George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Ελα ρε John να χειμωνιάσει λίγο να λασπώσει να γουστάρουμε, έχω τρελαθεί στην σάθρα... Πάντως η ζέστα καλά κρατεί ακόμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 επειδή προβλέπετε μακρύ καλοκαίρι (και βεβαία θα ήθελα να δοκιμάσω και το νέο πραπρα), τι θα λέγατε για μια μικρή ον-οφαδα μεσα στο Σεπτέμβρη? Όσοι -από την άλλη- έχουν υπόψη τους να πάνε στον αγώνα του Ναυπλίου καλά θα κάνουν να ρίξουν και καμία βόλτα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 αργα απογευματακι λεω να βγαλω την ακριδα μια βολτα προς τα γνωστα μερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Εγω πηγα εχθες να φτιαξω το ΤΤΡ αλλα τρυπησα την σαμπρελα Μεσα στην εβδομαδα παντως θα ειναι ετοιμο, αν και θα μπει πωλητηριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Εγω πηγα εχθες να φτιαξω το ΤΤΡ αλλα τρυπησα την σαμπρελα δεν σου φτάνει που στις τρυπάει ο γείτονας, τις τρύπας και μονος σου ρε? :D :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 την εβαλα κανονικα ( ειχα μια καβατζα στο σπιτι), πηγα σε βουλκανιζατερ να μου κλεισει το λαστιχο.. Βαλαμε αερα και ........... ΨΨΨΨΨψψψψψψψψψψψψψψψψ Ξανα απο την αρχη... δεν πειραζει.. :) Μου αρκει που δεν καταστραφηκε το λαστιχο απο την διαδρομη Παπαγου -Γλυφαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 εμενα το δικο μου το ΤουΤουΡι ειναι συμμαζεμενο και ετοιμο. Οταν θα ερθει η ωρα ( να πεσουν λιγο οι ζεστες),θα με υπομεινετε να ερχομαι μαζι σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 ΟΤΑΝ καταφερνουμε να βρεθουμε, γιατι οχι? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 αντε να δροσισει μπας κ ξαναμαζευτουμε κ παμε καμια βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Μεσα στην εβδομαδα παντως θα ειναι ετοιμο, αν και θα μπει πωλητηριο. Ρε παιδί θα αφήσεις τίποτα απούλητο; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 εγω μετα απο 4 μηνες ακινησιας το επλυνα.... κατι ειναι και αυτο... θελει λαδακια-φιλτρακια και αλλα καλα ωραια πραγματα.... οποτε μαλλον προς ον-οφαδα το κοβω για μενα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εμένα να με υπολογίζετε μετα τις 20 του Σεπτεμβρη. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον KTMAKIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 ενα ban στον κυριο απο μενα.... ξερει αυτος... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 εγω μετα απο 4 μηνες ακινησιας το επλυνα [...]... οποτε μαλλον προς ον-οφαδα το κοβω για μενα... Εμένα να με υπολογίζετε μετα τις 20 του Σεπτεμβρη. Εμένα να επικοινωνήσετε με την γραμματέα μου για να τσεκάρει διαθεσιμότητα στην ατζέντα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 ενα ban στον κυριο απο μενα.... ξερει αυτος... Όχι ρε Johny μην ξηγιέσε έστι.......... :cry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Κανένας ψυχασθενής ή αποφασισμένος να κάνει σάουνα σήμερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 θα ερχομουν για βολτα αλλα σημερα ειναι δυσκολη μερα.... τι ωρα πας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Λέω να βγω αργά απόγευμα, μέχρι βράδυ. Από 7μιση μέχρι 9 το πολύ... λες να καταφέρεις να περάσεις καθόλου? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 περιμενω ψυκτικο στις 6... αν μου κατσει θα ερθω με το μεγαλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 α ωραία, έλα να οργώσεις μπας και φυτέψουμε τίποτα ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Βρε αποφασισμένοι ψυχασθενείς δεν παίρνετε καλύτερα αυτό ?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 εγω παντως πηρα την σιτα με τους μαγνιτες και δωρο ενα ρολοι wonderbra... τρελη αγορα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Καλά, μετά από 2 μήνες που είχα να καβαλήσω, το πρώτο τέταρτο με πήγαινε το ΚΤΜ και όχι εγώ αυτό... βοήθησε και το πουδρόχωμα κάτω, οι ρίζες και οι αγαπημένες κωλόπετρες ^_^ Αλλά μετά βρήκα λίγο ρυθμό κ όλα ήταν -περίπου- όπως παλιά. Το περίπου πάει στο δικό μου δίμηνο καθισιού, που είχε σαν αποτέλεσμα κομμένα πόδια... Πάντως, κατά τις 7μιση και μετά, είναι αρκετά ευχάριστα, παρά την ζέστη που έχει πιο πριν η μέρα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Κανείς για ΣΚ ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2013 Κανείς για ΣΚ ? :) ωρα μερος ?για Σ λεω...ισως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες