Jump to content
Mama_Hina

Καλησπέρα σας κι από εμένα

Recommended Posts

Χαίρομαι που έγινα μέλος! Οδηγώ νόμιμα εδώ και περίπου μια πενταετία. Ξεκίνησα με σκούτερ, παπάκια, είχα αρκετό καιρό μια virago 250 και εδώ και μερικούς μήνες έχω μια Kawasaki Vulcan classic 800 του '97. Εδώ και μερικούς μήνες δηλαδή κάνω ταξιδάκια. Είμαι κοινωνικός ανθρωπολόγος αν και ακόμη, δουλεύω εδώ κι εκεί. Πρέπει να τονίσω ότι το φόρουμ είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε πολλά επίπεδα και εγώ τουλάχιστον νιώθω καλοδεχούμενος από τότε ακόμη που ξεκίνησα να διαβάζω τα posts.

Κώστας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλώς ήρθες Κώστα και από μένα!

κοινωνικός ανθρωπολόγος; από Μυτιλήνη; ;)

btw πόση βενζίνη καίει η μηχανή σου ανά 100χλμ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σας κι ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Στη Θεσσαλονίκη έκανα το μεταπτυχιακό μου και το διδακτορικό στη Μυτιλήνη(αν και δουλεύω για αυτό από εδώ στη Θεσσλονίκη). Το ντεπόζιτο είναι 15άρι και πάνω κάτω με σταθερή ταχυτητα γύρω στα 90-110 το έχω παρατηρήσει να καίει γύρω στα 5-6. Πάλι όμως είναι σχετικός υπολογισμός, γιατί δεν έχει δείκτη και έτσι πρέπει να μηδενίζω τον χιλιομετρητή, να γεμίζω το ρεζερβουάρ και να υπολογίζω. Καλού-κακού κουβαλάω μαζί μου και ένα έξτρα 5λιτρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαμά χήνα;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΑΜΑΤΟΣ! Να έρθεις για καφέ να σε γνωρίσουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί όχι! Όποτε είναι για καφέ ρίξε ποστ! Η μαμά-χήνα, ήταν και ένα βρωμερό κινούμενο σχέδιο των '80s. Τρομερή φτήνια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα