black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Πιστευω το TDM θα σε βολεψει περισσοτερο με βαση τα θελω σου.. TDM....νομιζω ειναι καλυτερο απο το fazer για αυτα που ζητας.. :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Πάρε TDM. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Kαι απο μενα tdm. Θα εισαι πιο ανετος μεσα στην πολη λογω ροπης και θα κανεις κ μια χαρα ταξιδια.Το απαραδεκτο μπροστινο λογικα θα το χει λυσει ο προηγουμενος. Επισης θα λες οτι εχεις συλλεκτικο μηχανακι μιας κ σταματησε οριστικα η παραγωγη του. Το φειζερ ειναι "ειδικη" περιπτωση κ υπαρχει πιθανατοτητα να το μισήσεις μεσα στην πολη αλλα σε αποζημιωνει στα ταξιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Ειναι τελείως διαφορετικά μοτό. Το fazer είναι γρήγορο, πιο σκυφτό και πιο στριφτερό. To TDM είναι πιο ροπάτο χαμηλά, πιο όρθιο και πιο τουριστικό. Και τα δύο κάνουν για ταξίδια, και για πόλη. Για όσους λένε ότι το fazer κουράζει μέσα στην πόλη, ναι δεν είναι παπί αλλά πραγματικά εγώ που πριν είχα scooter δεν αντιμετόπισα κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα. Και τα δύο έχουν κακές αναρτήσεις μπροστά, αλλαγή με ohlins ελατήρια (150 ευρώ) και είσαι άρχοντας. Ο συνεπιβάτης βολεύεται καλήτερα στο TDM, ιδικά αν είναι ψηλός. Κατανάλωση: το fazer μου καίνει 6-7 lit/ 100km, σε μικτές συνθήκες. Το TDM δεν ξέρω. Μετά τα 200km/h το fazer μια χαρά σταθερό είναι. Συνήθως οι αστάθειες οφείλονται στα λάστιχα ή στις μπαγκαζιέρες. Πάρε με ABS. Σέρβις, περίπου τα ίδια και για τα δύο. Η επιλογή έχει να κάνει με το τι σου αρέσει εσένα, και όχι με το πιο είναι πιο καλό. Οδήγησέ τα και δες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 εδω και 2 εβδομαδες που αγορασα την bmw r1200gs,ημουνα και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 μηχανακια,αλλα για καποιο λογο δεν μου κολλουσαν και δεν εκανα την κινηση να αγορασω καποιο απο τα 2,το fazer ειναι μηχανακι (αλητειας) δεν ειναι για μκαρινα ταξιδια εξωτεκου αλλα ουτε και εσωτερικου,κουραζει πολυ τον αναβατη,αυχενα πλατη,και η σελα του φυσικα δεν ειναι κατασκευασμενη για μεγαλες αποστασεις.το tdm στρεεταδικο και αυτο,αλλα πιο ψηλο και καλυτερη θεση σωματος του οδηγου,ειναι ταξιδιαρικο.αλλα η yamaha εχει μεινει πολυ πισω,πολυ κακη ποιοτητα υλικων και πλαστικων 0 στο πηλικο.δεν το εχουν ανανεωση καθολου,και δεν αξιζει τα λεφτα που κανει..!τα δυο αυτα μηχανακια ειναι ΜΟΝΟ! για ασγαλτο.μακρυα απο το χωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 εδω και 2 εβδομαδες που αγορασα την bmw r1200gs,ημουνα και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 μηχανακια,αλλα για καποιο λογο δεν μου κολλουσαν και δεν εκανα την κινηση να αγορασω καποιο απο τα 2,το fazer ειναι μηχανακι (αλητειας) δεν ειναι για μκαρινα ταξιδια εξωτεκου αλλα ουτε και εσωτερικου,κουραζει πολυ τον αναβατη,αυχενα πλατη,και η σελα του φυσικα δεν ειναι κατασκευασμενη για μεγαλες αποστασεις.το tdm στρεεταδικο και αυτο,αλλα πιο ψηλο και καλυτερη θεση σωματος του οδηγου,ειναι ταξιδιαρικο.αλλα η yamaha εχει μεινει πολυ πισω,πολυ κακη ποιοτητα υλικων και πλαστικων 0 στο πηλικο.δεν το εχουν ανανεωση καθολου,και δεν αξιζει τα λεφτα που κανει..!τα δυο αυτα μηχανακια ειναι ΜΟΝΟ! για ασγαλτο.μακρυα απο το χωμα. Μαλιστααααα.. χαλια ποιοτητα ΥΛΙΚΩΝ και πλαστικων... τι αλλο θα ακουσω απο κατοχο bmw gs... Ελα ξανα σε αυτο το θεμα οταν σου ξαναβαρεσουν ΑΝΑΚΛΗΣΗ που το θεωρειτε ολιι λογικο μετα απο 7-8 χρονια παραγωγης.... Οσο λοιπον μιλαμε για ποιοτητα ΥΛΙΚΩΝ θα σου προτεινα να κανεις ενα search στο τι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ εχει βγαλει το ενα και τι το αλλο το φθηναρικο το tdm.. Μην λεμε πραγματα που αν τα διαβασει οποιος ξερει θα μας παρει με τις πετρες Για την τιμη θα συμφωνησω (ως καινουριο) αλλα για μεταχειρω ειναι μια χαρα ( αυτο δηλαδη που ψαχνει ο ενδιαφερομενος του θεματος) Τι ανανεωση εχουν κανει δηλαδη στο gs; Το δικο σου νομιζεις οτι παει ευκολα χωμα; Δεν λεω καλο το gs αλλα ξεκαβαλιστε το καλαμι μερικοι Τα χρηματα που κοστιζει το gs δεν τα αξιζει.... λεω εγω τωρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) εδω και 2 εβδομαδες που αγορασα την bmw r1200gs,ημουνα και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 μηχανακια,αλλα για καποιο λογο δεν μου κολλουσαν και δεν εκανα την κινηση να αγορασω καποιο απο τα 2,το fazer ειναι μηχανακι (αλητειας) δεν ειναι για μκαρινα ταξιδια εξωτεκου αλλα ουτε και εσωτερικου,κουραζει πολυ τον αναβατη,αυχενα πλατη,και η σελα του φυσικα δεν ειναι κατασκευασμενη για μεγαλες αποστασεις.το tdm στρεεταδικο και αυτο,αλλα πιο ψηλο και καλυτερη θεση σωματος του οδηγου,ειναι ταξιδιαρικο.αλλα η yamaha εχει μεινει πολυ πισω,πολυ κακη ποιοτητα υλικων και πλαστικων 0 στο πηλικο.δεν το εχουν ανανεωση καθολου,και δεν αξιζει τα λεφτα που κανει..!τα δυο αυτα μηχανακια ειναι ΜΟΝΟ! για ασγαλτο.μακρυα απο το χωμα. Κουκουρουκου τελείως... Μια χαρά πλαστικά έχουν και τα δύο. Όσο για τα ταξίδια του fazer, έχω κάνει 2 πάνε έλα από Αθήνα-Θεσσαλονίκη ανετότατα. Όποιος πει ότι η 6ωρη συνεχόμενη οδήγηση δεν θα τον κουράσει ας πάει να δείρει τον Schwartzeneger Για εξωτερικό δεν έχω πάει, μπορεί ο αέρας να είναι πιο πυκνός και να κουραστώ.... Επίσης το καινούριο fazer δεν κοστίζει 16 χιλιάρικα . 16 κάνει να πάρεις fazer + TDM... Δεν θυμάμαι να ρώτησε για χώμα το παιδί που ψάχνει... Αλήθεια, στο δικό σου BMW πόσα χωμάτινα χιλιόμετρα έχεις? Πόσα χιλιόμετρα ταξιδίου? (εσωτερικού αλλά και εξωτερικού) EDIT: οκ, σε 2 βδομάδες δεν θα έχεις αρκετά anyway. Πάντως οι περισσότεροι που βλέπω δεν κάνουν πολλά ταξιδιοτικά km, για να το κάνεις αυτό θέλει να πηγαίνεις πολλά και μακρυά ταξίδια συχνά. Προσωπικά δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά μου τη δίνει να ακούω τέτοια πράγματα (το fazer δεν είναι για ταξίδια ). Έχω κάνει 40000km μέσα σε 3 χρόνια με το fazer, και έχω διαφορετική άποψη. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2011 από τον Ellessar_GR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Κουκουρουκου τελείως... Μια χαρά πλαστικά έχουν και τα δύο. Όσο για τα ταξίδια του fazer, έχω κάνει 2 πάνε έλα από Αθήνα-Θεσσαλονίκη ανετότατα. Όποιος πει ότι η 6ωρη συνεχόμενη οδήγηση δεν θα τον κουράσει ας πάει να δείρει τον Schwartzeneger Για εξωτερικό δεν έχω πάει, μπορεί ο αέρας να είναι πιο πυκνός και να κουραστώ.... Επίσης το καινούριο fazer δεν κοστίζει 16 χιλιάρικα . 16 κάνει να πάρεις fazer + TDM... Δεν θυμάμαι να ρώτησε για χώμα το παιδί που ψάχνει... Αλήθεια, στο δικό σου BMW πόσα χωμάτινα χιλιόμετρα έχεις? Πόσα χιλιόμετρα ταξιδίου? (εσωτερικού αλλά και εξωτερικού) EDIT: οκ, σε 2 βδομάδες δεν θα έχεις αρκετά anyway. Πάντως οι περισσότεροι που βλέπω δεν κάνουν πολλά ταξιδιοτικά km, για να το κάνεις αυτό θέλει να πηγαίνεις πολλά και μακρυά ταξίδια συχνά. Προσωπικά δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά μου τη δίνει να ακούω τέτοια πράγματα (το fazer δεν είναι για ταξίδια ). Έχω κάνει 40000km μέσα σε 3 χρόνια με το fazer, και έχω διαφορετική άποψη. :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Ρε παιδιά, σταμάτησε οριστικά το TDM να παράγεται; Δε το ήξερα! Κρίμα ρε γμτ... Αν το έπαιρνα ποτέ, θα ήθελα να το πάρω καινούριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2011 Ρε παιδιά, σταμάτησε οριστικά το TDM να παράγεται; Δε το ήξερα! Κρίμα ρε γμτ... Αν το έπαιρνα ποτέ, θα ήθελα να το πάρω καινούριο... Ε μπορείς να το πάρεις μεταχειρισμένο και να το κάνεις σαν καινούργιο και ακόμα καλύτερο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Προσωπικά δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά μου τη δίνει να ακούω τέτοια πράγματα (το fazer δεν είναι για ταξίδια ). Έχω κάνει 40000km μέσα σε 3 χρόνια με το fazer, και έχω διαφορετική άποψη. Αμα το μηχανακι δεν ειναι 1000cc και 250 κιλα τουλαχιστον, δεν εχει 40 ποντους ζελατινα, 60 ποντους σελα τριβαλιτσο GPS και θερμενομενες χουφτες ΔΕΝ κανει για ταξιδι. Τωρα πως εσυ εχεις κανει 40000χλμ σε 3 χρονια κι'εγω εχω παει Λευκαδα-Ιταλια-Διδυμοτειχο-Καστορια στον εναμιση χρονο που το εχω με ενα μηχανακι που δεν εχει τιποτα επανω ειναι 2 φαινομενα ανεξηγητα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ό,τι να'ναι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
avel 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 για την πολη, δεν είναι οκ κανενα απο τα δυο για διαφορετικους λογους (Το fazer λογω κινητηρα θελει ψηλες στροφες Μόνο εγώ το θεωρώ θετικό αυτό; Στην πόλη δε θέλω την τρελή δύναμη για να ελλίσομαι καλά και με ασφάλεια. Στις χαμηλές στροφές το fazer με έχει βολέψει απίστευτα, σαν αρχάριος που είμαι κιόλας. (Μόλις 3 χρόνια εμπειρία με μηχανές). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 εδω και 2 εβδομαδες που αγορασα την bmw r1200gs,ημουνα και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 μηχανακια,αλλα για καποιο λογο δεν μου κολλουσαν και δεν εκανα την κινηση να αγορασω καποιο απο τα 2,το fazer ειναι μηχανακι (αλητειας) δεν ειναι για μκαρινα ταξιδια εξωτεκου αλλα ουτε και εσωτερικου,κουραζει πολυ τον αναβατη,αυχενα πλατη,και η σελα του φυσικα δεν ειναι κατασκευασμενη για μεγαλες αποστασεις.το tdm στρεεταδικο και αυτο,αλλα πιο ψηλο και καλυτερη θεση σωματος του οδηγου,ειναι ταξιδιαρικο.αλλα η yamaha εχει μεινει πολυ πισω,πολυ κακη ποιοτητα υλικων και πλαστικων 0 στο πηλικο.δεν το εχουν ανανεωση καθολου,και δεν αξιζει τα λεφτα που κανει..!τα δυο αυτα μηχανακια ειναι ΜΟΝΟ! για ασγαλτο.μακρυα απο το χωμα. Έχω κάνει ταξίδι Ιταλία - Αυστριακές άλπεις με το Fazer δικάβαλος τριβάλιτσος 4000km ! Συμπέρασμα : ταξιδεύει άνετα χωρίς να νοιώθεις ούτε στην εθνική ούτε σε ανέβασμα πάσου την έλλειψη δύναμης ΠΟΥΘΕΝΑ ! Στρίβει , φορτώνεται άνετα και έχει γκάζι ! Στην autostrada ΑΝΚΟΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ περίπου 500κμ "ευθεία" περνούσα GS με 200+ στο κοντέρ σαν σταματημένα ! Όταν κατεβαίνεις από την σέλα μετά από τέτοια διαδρομή ο κινητήρας γουργουρίζει τόσο όμορφα σαν να σου λέει ευχαριστώ που με άφησες να αναπνεύσω ! Σου δείχνει ότι είναι φτιαγμένος για αυτό τον λόγο ! Και ΝΑΙ δεν πάει χώμα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Αυτό με τις 200άρες και γω το έχω παρατηρήσει. Μετά από παρατεταμένη γρήγορη οδήγηση όντως ακούγεται καλήτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Αυτό με τις 200άρες και γω το έχω παρατηρήσει. Μετά από παρατεταμένη γρήγορη οδήγηση όντως ακούγεται καλήτερα! Το μοτερ γεννηθηκε για να δουλευει εκει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Το μοτερ γεννηθηκε για να δουλευει εκει ;) Ακριβως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Τώρα που ξαναδιαβάζω το thread, σκέφτηκα... αν δεν κάνει για ταξίδια, δεν κάνει για πόλη, και δεν κάνει ούτε για χώμα... για τι κάνει? Για μούρη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Τώρα που ξαναδιαβάζω το thread, σκέφτηκα... αν δεν κάνει για ταξίδια, δεν κάνει για πόλη, και δεν κάνει ούτε για χώμα... για τι κάνει? Για μούρη? Ουτε για μουρη κανει φιλος. Εχεις 98 αλογα αντι για 100+ που χρειαζονται στην καφετερια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Ουτε για μουρη κανει φιλος. Εχεις 98 αλογα αντι για 100+ που χρειαζονται στην καφετερια!!! Όχι ρε πο@$#, τι θα κάνω τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Τώρα που ξαναδιαβάζω το thread, σκέφτηκα... αν δεν κάνει για ταξίδια, δεν κάνει για πόλη, και δεν κάνει ούτε για χώμα... για τι κάνει? Για μούρη? Ελα ρε φιλε τωρα τι ψαχνεις να βρεις; εγω παντως θα περιμενω μπας και παρω απαντηση ή εστω ενα σχολιο πανω σε αυτα που του ειπα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 καλά περίμενε :serenade: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 To abs σώζει!!! Ό,τι και αν σου λένε αντίθετο είναι από άτομα που δεν είχαν abs ποτέ και που θεωρούν τον εαυτό τους σούπερ ντούπερ οδηγό κλπ!!! ΕΙΔΙΚΑ στους Ελληνικούς δρόμους σώζει ζωές!!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!! Ρώτησες τα λάθος και επικίνδυνα κατά την άποψή μου άτομα! Προσωπικά με έχει σώζει πάνω από 2 φορές. Ειδικά σε καταστάσεις πανικού είναι σωτήριο!!! Σε καμία περίπτωση να μην πάρεις μηχανή χωρίς abs. Και ο Χριστός σώζει αλλά δεν είμαστε όλοι Χριστιανοί.. (αλλά όλοι έχουμε ξετάπωτες εξατμίσεις χρ χρ χρ χρ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μερικά *ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ* φαινόμενα......... 4000χλμ 7 χωρες.... Γερμανία 09 Γυρίζοντας την Ευρώπη.. Η μεγάλη ώρα πλησιάζει νο3. Ναι, τελικά το fazer είναι μόνο για την καφετέρια....δεν κάνει για τίποτε άλλο....έχετε δίκιο...μη βάζετε τουριστικά λάστιχα, μόνο σλίκ! μη το φορτώσετε πολύ.....για να στρίβει γρήγορα στην πόλη, όταν θα πιάνει τα 200 στη Μεσσογείων.....είναι κουραστικό μηχανάκι, μόνο για αρχάριους......ναι ναι ναι, αφήστε το καλύτερα στην άκρη οι ταξιδιάρηδες, πάρτε κανά μπεμβεδοκαναπέ ναούμ.... Δεν εξηγείται διαφορετικά όμως με αυτούς, αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι UFO! Το Χαρδαβέλλα κάποιος........ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μην βαζετε τουριστικα για να μην τσακιστείτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες