Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Ηρθε επιτελους το καλοκαιρακι..(λεμε τωρα με τοσες βροχες)..Και ηρθε η στιγμη να αγγιξουμε ενα ευαισθητο θεμα για καποιους απο δω (λογω οικονομικης κρισης,επαγγελματικων υποχρεωσεων κ.τ.λ)..Που θα πατε λοιπον διακοπουλες φετος??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Διακοπές ? Τι'ν'τούτο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Διακοπές ? Τι'ν'τούτο ? Έτσι ακριβώς. Τι ν τούτο? Καλά που βολτάτουν μακρυά μερικοί εδώ μέσα και βλέπουμε και καμιά φώτογραφία, άντε και καμιά βόλτα από το ADVRides αν είναι να τραβηχτώ για πιο μακρυά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 με τον Γιωργο στην Βουλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Ελπιζω Λευκαδα Αλλα επειδη ξεκιναω και δουλεια το καλοκαιρι εχω και εξεταστικη.. γκρρρρρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Πάρο σίγουρα όπως και Μεσολόγγι, που είναι πανέμορφο και όποιος έχει περάσει και δεν έχει σταματήσει έχει χάσει... κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Ιασονα ακους!!! Ετοιμασε τα στρωματα σου ερχομαι Κρητη!!!! :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θέλουμε να πάμε στη Μήλο αλλά αν δεν βγαίνουμε οικονομίκα θα κοιτάξουμε κάποιο μέρος με καλό κάμπινγκ... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2011 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Δεν εχει διακοπες καρντια μου... Θα κατσω να δουλεψω αυτο το καλοκαιρι μαλλον. Επισης, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΜ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 η ενα μηνα στη μηλο μαζι με δουλεια, η μια βδομαδα στη μηλο διακοπες, παιζει και riverparty τον αυγουστο, παιζει και μπανιο μερα παρα μερα εδω κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 ιταλια ρωμη με ενα φιλο μου Η αυστρια με μοτορβαϊκ και σιγουρα χωριο για σαπισμα και βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Τελεια!!!Εγω παω ενα μηνακι στο νησι μου τη Λερο!!!Μικρο νησακι και ησυχο..Να ηρεμησει το μυαλο μας,να αλλαξουμε παραστασεις και να κανουμε κανενα μπανακι σε παραλιες καθαρες και της προκοπης!!!Οσοι πιστοι προσελθετε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Λέγαμε Σκιάθο με τα φιλαράκια φέτος, αλλά την βλέπω να βουλιάζει τη $κιάθο τλκ ;) Πάντως για κανα μικρό ταξιδάκι μέχρι Φλογητά Χαλκιδικής με το 50αράκι με κόβω ίσως και από βδομάδα... ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ!!! Καμιά 70άρα χιλιομετράκια πήγαινε και άλλα τόσα έλα, αλλά κάνοντας απίστευτο κύκλο (αφου με το 50άρι δεν βγαίνεις σε ταχείας κυκλοφορείας) οπότε παραλιακά και χωριό-χωριό... ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Τελεια!!!Εγω παω ενα μηνακι στο νησι μου τη Λερο!!!Μικρο νησακι και ησυχο.. Απο τα καλύτερα νησιά ! :_thumbsup: Κάποια στιγμή πρέπει να το επισκεφτώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Αργυρουπολες νησους............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΤΙ??????? (τριβω ματια για να δω αν ειδα καλα) Τι ειναι αυτο?Αμα ηπαρχουν διακοπες που αντι για λεφτα δινουμε αγγουρακια πατατουλες κτλ θα παω..... Α ναι θα παω διακοπες στην ταβερνα που θα δουλευω ολο το καλοκαιρι :uglystupid2: Αλλιως μονε'ι' και μοτο καπουτ.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 32 και ΣΗΜΕΡΑ!!θα παω φολεγανδρο και σιφνο με τη και φυσικα τη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 διακοπες!!!! θα πηγαινα τον αυγουστο ιταλια(τορινο,ρωμη,σαν μαρινο),λευκο ορος,νικαια,μονακο......αλλα δεν το βλεπω! σαν ανεργος που ειμαι πλεον χωριο---->αρκαδια,μαιναλο love for ever! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 To σιγουρο ειναι οτι για 10 μερες θα ειμαι στο εξοχικο μου στον Ωρωπο.Για πιο μακρια δεν το βλεπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Απο τα καλύτερα νησιά ! :_thumbsup: Κάποια στιγμή πρέπει να το επισκεφτώ... Στειλε pm και σου κανονιζω τα παντα αδερφε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Στειλε pm και σου κανονιζω τα παντα αδερφε!!! :clapping2: είδες πως συννενοούνται άψογα οι.....τρελλοί μεταξύ τους ? :2funny: Πέραν αυτού, πάντως είναι ένα νησί που έχει ομορφιές, λίγο τουριστόκοσμο και αρκετη ιστορία. ( ''Βασ. Όλγα'' κλπ. ) Φυσικά και θα επικοινωνήσω, όταν κανονιστεί η εκδρομή. Για φέτος πάντως...αδύνατο. :/ Ήδη πάντως σε ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Ευτυχως που σε αυτη τη χωρα εχουμε οι μισοι χωριο και μπορουμε να παμε προς τα εκει σχετικα ανεξοδα.. Κω εγω ωραιο νησακι... Αν και τελικα μας βλεπω ολους συνταγμα με ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ να φτιαξουμε αυτα που γκρεμιζονται! Εχεις κανεις φτηνες σαββατοκυριακες προτασεις απο Αθηνα με εμφαση στη θαλασσα και τη διαδρομη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Παιζει κατ'αρχας ενα 3ημερακι με την mAthosalina και την GS για "Νησι του Ιονιου με 10 γραμματα"να βρουμε και καλους φιλους και να γουσταρουμε... Και φυσικα κανα 12ημερο ακομη με ολη τη φαμιλια για βουνο...Ορεινη Αχαϊα-που ακριβως δεν εχω αποφασισει ακομη,εξαρταται...-να αραξουμε και να παρουμε τα οξυγονα που θελουμε για ανασες...φυσικα βουνο και ψητουρα μαζι με ντοματα,φετα(και ψητη), ζυμωτο ψωμι και νερο βρυσης κρυσταλλο....φυσικα θα παιξουνε!!!Αυτη την αισθηση καλοκαιρινο βραδακι εκει που σκαμε στις πολεις εγω στο χωριο με δροσια και ...κρυο,αραγμα στην πολυθρονα στο μπαλκονι,να αγναντευω τα αστρα και το περιγραμμα που φτιαχνει το φεγγαρι στα ελατα,να μην ακουω τιποτα παρα μονο το γρυλλο και το θροϊσμα απο το απαλο αερακι στα ελατα και δίπλα μου ενα ποτηρακι δροσερο κρασακι για παρεα...δεν την αλλαζω με τιποτα!!!.... Και ισως κατα Σεπτεμβρη κανα 3ημερο με τη GS μου και σκηνουλα...μόνος ή με μοτοπαρεα...ειδωμεν. Καλα να ειμαστε και ολα θα γινουν.Μια ζωη την εχουμε :)Καλο καλοκαιρι σε ολους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasospast 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2011 Ρε φιλε πλακα μας κανεις;;;;;διακοπες;;;;;;στα ανεκδοτα βαλτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Ευτυχως που σε αυτη τη χωρα εχουμε οι μισοι χωριο και μπορουμε να παμε προς τα εκει σχετικα ανεξοδα.. Κω εγω ωραιο νησακι... Αν και τελικα μας βλεπω ολους συνταγμα με ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ να φτιαξουμε αυτα που γκρεμιζονται! Εχεις κανεις φτηνες σαββατοκυριακες προτασεις απο Αθηνα με εμφαση στη θαλασσα και τη διαδρομη? Θα σου προτεινα να πας Αλεποχωρι μεσα απο τα χωρια..Πορτο Γερμενο κτλ..τρομερη διαδρομη και πολυ ομορφο στροφιλικι για μηχανη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες