Jump to content
alex17 morena

μήπως είμαι παράλογη?

Recommended Posts

οπως ειπωθηκε τετοιο ατομο σιγουρα ειναι επικινδυνο για ολους μας στο δρομο.

ο τυπας είναι φιγουρατζής.

αν κατάλαβα καλά τη δικιά του μηχανή αφησε κάτω;

προφανώς το κανε για να μην τον δουν οτι ειναι ασχετος και γίνει ρεζίλι.

κι οσοι τον είδαν να δουν τι ανετο τυπάκι ειναι...

πολυ cool ατομο...δεν του καιγεται καρφι για τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν ήταν να τσακωνόμαστε με τον κάθε τυπά που κυκλοφορεί για τη ρεκλάμα, θα παίζαμε μπουνιές όλη μέρα.

Το να την πεις σε κάποιον που με τις ενέργειες του μπορεί να προκαλέσει κάποιο ατύχημα το καταλαβαίνω.

Το να την πεις σε κάποιον που μαρσάρει για να ακουστεί η ξετάπωτη εξάτμιση σπάζοντας σου τα νέυρα, επίσης το καταλαβαίνω.

Το να την πείς σε κάποιον όμως επειδή πουλάει μούρη και κόβει βόλτες για να τον δουν ή επειδή δε νοιάζεται για το όχημα του όσο νοιάζεσε εσύ για το δικό σου, ναι είναι παράλογο.

Είναι δικαίωμα του καθενός να πράτει όπως του αρέσει, εφόσον δεν ενοχλεί εσένα.

Το αν έχει λεφτά αυτός ή ο μπαμπάς του, ή ακόμα και αν έχει βάλει 20 χρόνια δόσεις για να πάρει τη μηχανή του δε μας αφορά. Όπως δε μας αφορά και αν γουστάρει να βάλει το Κ7 μέσα σε πίστα moto cross και να το μπιστάει στα αναχώματα.

Εκτός των άλλων, απ' ότι κατάλαβα τον έβρισες κιόλας. Αν μετά αυτός σε χαστούκιζε και έβαζε post στο mybike αν ήταν παράλογος τι θα απαντούσες;

Αυτό εμένα μου κάνει σε ζήλια...

Χωρίς καθόλου κακή διάθεση απέναντι σου. :sorry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα με πειραζει που ηθελε να την ανεβασει ολοκληρο θηριο στο πεζοδρομιο. Γενικα αυτο το πραγμα να παρκαρουμε τα μηχανακια στο πεζοδρομιο ειναι απαραδεκτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω ελευθεριας συχναζω και τα βλεπω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ! Μεχρι και απο παπια! αλλα και παλι απο πιατο που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν ραγισει ? :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν να τσακωνόμαστε με τον κάθε τυπά που κυκλοφορεί για τη ρεκλάμα, θα παίζαμε μπουνιές όλη μέρα.

Το να την πεις σε κάποιον που με τις ενέργειες του μπορεί να προκαλέσει κάποιο ατύχημα το καταλαβαίνω.

Το να την πεις σε κάποιον που μαρσάρει για να ακουστεί η ξετάπωτη εξάτμιση σπάζοντας σου τα νέυρα, επίσης το καταλαβαίνω.

Το να την πείς σε κάποιον όμως επειδή πουλάει μούρη και κόβει βόλτες για να τον δουν ή επειδή δε νοιάζεται για το όχημα του όσο νοιάζεσε εσύ για το δικό σου, ναι είναι παράλογο.

Είναι δικαίωμα του καθενός να πράτει όπως του αρέσει, εφόσον δεν ενοχλεί εσένα.

Το αν έχει λεφτά αυτός ή ο μπαμπάς του, ή ακόμα και αν έχει βάλει 20 χρόνια δόσεις για να πάρει τη μηχανή του δε μας αφορά. Όπως δε μας αφορά και αν γουστάρει να βάλει το Κ7 μέσα σε πίστα moto cross και να το μπιστάει στα αναχώματα.

Εκτός των άλλων, απ' ότι κατάλαβα τον έβρισες κιόλας. Αν μετά αυτός σε χαστούκιζε και έβαζε post στο mybike αν ήταν παράλογος τι θα απαντούσες;

Αυτό εμένα μου κάνει σε ζήλια...

Χωρίς καθόλου κακή διάθεση απέναντι σου. :sorry:

αν την χαστουκιζε θελω να πιστευω οτι θα τον εκραζε ολο το forum

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις Δημοκρατιες ολα επιτρεπονται.Απο τη στιγμη που δεν θιγονται η αξιοπρεπεια σου και τα δικαιωματα σου, δεν σου πεφτει λογος για την συμπεριφορα του καθενος. Μακαρι ολα να ηταν αισθητικα τελεια, αλλα δεν ειναι. Το καλυτερο νομιζω ειναι να αγνοουμε και να μην δινουμε σημασια, γιατι το πιο πιθανο ειναι να μπλεκεις σε μπελαδες και την ζαχαρενια σου να χαλας. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα τον εκανες ρε ουτε παραλογη εισαι ουτε τπτ...............

μπραβω σου ετσι εσθανθικες ετσι εκανες......

δεν ξερω αν εισουν παραλογη και δεν με νιαζει

αν ηταν αληθινο το συνεσθιμα που σου προκαλεσε το μπουμ......

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουστηκαν πολλα... Δεκτα ολα... καθως το μονο σιγουρο ειναι πως στην επομενη φορα δεν θα αντιδρασω!

Αλλα θελω να διευκρινισω κατι... Συγκεκριμενα σε ενα φιλο που αναφερε κατι για ζηλεια!

Ναι!! τον ζηλευω παρα πολυ αυτον και καθε αλλον που εχει μια τετοια κουκλα στα χερια του!! Γιατι εγω για να το αποκτησω αυτο θα πρεπει να δουλευω τουλαχιστον 2 χρονια!! Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ... ξερεις τι ειναι να βλεπεις τον αλλο να την σπαει?? ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ! ειναι μικροβιο αυτο!!!!!!! να αγαπας το μηχανοκινητο σωμα!

Και πιστεψε με αν εβλεπες ολη την φαση θα ειχες την ιδια εντυπωση με μενα!! Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...! ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ! ΤΗΝ ΕΣΕΡΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ@#$ΠΑΓΙΔΑ!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα με πειραζει που ηθελε να την ανεβασει ολοκληρο θηριο στο πεζοδρομιο. Γενικα αυτο το πραγμα να παρκαρουμε τα μηχανακια στο πεζοδρομιο ειναι απαραδεκτο

Δεκτόν.

Αν κάποιος παρκάρει σε πεζοδρόμιο και ενοχλεί την διέλευση των πεζών είναι λάθος.

Αν βέβεα υπάρχει σχετική άνεση χώρου και δεν ενοχλείς τότε ίσως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως μπορείς αρχικά να μιλίσεις ευγενικά και να πεις στον άλλο να την βάλει κάπου αλλού.

Δε τρέχεις σα τον ούνο να του φωνάζεις "που παααααα ρε καραμήτροοοοοο". Ούτε τον βρίζεις φυσικά.

Αν πέσεις σε μ@λ@κ@ τότε δε θα είσαι παράλογος αν τον βρίσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουστηκαν πολλα... Δεκτα ολα... καθως το μονο σιγουρο ειναι πως στην επομενη φορα δεν θα αντιδρασω!

Αλλα θελω να διευκρινισω κατι... Συγκεκριμενα σε ενα φιλο που αναφερε κατι για ζηλεια!

Ναι!! τον ζηλευω παρα πολυ αυτον και καθε αλλον που εχει μια τετοια κουκλα στα χερια του!! Γιατι εγω για να το αποκτησω αυτο θα πρεπει να δουλευω τουλαχιστον 2 χρονια!! Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ... ξερεις τι ειναι να βλεπεις τον αλλο να την σπαει?? ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ! ειναι μικροβιο αυτο!!!!!!! να αγαπας το μηχανοκινητο σωμα!

Και πιστεψε με αν εβλεπες ολη την φαση θα ειχες την ιδια εντυπωση με μενα!! Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...! ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ! ΤΗΝ ΕΣΕΡΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ@#$ΠΑΓΙΔΑ!!!!!!!!!!

Κοίτα να δεις......πολλά πράγματα ενοχλούν πολλούς...αλλά δεν είναι καλο να χώνουμε την μύτη μας σε ότι δεν μας αρέσει και δεν έχουμε καμία δουλειά με αυτό.

Να έχεις υπόψη σου ότι ο κόσμος έχει ψιλοφλιπάρει...του λες καλημέρα και σε γαμωσταυρίζει στην καλύτερη...εχει πολλά να απόφορτώσει και ψάχνει ευκαιρία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tετειοι τυποι με θηγμενο εγωισμο γινονται αγενεστατοι :P

Απο μεσα του παιζει να εριχνε και καντιλια,οχι επειδη κοπανησε το k7 αλλα επειδη το ειδαν.

Απλα μην ασχολεισαι με τετειους τυπους...Δεν θελουν να μαθουν και ουτε προκειτε. :thumbsdown:

Εδω κολαει το <τα μ@υνια και τα μοτερια βρισκονται σε λαθος χερια> :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις δικιο σε αυτα που λες....αλλα αν δεν ποναει αυτος το μηχανημα του γιατι να χαλιεσαι εσυ?Το καλυτερο θα ηταν να μην ασχοληθεις καν και να μην μπεις στη διαδικασια να τσακωθεις και να σπασεις τα νευρα σου και την διαθεση σου για εναν :kaaaala: ...γιατι δυστηχως υπαρχουν πολλοι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να μιλησεις καν.ειναι συνηθισμενο φαινομενο στη πλατεια ελευθεριας.μαζευονται ολα τα πλουσιοπαιδα και κανουν επιδειξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε πουλακι μου εσενα τι σε πειραζει ακομα και φωτια να της βαλει...?μπραβο μαλακα επρεπε να του ελεγες ,δωστης κιαλλο!!!γιατι καθεσε και συγχηζεσε με τον καθε τυχαιο και χαλαει το προσωπακι σου...

τα 15.000 αυτος θα τα εχει για πλακα και γιαυτο δεν εδωσε σημασια αφου δεν νομιζω να εχει ιδρωσει για να ταβγαλει!

και ναι εισαι παραλογη!!!!!χαχαχαχαχα!!!

κοιτα να το διορθωσεις απο τωρα πριν παντρευτεις γιατι ....... χαχαχαχαχαχα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα και τώρα αυτά που γράφεις κατά τη γνώμη μου είναι παράλογα.

Ειλικρινά συγνώμη και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά το αν ξέρει να το καβαλήσει και να μπεί με γόνατα στις στροφές δε αφορά κανέναν. Το αν το πήρε για να βγάζει γκόμενες επίσης δεν αφορά κανέναν.

Εσύ έχεις το μικρόβιο να αγαπάς τις μηχανές ενώ αυτός να αγαπάει το είδωλο του στον καθρέφτη. Αν δε σου αρέσει ο χαρακτήρας του, μην ασχολείσε μαζί του.

Το ότι εσύ δεν έχεις τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να πάρεις μία μηχανή την οποία αυτός μπορεί να την έχει αποκτήσει είτε με θυσίες είτε αβίαστα γιατί έτσι είναι η ζωή, δε πρέπει να σου βγάζει κακία απέναντι του.

Εγώ ειλικρινά σου εύχομαι να πάρεις όσο πιο γρήγορα γίνεται όποιο "εργαλείο" θέλεις και απλά θα σε συμβούλευα να μην ασχολείσε με άτομα με τα οποία έχετε τέτοιου είδους διαφωνίες.

Φιλικά Πάντα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο ποτε τα ss ειναι μ@υνοπαγιδες;

ή μαλλον ειναι.... οταν ομως η κοπελιτσα ανεβαινει πανω.. πως νιωθει; ανετα; θα εκανε 200 χιλιομετρακια για καφε;uglystupid2.gif

Τες πα... πολυ το κουραζουμε το θεμα...

Ναι και εμενα μου την δινουν οι ποζεραδες που εχουν οπλα ανεξαρτητου κατηγοριας και τα εχουν καλογυαλισμενα και μονο για καφε... και η ΒΟΛΤΑ τους ειναι στην ΛΟΥΤΣΑ ( παρακαλω) και μαλιστα μεσω Αττικης Οδου...uglystupid2.gif ΚΑι εγω προσφατα κοιταξα τοσο υποτιμητικα εναν με ενα bmw 1200adv με ολη την γκαμα τουρατεκ και Μακαν πανω της και αυτος ηταν ....... στην Γλυφαδα... Μολις καταλαβα το υποτιμιτικο στυλακιι του πηρε μια απαντηση απο το βλεμα μου και μονο.... και ναι... ημουν και με το παπι παρακαλωtooth.gif

Αλλλα οπως και να εχει δεν μπορω να πω περισσοτερα γιατι στην τελικη ετσι την βρισκει αυτος, δικα του τα χτενια δικα του και τα γενια....

Να λετε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που υπαρχουν και αυτοι και μπορουμε να βρουμε μεταχειρησμενα μτο σε υπεραριστη κατασταση και λιγα χλμ στο κοντερ τους...lipssealed.gifbiggrin.gif

Οπως στην Συρο που πηγα προσφατα και κυκλοφορουσε ενα Ζ750 και ενα R1.... που να τα ανοιξεις; οταν η 1η τους ή η 2α τους ειναι η τελικη του ενος tdm

Εδω εγω και πανω απο 2α σκορταριστη δεν μπορουσα να βαλω... και στον γυρο του νησιου ειχα μονιμως 3η μεσαsmile.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και η ΒΟΛΤΑ τους ειναι στην ΛΟΥΤΣΑ ( παρακαλω) και μαλιστα μεσω Αττικης Οδου...

και ζεσταινονται γιατι αυτοι φορανε ΚΑΙ μποτες (ξεχασιαρη)

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο ποτε τα ss ειναι μ@υνοπαγιδες;

ή μαλλον ειναι.... οταν ομως η κοπελιτσα ανεβαινει πανω.. πως νιωθει; ανετα; θα εκανε 200 χιλιομετρακια για καφε;uglystupid2.gif

Δεν με λες....για να μαμήσεις βαράς πρώτα 200χλμ πορεία και μετά πετσώνεις????2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Ρε μαλάκα Λιάκο ήταν πολύ άκυρο!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι που του μίλησες,αξία του έδωσες,:yes:

αλλά και μόνο,που το μοιράστηκες μαζί μας,φανερώνει την ανωτερότητα σου.. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με λες....για να μαμήσεις βαράς πρώτα 200χλμ πορεία και μετά πετσώνεις????2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Ρε μαλάκα Λιάκο ήταν πολύ άκυρο!!!!!!!

Ακυρο δεν ειναι... ξαναλεω... σε μια τετοια αβολη θεση για τον συναναβατη οταν θα της προτεινεις παμε μια βολτα ψιλοκαλων χλμ... πως θα νιωσει; ( ειδικα αν το εχει ξανακανει; )

Δεν νομιζω να χαρει και πολυ2funny.gif

Υ.Γ. εσυ χαμενε ασε τα σχολια και κοιτα να απαντας στα ΠΜ σου sopase.gifknuppel2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω να χαρει και πολυ2funny.gif

Α δεν τρώγεσαι....ΝΤΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΜΠΟΛΤΑ.....ΑΛΟΙΨΕΙ ΦΕΤΑ ΤΕΛΕΙ! you dont talk England very best eh?

Y.Γ.

Vagianakis 2105900687

Theodorou 2105751363

3M 2109566100

Ζήτα 3M wrap CT85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς παρεξήγηση γι'αυτό που θα πω γιατί δεν σε ξέρω καθόλου, αλλά οποιονδήποτε που μιλάει πριν σκεφτεί τον θεωρώ επικύνδινο άτομο !!

Θα μπορούσες να είχες μπλέξει σε μια απίστευτη κλωτσοπατινάδα όλη την παρέα σου χωρίς να έχουν καμμία όρεξη για κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο επειδή θα έπρεπε να σε υπερασπιστούν !! Πόσο εγωιστικό είναι αυτό ;;

Μου έχει τύχει να βγώ για καφέ και να καταλήγω να παίζω μπουκέτα με τυχαίους στον δρόμο, επειδή ένας απο την παρέα μας είχε όρεξούλα να κάνει παρατηρήσεις σε άλλους και κατόπιν μου κακοφάνηκε πάρα πολύ, απο την ανουσιότητα του όλου θέματος. Ούτε εμείς κερδίσαμε κάτι απο αυτό πέρα απο μελανιές , ούτε οι άλλοι διορθώθηκαν σε κάτι. Παρεμπιπτόντως έγινε και αυτό στον Κορυδαλλό. Κάλα σου λένε μην πηγαίνεις για καφέ εκεί, όλα τα κουτσαβάκια εκεί είναι μαζεμένα.

Ναι...είσαι παράλογη, αλλά μην το πάρεις προσωπικά , δεν στο λέω για κακκό. :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα