Nikos1982 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2013 να πω και εγω την δικη μου αποψη για τα λαστιχάκια μιας και τα εχω απο νοεμβρη του 2012...και εχω φαει αρκετή βροχη και πλημμύρες στην φοβερη λ.βουλιαγμενης και με αφησαν παρα πολυ ευχαριστημένο.σε στεγνο δρομο παταει παρα πολυ καλα και δεν εχω δει ουτ ενα γλίστρημα.να πω οτι ηταν τα πρωτα λαστηχα που εβαλα στο παπι που εχω κα ιδεν εχω δοκιμαση αλλα ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Λοιπον κυριοι.. μετα απο 1200 περιπου χλμ ειμαι υπερευχαριστημενος με την επιλογη μου στο στεγνο τελικα τα λαστιχακια ειναι απιαστα λεμε... μου αρεσουν πολυ Για πες μας κι άλλες εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Θα γραψει ο Παναης που το δουλεύει.... χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Αναμεσα σε Pilot Street και τα Urban ποια θεωρειται οτι ειναι καλυτερα; Ενδιαφερομαι για αγορα καινουργιων μιας και η γκαντεμια με κυναγαει σαν λυσασμενο σκυλι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Αν κ το θεμα ειναι παλιο ας γραψω κ γω την δικια μου αποψη να υπαρχει .. στην παπια καταρχας εχω κανει πολλα χιλιομετρα με το michelin pilot (25.000χλμ+) το οποιο με αφησε πολυ ευχαριστημενο.Προσφατα αλλαξα κ εβαλα το metzeler.Εχω να πω λοιπον πως στο βρεγμενο οδοστρομα το metzeler urban δεν με αφησε καθολου ευχαριστημενο...το μηχανακι κανει μπαντιλικια μολις ακουμπησει ακομα κ 2 σταγονες κατω...ισως φταιει που το προηγουμενο λαστιχο ηταν τρομερο στη βροχη κ γ αυτο μου φανηκε τοσο χαλια το καινουργιο.Στο βρεγμενο δεν το εμπιστευομαι κα8ολου....ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΟ τωρα το το λαστιχακι ειναι ΠΟΛΥ καλο κ κραταει πολυ πολυ καλα....ζεσταινεται ευκολα κ δυσκολα 8α σου γλιστρησει.... Πριν 3+ χρόνια -λίγες εβδομάδες αφότου αγόρασα το Modenas kriss 125- άλλαξα τα νάυλον λάστιχα που "φόραγε" από το εργοστάσιο κι έβαλα metzeler urban. Θα συμφωνήσω πλήρως με τον gianniskriti μιας κι εγώ δεν έμεινα ευχαριστήμενος σε βρεγμένο οδόστρωμα αλλά και σε στεγνό στα πρώτα 1-2 χιλιόμετρα (μέχρι να ζεσταθεί). Έκανα με αυτά ~37.000 χλμ σε 3 χρόνια κι όταν τα αντικατέστησα με τα Michelin Gazelle (έχω κάνει ~4.000χλμ) είδα μεγάλη διαφορά στο κράτημα τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο δρόμο. Με την χρήση τους θα δείξει τελικά πόσο αξίζουν μακροχρόνια... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Σε σχέση με αλλά λάστιχα αυτά φαγωνονται πιο γρήγορα ή κρατάνε αρκετά?? Sent from my ST26i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Για πες μας κι άλλες εντυπώσεις. ωπα ωπα.. μπερδεψα τα λαστιχα.. Νομιζα οτι με ρωτας για τα τωρινα που φοραω στο αντρεςς.. Ρε Θανασαρε.. που να θυμαμαι πριν 4 χρονια ??? Η εικονα που εχω ειναι οτι ηταν πολυ καλα. Ποτε δνε μπορεσα να αποφασισω αν ειναι καλυτερα απο τα ΜΕ22 . Αλλα να ξερεις πως πλεον τα urbαν δεν υπαρχουν στο εμποριο.. Σταματησε η παραγωγη τους. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Αλλα να ξερεις πως πλεον τα urbαν δεν υπαρχουν στο εμποριο.. Σταματησε η παραγωγη τους. :) Α, τόσο καλά..... Για πες μου κι 6 νούμερα Τζοκερ, να ΜΗΝ τα ξαναπαιξω............... ever ! :grin: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες