Jump to content
xristos17

RD 500

Recommended Posts

Ούτε παπί δεν έπρεπε να πάρεις :yeahright:

Άπ' το RD 500 έπρεπε να ξεκινήσεις :_thumbsup:

Μιλάμε αυτό δεν είναι μηχανάκι,σχολείο είναι :lipssealed:

Το άλλο με το NSR 250 το έχασα,αυτό όμως όχι :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον tre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

να του φορέσεις εκκεντροφόρους άγριους μολις το παρεις και να κανεις να ρυθμισμα στις βαλβιδες μετα θα παει καλύτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι βγηκαν τα RD 500 προς πωληση? εγω νομιζα μονο αγωνιστικο μοντελο ηταν και δεν κυκλοφορησε ποτε...

Με εκανες και ενιωσα πολυ παππους τωρα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεγεια μεγεια...

την ειχα ενα φεγγαρι...οτι πληροφορια θες στειλε που μου (οπωσ θου βου).

της ειχα βαλει κομπρεσερα για λιγο καιρο....μηπως και παρει τα ποδια της αλλα τιποτα....με αυτο (το κομπρεσορα ντε)μονο λαστιχα μπορουσα να φουσκωσω.

ειχα αλλαξει και σωληνακια φρενων αλλα ειχα πολλα προβηματα με την leμοναδα του α βου σου (οπως θου βου).μονο με υγρα DOT-H2O εσιαξε η κατασταση.

:closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πραμα Rd 500 ? και μάλιστα το 500 ? Πολλα Γκαζια

Ειχε ενας φιλος το 350 ρε πηγαινε με ολα λεμε

..Και μενα το ειχε ενας φιλος μου..

Το διασκεδαζει τωρα, διαβαζοντας μας απο εκει ψηλα που ειναι..

Καλά που υπάρχουν και αυτές οι τρολλιές να ξεσκάμε λίγο...

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγεια σου :_thumbsup:

Απλα οταν το παρεις βαλε του εκκ/ρους web , γιατι αυτοι που ειχε απο κτασκευης ειναι για πεταμα .

Επική πρώτη απάντηση! :2funny:

Smias το γρήγορο πιστόλι... :respekt:

Δεν κατάλαβα όμως γιατί να μην του βάλει και μία 4άδα FCR, ε, ε, ΕΕΕ; :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά θέλει μια τετράδα της Kimuni ή της Kaexin για να πάει.....αλλίως @@............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

RD 350 ε;;;;

Τι μου θυμησατε τωρα. Μια βολτα εκανα με το συγκεκριμενο (ως συνοδηγος βεβαια) και θα τη θυμαμαι για ολη μου τη ζωη....

Απο οπου περασαμε εκτος απο κηλιδες λαδιου αφηναμε και κατι καφε σταμπες :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι δεν κοιτας κατι σε 250? Το 500 ειναι υπερβολικο και ειναι και η 2πλασια βενζίνη που θα καίει.

Εγω ειχα rs 50 το 1ο μου μηχανακι και τωρα εχω dt 125 και ψαχνομαι για nsr 250. Λογικα για να ξέρεις το RD θα το ξερεις και το nsr,κοιτα καμια αγγελία τα δίνουν και πολύ ποιο φθηνά απο αυτο που βρηκες με 3500 (τα 250cc βεβαια)

Κάτι που ίσως σε βοηθήσει...ο πατέρας μου είχε το RD αλλα το 350 και μου ελεγε οτι απο φρένα ηταν αθλιο. ηθελες π.χ. 500 μετρα να το ανοίξεις και αλλα τόσα να σταματήσει.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με εκανες και ενιωσα πολυ παππους τωρα!!!!

αα γιατι το λες αυτο???

στον φιλο μας που ειπε κατι για εκκεντροφορους...προφανως ηθελες να κανεις χιουμορ λεγοντας του να το φτιαξει να πηγαινει καλυτερα...μονο που απετυχες γιατι τα 2χρονα δεν εχουν εκκεντροφορους..!!! :uglystupid2: φιλικα παντα... :P

μπορει να το κοροδευετε...αλλα κανει τις σημερινες χιλιαρες να κλαινε...

Τροποποιήθηκε από τον Tsits
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αα γιατι το λες αυτο???

στον φιλο μας που ειπε κατι για εκκεντροφορους...προφανως ηθελες να κανεις χιουμορ λεγοντας του να το φτιαξει να πηγαινει καλυτερα...μονο που απετυχες γιατι τα 2χρονα δεν εχουν εκκεντροφορους..!!! :uglystupid2: φιλικα παντα... :P

Δεν το ήξερε ο smias. Δεν έχει ξανά ασχοληθεί με μηχανάκια το παιδί :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια..

θελω να αγορασω το παραπανω μηχανακι για παραπανω γκαζια.

Το βρηκα με 3.500 και λεω να το παρω

αυτο θα ειναι το 2μου μηχανακι..πρωτα ειχα ενα παπι.

:pray: ελπίζω να κάνεις πλάκα , θα σου απαντήσω απλά, αυτό το "μηχανάκι"¨είναι από τα πιο επικίνδυνα που υπάρχουν και έχουν σκοτωθεί πολλοί με τέτοια (rd, nsr ,rgv κλπ), και όχι επειδή ήταν "κουλοί" αλλά η μηχανή είναι γρήγορη σαν 1000αρι (r1,cbr κλπ) και έχει απαράδεκτα έως ανύπαρκτα φρένα και να είσαι σίγουρος πως δεν θα είσαι εσύ ο "χεράς" που θα την δαμάσει !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Smia άσε ρε άσχετε τα συστήματα καπνού για τα γυρίσματα .........τσίμπα ένα RD500 με μια εξάδα εξάτμες και είσαι κομπλέ......θα τους πεθάνεις στην κάπνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κοροϊδεύουμε το RD500 [που φυσικά δεν κάνει τις σημερινές χιλιάρες να κλαίνε], απλώς...

...καλά που υπάρχουν και αυτές οι τρολλιές να ξεσκάμε λίγο...

:_thumbsup:

Smia άσε ρε άσχετε τα συστήματα καπνού για τα γυρίσματα .........τσίμπα ένα RD500 με μια εξάδα εξάτμες και είσαι κομπλέ......θα τους πεθάνεις στην κάπνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αα γιατι το λες αυτο???

Φίλε μου καταρχήν ο smias κάνει λίγο πλάκα και κατα δεύτερον το rd500 είχε δεν είχε 80 αλογάκια, πολλά λιγότερα από τα + 180 που έχουν τα σημερινά 1000άρια, η ροπή ήταν αυτή που σκότωνε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το RD δεν έχει εκκεντροφόρους αλλά εκκεντροφλώρους γι'αυτό έγινε το μπέρδεμα :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την τυχη του τοπικ με το nsr θα εχει και αυτο..... :lock:

Μπα μην το λές,έχει ενδιαφέρον :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To 85 ανεβηκα σαν συνεπιβατης και αν θυμαμε καλα πρεπει να ''τελειωσα'' :rolleyes:

Ενταξει,πιστευαμε τοτε οτι θα ειναι απογονος του αγωνιστικου RD,αλλα μπαααααααα,μαπα το καρπουζι.

Κινηση εντυπωσιασμου της Γιαμαχα χωρις ουσια.Αχρωμο εντελως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου καταρχήν ο smias κάνει λίγο πλάκα και κατα δεύτερον το rd500 είχε δεν είχε 80 αλογάκια, πολλά λιγότερα από τα + 180 που έχουν τα σημερινά 1000άρια, η ροπή ήταν αυτή που σκότωνε...

90 ειχε που γινοταν ανετα και 120..εχω δει κοντρα rd500 με r1 στο youtube και στην αρχη ηταν μπροστα το rd μετα πηγαιναν μαζι για πολυ ωρα και μετα περασε για λιγο η r1..αλλα μην ξεχνατε οτι το rd εχει 500 λιγοτερα κιβικα και ειναι 20-30 χρονων..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κανω μια ερωτηση στα μελη του φορουμ μεσω αυτου του τοπικ...γιατι παλι ειδα να μου βαζουν -2 στο ποστ και αναρωτιεμε ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ τα βαζουν....αν απλα δεν συμφωνουμε με καποιον δεν του πεταμε "-"

και κατι ακομα...δηλαδη σε αυοτο το φορουμ δεν εχουν θεση οσοι γουσταρουν τα διχρονα,τρελαινονται με τον θορυβο τους(θορυβο οχι ηχο) και καυλωνουν με την λαδιλα? για σας αυτοι δηλαδη ειναι εξωγηινοι η καθυστερημενοι? και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτους...πολλες φορες εγινα θυμα χλευασμων και αλλων κοροιδευτικων σχολιων....απλα γιατι μου αρεσουν τα διχρονα...και αυτο με κανει παραξενο βλακα συμφωνα με τα δικα σας πιστευω...ετσι για να ξεκαθαρισουμε καποια πραματα...αν δεν γουσταρετε τους διχρονακιδες και θελετε να το κανετε το φορουμ "ουστ απο εδω εσεις που λαδωνετε τον κοσμο" οκ να φυγω αντι να καθομαι να μαζευω συνεχεια -2 και -3 για καθε βιντεακι που βαζω με διχρονα η για καθε φορα που λεω οτι το πρωι οταν ξυπναω θελω να βαζω το Ζ μου μπρος και να μαστουρωνω απο το λαδι...γιατι δεν ειμαι ο μοναδικος...περαστε μια απο το youtube και δειτε ποσοι λενε WE WANT 2 STROKES BACK...γιατι τα 2χρονα ειναι θρησκεια...

να το παλι το -1...αν θες φιλε πες και γιατι το εβαλες...ετσι γιατι εχω μεγαλη περιεργια...

Τροποποιήθηκε από τον Tsits
  • Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...