Jump to content
ducduc

Προχωροντας με την οπισθεν !

Recommended Posts

Πηρα τον συνδεσμο απο φιλικο φορουμ .

Αρχικα πιστευω οτι ανηκει στα ανεκδοτα αλλα επειδη εχει και ενα πολυ σοβαρο κομματι το παραθετω εδω .

http://www.pezh.gr/hmerida/moto.htm :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
θα τους γράψω απάντηση σημείο προς σημείο

<{POST_SNAPBACK}>

:thumbsup1::thumbsup1::thumbsup1:

γιατί πραγματικά το χρειάζονται ........

τι λένε εκει μέσα :plaf::plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα τους γράψω απάντηση σημείο προς σημείο

<{POST_SNAPBACK}>

μηπως να το καναμε λιγο πιο ομαδικα - συντονισμενα?

:cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατα διαόλου.

5 τέτοιοι να υπάρχουν σε υψηλές θέσεις την κάτσαμε.

λοβοτομή τώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
προτιμώ να μη μπώ σ' αυτή τη διαδικασία (η οποία είναι πολύ πιο χρονοβόρα απ' όσο φαίνεται)

<{POST_SNAPBACK}>

οπως αγαπατε ... ;)

απλα εννοουσα αφου συνετασες την απαντηση και με τη βεβαιοτητα οτι τουλαχιστον σε αυτο το σημειο ΟΛΟΙ συμφωνουμε ισως να μας επετρεπες να συνπογραψουμε και αλλοι η

και ως mybike.gr .

salam alencum

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είμαι πρόθυμος να δημοσιεύσω εδώ ό,τι θα γράψω, αλλά δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως θα συμφωνήσουν και θα προσυπογράψουν όσοι το διαβάσουν

άρα ας γράψει ο καθένας ό,τι νομίζει, όπως νομίζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
είμαι πρόθυμος να δημοσιεύσω εδώ ό,τι θα γράψω, αλλά δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως θα συμφωνήσουν και θα προσυπογράψουν όσοι το διαβάσουν

άρα ας γράψει ο καθένας ό,τι νομίζει, όπως νομίζει

<{POST_SNAPBACK}>

Προβειτε και ιδωμεν!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
chaly.jpg

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.jpg

Μου φαίνεται εγώ έχω το πρόβλημα και όχι το μηχανάκι.

Και παραπάνω κιλά είμαι και από αυτά που τρώω παράγω περισσότερα απόβλητα και πληρώνω και φορολογούμαι περισσότερο τον χρόνο και οταν μιλάω φωνάζω. :winking::tease::yahoo::yahoo::yahoo:

Μην τρελαθούμε τώρα, έλεος :thumbsdown::thumbsdown:
Γι'αυτό δεν μπορούμε να πάμε μπροστά σαν κράτος :kaaaala::kaaaala:

Να και οι φωτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά δεν αντέχω...θα το πω...

την γυναίκα του συντάκτη αυτού του ΑΘΛΙΟΥ κειμένου πρέπει να του την μάμησε μοτοσικλετιστής...

και καλά του την έκανε. Τέτοιος που είναι... :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως μπορεσε και συνδεσε τα προβληματα των πεζων με τις μοτοσυκλετες ο ανθρωπος ειναι :kaaaala: τελειως....Σε καθε μια κοτσανα που πεταγε μπορουμε να αποδειξουμε το ακριβως αντιθετο...Το τελειως ακυρο που λεει ομως και θελω να δειξω ειναι ----> όπου οι μοτοσικλέτες προκαλούν 10-20 φορές συχνότερα θανάτους από ατυχήματα σε σχέση με τα αυτοκίνητα...Αυτο εγραψε ο :kaaaala: ....... Δεν κοιταει να δει ποιος/ποιοι φταιει για αυτη την κατασταση στην χωρα μας ουτε πως μπορει να διορθωθει... κατα 99% θα ειναι ενας ακομα καθως πρεπει οδηγος του ΣΚ που δεν ξερει τι ειναι υπερστροφη και κατεβαινει κεντρο για καφε με το Land Cruiser....Απλα λεει για ολα φταινε αυτες οι διαβολικες κατασκευες οι μοτοσυκλετες και το κρατος που χαιδευει τους αναβατες....ΠΟΙΟ;;;ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διάβασα ολόκληρο !!! Με μεγάλη υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

Είναι φανερό ότι ο συντάκτης του κειμένου (εκτός από μλκας) είναι αρνητικά προκατηλημένος με τα δίτροχα ενώ δεν είναι το ίδιο προκατηλημένος με τα τετράτροχα τα οποία ευθύνονται για το 99% των προβλημάτων που δημιουργούνται στους πεζούς.

Το κείμενο είναι γεμάτο μισές αλήθειες - ο πιο σιχαμερός τρόπος για να πει κανείς ψέματα.

Μου θυμίζει εποχές Σοβιετικής προπαγάνδας όταν δήλωναν με υπερηφάνεια ότι ο αθλητής τους τερμάτισε στην τρίτη θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλειο κρίβοντας όμως ότι αγωνίζονταν μόνο τρείς στο συγκεκριμένο άθλημα.

Εκεί που απογυμνώνεται εντελώς είναι όταν εμφανίζει τις στατιστικές. Πράγματι οι μοτοσυκλέτες είναι επικίνδυνο "άθλημα". Ποιός όμως ευθύνεται για τους θανάτους και τραυματισμούς όλως αυτών των πεζών; Μήπως από μόνοι τους πάνε και πέφτουνε πάνω στα κινούμενα αυτοκίνητα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα το ειδα :shock:

Καλα λεμε ο τυπος ειναι :_zeppelin:

Φανταστειτε τον πρωθυπουργο.

Ευτυχως που το κρατος μας χαιδευει και μας παρεχει οτι χρειαζομαστε για να συνεχιζουμε να κινουμαστε με τις μοτοσυκλετες μας :kaaaala:

Καλα...ποιος ειναι τουτος ρε παιδια?...μπορουμε να τον μαθουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Agapite Ke Glava,

To keimeno apotelei mia apopsi. Ean echete paremvaseis sto yfos tou keimnenou kai sto periechomeno, elate i steilete na sas akousoume. Me to yfos oute kai ego symfono panta.

Dimitris Chrysafidis

Tamias tou Syllogou

Αυτή είναι η απάντηση που πήρα όταν τους έστειλα κείμενο απάντηση στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

και το κειμενο που έγραψα

______________________________.doc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τους εστειλα τη παρακατω επιστολή στο email τους

Δεν ξερω αν ειναι καλη ή κακη άλλα ετσι τα αισθανόμουνα ετσι τα εγραψα

----------------------------------------------------------------------------------------

Σας γραφω αυτη την επιστολή υστερα απο προτροπή φίλου να διαβάσω "ενα γραφικό" όπως το χαρακτηρισε κείμενο που φιλοξενείτε στις σελίδες σας από κάποιον κο τσουρλάκη με θεμα "Πεζοί και μηχανοκίνητα δίτροχα" .

Οφείλω να ομολογήσω ότι το κείμενο αυτό ειναι απο τα σπάνια κομμάτια εγγραφου λόγου όπου μέσα σε λίγες γραμμές μπορεί και συγκεντρωνει τόση βλακεία, προχειρότητα σκέψης και έντονη προκατάληψη και ασχετοσύνη.

Ειλικρινά ειναι τόσο προκατελειμενος εναντίον των μηχανών αυτος ο ανθρωπος που νομιζω ότι δεν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθει κάποιος μαζί του για να του απαντήσει.

Και να δεχτώ το δικαίωμα κάποιου να λέει και να πιστευει τις όποιες ανοησίες άλλα το να δέχεστε να φιλοξενήσετε τις απόψεις του σε ενα χωρο όπου υποτίθεται ότι έχετε κάποιο σοβαρό σκοπό σας κάνει και εσας συνεργους στην όλη πράξη Νομιζω ότι ειναι κατανοητό αυτό.

Το άρθρο ήδη κυκλοφοράει στα διάφορα φορουμ του internet με τα αναλογα σχόλια και φυσικα μαζί συμπαρασέρνει και το συλλογό σας.

Ο καθένας μας βάζει μόνος του το πήχη της σοβαρότητας που διεκδικεί στα όσα λέει πιστευει και κανει. Και φυσικά αναλογη ειναι και η ανταποκριση που θα εχει απο το κοινο στο οποιο απευθυνεται.

Συγνωμη εαν σας στενοχώρησα άλλα εαν θέλετε κάποιους ανθρώπους να ευαισθητοποιηθουν στο πραγματικά σωστό στόχο που εχετε βάλει θα πρεπει αναλογα σοβαρη να ειναι και η παρουσία σας.

Αυτα τα ολιγα απο εναν πεζο & μοτοσυκλετιστή & κατοχο ΙΧ & ταλαιπωρημενο πολίτη

Υπογραφή.............

-------------------------------------------------------------------------------------

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα εχουν τρελαθει τελειως βεβαια βλεπουμε ποιοι μιλουν αυτοι που εχουν κανει τις πολεις (αρχιτεκτονες πολεοδομοι) σαν τα μουτρα τους με την αναρχη δομηση.Εγω συνυπογραφω οποιο κειμενο απο μελος του my bike. :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεραστοι τυποι , ηττημενοι απο το συνδρομο του τσιμεντου και του Μαλμπορο .... Δε θα πεθανουμε ετσι ευκολα ρε κουφαλες, παρτε το χαμπαρι !!

Στα οπλα !! :katana:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο σε capo998 και beholder για τις επιστολές - απαντήσεις τους. Πολύ περιεκτικές και ουσιώδεις. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ πιστευω οτι εχασα 15 λεπτα απο την ζωη μου διαβαζοντας αυτες τις παπαριες που λεει και συνιθηζει να λεει ενας προκατειλειμενος παπαρας σαν και αυτον...!!!

1ον) Μου την εδωσε ασχημα εκει που ανεφερε γιατι αφηνει το κρατος να οδηγανε 16 χρονοι...???Λογικα θα το ανεφερε προφασιζομενος την απειρια σε αυτην την ηλικια...Ετσι μωρε μαλακα για να ρωτας και να απορεις...ομποοοοο!!!Η απαντηση?...οπως ειπε και ενας συντακτης του Power BIkes σε παρομοια ερευνα για την οδηγηση των 16χρονων η απαντηση ηταν ''τοτε οι παππουδες θα ηταν master στην οδηγηση'' αλλα ελα ντε που δεν ειναι ετσι...

2ον) Απο οτι καταλαβα υπερπροστατευει σε υπερβολικο ομως βαθμο τους πεζους...και το κανει με λαθος τροπο...ειμαι μαζι του στο να μην ''εισβαλουμε'' οπως εδειχνε και η photo απο τις υπογειες διαβασεις κτλ κτλ δηλαδη σε χωρους που κυκλοφορουν μονο πεζοι αλλα δεν εξετασε την περιπτωση στην οποια οι πεζοι ''εισβαλουν'' στους χωρους που κινουμαστε εμεις...θα μου πειτε μα οι πεζοι κανουν οτι θελουν και το ενα και το αλλο οκ...αλλα δεν μπορω ρε πουστη μου οταν μπαινω στην Τσιμισκη να σφιγγεται η καρδια μου μηπως και πεταχτει κανενας μαλακας πεζος αναμεσα απο τα αυτοκινητα...εγω γιατι οταν ειμαι πεζος ρε παω απο την διαβαση σαν τον βλακα...και οι διαβασεις για αυτο φτιαχτηκαν για να διευκολυνουν τους πεζους...αλλα βλεπεις καποια τουβλα να περνανε απο μη διαβαση τον δρομο σαν μην συμβαινει τιποτα!!! :ranting::ranting::ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα