Μαϊντανός 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Έχει χαλάσει ο ατέρμονας του κοντέρ εδώ και τρείς μήνες και δε μπορώ να βρώ πουθενά ανταλλακτικό. Επειδή τον περισσότερό μου καιρό τον περνάω στην Κεφαλονιά λόγω σπουδών και η αγορά εδώ είναι αρκετά περιορισμένη, δε μπορώ να βρώ πουθενά ατέρμονα και με χαλάει να μη δουλεύει το κοντέρ, και πρακτικά αλλα και αισθητικά. Δέ φταίει η ντίζα γιατί την έχω αλλάξει πιστεύοντας πως αυτό ήταν το πρόβλημα αρχικά, οπότε είναι καινούργια. Μέχρι και στο service της Suzuki στη Θεσσαλονίκη ρώτησα και μου είπαν πως δε βρήκαν. Και ρωτάω: μήπως περισσεύει σε κανέναν απο εδω μέσα αυτή η μ@λ@κία γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου να ψάχνω και να μή βρίσκω;;; Φυσικά όχι τζάμπα, αλλα δεκτές και οι δωρεές (φοιτητές είμαστε... ). Ή έστω αν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ, πάλι με σώζει.. Υ.Γ.: Έχω σκεφτεί και το ψηφιακό κοντέρ, αλλα θα το προτιμήσω μόνο όταν εξαντλήσω κάθε πιθανότητα εύρεσης ανταλλακτικού- και εδω μέσα υπάρχουν πολλές!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Ριξε μια ματια στο στο ebay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαϊντανός 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2011 Έχω δοκιμάσει ρε φίλε, αλλα δε βρήκα κάτι ούτε εκεί. Άν έχεις βρεί εσύ κάτι, στείλε link. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
speedking 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχω δοκιμάσει ρε φίλε, αλλα δε βρήκα κάτι ούτε εκεί. Άν έχεις βρεί εσύ κάτι, στείλε link. τι ειναι ο ατερμονας ρε παιδια?? παντως αν εννοεις αυτο το κολοκυθι που ειναι στον αξονα και συνδεεται η ντιζα , τοτε το εχω(οπως και ενα σωρο αλλα ανταλακτικα!)!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2011 από τον speedking Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 αυτό λέει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες