vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Πριν καποια χρονια pro με φιλαρακια στο ps2. Ξενυχτια λεμε. Tωρα αραια και που, Tourist trophy....βολταρω με διχρονιλες στο Nurburgring Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JKEFAL 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 call of duty 1.2.3.4.5.modern warfare 1.2 black ops sto call of duty 4 ειμαι σε ομαδα με δικομας σερβερ STHN OLLANDIA international snipers united ISU =|I|S|U=vakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 All time κάψιμο με pro. Ξεκολλάω ξανακολλάω κατά περιόδους. 4 φορές τερμάτισα το asassins creed 2 και το 1 ωραιο Γενικά έχω παίξει πολλά ενδιαφέροντα games. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 ...γιατι βγαζουν ενα θεσπεσιο ηχο και μερικα ειναι εντελως καυλωτικα Στο δε Gran Turismo έχω επιπλέον τιμονιέρα (Logitech G25) και μάλιστα σε ειδική βάση Eισαι πολυ μπροστα!!!Τελος!!!:worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Αν και έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια λίγα είναι αυτά με τα οποία σκάλωσα..... 1) San Andreas και Vice City (από μουσική σκίζει το συγκεκριμένο) 2) World of Warcraft μιλάμε για πολύ σκάλωμα αλλά ευτυχώς δεν κράτησε πολύ 3) Το μεγαλύτερο σκάλωμα που έφαγα είναι με το Command and Conquer Zero Hour..... μιλάμε για πολύ σκάλωμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν παιχνίδι αλλά παίρνει αρκετά μοντάκια και έχει φάση 4) Το Commandos 3 στο Playstation 2 και μ' αυτό σκάλωσα, αρκετά συμπαθητικό παιχνιδάκι... Άμα θα συνεχίσω σίγουρα θα θυμηθώ κι άλλα τεσπα, αυτά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos100nx 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 χροοοοονια Gamer τι να πρωτοθυμηθω..απο τα 8 μαθαινα dos για να παιζω doom (Βλαμμενο απο τοτε)τωρα στα 26 εξακολουθω να παιζω αλλα δε βγαινουν παιχνιδια καλα οπως παλια(οπως και μουσικη) το τελευταιο καλο που μου ρχετε στο μυαλο και δεν ηθελα να τελειωσει ποτε ηταν το mass effect 2και εννοειται πως εχω απαντες κονσολες(αν ψαξω αποθηκη μπορει να βρω ν64 dreamcast και μετανοιωνω που χαρησα mega drive k snes) Φοβερο καψιμο ειχα φαει το 98/99 με το StarCraft .Ξενυχτια εφιαλτες κτλ. Το δευτερο μεγαλο καψιμο ηταν μερικα χρονια αργοτερα με το Deus-Ex πολυ καλο το deus ex(ιδιο το system shock για τους παλιους)και περιμενουμε με αγωνια το 3!! Ένα είναι το videogame xaxaxa τρελο game!πες μου οτι εχεις παιξει και τα παταπον Ένα είναι το videogame xaxaxa τρελο game!πες μου οτι εχεις παιξει και τα παταπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 CS 1.6 Lineage 2 BNB c2,c3,c4 WoW ατελειωτεσ ωρεσ καψιματοσ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 Ειχα κολλησει με το pro για καμια 3ετια( 2005-2008 νομιζω) οπως καθε φυσιολογικος ανθρωπος. Τωρα πια δεν παιζω παιχνιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 tekken 5 ps2 tekken 6 ps3 παικτης: bryan fury παιζω και στοιχηματα tekken3 και σε παιζω μονο με counter τπτ αλλο ...και στοιχηματακι τα μηχανακια μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 τα diablo... ocarina of time στο 64 kingdom of hearts 1-2 ειναι τα πιο προσφατα ...που μιλαμε για κολλημα ...απο κει και μετα μεχρι σημερα ολα τα αλλα ειχαν μαξ ενα κολα διημερο gameplay ... πριν απο αυτα , δεν θυμαμαι ΚΑΝΝΝΝΝ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 crono trigger και secret of mana ... και θυμαμαι πριν βγει το gamepro αν ειναι ετσι σωστα το ονομα του , που το pixel εβαζε ενα ενθετο με games τα οποια ηταν φυσικα σχεδον αδυνατο να βρεις ελλαντα ... τοτε δεν επαιζε και μπεΥς και η κακομοιρα η θειτσα λαμβανε καθε σαββατο μεσω τηλ τρελη λιστα , ωστε να καταληξουμε με ενα παιχνιδι το καθε ποτε ...τα ορια τοθ σνεσ allo livsimo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Forza motorsport ολα..ηταν ο λογος που είχα πάρει τοοοτε το πρωτο xbox:)) πριν 2,5 χρονια ανακαλυψα το live..μεχρι κ πριν ενα μηνα που εσπασα (καταλαθως )την tv, κολαγα ενα ενσημο καθημερινα..κ τωρα..αναγκαστικη αποτοξινωση κλαψ επισης BF2, Pro παλιοτερα, Fifa 10,11 +αλλα:)) 'αχ ενα χονδα' αμα το κατεχεις κανε add :P (εχω το ιδιο tag μ'εδω) ps θα ηθελα καμια προταση για simulation racing games gia PC..για ριχτε ps ασχετο: μπορω να τη δωσω για ανταλακτικα σε κανα service πχ, κατι τις..(?) εχει σπασμενο πανελ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2011 από τον LLucky24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τα παιχνίδια που έχω φάει πολλές ώρες, που έχω τερματίσει και σε μερικές περιπτώσεις πάνω από μια φορά είναι (χωρίς να μετράω τα console games από τα παλιά): Diablo 2 Expansion Warcraft 3 Mass effect 1+2 Dragon Age 1+2 Darksiders Morrowind + Oblivion Super meat boy Prototype Metro 2033 Torchlight Dead Rising 1+2 Crysis 1+2 Street Fighter Total War Shogun 2 Witcher 1+2 Pro evolution soccer Fear Dead Space 1+2 (ιδιαίτερα απολαυστικό splatter) Prince of Persia saga Bioshock 1+2 Time Shift STALKER Worms reloaded Assasins Creed 1+2 Civilization Heroes of Might and Magic saga Duke Nukem Forever και φυσικά το πιο κάφτηκο από όλα: Stacraft 2: Wings of Liberty Aναμένο πως και πως: Diablo 3 Starcraft 2 expansion: Heart of the Swarm Elder Scrolls 5: Skyrim Mass Effect 3 Dragon Age 2 Expansion Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2011 από τον Ellessar_GR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 tekken3 και σε παιζω μονο με counter τπτ αλλο ...και στοιχηματακι τα μηχανακια μας μεσαααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Οσον αφορα το τεκκεν 3 k 5 παιζω με yoshimitsu αν μαζευτειται και θελετε να χασετε πειτε μου αχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Τα παιχνίδια που έχω φάει πολλές ώρες, που έχω τερματίσει και σε μερικές περιπτώσεις πάνω από μια φορά είναι (χωρίς να μετράω τα console games από τα παλιά): Diablo 2 Expansion Warcraft 3 Mass effect 1+2 Dragon Age 1+2 Darksiders Morrowind + Oblivion Super meat boy Prototype Metro 2033 Torchlight Dead Rising 1+2 Crysis 1+2 Street Fighter Total War Shogun 2 Witcher 1+2 Pro evolution soccer Fear Dead Space 1+2 (ιδιαίτερα απολαυστικό splatter) Prince of Persia saga Bioshock 1+2 Time Shift STALKER Worms reloaded Assasins Creed 1+2 Civilization Heroes of Might and Magic saga Duke Nukem Forever και φυσικά το πιο κάφτηκο από όλα: Stacraft 2: Wings of Liberty Να σου πω... μήπως πουλάς ελεύθερο χρόνο;;; Να αγοράσω κι εγώ 2-3 μήνες;; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 παλαιότερα με diablo 2, rome total war και medieval total war, footbal manager τον τελευταίο καιρό με dragon age αντε να βγεί και το mass effect 3 και το skyrim elder scrolls να δούμε αν θα καούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bhqYBKZRg5I Deux Ex 3......... Battlefield 3........ Πάρτε να'χετε.................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Ε...υπαρχουν κανα δυο παιχνιδια που εχω κολλησει κατα καιρους... Packman Bubble bubble Shinobi Wonder boy Snow bros Toki Tetris New zealand story Street fighter Mortal combat Metal gear solid Tekken Crash bandicoot Medal of honor Call of duty Silent hill Resident evil ColinMcRay Fifa Pro evolution soccer Grand theft auto Grand tourismo Mafia Need for speed underground Half life 2 Far cry Tomb raider Lord of the rings:the rise of the witch king ... ... τα περισσοτερα με τις συνεχειες τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Να σου πω... μήπως πουλάς ελεύθερο χρόνο;;; Να αγοράσω κι εγώ 2-3 μήνες;; :D Καλά μην νομίζεις ότι υπάρχει χρόνο, απλά αμελώ πράγματα που δεν πρέπει γιαυτό και παίζω τόσο. Άσε που γράφω το phd, δεν παίζω ιδιαίτερα, μόνο SC2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Πω πωωω καψιμο που πεφτει!!!Κι εγω ελεγα με ενα δυο παιγνια οτι...αλλά βλεπω οτι ειμαι πολυ πισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 L2 επαιζα 7 χρονια, αλλα πλεον οταν ανοιγει ο καιρος δεν το σκευτομαι καν.WoW επαιζα 1-2 ομορφα χρονια αλλα ειναι καψημο το πουστικο και πληρωνεις. Ε, μετα GTA φανατικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Heroes of might and magic 3... και γενικοτερα end turn παιχνιδια επισης fps αλλα εχω να παιξω παιχνιδι 5 χρονια τον τελευταιο χρονο εβαλα και Linux και παιζω sudoku αν κατσει Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2011 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 και γενικοτερα end turn παιχνιδια επισης fps αλλα εχω να παιξω παιχνιδι 5 χρονια τον τελευταιο χρονο εβαλα και Linux και παιζω sudoku αν κατσει Unreal σε λίνουξ και επίσης είχα βρει και μια έκδοση του heroes 3 για λίνουξ!! Η χαρά του παιδιού εκεί! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 μετα απο 6 χρονια αγγλια δε θελω να παιξω αλλο παιχνιδι οπως επισης μου ειναι σχεδον αδυνατο να ανοιξω το msn messenger πολυ καψιμο στα χρονια αυτσ δε ψηνομαι να γυρισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες