Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οπως ανεφερα και πανω (στον τιτλο δλδ)θελω να μαθω περισσοτερα για αυτα τα παπια-μοτοποδηλατα.H εταιρια motobecane ειναι Γαλλικη απο οτι γνωριζω και δεν βγαζει πια μηχανακια.. Οποιαδιποτε απαντηση δεκτη,ευχαριστω απο τωρα,σπαμαρετε οσο θελετε αλλα να μην το παραχεσουμε να δωσετε και καμια απαντηση για το θεμα Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2011 από τον Buron Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Τετοια μηχανακια υπηρχαν πριν 30 χρονια που ημουνα πιτσιρικος. Υπαρχει ακομη αυτη η μαρκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Απο οτι γνωριζω οπως ανεφερα πανω δεν νομιζω να βγαζει παπια πια...πιθανοτατα να εχει βαλει λουκετο κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Υπηρχαν κατι τετοια με πετάλια,μοτοποδηλατα πραγματικά. Σκεφτεσε να παρεις τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Την δεκαετία του 70 ήταν από τα καλύτερα μοτοποδήλατα μαζί με τα peugeot και τα malaguti. Όντως ήταν Γαλλικά,σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει.Νομίζω ότι έβγαζε και ποδήλατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Εχει ενας γνωστος μου και θελει να μου το δωσει αλλα δεν μου γεμιζει το ματι...να κυκλοφορεις με αυτο στο δρομο???και ναι εχει και πεταλια...ποσο πουλιουνται αυτα τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 κατι τετοιο λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 ναι τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Εχει ενας γνωστος μου και θελει να μου το δωσει αλλα δεν μου γεμιζει το ματι...να κυκλοφορεις με αυτο στο δρομο???και ναι εχει και πεταλια...ποσο πουλιουνται αυτα τωρα? Μην τολμησεις να σκεφτεις,οτι θα φορτωσεις γκομενα σε αυτο. Δεν πουλιουνται πια... γιατι η αξία τους δεν τιμάτε πιά........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Να φορτωσω γκομενα???Εδω εμενα φοβαμαι να φορτωσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Τι φοβάσαι ρε φίλε. Θα κάνεις καμιά 30 μέτρα πετάλι,θα σου βγεί ο κ_λος αλλά μετά θα τρέχεις με τριάντα !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Κατασκευαστής ποδηλάτων πλέον και παλαιότερα μικρών μοτοσυκλετών. Αρχές της δεκαετίας του '80 αγοράστηκε απο την Γιαμάχα. Θυμάμαι αυτό το πανέμορφο τρικύλινδρο με 38 άλογα που έβγαζε στα μέσα της δεκαετίας του '70. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Τριαντα???ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Τι φοβάσαι ρε φίλε. Θα κάνεις καμιά 30 μέτρα πετάλι,θα σου βγεί ο κ_λος αλλά μετά θα τρέχεις με τριάντα !!!!!! Ναι,αλλα θα εχει ''πατημα'' στην παρεα οτι εχει υβριδικο οχημα. Και ποδαράτο και μοτεράτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Την δεκαετία του 70 ήταν από τα καλύτερα μοτοποδήλατα μαζί με τα peugeot και τα malaguti. Όντως ήταν Γαλλικά,σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει.Νομίζω ότι έβγαζε και ποδήλατα. ειχα ποδηλατο motobecane ΚΟΥΡΣΑ :P Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2011 από τον vforever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Επειδι εγω απο οτι φαινεται δεν το θελω και το εχει στο γκαραζ και λιωνει...θα του να το βαλει για πουλημα σε κανενα car.gr ολο και καποιος μπορει να το παρει...ποσα να του πω να το βαλει????Ηταν καλα μηχανακια παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Μου το χαρηζεις; να το κανω σενιο απο την αρχη;.. δεν ξερω το γιατι αλλα τωρα ψηθικα σου λεω ασχημα να το κανω ανακατασκευη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Δεν ειναι δικο μου...ειναι ενος γνωστου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Φίλε η αξία του είναι πραγματικά ανύπαρκτη........... απο τέτοια παρατημένα βρωμάει ο τόπος. Ηλία, μάλλον θα μπλέξεις μιάς και το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις κάτι είναι η εξωτερική εμφάνιση, απο ανταλλακτικά νομίζω πως δεν θα βρείς ούτε με μπάρμπα στην Κορώνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Λες ε Παναγο; Δεν ξερω ρε γμτ.. αλλα πραγματικα μολις διαβασα το θεμα, σκεφτικα πως θα θελα να παρω ενα τετοιο και να κατσω να το φτιαξω απο το 0 ετσι για την πλακα και μονο... αλλα τωρα που το λες δεν εχεις και αδικο... λεφτα για πεταμα δεν εχω να ρισκαω να μπλεξω αυτη την στιγμη με κατι που δεν προκειται να μου προσφερει τιποτα.. Ισως στο μελλον το κανω για το γουστο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Ηλία δες μερικά Ο σύνδεσμός μου Ο σύνδεσμός μου Ο σύνδεσμός μου Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Ηλία (και σόρρυ στον φίλο για το off-topic) η ανακατασκευή, αναπαλαίωση, ανάσταση του Λαζάρου κλπ είναι ακριβό άθλημα που θέλει και χρόνο και χρήμα και γνώσεις, τα δύο τελευταία αντιστρόφως ανάλογα, όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο λίγα πληρώνεις. Στο φινάλε αξίζει να το κάνεις για ένα μηχανάκι που έχει ή μεγάλη συναισθηματική αξία, ή για κάτι που θα το δείς μεν σαν πρότζεκτ, αλλά θα έχει και κάποια "εμπορική" αξία αργότερα. Με άλλα λόγια, τα έξοδα και ο χρόνος που θα ξοδέψεις θα είναι περίπου τα ίδια είτε αναπαλαιώσεις ένα Camino είτε ένα DT175, οπότε καλύτερα να ασχοληθείς με ένα DT (τα δύο μηχανάκια τα φέρνω σαν παράδειγμα). Αν πας ΕΔΩ θα δείς δύο Yamaha, ένα μπλε Chappy και ένα ασημί Trail 125. Το κόστος της αναπαλαιώσής τους ήταν παρόμοιο, αλλά πιό απο τα δύο θα ήθελες να έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Και τα δυο Καποια μερα στο μελλον θα το κανω... δεν ξερω με ποιο μηχανακι, αλλα θα το κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 Αν πας ΕΔΩ θα δείς δύο Yamaha, ένα μπλε Chappy και ένα ασημί Trail 125. Το κόστος της αναπαλαιώσής τους ήταν παρόμοιο, αλλά πιό απο τα δύο θα ήθελες να έχεις; KAWA :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χωρίς να είμαι 100% βέβαιος, νομίζω ότι η motobecane έχει μετονομαστεί σε MBK industrie και ανήκει πλέον στη Yamaha, για λογαριασμό της οποίας κατασκευάζει το πλαίσιο στο XT660 (ο κινητήρας έρχεται από την ιταλική Minarelli). Είχα ακούσει ότι το εργοστάσιο είναι λίγο έξω από το Παρίσι (περιοχή Saint-Quentin) Οταν είχα το XT660R, το ταμπελάκι έγραφε από κάτω ΜΒΚ Industrie αλλά φυσικά το μηχανάκι είχε το σήμα της Yamaha (τρια διαπασών) στο ρεζερβουάρ. Παγκοσμιοποίηση ... Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2011 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες