Jump to content

Recommended Posts

Για σας ειμαι νεος στο forum και θελω να σας κανω καποιες ερωτσεις. Η πρωτη ερωτηση μου ειναι αν το μηχανακι αυτο εχει κοφτες .Αυτο θα μπορουσα να το δω και μονος μου αλλα φοβαμαι να το παω τερμα μηπως και το κανω ζημια. Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχουν ανταλλακτικα βελτιωσης. Ευχαρισtω εκ των προτερων.

Τροποποιήθηκε από τον keleki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλησπερα,ειμαι και εγω ενας κατοχος kymco straight 150 απο το 2010.

το πηρα καινουργιο,το τρακαρε ο μικρος και αλαξα μανα στο τιμονι.ομως εβαλα απο spyke 125.φαινομενικα ηταν ιδια αλλα τελικα οι μπουκαλες ειναι πιο χοντρες.τα πλαστικα εσπασαν και τα κολησα με συρμα.τωρα το καλοκαιρι του 2014 ειπα να το μαζεψω λιγο.εβαλα υγρα μπαταριας που δεν ειχε,τσιμουχες στα πηρουνια γιατι ειχε χασει ολο το λαδι,αλλαγη τακακια μπροστα(τεραστια διαφορα )καθως τα μανισια ηταν κουτσουρα και ξυσιμο και βαψιμο εξατμισης με σπρευ θερμοκρασιας.αλλαγη βιδες.

λοιπον,εντυπωσεις.τα πλαστικα ειναι μαπα.οκ!το καρμπυρατερ ειναι 18αρι,και ξηλωσα τις υποπιεσεις και ταπωσα τις τρυπες στο λαιμο καθως μολις επιανε τελικη μπουκωνε σαν να πατουσες φρενο.το σασμαν του ειναι σκληρο και μερικες φορες πεταει και τις ταχυτητες.το ρυθμισα απο τη βιδα στο πλαι και προσπαθησα να κρατησω μια ισορροπιααναμεσα σε πατινιαρισμα και σκληροτητα.αλλα σε σχεση με αλλα οπως το crypton που οι ταχυτητες ειναι βουτυρο.εβαλα κοντρα με ινοβα καινουργιο και πηγαιναμε ισια.αλλα δεν το δικαιολογω για 150cc.

σκεφτομαι να αλλαξω λαστιχα,τι να βαλω? 2,15 μπροστα/2,75 -17 πισω

τι να κανω για να ειναι πιο δυνατο?σκεφτομαι να βαλω ενα καρμπ 24.

εξατμιση ειχα αλλαξει αλλα εβγαζε ενα μετρο φλογα απο πισω ,γιατι?????

ακομα και με τη μαμα κανει μικρα σκασιματα.???!!

εβαλα χοανη.αποτελεσμα να γεμισει το καρμπ πετρουλες.το καθαρισα.

εβαλα πιο μικρο γραναζι πισω,βοηθησε.που να βρω πλαστικα?εκτος αντιπροσωπειας υπαρχουν?

αα! και επειδη το πισω φαναρι ειχε 75 ευρω!!! εβαλα απο ινοβα ιμιντασιον.κομπλε αλλα αφηνει κατι ψιλοκενα...

αλλαγη πισω πυρακια πατητουρες,με βιδες και παψιμαδια ασφαλειας γιατι συντονιζονταν.

αλλαγη βιδες και φλαντζα στην εξατμιση γιατι ειχαν σαπισει!!

βγαζει και λιγο καπνο απο πισω μπλε,μαλλον λαδακι?

τι αναρτηση να βαλω πισω?ειναι κουτσουρο,μου εχει φαει τη μεση.μπροστα εβαλα 90γρ λαδι για αναρτησεις.καλα ειναι?

τι αλλο να κανω για να παει καλυτερα?

σορρυ για τις ατελειωτες ερωτησεις...

Για σας ειμαι νεος στο forum και θελω να σας κανω καποιες ερωτσεις. Η πρωτη ερωτηση μου ειναι αν το μηχανακι αυτο εχει κοφτες .Αυτο θα μπορουσα να το δω και μονος μου αλλα φοβαμαι να το παω τερμα μηπως και το κανω ζημια. Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχουν ανταλλακτικα βελτιωσης. Ευχαρισtω εκ των προτερων.

πρεπει να συνδεσεις το τεποζιτο επευθειας με το καρμπ για να μην μπουκωνει οταν πιανει τελικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα εβαλα 26αρι καρμπ koso στο εργαλειο,χαχαχαχα.αλλα δεν εκανα δοκιμη λογω βροχης.αυριο θα δουμε τι λεει.θα σας ενημερωσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απο ρυθμιση και λοιπα,μια χαρα παει αλλα μπουκωνει στα ψηλα γιατι?δεν τελικιαζει τις ταχυτητες.ξερει κανεις γιατι?μηπως θελει και κανενα εκκεντροφορο?η εξατμιση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα