kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Έχω δει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο μπουφανάκι και θέλω να το τσιμπήσω. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω αυτό που είναι όλο μαύρο (για να είμαι ίδιος ο ghost rider :2funny:). Σε όσα μαγαζιά ρώτησα στην Ελλάδα μου είπαν ότι δε το φέρνουν σε αυτό το χρώμα. Φέρνουν μόνο το μαύρο με κάτι άσπρες γραμμές και το άσπρο με κόκκινο. Δυστυχώς ενώ ήμουν διατεθειμένος να το πληρώσω λίγο πιο ακριβά και να το πάρω από Ελλάδα, θα το παραγγείλω απ' έξω. Έψαξα στο net και το βρήκα σε αυτά τα μαγαζιά: motoblouz revzilla motoin revit και στο fcmoto στο οποίο για κάποιο λόγο δε δουλεύει το link... Το πιο φθηνό είναι το motoblouz, αλλά αντιμετωπίζω μία δυσκολία γιατί το site είναι στα Γαλλικά και δεν βλέπω να έχει Αγγλικά. Τι λέει το συγκεκριμένο μαγαζί; Έχει αγοράσει κανείς από εκεί; Ποίο από τα παραπάνω μαγαζιά προτείνετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Γιατί δεν το παίρνεις από εδω; Πάτα με είναι πιο φθηνό και σε άλλο thread είχαν ακουστεί τακαλύτερα για το μαγαζί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Γιατί δεν το παίρνεις από εδω; Πάτα με είναι πιο φθηνό και σε άλλο thread είχαν ακουστεί τακαλύτερα για το μαγαζί μεταφορικα ποσα εχει?? μαλλον θα παρω ενα revit strada H2O ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Πάνω από 100 ευρα ειναι δωρεάν νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 μια χαρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Γιατί δεν το παίρνεις από εδω; Πάτα με είναι πιο φθηνό και σε άλλο thread είχαν ακουστεί τακαλύτερα για το μαγαζί Είσαι τεράστιος. Το είχα δει το μαγαζί στο thread για το revit air, αλλά είχα ψάξει και δεν είχα βρει το tarmac. Thx a lot. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Καλοφόρετο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 http://www.automotoracing.com/catalogsearch/result/?q=tarmac Από εδώ πάρτο. Είναι πιο φθηνό και με δωρεάν μεταφορικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Και μία ακόμα ερωτησούλα για όποιον ξέρει. Θέλω να πάρω και μία πιο καλή προστασία για την πλάτη. Αυτή εδώ: Knox back Έχει μεγέθη Τ1/Τ2/Τ3. Για το medium ποιο μέγεθος πρέπει να πάρω; Ξέρει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pipo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 Και μία ακόμα ερωτησούλα για όποιον ξέρει. Θέλω να πάρω και μία πιο καλή προστασία για την πλάτη. Αυτή εδώ: Knox back Έχει μεγέθη Τ1/Τ2/Τ3. Για το medium ποιο μέγεθος πρέπει να πάρω; Ξέρει κανείς; Θα σου έλεγα να κοιτάξες αν ταιριάζει η Forcefield back upgade η οποία είναι η μόνη που μπαίνει σε jacket και είναι level 2 προστασία. Εγώ την αγόρασα πρόσφατα για το δερμάτινο spidi μου. βγαίνει σε πολλά μεγέθη. Είναι πιο ακριβή βέβαια αλλά η προστασία είναι το σημαντικότερο σωστα;; (είναι και αναπνέουσα) Τσέκαρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 http://www.automotoracing.com/catalogsearch/result/?q=tarmac Από εδώ πάρτο. Είναι πιο φθηνό και με δωρεάν μεταφορικά. Thanks αλλά σε πρόλαβε ο pipo. Πάντως και εσύ τσάκαλος είσαι. Θα σου έλεγα να κοιτάξες αν ταιριάζει η Forcefield back upgade η οποία είναι η μόνη που μπαίνει σε jacket και είναι level 2 προστασία. Εγώ την αγόρασα πρόσφατα για το δερμάτινο spidi μου. βγαίνει σε πολλά μεγέθη. Είναι πιο ακριβή βέβαια αλλά η προστασία είναι το σημαντικότερο σωστα;; (είναι και αναπνέουσα) Τσέκαρε Pipo είσαι ο ήρωας της ημέρας. Αυτό το αναπνέουσα ειδικά είναι η λέξη κλειδί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 επειδη θα αγορασω και εγω ενα Μπουφανακι ξερετε κανενα καταστημα στην θεσσαλονικη που μπορω να το δοκιμασω?? μαζι με το Κρανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2011 επειδη θα αγορασω και εγω ενα Μπουφανακι ξερετε κανενα καταστημα στην θεσσαλονικη που μπορω να το δοκιμασω?? μαζι με το Κρανακι το μπουφαν ισως να το βρεις στο ridersmarket στην καραμανλη που φερνει revit για το κρανος δεν ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Το πρωί παρέλαβα τελικά το μπουφανάκι. Αρχικά ευχαριστώ τον pipo και τον viper4 που βρήκαν ότι το μπουφάν το είχε και το automotoracing γιατί εγώ είμαι γκάβακας. Επιβεβαιώνω και εγώ όσα έγραφε ο patapios στο άλλο Post για το συγκεκριμένο μαγαζί. Την προηγούμενη δευτέρα το παρήγγειλα (απόγευμα) και Τετάρτη ολοκληρώθηκε η παραγγελία (έγινε η αποστολή δλδ). *Σύμφωνα με το site κάνουν αποστολές Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή. Παρασκευή το tracking number έδειχνε ότι έφτασε Ελλάδα. Δευτέρα πρωί πρωί ήταν σπίτι. Ευτυχώς δλδ γιατί άυριο και μεθάυριο έχουν απεργία. Σχετικά με το μπουφανάκι. Πολύ καλή ποιότητα και με μία μικρή δοκιμή φαίνεται αρκετά δροσερό αν και μάυρο. Βέβαια σήμερα δεν είχε και τρελή ζέστη αλλά πραγματικά το ένοιωθα να μπάζει. Επίσης στα μανίκια χαμηλά δεν έχει velcro αλλα τρουκ οπότε δε νομίζω να έχει το θεματάκι που έγραφε ο patapios. Όχι ότι πρόκειται να πιάσω το κουλάδι πάνω από 160χαω αλλά λέμε τώρα. Έχω παραγγείλει και την διάτρητη πλάτη της forcefield που πρότεινε ο pipo, γιατί αυτό με τον αφρό δε με πείθει, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει αυτή. :( Το μέγεθος της πλάτης για όποιον ενδιαφέρεται είναι 39x29. Περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες όταν έρθει και η πλάτη για να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Μεγειεεεεεες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 Όπως είχα πει επανέρχομαι με πιο λεπτομερές review μετά από χρήση μερικών ημερών και με την προστασία πλάτης της forcefield. Έχουμε και λέμε. Το μπουφανάκι από θέμα αερισμού είναι πολύ καλό. Όσο κινείσαι ο αέρας περνάει μέσα στο μπουφάν από παντού. Βέβαια με τον ζεστό αέρα που φέρνει αυτή την εποχή δε λες ότι δροσίζεσαι αλλά νομίζω πως είναι απλά ένα κλικ πιο ζεστό από το να μη φοράς τίποτα. Σε καμία περίπτωση δε το λές ανυπόφορο και αν κάποιοι φοράνε χρώματα όπως το άσπρο ίσως να είναι ακόμα πιο δροσερό. Η προστασία της forcefield είναι διάτρητη και περνάει αέρας από μέσα της. Σίγουρα είναι πιο ζεστή η πλάτη με την προστασία αλλά όχι σημαντική διαφορά. Σαν προστασία μου φάνηκε πολύ καλή αλλά ταυτόχρονα και λίγο γκουμούτσα. Υποτίθεται ότι παίρνει το σχήμα του σώματος αλλά μου φάνηκε πολύ χοντρή. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με το επίπεδο της προστασίας αλλά σε συνδυασμό με την φόρμα του μπουφάν της revit κάθεται λίγο περίεργα στο σώμα μου. Το μεγαλύτερο νούμερο μου ήταν τεράστιο ενώ σε αυτό το νούμερο τα μανίκια σε κάποιες κινήσεις μαζεύουν και φαίνεται να είναι κοντά για τα χέρια μου. Ειδικά μετά την προσθήκη της πλάτης είναι λίγο πιο δύσκολες κάποιες κινήσεις. Ίσως τελικά τα dainese σαν φόρμα κάθονται καλύτερα στο σωματότυπο μου. Επίσης σε ένα σημείο στο μπουφάν είδα κάποιες ραφές να μην έχουν τόσο καλό φινίρισμα. Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί πρόβλημα στο μπουφάν π.χ. να ξηλωθεί, αλλά δε νομίζω πως επιτρέπεται να υπάρχει αυτό το θέμα σε μπουφάν τον 130€. Με συνολικό κόστος αγοράς ~145€ (μπουφάν από εξωτερικό, πλάτη από ελλάδα) δε μετανοιώνω για την αγορά, λόγω εμφάνισης του μπουφάν καθώς μου άρεσε πολύ το σχέδιο , αλλά δε θα το χαρακτήριζα και value for money. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες