tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Άντε ρε αγόρι μου γλυκό,άντε ρε παλικάρι μου,άντε βρε πασά μου. Τι άλλο να σου πώ, το κέρατο μου μέσα Πες μας,σκάσαμε λέμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 DT ειναι σιγουρα τωρα ποσα κυβικα δεν ξερω μαλλον 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Λοιπον Yamaha DT200R ειναι,και αυτο ειναι 100% αληθεια... ..το θεμα ειναι τηνος DT ειναι τουτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 παιδια να μην σας πολυ-βασανησω ακομα. την αναρτηση την κοκκινη την εβαλα για να σας περιπλανησω βαζω ακομα ενα στοιχειο το οποιο θα ευκολυνει Εε 'νταξει , τωρα το εδωσες στεγνα τι ειναι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) ταραμ ταραμ ταραμ αναφτε και κανα τσιγαρακι γιατι εχει δρομο ακομα ελα νταξ!πλακα κανω!!! βαλε το τραγουδακι να παιζει αντε? ακομα να το βαλεις? βαλτο ντε! ωραια! - - εν τω μεταξύ το ειχαν βρει 3-4 ατομα απλα ηθελα να σας κουρασο λιιιγο :P Α! Ναι!!! Μην πειτε σε εμενα καλοριζικος,σε εναν αλλο πειτε τα ,ξερει αυτος Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 ..το θεμα ειναι τηνος DT ειναι τουτο? Οντως....Ο μπομπας ειναι 14 χρονων(νομιζω) οποτε παρουσιαση μπορει και να κανει.... Εκτος και αν το πηρε απο μικρος το DT..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Λοιπον Yamaha DT200R ειναι,και αυτο ειναι 100% αληθεια... ..το θεμα ειναι τηνος DT ειναι τουτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 του παιδιου με το c50 απτο φορουμ ειναι (δεν θυμαμαι ονομα )???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 του παιδιου με το c50 απτο φορουμ ειναι (δεν θυμαμαι ονομα )???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 RCDevelopments? :P Καλογκαζωτος?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Όχι ρε π0.στη μου δε θα αντέξω. Πρώτα ΤΙ είναι.. Τώρα ΠΟΙΑΝΟΥ είναι.. Ρε κανάγια Bobakia έλεος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 RCDevelopments? :P Καλογκαζωτος?? Αν είναι του RC τότε περιμένω καινούργιο βίντεο με DT σούζες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Αν είναι του RC τότε περιμένω καινούργιο βίντεο με DT σούζες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Καλοριζικοοοο!!! Καλες βολτες (και σουζες)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Φιλαράκι καλορίζικο και καλοτάξιδο, απτη αρχή πήγε το μυαλό μου σε σένα μιας και ρώωωωωωταγες καιρό γιαυτό και έχεις σχέση και με το Μπομπάκια!! Φαίνεται σε άριστη κατάσταση σαν καινούργιο!!! Πολύ καλή επιλογή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπον φιλοι μου... ηρθε η ωρα.. να τα πουμε ολα.. το μηχανακι ειναι σε αριστη κατασταση !!! πενα πως το λενε.. πραγματικα σε περιεργα καλη κατασταση τοσο που αναρωτιεμε αΝ τωρα προσφατα εχει γινει καμια ανακατασκευη !!! 650 !! ευρω παρακαλω !! και να που τελικα τα χρηματα εκτατσαν τελεια !!! η μηχανη ειναι κουκλα !! ειναι πολυ προσεγμενη και δεν μου παει η καρδια να ακουμπησω τιποτα !! παραθετω φωτογραφιες... (δεν καθομαι εγω απανω..εεε !! ) εχει φτερο φυσικα απλα εδω το ειχαμε βγαλει.. εδω παρεα με το ξαδερφακι του.. κι'εγω μετα το τελευτεο μου ατυχημα χωρις κρανος ~ η μηχανη λοιπον κουνιωταν πολυ λιγο.. την ειχε μεγαλος ανθρωπος.. και δεν φαινετε να εχει υποστει βιαιοτητες...!! τι αλλο να πω... παιρνει με την μια.. κατευθειαν.. μου αρεσει πολυ η κοντη διαδρομη που εχει η μανιβελα της.. κραταει ρελαντι καλυτερα και απο το παπι !!!! απλα δεν ειχε μπαταρια και δεν δουλευε το YPVS.. σωστα.. οταν γυρναγες τη μιζα δεν εκανε ενα χαρακτηριστικο ηχο.. που εχει.». την πηγα βολτα ετσι.. και απλα δεν ηταν ομαλη.. αφου την φωρτησαμε την μπαταρια ολα ρολοι και το ypvs εκανε τα μαγικα του.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 πρωτη μερα σημερα.. ειχε βρεξει πολυ.. και βγηκα βολτα.. πολυ... μα παρα παρα παρα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ Πολυ ποιο γρηγορη απο το c50 !! ανοιγω γκαζη στην πρωτη και φευγουν τα χερια μου.. θελει νευρο και δυναμη.. 1 πρωτη ταχυτητα αμα δεν κλησεις το γκαζι δεν σταματαει τις παντες δευτερα τα ειδια.. !! μεχρι και με τριτη πεταξε κολο στην ασφαλτο με συμπλαιξια...!!!! επισης η μηχανη ειναι ΠΟΥΠΟΥΛΟ !! ειναι σαν κατσηκακι !!! σηκωνεται σουζα χωρις την παραμικρη πρωσπαθεια !!! επισης σημερα.. την πειρα σουρουπο.. για μια καλη enduroβολτα στους χωματοδρομους και τα χωραφια... !!!! ητανε τελεια εχω αρωστησει με την μηχανη θα τρελαθω... !!! πεταει κολους.. κανει ετσι κανει αλιως.. ειναι υπεροχη.. ειμαι πολυ αδιανοητα χαρουμενος !11 τρελενομαι !! γυρισα βραδυ σπιτι !!! τελος μου αρεσει που η δυναμη και το βαρος της ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ !! και ετσι δεν με πιανει η ψυχη μου.. αλλα νταξ.. ενοιτε οτι τη φοβαμε πολυ ακομα..!!! και φτανοντας εδω... συντοποιω ολα αυτα που μου φωναζε ο πατερας μου και εσεις εδω μεσα.. οχι παπιαα.. οχι λεφτα σε παπια.. δεν επρεπε να χαλασω ουτε 1 ευρω για το c50 !! πολυ απλα δεν αξιζει μια !! εχει και ωραιες ροπες η μηχανη... και πιστευω ειναι κουκλακι !!! δεν μπορω να περιγραψω κατι αλλλο καλυτερα η πρωτη eduroβολτα ηταν ηδονικη !! σουρουπο.. παντου φυτα να με μαστιγωνουν στις γαμπες και δροσοσταλιδες παντου πανω μου μαζι με τον κολο να γραφει κατω !!!! Ε Ι Μ Α Ι Α Ρ Ω Σ Τ Ο Σ Γ Ι Α Α Υ Τ Η Τ Η Μ Η Χ Α Ν Α Ρ Α !!! ΤΕΛΟΣ !! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2011 από τον RCDevelopments 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 ωραια η μηχανη σου φιλε,καλοταξιδι!!!! αντε να ερθει και η σειρας μας για χωματινη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Αυτά είναι τα ωραία !!!!!!!!!! Καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο φίλε μου! Μήπως το πήρες από έναν τύπο στο Γέρακα??? Τον κυρ-Θόδωρα? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2011 από τον GuRu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Καλορίζικο φίλε μου! Μήπως το πήρες από έναν τύπο στο Γέρακα??? Τον κυρ-Θόδωρα? απο αυτον το πηρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Καλοριζικο και καλα μπαντηλικια! Λιγο προσοχη τωρα στην αρχη που βραζει το αιμα, μετα πιεστο του οσο θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Ναι Guru απο τον κυρ θωδωρα τον πυροσβέστη στον γερακα.. τον ξερεις?? Ενοιτε πως ακομα ειναι αρχη.. και προσεχω πολυ.. δεν κανω τρελες ηρεμια.. και οπου με παιρνει σκαω και κανα παντιλικη... thats all.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες