Jump to content
Serj

Πεσαμε κ εμεις !

Recommended Posts

Μπηκα κ εγω στο κλαμπ!

3 εβδομαδες εχω την μηχανη και μου εκατσε να μην εχω δουλεια τεταρτη και πεμπτη .

Ειπα να παω να βρω ενα φιλαρακι στο αλιβερι να αραξουμε και πριν παω να γυρισω ολη την ευβοια με την μηχανη .

Ξεκιναω την τριτη ολα καλα γυρισα ολα τα βουνα χωρις προβληματα . Μετα το μεσημερι ξεκιναω να κατεβαινω για αλιβερι και στην ερετρια εκει που εχει μια πλατειουλα κυκλικη πηγαινω με 50 περιπου χιλιομετρα χαλαρος.

Παω να στριψω δεξια προς αμαραθο και φλουπ ξαφνικα ειμαι ξαπλα και σερνομαι. Εγω πισω και η μηχανη μπροστα . Σηκωνομαι στα καπακια και αφου καταλαβα οτι δεν επαθα τιποτα τρεχω προς την μηχανη . Την σηκωνω και βλεπω οτι δεν επαθε τιποτα . Εκει χαλαρωνω και προσπαθουσα να πησω την κοπελιτσα που σταματησε οτι ειμαι μια χαρα.

Μολις ανεβηκα στην μηχανη ημουν πολυ χαρουμενος που δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε η μηχανη που περασα ενα εκπληκτικο 3 ημερο με τους κολλητους μου !

Εξοπλισμος -> Κρανος , μπουφαν (δερματινο) , γαντια ,μποτες,παντελονι -> αποτελεσμα να μην παθω γρατζουνια.

μηχανη -> Μανιταρια , πενταλ φρενου , πατακι οδηγου

Τροποποιήθηκε από τον Serj

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γλιστράει σαν πούστης ο δρόμος.............τουλάχιστον με το ψιλοφτερο άμα το χάσω παίζω και λίγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως επεσες ετσι ξαφνικα δηλαδη? Το μπροστινο σου εφυγε ή το πισω? Για lowside την κοβω τη δουλεια.Ο δρομος γυαλι? Δωσε καμια πληροφορια παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε συ... Με το καινούριο το μοτόρι... κρίμα κι άδικο!!!

Αλλά αφού είστε κι οι δυό καλά, περασμένα ξεχασμένα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως επεσες ετσι ξαφνικα δηλαδη? Το μπροστινο σου εφυγε ή το πισω? Για lowside την κοβω τη δουλεια.Ο δρομος γυαλι? Δωσε καμια πληροφορια παραπανω.

Ητανε γλυτσα ο δρομος αλλα δεν περιμενα να πεσω πηγαινα σιγα και δεν την πλαγιασα κιολας πολυ. Το μπροστινο εφυγε και δεν μπορεσα να το μαζεψω.

Ηταν και ζεστα τα λαστιχα. Παιζει και να ειχε και λαδακι ο δρομος αλλα δεν γυρισα να δω πανω στην χαρα μου που πηγαν ολα καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα, δυστυχως οταν σου φυγει ο μπροστινος τροχος δεν εχεις και πολλες επιλογες.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα ρε φίλε... Όχι ρε γαμώτο! Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα πιο σοβαρό, ούτε εσύ ούτε το μωρό!!! Ποπο ρε γαμώτο...

Υ.Γ.: Τα φιλαράκια δεν τα παίρνουμε ένα τηλέφωνο! Κατευθείαν αναφορά στο mybike! Βρούτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα ρε φίλε... Όχι ρε γαμώτο! Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα πιο σοβαρό, ούτε εσύ ούτε το μωρό!!! Ποπο ρε γαμώτο...

Υ.Γ.: Τα φιλαράκια δεν τα παίρνουμε ένα τηλέφωνο! Κατευθείαν αναφορά στο mybike! Βρούτε.

Τετοια πραγματα τα λεμε απο κοντα ρε . Κανεις δεν το εμαθε . Την αλλη μερα πηγα και την εφτιαξα και συνεχιζουμε οπως πριν με μια εμπειρια ακομα στο σακουλι .

ΥΓ. Το κρανος ειναι κομπλε. πιο πολυ με αγκωνα και γοφο εσκασα κατω και σουρσιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...με μια εμπειρια ακομα στο σακουλι ....

:_thumbsup:

Τέλος καλό όλα καλά. Σημασία έχει οτι όντως έχεις πλέον μια εμπειρία παραπάνω που δεν στοίχησε και τόσο ακριβά. Ίσος ήταν και για το μάτι. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας πέρασε λοιπόν έτσι εύκολα και ανώδυνα και η δική σου σειρά ;)

Όντως επιδημία τελευταία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυχερός μες στην ατυχία σου. Πάντα όρθιος.

Τροποποιήθηκε από τον stel_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα φιλε μου!!!Τα ματια σας 14 παιδια!!!Η ασφαλτος ειναι γυαλι και ολοι οι κουλοχερηδες εχουν βγει για οδηγηση!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε περιπτωση παντως που επεσες τοτε που μας εκανε κατι βροχουλες κατι τετοια περιεργα,σιγουρα θα ειχε λαδια κατω...Οταν βρεχτει λιγο η ασφαλτος τα βγαζει ολα..;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε καλά συμβαίνουν αυτά... Επήσης μπορεί να μην πέσεις με μηχανη και να πέσεις με τα πόδια ή με το ποδήλατο και να χτυπήσεις πολύ χειρότερα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ερετρια μενω..η στροφη που λες ( απο τον κομβο στην στροφη προς Αμαρυνθο) εκτος του οτι ειναι ολο καρουμπαλα, στο πλαι υπαρχουν αμμος και χαλικια ασε που ειναι γυαλι και γλυστραει απιστευτα... εχω παει να πεσω και γω εκει.. :thumbsdown:

περαστικα και προσοχη αλλη φορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπηκα κ εγω στο κλαμπ!

3 εβδομαδες εχω την μηχανη και μου εκατσε να μην εχω δουλεια τεταρτη και πεμπτη .

Ειπα να παω να βρω ενα φιλαρακι στο αλιβερι να αραξουμε και πριν παω να γυρισω ολη την ευβοια με την μηχανη .

Ξεκιναω την τριτη ολα καλα γυρισα ολα τα βουνα χωρις προβληματα . Μετα το μεσημερι ξεκιναω να κατεβαινω για αλιβερι και στην ερετρια εκει που εχει μια πλατειουλα κυκλικη πηγαινω με 50 περιπου χιλιομετρα χαλαρος.

Παω να στριψω δεξια προς αμαραθο και φλουπ ξαφνικα ειμαι ξαπλα και σερνομαι. Εγω πισω και η μηχανη μπροστα . Σηκωνομαι στα καπακια και αφου καταλαβα οτι δεν επαθα τιποτα τρεχω προς την μηχανη . Την σηκωνω και βλεπω οτι δεν επαθε τιποτα . Εκει χαλαρωνω και προσπαθουσα να πησω την κοπελιτσα που σταματησε οτι ειμαι μια χαρα.

Μολις ανεβηκα στην μηχανη ημουν πολυ χαρουμενος που δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε η μηχανη που περασα ενα εκπληκτικο 3 ημερο με τους κολλητους μου !

Εξοπλισμος -> Κρανος , μπουφαν (δερματινο) , γαντια ,μποτες,παντελονι -> αποτελεσμα να μην παθω γρατζουνια.

μηχανη -> Μανιταρια , πενταλ φρενου , πατακι οδηγου

Oι υλικές ζημιές είναι ψιλές, άλλαξε το μανιτάρι και τα πεντάλ και είσαι οκ. Εγώ θα σταθώ στον εξοπλισμό όμως. Σε μια πτώση με 50km/h, άνετα μπορείς να σπάσεις κόκαλα, καφάλια, και στην ελάχιστη θα έχεις γδαρσίματα, μελανιές και αίματα στα χέρια. Ο εξοπλισμός σου σε προφίλαξε, σε αυτό να σταθής. All The Gear All The Time :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα