Jump to content
john 13

φιμε ζελατίνα

Recommended Posts

ναι αρκεί να έχεις και την άλλη σε ταξίδια γιατί βράδυ στην επαρχία απλά ΔΕΝ γίνεται να οδηγήσεις με φιμέ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σου συνιστώ 100% να πάρεις . Ειδικά το καλοκαίρι δεν παλεύεται χωρίς φιμέ . Άσε που κάνει και πολύ πιο γαμάτο το κράνος ;-) . Και φυσικά θα έχεις και την κανονική για το βράδυ γιατί απλά δεν βλέπεις τίποτα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι+απο μενα! για το βραδυ οτι λεει ο απο πανω..

δε ξερω κατα ποσο φταιει η συγκεκριμενη που εχω, αλλα μερικες φορες δεν καταλαβαινω την προσφυση..η επομενη θα ειναι semi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα...λεω εγω...

σιγουρα κανει θαυματα την ημερα,απλα επειδη ειμαι τεμπελης δεν μ αρεσει να αλλαζω συνεχεια ζελατινες,πηρα την light smoked (ελαυρομεσαια) και ετσι οδηγω με ανεση και το πρωι και το βραδυ...στην αρχη με δυσκολεψε λιγο αλλα πλεον αν βαλω τη διαφανη νομιζω οτι δεν εχω καν ζελατινα...

παντος βαση νομου δεν πρεπει να οδηγουμε με φιμε το βραδυ και το λεει και επανω η ζελατινα...

ψιλα γραμματα βεβαιως βεβαιως αλλα αν πεσεις σε κανα λακαμα την fuckαρες

φιλικα παντα και εγω φιμε εχω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η φιμέ βολεύει παρα πολύ το καλοκαίρι ειδικά τις απογευματινές ώρες που ο ήλιος αντανακλά στην άσφαλτο

και σκαει ακριβώς στα ματια σου και σε τυφλώνει (την υπεροχη ελληνική λία σαν καθρέφτη άσφαλτο),

επίσης γι αυτούς που φοράνε γυαλιά μυωπίας κλπ και δεν μπορούν να φορέσουν γυαλιά ηλιου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιμε εχω και εγω..συνεχεια..

Αν κυκλοφορεις μονο μεσα στην πολη και βραδυ κομπλε εισαι ,συνηθεια ειναι..

Απλα ειναι λιγο παλουκι αν βρεχει το βραδυ αλλα νταξ ,αν την ψηλιαστεις απο ποιο μπροστα την αλλαζεις :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι...αν...

α)Αλλαζει ευκολα...

β)Εχεις καπου να τοποθετησεις την δευτερη.

Αν και εχω 2 φυμε και για τα 2 κρανη, εχω συνεχεια την διαφανη και φοραω γυαλια απο μεσα γιατι...

α) στο Arai Tour X πρεπει να κανεις εγχειρηση το κρανος (4 κατσαβιδοβιδες!) για να την αλλαξεις και ειναι κουραστικο!

β) στο Chaser δεν εχω χωρο στη μηχανη να τοποθετησω την δευτερη ζελατινα ωστε να την αλλαξω εαν γυρισω απο βολτα/ταξιδι την νυχτα!

Τζαμπα 2 φυμε ζελατινες... :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φυσικα, αλλα μερικες φορες δεν ειναι πρακτικη οταν πχ θελεις να βγεις απογευμα για μια δουλεια και ξερεις οτι θα γιρισεις βραδυ και εχει πολυ ηλιο εξω!

αλλα εχουν βγει κρανακια που αλλαζουν ζελατινες αλλα εχουν και εσωτερικα γιαλια, σαν μασκα δηλαδη! τελειο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ βολική, το βράδυ μόνο με ανοιχτή ζελατίνα. Στο δικό μου (hjc), αλλάζει δύσκολα, οπότε το άλλαζε συνέχεια το ξεχνάς! :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μ'αρέσει πολύ το look του κράνους με μαύρη ζελατίνα, αλλά δεν έχει υπάρξει ούτε μια περίπτωση που να φύγω, έστω και πρωί πρωί, με τη μηχανή και να μην γυρίσω βράδυ.....το βρίσκω πολύ μη πρακτικό τελικά να έχω μαζί μου συνέχεια 2 ζελατίνες......εδώ τα χαρτιά της μηχανής καλά καλά τσαντίζομαι που είμαι ανγκασμένος να τα κουβαλάω συνέχεια στην τσέπη του μπουφάν μου και όταν έχω αποσκευές είναι πάντα τίγκα......θα μου πείτε έλα μωρέ λίγος χώρος όταν έχεις αποσκευές, για την έξτρα ζελατίνα, θα υπάρχει πάντα.....ναι, έτσι είναι αλλά όπως είπε και ο Δημήτρης πιο πάνω, βαριέμαι απίστευτα αυτή την διαδικασία.

Μια εποχή, είχα ανέβει Ιταλία, San Marino, στην επιστροφή σταμάτησα να τσιμπήσω κάτι και νύχτωσε......δεν είχα την λευκή ζελατίνα μαζί μου, για το Nolan τότε και έφαγα το μυγάκι της αρκούδας μέχρι το ξενοδοχείο..αφού δεν σκοτώθηκα πουθενά, τυχερός ήμουν.....ορκίστηκα στον εαυτό μου ποτέ πιά φιμέ ζελατίνα........μέχρι που έκανα την μακακία πριν μερικούς μήνες και έβαλα την εσωτερική στα pin locks.....τα αποτελέσματα τα θυμάστε όλοι.......

Τώρα έχω κρανάκι με εσωτερική ανοιγο-κλεινόμενη μαύρη ζελατίνα.....και ηρέμησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενσωματωμένο γυαλί φυμέ και δεν κουβαλάω - βιδώνω - ξεβιδώνω - αλλάζω τίποτα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενσωματωμένο γυαλί φυμέ και δεν κουβαλάω - βιδώνω - ξεβιδώνω - αλλάζω τίποτα :whistling:

αυτο πλακα πλακα ειναι το ποιο γαματο!

πολυ εξυπνο! αλλα τωρα αρχιζει σιγα σιγα για τα full face γιατι μεχρι τωρα ηταν σε ολα τα αλλα εκτος απο full face!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με το εσωτερικο...

Εγω φιμε εχω μερα νυχτα.. κοιτα.. οταν οδηγεις σε επαρχιακο δρομο βλεπεις 5% λιγοτερο , αλλα αμα οδηγεις σε δρομο που σκανε κ αμαξια απο την αλλη το πουλο..Σε πολη εχω παρατιρισει οτι δε μπορεις να διακρινεις 100% σκοτεινα αντικειμενα με backgorund φωτα , πχ εναν πεζο ενω πισω του εχει φωτα (αν κ γενικα δε μπορεις να τον διακρινεις)..

Τη μερα ειναι αφανταστα βολικο ιδιως σε φασεις οπως ο ηλιος σου σκαει στη μουρη. Γλυτωνεις την ενοχλιτικη πιεση απο τα γυαλια στους κροταφους που σου βγαζει τον εγκεφαλο απο τα αυτια. Επισης αμα γινει καμια στραβη τα φορεμενα γυαλια ηλιου μπορουν να σου κατεβασουν τη μαπα ενω με αυτο γλυτωνεις αυτο τον κινδυνο.

Η μεση λυση ειναι αυτη της εσωτερικης ζελατινας σε φαση γυαλια.. εγω στο επομενο κρανος που θα παρω αυτο θα κοιταξω να εχει.. Πιστευω δεν χανει απο αντοχη..

Δε το ξερα οτι μπορουν να σε γραψουν.Μια φορα που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει : οχι δεν υπαρχει τετοιος νομος.. μπατσους ειχα ρωτισει ε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λύση είναι απλή.Διπλή ζελατίνα.Διάφανη ζελατίνα και από πάνω της κουμπώνει η φιμέ.Το μοναδικό πρόβλημα είναι τις νυχτερινές ώρες και με υψηλές ταχύτητες όταν έχεις κατεβασμένη τη διάφανη και ανεβασμένη τη φιμέ(θόρυβος-κακή αεροδυναμική)αλλά με ένα απλό ξεκούμπωμα και κούμπωμα την βγάζεις και είσαι οκ. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φωτοχρωματικό pinlock!!!

Αν και δεν το έχουν φέρει ακόμα Ελλάδα και θα πρέπει να το βρείς από νετ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο είμαι στην πόλη πάντα με φιμε και στα ταξίδια και την δεύτερη στο tank bag :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα