως παν μετρον αριστον κι οχι με το μετρο..! Πιστευω δε θελει και πολυ μυαλο για να ξερει καποιος ποτε πλησιαζει τον προσωπικο του κοφτη , το να πινει καποιος μεχρι να κοιματε στη μπαρα ή να ξερνοβολαει δεν ειναι ενα ευχαριστο θεαμα+κατασταση για κανεναν.. Ετσι δεν εχει πλακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Καλά δεν χρειάζεται να γίνει κάποιος σώβρακο για να έχει hangover, ιδίως με τα ποτά που κυκλοφορούν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 εγώ πάντως σοβαρά, την επόμενη μέρα από ξύδια άμα πιω καφέ μου τα γ@μ@ει όλα, άμα πιω μια μπύρα έρχομαι και ισιώνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 εγώ πάντως σοβαρά, την επόμενη μέρα από ξύδια άμα πιω καφέ μου τα γ@μ@ει όλα, άμα πιω μια μπύρα έρχομαι και ισιώνω + 690 , fight fire with fire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ολα νταξει...Πηρα ενα Ντεπον πριν φυγω,και ενα ζαντακ για το στομαχι πριν 2 ωριτσες και ολα οκ. Εφαγα μεγαλο αγγουρι...Οποτε βγαινω πινω ενα ουισκι με κοκα και ολα νταξει,αντε 2-3 αν εχω καλη παρεα. Αλλα χτες ειχαμε αραξει σε μπαρακι,σε εναν καναπε,ανοιξαμε τρεις μπουκαλες,μας κερασαν και 2 σεικερ,και μεχρι να σηκωθω απο τον καναπε δεν ειχα παρει χαμπαρι ποσο μεθυσμενος ημουν λολ...Αφησαμε το αμαξι και πηραμε ταξι να μας παει σπιτι μου,οπου αραξαμε.Βγαινω λοιπον στο μπαλκονι,δεν θυμαμαι γιατι βγηκα,και οπως μπηκα παλι μεσα πηρα σβαρνα την ολοκαινουργια τηλεοραση μου...Μετα λυποθημησα στον καναπε και με ξυπνησε νωρις η μανα μου για να μας κανει τον καφε της παρηγοριας...Ημουν ακομα τυφλα...Τερμα τα ξυδια,τωρα βλεπω βοτκα σε μπουκαλι και θελω να κανω εμετο... Ποσες φορες το εχω πει αυτο :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2011 από τον Vagner_xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2011 Εκανες την κλασσική μ@λακία, έπινες πιο γρήγορα απ΄την αντίληψη σου. Οταν άρχισες να μεθάς ήσουν καταδικασμένος αφού είχες ήδη πιει περισσότερο απ΄όσο αντέχεις. Κορυφαίο το σκηνικό με την τηλεόραση και τον καφέ της παρηγοριάς, οι μανάδες μας είναι στα σίγουρα ηρωίδες. Κάποτε θα γελάς με το σκηνικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες