Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Βγάλε καμιά photo να δούμε με τις βαλίτσες η επόμενη αγορά μου θα είναι αυτή. Για τα κάγκελα η τοποθέτηση δεν θα έλεγα ότι είναι και εύκολη, έκανα μια προσπάθεια αλλά δεν είχα όλα τα εργαλεία και τα πήγα στο συνεργείο και μου τα πέρασαν σε μισή ωρίτσα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 θα ανεβάσω φωτο μια απο τις επόμενες μέρες.Η αλήθεια είναι ότι έκανα αρκετή ώρα για τις βάλω(η πρώτη φορά) αλλά μπήκαν κανονικότατα.Χρειάζεται να λύθεί κάτι στην τοποθέτηση τους; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Λύνεις μόνο κάτω μπροστά το πλαστικό ( ποδιά;) τπτ δλδ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Kαλησπέρα και απο μένα παιδιά!Πολύ καλά έκανες Whiteyez και έβαλες ότι έβαλες στο nc σου (πολύ όμορφο).Περιμένω τα κάγκελα και έγω, αφού πρώτα έπαθα την ζημιά!!!!Παρκαρισμένο με κουκούλα για να μην το καίει ο ήλιος,απόγευμα πρίν μερικές μέρες,και πιάνεικαταιγίδα.Ξαφνικά αέρας,φουσκώνει η κουκούλα....και οριζοντιώθηκε!!!!Ήταν στο μονό.Ζημιά στην εξάτμιση(λακούβες 3)-πλαστικό κάτω δεξιά του διπλού συμπλέκτη(γδαρσίματα)-γδάρσιμο σκελετού ακριβώς πίσω απ το ψυγείο-λακούβα (μόνο) στο ψυγείο.Ευτυχώς στην ατυχία μου δεν έχει γρατζουνιά σε κανένα μα κανένα πλαστικό-μανέτες κτλ.Ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε πεζοδρόμιο και ευτυχώς είχε χώμα με λουλύδια ,και φυσικά την #$@κουκούλα .Να ρωτήσω πόσο πήρες το διπλό στάν και πόσο τα κάγκελα;Και κάτι τελευταίο(Το ψυγείο απο την πάνω πλευρά πιάνει σε 1 ή 2 σημεία; Να που λέγατε ότι είναι και βαριά η μοτοσυκλέτα. Φτερό στον άνεμο είναι. Να σηκώσει αέρας μοτοσυκλέτα από το μονό σταντ, έστω και με κουκούλα, παράξενο μου φαίνεται. Μήπως δεν την είχες στήσει σωστά και ήταν κάπως όρθια? Τεσπά μακάρι όλα τα πεσίματα να είναι από το σταντ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Μήπως είναι εύκολο να αναφερθεί από τους κατόχους ιδιαίτερα για την αυτόματη - ημιαυτόματη έκδοση μια κριτική γενική από την μέχρι σήμερα εμπειρία τους όπως και το τι απαιτήσεις συντηρήσεως έχει ? Ευχαριστώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Τι θές να μάθεις ακριβώς; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Τι θές να μάθεις ακριβώς; 1.Κατανάλωση από τη μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη (και σε τι συνθήκες, πόλη, ανοικτό δρόμο με ταχύτητες 130-150- τσίτα). 2.Περιόδους σέρβις και τιμές αναλωσίμων. 3. Άν μπαίνει εύκολα χέρι για να τα κάνει κάποιος γνώστης μόνος του. 4.Άν αυτόματα δουλεύει ομαλά χωρίς κραδασμούς και σειριακά αν χάνει ταχύτητες σε απότομα κατεβάσματα μέχρι και 2 ταχύτητες κάτω ακαριαία. Ευχαριστώ και όποτε μπορείς απλά να ξέρω γιατί μου αρέσει και μου κανει γενικότερα για να την προσθέσω αργότερα στο γκαράζ μου για μεγαλύτερες ίσως αποστάσεις από αυτές που κάνω μέχρι τώρα με το πασπαρτού σκούτερ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 1) Δεν έχω κάτσει να μετρήσω ακριβώς την κατανάλωση γιατί ακόμα είναι νωρίς, έχω σχετικά λίγα χιλιόμετρα ( 1500km ). Μπορείς να πάρεις μια γεύση από εδώ http://www.fuelly.co...le/honda/nc700x για το που κυμαίνετε η κατανάλωση. 2) Πρώτο service στα 1000km από το συνεργείο μου είπε δεύτερο στα 6000km όχι στα 12 που λέει η honda. Επίσης τα φίλτρα λαδιών είναι 2, ένα κανονικό και ένα ακόμη μικρούλι για το κιβώτιο. 3) Γιατί να μην μπαίνει; Μπαίνει. 4) Τις αυτόματες αλλαγές τις νιώθεις όπως σε μία κανονική σειριακή μηχανή τις ακούς να κουμπώνουν, δεν είναι όπως τα κανονικά σκούτερ δλδ απλά όλα γίνονται ομαλά. Το manual δεν το έχω παίξει και πολύ να σου πώ, αλλά απότι έχω καταλάβει αν δεν πρέπει να κατεβάσεις/ανεβάσεις δεν θα σε αφήσει να το κάνεις, η αν πρέπει να ανεβάσεις ( το έχεις στα "κόκκινα" για αρκετά sec ) πχ κ δεν το κάνεις θα το κάνει μόνο του, προστατεύει τον κινητήρα μάλλον. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Γιατι πολλες αντιπροσωπειες εν Ελλαδι , κοβουν την συχνοτητα service στη μεση , οπως στην περιπτωση του NC700 ? υπαρχει λογος ή απλα μας βρηκαν μ@λ@κες ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Δεν γνωρίζω, εμένα μου είπε ότι τα λάδια είναι σε μαύρο χάλι πολύ πριν τα 12.000km. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 3 λίτρα καλό λιπαντικό κοστίζουν γύρω στα 40 ευρώ. Δεν χάθηκε ο κόσμος να τα αλλάζει κανείς κάθε 6.000 χιλιόμετρα. Τα λιπαντικά σίγουρα με την χρήση χάνουν τις ιδιότητες τους. Δηλαδή ένα λιπαντικό με 6.000 χιλιόμετρα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο ικανό όσο ένα καινούργιο. Μια φορά που άλλαξα ημισυνθετικά στις 9.000 ήταν μαύρο κατράμι και όταν πήγα να τα χύσω στο βενζιναδικο μετά από μερικές μέρες, είχαν και επικάθιση λάσπης στο κουτί που τα είχα. Εμπειρικά τα λάδια μου τα αλλάζω κάθε 6-7 χιλιάδες ακόμα και αν είναι συνθετικά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 .............................. Ευχαριστώ φίλε μου με κάλυψες απόλυτα. Για την κατανάλωση αν καταλήξεις και το θυμηθείς πόσταρε σε παρακαλώ τι παρατήρησες. Το μηχανάκι είναι αστέρι από πλευράς συντηρήσεως δεν θέλει σχεδόν τίποτα ! Ο μηχανικός τώρα τι λέει προσωπικά μούναι παντελώς αδιάφορο δεδομενου ότι η εταιρεία δεν είναι υποδεέστερη του οιουδήποτε μηχανικού ούτε θέλει να φθείρονται τα εργαλεία της και μια φήμη αξιοπιστίας πούχτισε με πολύ κόπο σε δεκαετίες να χαλάει. 12.000 λέει? Στις 12.000 θα αλλάζουν. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, αυτή εφαρμόζω τόσα χρόνια και υπόψη ότι συνήθως τα μηχανάκια μου τα παντρεύομαι και δεν αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν παθαίνουν τίποτα αν ακολουθούνται οι οδηγίες του κατασκευαστή. Και πάλι ευχαριστώ ! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 3 λίτρα καλό λιπαντικό κοστίζουν γύρω στα 40 ευρώ. Δεν χάθηκε ο κόσμος να τα αλλάζει κανείς κάθε 6.000 χιλιόμετρα. Τα λιπαντικά σίγουρα με την χρήση χάνουν τις ιδιότητες τους. Δηλαδή ένα λιπαντικό με 6.000 χιλιόμετρα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο ικανό όσο ένα καινούργιο. Μια φορά που άλλαξα ημισυνθετικά στις 9.000 ήταν μαύρο κατράμι και όταν πήγα να τα χύσω στο βενζιναδικο μετά από μερικές μέρες, είχαν και επικάθιση λάσπης στο κουτί που τα είχα. Εμπειρικά τα λάδια μου τα αλλάζω κάθε 6-7 χιλιάδες ακόμα και αν είναι συνθετικά. Δηλαδή η HONDA και η κάθε HONDA δεν το γνωρίζει αυτό; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Δεν γνωρίζω, εμένα μου είπε ότι τα λάδια είναι σε μαύρο χάλι πολύ πριν τα 12.000km. Σου εξηγησαν τι εννοουν μαυρο χαλι...? Εαν π.χ στα 6000χιλ δεις αλλο χρωμα εκτος απο μαυρο αρχισε να ανησυχεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Για το χρώμα μου είπε, αλλά μίλησε γενικά και εμπειρικά, όχι για τη συγκεκριμένη μηχανή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Τα διαστήματα σέρβις δεν είναι απαραίτητο ότι τα ορίζει το τεχνικό τμήμα της εταιρίας. Μπορεί να τα ορίζει και το μάρκετινγκ (κατά 99%). Για παράδειγμα πάρε ένα fiat sedici και ένα suzuki sx4. Το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με διαφορετικό σήμα. Από το ίδιο εργοστάσιο και τα 2. Σίγουρα είχαν διαφορετικά διαστήματα που νομίζω ήταν κάθε 20.000 για το fiat και κάθε 10.000 για το suzuki. Όπως ο Σαββας σε ρωτάει τα διαστήματα σέρβις για να δει το κόστος συντήρησης της μοτοσυκλέτας, έτσι τα αξιολογούν και πολλοί αγοραστές, πιθανόν οι περισσότεροι. Άρα είναι ένα ανταγωνιστικό πεδίο μεταξύ των εταιρειών. Δεν λέω ότι αν τα αλλάζεις κάθε 12.000 χιλιόμετρα θα κολλήσει η μοτοσυκλέτα ή θα γίνει κάτι τραγικό. Σίγουρα όμως θα φθαρεί γρηγορότερα ο κινητήρας από ότι αν τα άλλαζες κάθε 6.000 χιλιόμετρα. Αυτό είναι δεδομένο και πέραν της κοινής λογικής, υπάρχουν ένα σωρό έρευνες στο ίντερνετ που αξιολογούν τα διάφορα λιπαντικά βάση συγκεκριμένων ιδιοτήτων τους και με συγκεκριμένες δοκιμές. Σε αυτά μπορεί κανείς να δει και την απόκλιση στις ιδιότητες τους μετά θερμικών, πιεστικών, αναμείξεων και λοιπόν καταπονήσεων. Όποιος έχει αλλάξει λιπαντικό μόνος του και έχει δει σε τι κατάσταση βγαίνουν τα λιπαντικά, δεν είναι δυνατόν να θεωρεί ότι το λιπαντικό με 12.000 χιλιόμετρα στην πλάτη του έχει τις ίδιες ιδιότητες με το νέο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Ευχαριστώ φίλε μου με κάλυψες απόλυτα. Για την κατανάλωση αν καταλήξεις και το θυμηθείς πόσταρε σε παρακαλώ τι παρατήρησες. Το μηχανάκι είναι αστέρι από πλευράς συντηρήσεως δεν θέλει σχεδόν τίποτα ! Ο μηχανικός τώρα τι λέει προσωπικά μούναι παντελώς αδιάφορο δεδομενου ότι η εταιρεία δεν είναι υποδεέστερη του οιουδήποτε μηχανικού ούτε θέλει να φθείρονται τα εργαλεία της και μια φήμη αξιοπιστίας πούχτισε με πολύ κόπο σε δεκαετίες να χαλάει. 12.000 λέει? Στις 12.000 θα αλλάζουν. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, αυτή εφαρμόζω τόσα χρόνια και υπόψη ότι συνήθως τα μηχανάκια μου τα παντρεύομαι και δεν αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν παθαίνουν τίποτα αν ακολουθούνται οι οδηγίες του κατασκευαστή. Και πάλι ευχαριστώ ! :D φιλε το σκεφτεσε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Το πλεονέκτημα στην κατανάλωση του nc, πρέπει να είναι σε χρήση commuter δηλαδή μέσα στην πόλη όπου μπορεί να καίει 3,5-4 όταν ένα Vstrom Μπορεί να καίει 6. Τώρα σε normal ταξίδι που τα vstrom/versys καίνε γύρω στα 4,5 το ώφελος από το nc θα είναι ελάχιστο και λογικά < 1 λίτρου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis5570 88 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το πλεονέκτημα στην κατανάλωση του nc, πρέπει να είναι σε χρήση commuter δηλαδή μέσα στην πόλη όπου μπορεί να καίει 3,5-4 όταν ένα Vstrom Μπορεί να καίει 6. Τώρα σε normal ταξίδι που τα vstrom/versys καίνε γύρω στα 4,5 το ώφελος από το nc θα είναι ελάχιστο και λογικά < 1 λίτρου. Ακριβως αυτο , οπως το περιγραφεις. Η διαφορα ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ σε χρηση commuter , αλλα σχετικα μικρη σε ταξιδι με νορμαλ οδηγηση. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2012 από τον babis5570 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 υπαρχει λογος ή απλα μας βρηκαν μ@λ@κες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 3,5/100 700κκ μηχανή? Mε σβηστό το μοτέρ σε κατήφορο? Σοβαρευτείτε......παπί παίρνεις και πιάνει άνετα τα 2,5/100 που είναι και στο στοιχείο του Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Μην τρελαίνεσαι, ισχύουν. http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/nc700x Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Σε ταξίδι με το nc 700 dct και περίπου 80 ευρώ καύσιμο (Μ.Ο 1,62-3) έγιναν 1100 χλμ.H μηχανή είχε 1000 χλμ στην αρχή του ταξιδιού,διπλός τριβάλιτσο και Μ.Ο ταξιδιού τα 130-140χλμ/ωρα και αρκετά χλμ γίναν στους δρόμους του Πηλίου(ανηφόρες-κατηφόρες). Για το αυτομ. κιβώτιο μπορώ να πώ πως λειτουργεί όπως σε ένα αυτοκίνητο.Στο χειροκίνητο ανεβάζεις ανάλογα με τις στροφές που έχεις(δεν μπορείς να βάλεις 5η-6η με 30 χλμ).Επίσης κατεβάζει ταχύτητα με τον ίδιο τρόπο σε όποια λειτουργία το έχεις(π.χ όταν το πλακώσεις στα φρένα).Στο S mode οι αλλαγές γίνονται αρκετά πιό ψιλά σε στροφές. Για το service μου είπαν τα ίδια περίπου.Τα λίτρα μαζί με αλλαγή του φίλτρου είναι περίπου 3,7 ή 3,8 λίτρα.Όσο για το φίλτρο του αυτόματου κιβωτίου......απλά στο ενχειρίδιο δεν υπάρχει!!!Εγώ φίλτρο δεν άλλαξα.Μήπως στον παραπάνω πίνακα αυτό το XD δηλώνει τύπο μοτό που δεν εισάγεται σε Ελλάδα;(Ρωτάω δεν ξέρω)Εμένα γράφει Ηοnda NC700X DCT όχι NC700XD.Άν κάποιος γνωρίζει άς ενημερώσει!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Μην τρελαίνεσαι, ισχύουν. http://www.fuelly.co...le/honda/nc700x Βάση αυτής της παπαρίας το versys καιει 4 - 4,5/100 εντός πόλης...... μην φαμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Όσο για την τιμή του σέρβις....τί να πώ προφανώς ανάλογα το συνεργείο;;Τα 4 λίτρα λάδι και 1 φίλτρο 85 ευρώ.Καλό;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες