Mama_Hina 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Χαίρομαι που έγινα μέλος! Οδηγώ νόμιμα εδώ και περίπου μια πενταετία. Ξεκίνησα με σκούτερ, παπάκια, είχα αρκετό καιρό μια virago 250 και εδώ και μερικούς μήνες έχω μια Kawasaki Vulcan classic 800 του '97. Εδώ και μερικούς μήνες δηλαδή κάνω ταξιδάκια. Είμαι κοινωνικός ανθρωπολόγος αν και ακόμη, δουλεύω εδώ κι εκεί. Πρέπει να τονίσω ότι το φόρουμ είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε πολλά επίπεδα και εγώ τουλάχιστον νιώθω καλοδεχούμενος από τότε ακόμη που ξεκίνησα να διαβάζω τα posts. Κώστας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κώστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλωσόρισες Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2011 από τον GR_tts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotodimis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 :_hi: :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Καλώς ήρθες στο myBike ,φίλε Κώστα ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasra 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Καλως ηρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Γουελ κα;μ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 καλώς ήρθες Κώστα και από μένα! κοινωνικός ανθρωπολόγος; από Μυτιλήνη; ;) btw πόση βενζίνη καίει η μηχανή σου ανά 100χλμ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mama_Hina 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Καλημέρα σας κι ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Στη Θεσσαλονίκη έκανα το μεταπτυχιακό μου και το διδακτορικό στη Μυτιλήνη(αν και δουλεύω για αυτό από εδώ στη Θεσσλονίκη). Το ντεπόζιτο είναι 15άρι και πάνω κάτω με σταθερή ταχυτητα γύρω στα 90-110 το έχω παρατηρήσει να καίει γύρω στα 5-6. Πάλι όμως είναι σχετικός υπολογισμός, γιατί δεν έχει δείκτη και έτσι πρέπει να μηδενίζω τον χιλιομετρητή, να γεμίζω το ρεζερβουάρ και να υπολογίζω. Καλού-κακού κουβαλάω μαζί μου και ένα έξτρα 5λιτρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Μαμά χήνα;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΑΜΑΤΟΣ! Να έρθεις για καφέ να σε γνωρίσουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mama_Hina 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Γιατί όχι! Όποτε είναι για καφέ ρίξε ποστ! Η μαμά-χήνα, ήταν και ένα βρωμερό κινούμενο σχέδιο των '80s. Τρομερή φτήνια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Γουέλ καμ συνονόματε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Γεια σου φίλε καλώς ήλθες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mama_Hina 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Καλώς σας βρήκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimspy 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες