Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μπηκα κ εγω στο κλαμπ! 3 εβδομαδες εχω την μηχανη και μου εκατσε να μην εχω δουλεια τεταρτη και πεμπτη . Ειπα να παω να βρω ενα φιλαρακι στο αλιβερι να αραξουμε και πριν παω να γυρισω ολη την ευβοια με την μηχανη . Ξεκιναω την τριτη ολα καλα γυρισα ολα τα βουνα χωρις προβληματα . Μετα το μεσημερι ξεκιναω να κατεβαινω για αλιβερι και στην ερετρια εκει που εχει μια πλατειουλα κυκλικη πηγαινω με 50 περιπου χιλιομετρα χαλαρος. Παω να στριψω δεξια προς αμαραθο και φλουπ ξαφνικα ειμαι ξαπλα και σερνομαι. Εγω πισω και η μηχανη μπροστα . Σηκωνομαι στα καπακια και αφου καταλαβα οτι δεν επαθα τιποτα τρεχω προς την μηχανη . Την σηκωνω και βλεπω οτι δεν επαθε τιποτα . Εκει χαλαρωνω και προσπαθουσα να πησω την κοπελιτσα που σταματησε οτι ειμαι μια χαρα. Μολις ανεβηκα στην μηχανη ημουν πολυ χαρουμενος που δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε η μηχανη που περασα ενα εκπληκτικο 3 ημερο με τους κολλητους μου ! Εξοπλισμος -> Κρανος , μπουφαν (δερματινο) , γαντια ,μποτες,παντελονι -> αποτελεσμα να μην παθω γρατζουνια. μηχανη -> Μανιταρια , πενταλ φρενου , πατακι οδηγου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2011 από τον Serj Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 περαστικα επιδημια επεσε παλι τελευταια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Γλιστράει σαν πούστης ο δρόμος.............τουλάχιστον με το ψιλοφτερο άμα το χάσω παίζω και λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Περαστικούλια ! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2011 από τον ypopsifios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Πως επεσες ετσι ξαφνικα δηλαδη? Το μπροστινο σου εφυγε ή το πισω? Για lowside την κοβω τη δουλεια.Ο δρομος γυαλι? Δωσε καμια πληροφορια παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Όχι ρε συ... Με το καινούριο το μοτόρι... κρίμα κι άδικο!!! Αλλά αφού είστε κι οι δυό καλά, περασμένα ξεχασμένα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Πως επεσες ετσι ξαφνικα δηλαδη? Το μπροστινο σου εφυγε ή το πισω? Για lowside την κοβω τη δουλεια.Ο δρομος γυαλι? Δωσε καμια πληροφορια παραπανω. Ητανε γλυτσα ο δρομος αλλα δεν περιμενα να πεσω πηγαινα σιγα και δεν την πλαγιασα κιολας πολυ. Το μπροστινο εφυγε και δεν μπορεσα να το μαζεψω. Ηταν και ζεστα τα λαστιχα. Παιζει και να ειχε και λαδακι ο δρομος αλλα δεν γυρισα να δω πανω στην χαρα μου που πηγαν ολα καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theodosis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 περαστικα :scared: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Περαστικα, δυστυχως οταν σου φυγει ο μπροστινος τροχος δεν εχεις και πολλες επιλογες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Περαστικά και προσοχή.... Κράνος γδάρθηκε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yiannis 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Έλα ρε φίλε... Όχι ρε γαμώτο! Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα πιο σοβαρό, ούτε εσύ ούτε το μωρό!!! Ποπο ρε γαμώτο... Υ.Γ.: Τα φιλαράκια δεν τα παίρνουμε ένα τηλέφωνο! Κατευθείαν αναφορά στο mybike! Βρούτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Έλα ρε φίλε... Όχι ρε γαμώτο! Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα πιο σοβαρό, ούτε εσύ ούτε το μωρό!!! Ποπο ρε γαμώτο... Υ.Γ.: Τα φιλαράκια δεν τα παίρνουμε ένα τηλέφωνο! Κατευθείαν αναφορά στο mybike! Βρούτε. Τετοια πραγματα τα λεμε απο κοντα ρε . Κανεις δεν το εμαθε . Την αλλη μερα πηγα και την εφτιαξα και συνεχιζουμε οπως πριν με μια εμπειρια ακομα στο σακουλι . ΥΓ. Το κρανος ειναι κομπλε. πιο πολυ με αγκωνα και γοφο εσκασα κατω και σουρσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 ...με μια εμπειρια ακομα στο σακουλι .... Τέλος καλό όλα καλά. Σημασία έχει οτι όντως έχεις πλέον μια εμπειρία παραπάνω που δεν στοίχησε και τόσο ακριβά. Ίσος ήταν και για το μάτι. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Γκρεεκ ροουντ αττακ... πάντα με προσοχή και ΤΥΧΗ... Πάντα όρθιος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Ας πέρασε λοιπόν έτσι εύκολα και ανώδυνα και η δική σου σειρά ;) Όντως επιδημία τελευταία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel_0 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τυχερός μες στην ατυχία σου. Πάντα όρθιος. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2011 από τον stel_0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Κeep walking-----> keep riding. Mονο τετοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Πάλι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZIZIKA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 περαστικούλια, προσοχή και πάντα εξοπλισμός ... και μακρυά η γκαντεμιά!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Ευτυχώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2011 Περαστικα φιλε μου!!!Τα ματια σας 14 παιδια!!!Η ασφαλτος ειναι γυαλι και ολοι οι κουλοχερηδες εχουν βγει για οδηγηση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimgate4 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 Σε περιπτωση παντως που επεσες τοτε που μας εκανε κατι βροχουλες κατι τετοια περιεργα,σιγουρα θα ειχε λαδια κατω...Οταν βρεχτει λιγο η ασφαλτος τα βγαζει ολα..;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonisdettor 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 ε καλά συμβαίνουν αυτά... Επήσης μπορεί να μην πέσεις με μηχανη και να πέσεις με τα πόδια ή με το ποδήλατο και να χτυπήσεις πολύ χειρότερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 φιλε ερετρια μενω..η στροφη που λες ( απο τον κομβο στην στροφη προς Αμαρυνθο) εκτος του οτι ειναι ολο καρουμπαλα, στο πλαι υπαρχουν αμμος και χαλικια ασε που ειναι γυαλι και γλυστραει απιστευτα... εχω παει να πεσω και γω εκει.. περαστικα και προσοχη αλλη φορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Μπηκα κ εγω στο κλαμπ! 3 εβδομαδες εχω την μηχανη και μου εκατσε να μην εχω δουλεια τεταρτη και πεμπτη . Ειπα να παω να βρω ενα φιλαρακι στο αλιβερι να αραξουμε και πριν παω να γυρισω ολη την ευβοια με την μηχανη . Ξεκιναω την τριτη ολα καλα γυρισα ολα τα βουνα χωρις προβληματα . Μετα το μεσημερι ξεκιναω να κατεβαινω για αλιβερι και στην ερετρια εκει που εχει μια πλατειουλα κυκλικη πηγαινω με 50 περιπου χιλιομετρα χαλαρος. Παω να στριψω δεξια προς αμαραθο και φλουπ ξαφνικα ειμαι ξαπλα και σερνομαι. Εγω πισω και η μηχανη μπροστα . Σηκωνομαι στα καπακια και αφου καταλαβα οτι δεν επαθα τιποτα τρεχω προς την μηχανη . Την σηκωνω και βλεπω οτι δεν επαθε τιποτα . Εκει χαλαρωνω και προσπαθουσα να πησω την κοπελιτσα που σταματησε οτι ειμαι μια χαρα. Μολις ανεβηκα στην μηχανη ημουν πολυ χαρουμενος που δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε η μηχανη που περασα ενα εκπληκτικο 3 ημερο με τους κολλητους μου ! Εξοπλισμος -> Κρανος , μπουφαν (δερματινο) , γαντια ,μποτες,παντελονι -> αποτελεσμα να μην παθω γρατζουνια. μηχανη -> Μανιταρια , πενταλ φρενου , πατακι οδηγου Oι υλικές ζημιές είναι ψιλές, άλλαξε το μανιτάρι και τα πεντάλ και είσαι οκ. Εγώ θα σταθώ στον εξοπλισμό όμως. Σε μια πτώση με 50km/h, άνετα μπορείς να σπάσεις κόκαλα, καφάλια, και στην ελάχιστη θα έχεις γδαρσίματα, μελανιές και αίματα στα χέρια. Ο εξοπλισμός σου σε προφίλαξε, σε αυτό να σταθής. All The Gear All The Time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες