vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Εσύ ρε φίλε να δω πότε θα βγεις ξανά στο χώμα. Άντε γιατί τα έχω πάρει μα την συνεχόμενη απουσία σου. :ranting: ετσι είναι οι αγάπες... θελουν νάζια! δεν θα καθαρισουμε σκουπιδια κ μπουκαλια...θα βγαλουμε πετρες , φτιαξιμο τα αλματακια κ μαζεμα τα μπερμ... ελατε τις κυριακες στις 9 για προπονηση. ζεσταμα η' στις 10 στη καλοπουλα.. τη συντηρηση την εχουν αναλαβει οι κορωπιωτες του dirt bike... αυτό το ΣΚ δύσκολο... θα μιλήσουμε για κάποιο από τα επόμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Εσύ ρε φίλε να δω πότε θα βγεις ξανά στο χώμα. Άντε γιατί τα έχω πάρει μα την συνεχόμενη απουσία σου. :ranting: Πιστευω πως μεχρι τελη νοεμβρη θα μπορω να παιξω μαζι σας.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 ενα σας λεω... Μολις γυρισαμε !!! παω να κανω μπανιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) παω να κανω μπανιο... ΜΗ,μη σου λέω...πως θα είσαι dirty girl μετά ; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2012 από τον Μανώλης93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 για λογους ευπρεπειας του φορουμ, δν δυναμαι να σου εξηγησω ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Φωτο-βιντεο θα εχει ή ηταν καταδρομικη και δεν προλαβαινατε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 εχει εχει... απλα μαλλον απο αυριο γιατι τωρα δεν το βλεπω... κ φωτο κ βιντεο κ χαρτη κ πολυ γελιο με καταστασεις... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Ωραίος ο Υμηττός, αλλά μπροστά στην ΠΟΠΑΡΑ ότι και να μας πείτε είναι λίγο..................... :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) :peep: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2012 από τον john620 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 όχι εδώ ρε φίλε,στην ΠΟΠΑΡΑ.............................. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 ωχ!!! :kaaaala: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Θα σε τιμωρήσω................ :giljotiini: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) εχει εχει... απλα μαλλον απο αυριο γιατι τωρα δεν το βλεπω... κ φωτο κ βιντεο κ χαρτη κ πολυ γελιο με καταστασεις... :) Ωραίος ο Υμηττός, αλλά μπροστά στην ΠΟΠΑΡΑ ότι και να μας πείτε είναι λίγο..................... :P :P Εγώ πάντως θα διαβάζω το θέμα που θα έχει τα όμορφα φωτορομάντζα μέχρι να ξανακαβαλήσω το χρέπι μου και να αρχίσω να οργώνω και Υμηττό και Βαρυμπόμπη..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 εμεις μεχρι και wtf κατηγορια κ βραδυνο εντουρο εχουμε!!! (παω να διαβασω Ποπαρα....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 αυτο το βραδινο εντουρο ολο το σκεφτομαι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Καλημέρα παιδιά.Ειμαι καινούριος στην παρέα σας και απ' οσα post έχω διαβάσει μέχρι στιγμής χαίρομαι πολύ που βρίκα αυτό που έψαχνα τόσο καιρό..μια παρέα!Το Σάββατο δεν τα κατάφερα να έρθω και ήθελα να σας ρωτήσω εαν κανονίζετε τίποτα και μεσοβδόμαδα για Παπάγο-Υμηττό.Ισως τετάρτη? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 καλως ηρθες... μεσοβδομαδα δυσκολο για τους περισσοτερους (ισως η vaelsod μπορει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George t. 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 καλως ηρθες... μεσοβδομαδα δυσκολο για τους περισσοτερους (ισως η vaelsod μπορει) ok ευχαριστώ,αν δεν βρεθεί κάτι θα αναμένω για σ.κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Καλωσήρθες!!! Μεσοβδόμαδα μπορώ αλλά όχι αυτή τη Τετάρτη. Για Πέμπτη το συζητάμε. Ωστόσο εγώ δεν εχω καθαρόαιμο μηχανάκι... με όλους τους περιορισμούς που θέτει αυτό όσον αφορά το τι είδους προπονήσεις και μέχρι που πρέπει και κυρίως θέλω να πάω ΧΩΡΙΣ να σπάσω το μοναδικό καθημερινό μου μεταφορικό μέσο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 hello everyone. Χαιρετώ την παρέα!!! Μέρος της έχω γνωρίσει και από κοντά αλλά απ' ο,τι βλέπω είναι πολύ μεγαλύτερη. Καλή βόλτα, αλλά αυτό που θα ήθελα είναι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε επίσης από μονοπάτια. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 hello everyone. Χαιρετώ την παρέα!!! Μέρος της έχω γνωρίσει και από κοντά αλλά απ' ο,τι βλέπω είναι πολύ μεγαλύτερη. Καλή βόλτα, αλλά αυτό που θα ήθελα είναι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε επίσης από μονοπάτια. Καλως ηρθες Ηλια! Θυμαμαι τα βιντεακια σου με το wre ακομη! Το καημενο, τι ειχε τραβηξει, ολο μια ταχυτητα κατω το ειχες :P Βρηκες καλυτερο ταιρι τωρα με το betaκι, ε; ολο το μπερδευω με το sixdays το ktm, στα βιντεο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kordix 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Και το βίντεο που τράβηξε ο Ηλίας ! http://youtu.be/APN1g3HCJkE 23 λεπτά όλο αφράτο χώμα και φλαταδούρα ^_^ @ 8:39 η δικιά σας σε άρνηση... ούτε γάτα σε νερό τόση επιφυλακτικότητα... Ωραίο το βιντεάκι. Το Σάββατο θα βγω για λίγο στον Υμηττό κατά τις 10 αλλά θα ξεκινήσω χώμα από ΣΑΚΕΤΑ με προορισμό Παπάγου και μετά αν μείνει χρόνος θα κάνω την διαδρομή που κάνατε στο βίντεο προς τα πιστάκια στο Κορωπί. Οποιος θέλει έρχεται παρέα, δεν θα μπω σε μονοπάτια πιο δύσκολα από αυτά που κάνετε απ ότι είδα στο βίντεο. Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και να βολτάρουμε παρέα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Καλως ηρθες Ηλια! Θυμαμαι τα βιντεακια σου με το wre ακομη! Το καημενο, τι ειχε τραβηξει, ολο μια ταχυτητα κατω το ειχες :P Βρηκες καλυτερο ταιρι τωρα με το betaκι, ε; ολο το μπερδευω με το sixdays το ktm, στα βιντεο... Ναι, έχει δίκιο, δεν ήταν για εμένα το wre. Πολύ αδύναμο για τα κιλά μου. Αυτό που έχω τώρα είναι gagas, όχι beta. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Αχαχαχα! παλι το μπερδεψα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Vaelsod,πες της κάτι,με πειράζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες