HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Ξηλωστε τιποτα γιατι δεν την βλεπω και τοσο αντιπυρικη Ωραιος ο Καβαλαμαν.. Εγω να δω ποτε θα βγω ξανα στο βουνο.. αλλα και οι υπολοιποι πρεπει να εχουν καιρο να πατηξουν ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Και γω μια από τα ίδια και απ ότι φαίνεται θα αργήσω πάρα πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 μη μασατε ρε εκει ειναι τα βουνα δεν φευγουν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) μη μασατε ρε εκει ειναι τα βουνα δεν φευγουν... κανω καμια καταδρομικη διαρκειας το πολυ τ 45 λεπτων στο πιστακι στο κολλεγιο στη καντζα κ ξεχαρμανιαζω.. του εδωσαν ξανα ζωη κατι γνωστοι μοτοκροσαδες.... Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2013 από τον ΠΟΚΑ'Σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 vroom vroom !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ψήνει κανείς Κυριακή χαλαρά? Εάν πάρει το πραπρα λέω να περάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ψήνει κανείς Κυριακή χαλαρά? Εάν πάρει το πραπρα λέω να περάσω. Κυριακη εγω δεν μπορω, εχω επιτηρηση. σκεφτομανε ομως το Σαββατο το πρωι ( αν προλαβω να φτιαξω το λαστιχο ) να βγω βολτουλα-κουλαδοβολτουλα στον υμηττο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 για όταν ξαναδροσίσει λίγο... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Πετρα και κροκαλα σκονη, πανικος... Αντε να ερθει το φθινοπωρο να παω βολτα ο καψερος... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 και το καλοκαιρι καλά είναι..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Ηλία εάν έφτιαξες το λάστιχο και αντέχεις τα μούτρα μου, πες να ανέβουμε αύριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 τι ώρα θα πάτε αύριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) για όταν ξαναδροσίσει λίγο... Η φωτο απο που ειναι? Ηλία εάν έφτιαξες το λάστιχο και αντέχεις τα μούτρα μου, πες να ανέβουμε αύριο. Τα μουτρα σου τα αντεχω και μου εχουν λειψει, αλλα τελικα ουτε εφτιαξα το λαστιχο, ουτε θα καταφερω αυριο να παω.. Αλλα καττι μου λεει οτι το αλλο ΣΚ θα μπορεσω να βγω επιτελους!!!! Σορρυ που αργησα να απαντησω αγορινα ε? :) τι ώρα θα πάτε αύριο? Εγω δεν.. εσενα ποτε θα σε δουμε? Γενικοτερα μου φαινεται οτι πρεπει να κανονισουμε εστω συναντηση καφε, γιατι για βολτα δεν το βλεπω να μαζευομαστε ολοι μαζι συντομα. Μου λειψατε ρε βλαμμενα και στεναχωριεμαι που σπασαμε και δνε βολταρουμε οπως παλια ολοι μαζι Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2013 από τον HLIAS 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Dirty εγώ γενικά παρέα ψάχνω για να μην τρέχω μόνος, εάν το έχεις ψήσου. Ηλία μεγάλο το κρίμα, περιμένω μπυρίτσα μεσοβδόμαδα ή βουνό το επόμενο ΣΚ (χρεώθηκες). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 και το καλοκαιρι καλά είναι..... Σωστός, όρεξη να υπάρχει και τις απογευματινές ώρες μία χαλαρή προπονησούλα είναι πάντα εφικτή. Γενικοτερα μου φαινεται οτι πρεπει να κανονισουμε εστω συναντηση καφε, γιατι για βολτα δεν το βλεπω να μαζευομαστε ολοι μαζι συντομα. Μου λειψατε ρε βλαμμενα και στεναχωριεμαι που σπασαμε και δνε βολταρουμε οπως παλια ολοι μαζι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 θα τα κανουμε και τα δυο μαζι ρε.... μπυριτσα στο βουνο... αντε γιατι σκουριασαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 θα τα κανουμε και τα δυο μαζι ρε.... μπυριτσα στο βουνο... αντε γιατι σκουριασαμε Ετσι ειναι οι οικογενειαρχες, λογο ελλειψεως χρονου ολα σε ενα και νοικοκυρεμενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Σωστός, όρεξη να υπάρχει και τις απογευματινές ώρες μία χαλαρή προπονησούλα είναι πάντα εφικτή. ...αρκεί να υπάρχει και μηχανάκι. Κατα τα άλλα καλά λέει ο ντέρτυ_Χαράλαμπος. Όλα μαζί γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Λοιπόν τι θα γίνει??? Πότε θα σας δώ ρε κολόπαιδα??? Για να κανονίσουμε μια μάζωξη,στο βουνό η όχι δεν με απασχολεί,απλά για να κανονιζόμαστε........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 εγω δουλευω ωρες καταστηματων οποτε δευτερες τεταρτες μπορω απογευματα. αντε να κανονιστουμε.....!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Εγω λεω μεσα στην εβδομαδα να κανονισουμε καφε..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 Yeah baby, dirty coffee!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2013 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2013 Λοιπόν τι λέτε για Τετάρτη απόγευμα,για καφέ??? Την περιοχή διαλέξτε την εσείς αλλά προτείνω κάπου κοντά για να έρθει και ο ΤΖΟΥΤΖ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες