john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 απόψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 ναι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis Vr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Ναι. Η δική μου με εξυπηρετεί αφάνταστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 ναι αρκεί να έχεις και την άλλη σε ταξίδια γιατί βράδυ στην επαρχία απλά ΔΕΝ γίνεται να οδηγήσεις με φιμέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Σου συνιστώ 100% να πάρεις . Ειδικά το καλοκαίρι δεν παλεύεται χωρίς φιμέ . Άσε που κάνει και πολύ πιο γαμάτο το κράνος ;-) . Και φυσικά θα έχεις και την κανονική για το βράδυ γιατί απλά δεν βλέπεις τίποτα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 ναι+απο μενα! για το βραδυ οτι λεει ο απο πανω.. δε ξερω κατα ποσο φταιει η συγκεκριμενη που εχω, αλλα μερικες φορες δεν καταλαβαινω την προσφυση..η επομενη θα ειναι semi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 ναι αλλα...λεω εγω... σιγουρα κανει θαυματα την ημερα,απλα επειδη ειμαι τεμπελης δεν μ αρεσει να αλλαζω συνεχεια ζελατινες,πηρα την light smoked (ελαυρομεσαια) και ετσι οδηγω με ανεση και το πρωι και το βραδυ...στην αρχη με δυσκολεψε λιγο αλλα πλεον αν βαλω τη διαφανη νομιζω οτι δεν εχω καν ζελατινα... παντος βαση νομου δεν πρεπει να οδηγουμε με φιμε το βραδυ και το λεει και επανω η ζελατινα... ψιλα γραμματα βεβαιως βεβαιως αλλα αν πεσεις σε κανα λακαμα την fuckαρες φιλικα παντα και εγω φιμε εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 ενα κρανος με φιμε για τν μερα.κ αλλο κρανος με διαφανη για το βραδυ.τοσο απλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 η φιμέ βολεύει παρα πολύ το καλοκαίρι ειδικά τις απογευματινές ώρες που ο ήλιος αντανακλά στην άσφαλτο και σκαει ακριβώς στα ματια σου και σε τυφλώνει (την υπεροχη ελληνική λία σαν καθρέφτη άσφαλτο), επίσης γι αυτούς που φοράνε γυαλιά μυωπίας κλπ και δεν μπορούν να φορέσουν γυαλιά ηλιου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Φιμε εχω και εγω..συνεχεια.. Αν κυκλοφορεις μονο μεσα στην πολη και βραδυ κομπλε εισαι ,συνηθεια ειναι.. Απλα ειναι λιγο παλουκι αν βρεχει το βραδυ αλλα νταξ ,αν την ψηλιαστεις απο ποιο μπροστα την αλλαζεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ναι...αν... α)Αλλαζει ευκολα... β)Εχεις καπου να τοποθετησεις την δευτερη. Αν και εχω 2 φυμε και για τα 2 κρανη, εχω συνεχεια την διαφανη και φοραω γυαλια απο μεσα γιατι... α) στο Arai Tour X πρεπει να κανεις εγχειρηση το κρανος (4 κατσαβιδοβιδες!) για να την αλλαξεις και ειναι κουραστικο! β) στο Chaser δεν εχω χωρο στη μηχανη να τοποθετησω την δευτερη ζελατινα ωστε να την αλλαξω εαν γυρισω απο βολτα/ταξιδι την νυχτα! Τζαμπα 2 φυμε ζελατινες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 ευχαριστώ πολύ .... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 ναι φυσικα, αλλα μερικες φορες δεν ειναι πρακτικη οταν πχ θελεις να βγεις απογευμα για μια δουλεια και ξερεις οτι θα γιρισεις βραδυ και εχει πολυ ηλιο εξω! αλλα εχουν βγει κρανακια που αλλαζουν ζελατινες αλλα εχουν και εσωτερικα γιαλια, σαν μασκα δηλαδη! τελειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Πολύ βολική, το βράδυ μόνο με ανοιχτή ζελατίνα. Στο δικό μου (hjc), αλλάζει δύσκολα, οπότε το άλλαζε συνέχεια το ξεχνάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Εμένα μ'αρέσει πολύ το look του κράνους με μαύρη ζελατίνα, αλλά δεν έχει υπάρξει ούτε μια περίπτωση που να φύγω, έστω και πρωί πρωί, με τη μηχανή και να μην γυρίσω βράδυ.....το βρίσκω πολύ μη πρακτικό τελικά να έχω μαζί μου συνέχεια 2 ζελατίνες......εδώ τα χαρτιά της μηχανής καλά καλά τσαντίζομαι που είμαι ανγκασμένος να τα κουβαλάω συνέχεια στην τσέπη του μπουφάν μου και όταν έχω αποσκευές είναι πάντα τίγκα......θα μου πείτε έλα μωρέ λίγος χώρος όταν έχεις αποσκευές, για την έξτρα ζελατίνα, θα υπάρχει πάντα.....ναι, έτσι είναι αλλά όπως είπε και ο Δημήτρης πιο πάνω, βαριέμαι απίστευτα αυτή την διαδικασία. Μια εποχή, είχα ανέβει Ιταλία, San Marino, στην επιστροφή σταμάτησα να τσιμπήσω κάτι και νύχτωσε......δεν είχα την λευκή ζελατίνα μαζί μου, για το Nolan τότε και έφαγα το μυγάκι της αρκούδας μέχρι το ξενοδοχείο..αφού δεν σκοτώθηκα πουθενά, τυχερός ήμουν.....ορκίστηκα στον εαυτό μου ποτέ πιά φιμέ ζελατίνα........μέχρι που έκανα την μακακία πριν μερικούς μήνες και έβαλα την εσωτερική στα pin locks.....τα αποτελέσματα τα θυμάστε όλοι....... Τώρα έχω κρανάκι με εσωτερική ανοιγο-κλεινόμενη μαύρη ζελατίνα.....και ηρέμησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ενσωματωμένο γυαλί φυμέ και δεν κουβαλάω - βιδώνω - ξεβιδώνω - αλλάζω τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Ενσωματωμένο γυαλί φυμέ και δεν κουβαλάω - βιδώνω - ξεβιδώνω - αλλάζω τίποτα αυτο πλακα πλακα ειναι το ποιο γαματο! πολυ εξυπνο! αλλα τωρα αρχιζει σιγα σιγα για τα full face γιατι μεχρι τωρα ηταν σε ολα τα αλλα εκτος απο full face! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Αυτο με το εσωτερικο... Εγω φιμε εχω μερα νυχτα.. κοιτα.. οταν οδηγεις σε επαρχιακο δρομο βλεπεις 5% λιγοτερο , αλλα αμα οδηγεις σε δρομο που σκανε κ αμαξια απο την αλλη το πουλο..Σε πολη εχω παρατιρισει οτι δε μπορεις να διακρινεις 100% σκοτεινα αντικειμενα με backgorund φωτα , πχ εναν πεζο ενω πισω του εχει φωτα (αν κ γενικα δε μπορεις να τον διακρινεις).. Τη μερα ειναι αφανταστα βολικο ιδιως σε φασεις οπως ο ηλιος σου σκαει στη μουρη. Γλυτωνεις την ενοχλιτικη πιεση απο τα γυαλια στους κροταφους που σου βγαζει τον εγκεφαλο απο τα αυτια. Επισης αμα γινει καμια στραβη τα φορεμενα γυαλια ηλιου μπορουν να σου κατεβασουν τη μαπα ενω με αυτο γλυτωνεις αυτο τον κινδυνο. Η μεση λυση ειναι αυτη της εσωτερικης ζελατινας σε φαση γυαλια.. εγω στο επομενο κρανος που θα παρω αυτο θα κοιταξω να εχει.. Πιστευω δεν χανει απο αντοχη.. Δε το ξερα οτι μπορουν να σε γραψουν.Μια φορα που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει : οχι δεν υπαρχει τετοιος νομος.. μπατσους ειχα ρωτισει ε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Πάντα φιμέ, πρώι - βράδυ, και στα δύο κράνη( ναι φοράω κράνος και ας έχω TDM... ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dhmhtrhsxj6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Η λύση είναι απλή.Διπλή ζελατίνα.Διάφανη ζελατίνα και από πάνω της κουμπώνει η φιμέ.Το μοναδικό πρόβλημα είναι τις νυχτερινές ώρες και με υψηλές ταχύτητες όταν έχεις κατεβασμένη τη διάφανη και ανεβασμένη τη φιμέ(θόρυβος-κακή αεροδυναμική)αλλά με ένα απλό ξεκούμπωμα και κούμπωμα την βγάζεις και είσαι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Φωτοχρωματικό pinlock!!! Αν και δεν το έχουν φέρει ακόμα Ελλάδα και θα πρέπει να το βρείς από νετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Όσο είμαι στην πόλη πάντα με φιμε και στα ταξίδια και την δεύτερη στο tank bag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες