Jump to content
Buron

Τι ξερετε για τα μηχανακια-μοτοποδηλατα MOTOBECANE?

Recommended Posts

Οπως ανεφερα και πανω (στον τιτλο δλδ)θελω να μαθω περισσοτερα για αυτα τα παπια-μοτοποδηλατα.H εταιρια motobecane ειναι Γαλλικη απο οτι γνωριζω και δεν βγαζει πια μηχανακια..

Οποιαδιποτε απαντηση δεκτη,ευχαριστω απο τωρα,σπαμαρετε οσο θελετε αλλα να μην το παραχεσουμε να δωσετε και καμια απαντηση για το θεμα

Τροποποιήθηκε από τον Buron

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τετοια μηχανακια υπηρχαν πριν 30 χρονια που ημουνα πιτσιρικος.

Υπαρχει ακομη αυτη η μαρκα? :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι γνωριζω οπως ανεφερα πανω δεν νομιζω να βγαζει παπια πια...πιθανοτατα να εχει βαλει λουκετο κιολας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπηρχαν κατι τετοια με πετάλια,μοτοποδηλατα πραγματικά.

Σκεφτεσε να παρεις τετοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την δεκαετία του 70 ήταν από τα καλύτερα μοτοποδήλατα μαζί με τα peugeot και τα malaguti.

Όντως ήταν Γαλλικά,σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει.Νομίζω ότι έβγαζε και ποδήλατα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ενας γνωστος μου και θελει να μου το δωσει αλλα δεν μου γεμιζει το ματι...να κυκλοφορεις με αυτο στο δρομο???και ναι εχει και πεταλια...ποσο πουλιουνται αυτα τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ενας γνωστος μου και θελει να μου το δωσει αλλα δεν μου γεμιζει το ματι...να κυκλοφορεις με αυτο στο δρομο???και ναι εχει και πεταλια...ποσο πουλιουνται αυτα τωρα?

Μην τολμησεις να σκεφτεις,οτι θα φορτωσεις γκομενα σε αυτο. :smoke:

Δεν πουλιουνται πια...

γιατι η αξία τους δεν τιμάτε πιά........ :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι φοβάσαι ρε φίλε.

Θα κάνεις καμιά 30 μέτρα πετάλι,θα σου βγεί ο κ_λος αλλά μετά θα τρέχεις με τριάντα !!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατασκευαστής ποδηλάτων πλέον και παλαιότερα μικρών μοτοσυκλετών. Αρχές της δεκαετίας του '80 αγοράστηκε απο την Γιαμάχα.

Θυμάμαι αυτό το πανέμορφο τρικύλινδρο με 38 άλογα που έβγαζε στα μέσα της δεκαετίας του '70.

350%20motobecane.jpg

9603_0_1_2_125%20lt_Image%20credits%20-%20Motobecane%20club%20of%20France.jpgndj_1087995031_motobecane_175_model_d_45.jpgblue_moby_50v_motobecane.jpgMotobecane_D55_-_1974.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τριαντα???ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι φοβάσαι ρε φίλε.

Θα κάνεις καμιά 30 μέτρα πετάλι,θα σου βγεί ο κ_λος αλλά μετά θα τρέχεις με τριάντα !!!!!!

Ναι,αλλα θα εχει ''πατημα'' στην παρεα οτι εχει υβριδικο οχημα.

Και ποδαράτο και μοτεράτο. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την δεκαετία του 70 ήταν από τα καλύτερα μοτοποδήλατα μαζί με τα peugeot και τα malaguti.

Όντως ήταν Γαλλικά,σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει.Νομίζω ότι έβγαζε και ποδήλατα.

:yes: ειχα ποδηλατο motobecane ΚΟΥΡΣΑ :P

Τροποποιήθηκε από τον vforever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδι εγω απο οτι φαινεται δεν το θελω και το εχει στο γκαραζ και λιωνει...θα του να το βαλει για πουλημα σε κανενα car.gr ολο και καποιος μπορει να το παρει...ποσα να του πω να το βαλει????Ηταν καλα μηχανακια παντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου το χαρηζεις; να το κανω σενιο απο την αρχη;..

δεν ξερω το γιατι αλλα τωρα ψηθικα σου λεω ασχημα να το κανω ανακατασκευη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε η αξία του είναι πραγματικά ανύπαρκτη........... απο τέτοια παρατημένα βρωμάει ο τόπος.

Ηλία, μάλλον θα μπλέξεις μιάς και το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις κάτι είναι η εξωτερική εμφάνιση, απο ανταλλακτικά νομίζω πως δεν θα βρείς ούτε με μπάρμπα στην Κορώνη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες ε Παναγο;

think.gif

Δεν ξερω ρε γμτ.. αλλα πραγματικα μολις διαβασα το θεμα, σκεφτικα πως θα θελα να παρω ενα τετοιο και να κατσω να το φτιαξω απο το 0 ετσι για την πλακα και μονο...

αλλα τωρα που το λες δεν εχεις και αδικο... λεφτα για πεταμα δεν εχω να ρισκαω να μπλεξω αυτη την στιγμη με κατι που δεν προκειται να μου προσφερει τιποτα..

Ισως στο μελλον το κανω για το γουστο μου _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία (και σόρρυ στον φίλο για το off-topic) η ανακατασκευή, αναπαλαίωση, ανάσταση του Λαζάρου κλπ είναι ακριβό άθλημα που θέλει και χρόνο και χρήμα και γνώσεις, τα δύο τελευταία αντιστρόφως ανάλογα, όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο λίγα πληρώνεις. Στο φινάλε αξίζει να το κάνεις για ένα μηχανάκι που έχει ή μεγάλη συναισθηματική αξία, ή για κάτι που θα το δείς μεν σαν πρότζεκτ, αλλά θα έχει και κάποια "εμπορική" αξία αργότερα. Με άλλα λόγια, τα έξοδα και ο χρόνος που θα ξοδέψεις θα είναι περίπου τα ίδια είτε αναπαλαιώσεις ένα Camino είτε ένα DT175, οπότε καλύτερα να ασχοληθείς με ένα DT (τα δύο μηχανάκια τα φέρνω σαν παράδειγμα).

Αν πας ΕΔΩ θα δείς δύο Yamaha, ένα μπλε Chappy και ένα ασημί Trail 125. Το κόστος της αναπαλαιώσής τους ήταν παρόμοιο, αλλά πιό απο τα δύο θα ήθελες να έχεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα δυοyes.gif

Καποια μερα στο μελλον θα το κανω... δεν ξερω με ποιο μηχανακι, αλλα θα το κανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πας ΕΔΩ θα δείς δύο Yamaha, ένα μπλε Chappy και ένα ασημί Trail 125. Το κόστος της αναπαλαιώσής τους ήταν παρόμοιο, αλλά πιό απο τα δύο θα ήθελες να έχεις;

KAWA :worthy: :worthy: :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να είμαι 100% βέβαιος, νομίζω ότι η motobecane έχει μετονομαστεί σε MBK industrie και ανήκει πλέον στη Yamaha, για λογαριασμό της οποίας κατασκευάζει το πλαίσιο στο XT660 (ο κινητήρας έρχεται από την ιταλική Minarelli). Είχα ακούσει ότι το εργοστάσιο είναι λίγο έξω από το Παρίσι (περιοχή Saint-Quentin)

Οταν είχα το XT660R, το ταμπελάκι έγραφε από κάτω ΜΒΚ Industrie αλλά φυσικά το μηχανάκι είχε το σήμα της Yamaha (τρια διαπασών) στο ρεζερβουάρ.

Παγκοσμιοποίηση ... :yes:

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα