Jump to content
themata

Honda NC700C - NC700X

Recommended Posts

Ναι, και 'γω γουστάρω αρκεί αυτή η οικονομία να μεταφερθεί και στο καρτελάκι της τιμής πώλησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δυναμομέτρηση σε Dynojet από την κατασκευάστρια εξατμίσεων Scorpion http://www.scorpion-exhausts.com/ :

1184_02~_honda_nc_700_serket.jpg

και συγκριτική δυναμομέτρηση σε Marollo-Fuchs με NC700 σε κόκκινο και Suzuki DL-650 σε πράσινο από το http://www.moto-station.com :

(ch = chevaux γαλλιστί τα άλογα)

courbes_NC700X_DL650.jpg

όπως την τσίμπησα από θέμα στο Advrider.

Πιο κάτω στο ίδιο θέμα βλέπετε και αντιπαραβολές κατανάλωσης από το Fuelly.com όπου χοντρικά με το μάτι το DL650 φαίνεται να καίει 30% περισσότερο από το NC και το Versys φαίνεται να καίει 38% περισσότερο πάντα χοντρικά με το μάτι. Φαίνεται ότι καίει λιγότερο από το Ninja 250R και περίπου όσο το CBR 250R.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, άμα σε περάσει καμμιά γκόμενα με δαύτο κάτω από τις μασχάλες σου μπορεί να λες άλλα! :serenade:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

43 αλογα? Σε 700cc μηχανακι? Καλα διαβασα?

Ε για αυτο θα ειναι τοσο οικονομικο..

Απο επιδοσεις ομως? :mellow:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσα περίπου βγάζει και το Μana 850 σε Dynojet αν δεν κάνω λάθος και καίει πολύ περισσότερο αν και τα 47 πιο κάτω είναι πιο σωστή μέτρηση (πμ για λεπτομέρειες).

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μη σερνεται μονο μεταφορικα αλλα και οπτικα. :P

Να σε δώ εσένα τί θα λές όταν σε μερικά χρονάκια η Γιαμάπα παρουσιάσει την αντιγραφή του............

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσα περίπου βγάζει και το Μana 850 σε Dynojet αν δεν κάνω λάθος και καίει πολύ περισσότερο αν και τα 47 πιο κάτω είναι πιο σωστή μέτρηση (πμ για λεπτομέρειες).

Δεν το κρυβω οτι δεν ειχα ασχοληθει παραπανω με αυτα τα μηχανακια, αλλα πραγματικα πιστευα οτι θα εχουν περισσοτερη ιπποδυναμη.

Παλι χωρις να το εχω ψαξει παραπανω, πιστευω πως ειναι λογικο το Χοντα να καταναλωνει λιγοτερη βενζινη μιας και εκτος του οτι για αυτο φτιαχτηκε(?) ο κινητηρας αυτος, ε , ετσι ειναι και η φιλοσοφια της εταιριας συνηθως.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σε δώ εσένα τί θα λές όταν σε μερικά χρονάκια η Γιαμάπα παρουσιάσει την αντιγραφή του............

Θα ξαναλλαξω νικνεημ και θα σκισω ολα μου τα μπλουζακια, αν η Γιαμαχα μας κοροιδεψει τοσο...

Δεν το κρυβω οτι δεν ειχα ασχοληθει παραπανω με αυτα τα μηχανακια, αλλα πραγματικα πιστευα οτι θα εχουν περισσοτερη ιπποδυναμη.

Παλι χωρις να το εχω ψαξει παραπανω, πιστευω πως ειναι λογικο το Χοντα να καταναλωνει λιγοτερη βενζινη μιας και εκτος του οτι για αυτο φτιαχτηκε(?) ο κινητηρας αυτος, ε , ετσι ειναι και η φιλοσοφια της εταιριας συνηθως.

ΕΙναι απλο Ηλια δεν πινει το πραμα γιατι δεν εχει αλογα για να πιουν και το μοτερ ειναι αυτοκινητικων καταβολων. Κλαιν Μαιν. Αμα ηταν μαγκας η ΧΟνδα, ως τεχνολογικα ανυπερβλητη και εξβγηινη εταιρεια που ειναι (sic) ας εβγαζε ενα 700αρι με φυσιολογικη ιπποδυναμη (70-80 αλογα) και αξιοπρεπεις επιδοσεις που να καιει 2,5-3,0....Εκει θα τις βγαζαμε ολοι το καπελο και θα καναμε τεμεναδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mία ερώτηση προς τους κατόχους κυρίως του dct.Υπάρχει διαφορά στην τελική ταχύτητα σε σχέση με το απλό μοντέλο;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η καταναλωση έχει νόημα να μετριέται σε μηχανάκια με ίδια ή παρόμοια ιπποδύναμη.

τα υπολοιπα μηχανακια των 40 ιππων πόσο καινε?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΕΙναι απλο Ηλια δεν πινει το πραμα γιατι δεν εχει αλογα για να πιουν και το μοτερ ειναι αυτοκινητικων καταβολων.....Αμα ηταν μαγκας η ΧΟνδα, ως τεχνολογικα ανυπερβλητη και εξβγηινη εταιρεια που ειναι (sic) ας εβγαζε ενα 700αρι με φυσιολογικη ιπποδυναμη (70-80 αλογα) και αξιοπρεπεις επιδοσεις που να καιει 2,5-3,0....Εκει θα τις βγαζαμε ολοι το καπελο και θα καναμε τεμεναδες.

Με άμεσο ψεκασμό, μεταβλητούς χρονισμούς και όγκους συμπίεσης θα στοίχιζε όσο η σεληνάκατος και ακόμα πιο πολύ για να κρατηθεί το βάρος χαμηλά οπότε θα το παίρνανε μόνο αστροναύτες και ούφο σα και του λόγο μου.

Εδώ φτιάξανε ελατήρια για οβάλ πιστόνια...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεχεχχεε αν ειναι να παρω μηχανακι 700 κυβικα κ στην ανηφορα να το σπρωχνω τοτε να βρασω τα 3 λιτρα στα 100 χλμ με συγχωρειται κιολας, κ δεν ειπα να ειναι στα 100 αλογα, προς θεου ομως 40 αλογα δν ειναι λιγα αλλα κ το λουκουμι χαμηλη καταναλωση δυστηχως εφαγωθη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεχεχχεε αν ειναι να παρω μηχανακι 700 κυβικα κ στην ανηφορα να το σπρωχνω τοτε να βρασω τα 3 λιτρα στα 100 χλμ με συγχωρειται κιολας, κ δεν ειπα να ειναι στα 100 αλογα, προς θεου ομως 40 αλογα δν ειναι λιγα αλλα κ το λουκουμι χαμηλη καταναλωση δυστηχως εφαγωθη

Μα στην ανηφόρα δε θες άλογα αλλά ροπή... κι απ'ότι φαίνεται ροπή έχει και του περισσεύει :)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα στην ανηφόρα δε θες άλογα αλλά ροπή... κι απ'ότι φαίνεται ροπή έχει και του περισσεύει :)

κ δν μπορω παρα να συμφωνησω, αλλα ποσα ειπαμε αλογα ειναι ? κ ποσα ρουφαει για να στεκεται σε αυτες τις τιμες στα ανηφορικα? μηπως αγκομαχαει με 2ρα - 3τη στο κιβωτιο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mία ερώτηση προς τους κατόχους κυρίως του dct.Υπάρχει διαφορά στην τελική ταχύτητα σε σχέση με το απλό μοντέλο;;

Πρέπει γιατί έχουν και διαφορά σε ιπποδύναμη με το DCT να έχει 51 κόμα 7 αλόγατα έναντι 47 κόμα πέντε (εγγλέζικο σάιτ Honda) πέρα από τις επιταχύνσεις με τα δεκατάκια που κερδίζει το DCT στις αλλαγές που μεταφράζονται σε κολώνες στις κόντρες (ο Σοιχίρο στριφογυρίζει τώρα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει γιατί έχουν και διαφορά σε ιπποδύναμη με το DCT να έχει 51 κόμα 7 αλόγατα έναντι 47 κόμα πέντε (εγγλέζικο σάιτ Honda) πέρα από τις επιταχύνσεις με τα δεκατάκια που κερδίζει το DCT στις αλλαγές που μεταφράζονται σε κολώνες στις κόντρες (ο Σοιχίρο στριφογυρίζει τώρα)

Ρωτάω γιατί έχω το DCT και πάνω απο 174 χλμ/ώρα δεν το είδα ακόμα!!!(έχει 4000+ χλμ,μήπως κάνω καιμιά μακακία,μάλλον κάτι δεν κάνω καλά!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτάω γιατί έχω το DCT και πάνω απο 174 χλμ/ώρα δεν το είδα ακόμα!!!(έχει 4000+ χλμ,μήπως κάνω καιμιά μακακία,μάλλον κάτι δεν κάνω καλά!!!)

Μια φορά που το πάτησα 180 τελική είδα στο δικό μου DCT.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορά που το πάτησα 180 τελική είδα στο δικό μου DCT.

Να υποθέσω ότι το είχες στο χέρι(όχι mode d ή s) και αλλαγές στον κόφτη;;;;

επίσης αυτές οι χούφτες whiteyet που φοράς;Τι λένε;Σκέφτομαι και γώ για τις ίδιες....!Ποιάνουν απο μία πλευρά μόνο;Είναι σταθερές,πες σε παρακαλώ για δώ τί θα κάνω.Κ κάτι τελευταίο,απο που!!!Σέυχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να υποθέσω ότι το είχες στο χέρι(όχι mode d ή s) και αλλαγές στον κόφτη;;;;

Για να δεις την τελικη σε ενα μηχανημα οπως η μοτοσυκλετα απλα ανοιγεις την τελευταια ταχυτητα μεχρι το τερμα. Δεν ειναι αναγκη να σπασουν ολες οι υπολοιπες ταχυτητες του κιβωτιου. Ειναι ανωφελο. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να δεις την τελικη σε ενα μηχανημα οπως η μοτοσυκλετα απλα ανοιγεις την τελευταια ταχυτητα μεχρι το τερμα. Δεν ειναι αναγκη να σπασουν ολες οι υπολοιπες ταχυτητες του κιβωτιου. Ειναι ανωφελο. :)

Η 6η είναι overdrive άρα ανεβάζει km/h πολύ δύσκολα σε σχέση με την 5η

Τροποποιήθηκε από τον kiros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα δεν έκανα μακακία!!!! :help: Τελική για την ώρα 174;;!!Νομίζω έχει μια διαφορά μέχρι τα 190.Νομίζω :uglystupid2::taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100 πραγματικοί ίπποι σε στρητ σημαίνουν περί τα 240, 60 ίπποι σε στρητ σημαίνουν περί τα 200 οπότε 47 ίπποι σε ψηλό μηχανάκι πρέπει να βγάζουν περί τα 180 πραγματικά χλμ δηλαδή περί τα 190+ τυπικά κοντερίσια που κλέβουν περί το 5%.

Οπότε ελέγχεις πιέσεις ελαστικών και ακρίβεια κοντέρ με gps σε παρατεταμένα 100 & 120 για να εκτιμήσεις κλέψιμο %.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με manual κιβωτιο που εχω εγω , μονοκαβαλος και ελαφρα σκυμενος (οχι δεν εγλειφα το ....καπο :crazy: ) σε απολυτη ευθεια κοντερισια 193 σπασμενο ομως λεμε . Για πλακα τα 175 , σχετικα ανετα εως τα 182-185 και απο κει και περα θελει....δρομο :secret: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...