bossy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είχα ποστάρει ένα θέμα πριν κάποια καιρό για τη μεταφορά μηχανής και το αν πρέπει να φοβάμαι! Επειδή τώρα πλησιάζει ο καιρός να το τολμήσω και δε μπορώ να πω ότι δε προσεύχομαι τα βράδια θα ήθελα επίσης να ρωτήσω......, άντε βγάλω φώτογραφίες πριν, άντε βρω κυριλέ μεταφορέα!! Είναι εύκολο να γίνει μαλακία στη μεταφορά?? Κι αμα γίνει πως βρίσκω το δίκιο μου?? Του γρατσουνάω και γω το φορτηγό?? Θα θελα να μιλήσουν και παθόντες αν υπάρχουν... Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2011 από τον bossy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Άν κατάλαβα καλά πρόκειται να μεταφέρεις την μηχανή σου.Σωστά ? Άν την μεταφέρει επαγγελματίας και την δέσει-ασφαλίσει σωστά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ψάξε κάποιον που είναι έμπειρος σε μηχανές. Ρώτα στην ανάγκη κάποιον οδηγό οδικής βοήθειας για να σου συστήσει κάποιον. Μην φοβάσαι και όλα θα πάνε καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Είχα ποστάρει ένα θέμα πριν κάποια καιρό για τη μεταφορά μηχανής και το αν πρέπει να φοβάμαι! Επειδή τώρα πλησιάζει ο καιρός να το τολμήσω και δε μπορώ να πω ότι δε προσεύχομαι τα βράδια θα ήθελα επίσης να ρωτήσω......, άντε βγάλω φώτογραφίες πριν, άντε βρω κυριλέ μεταφορέα!! Είναι εύκολο να γίνει μαλακία στη μεταφορά?? Κι αμα γίνει πως βρίσκω το δίκιο μου?? Του γρατσουνάω και γω το φορτηγό?? Θα θελα να μιλήσουν και παθόντες αν υπάρχουν... εγω το δικο μου το κατεβασα καστορια-αθηνα....δεν επαθε απολυτως τιποτα...βεβαια ηταν γνωστος οποτε δεν ξερω αν μετραει η περιπτωση μου......α! και κατι αλλο..τιμες εχεις ρωτησει καθολου??????????εμενα μου το κατεβασε δωρεαν γιατι μου χρωστουσε χαρη αλλα μου ειπε οτι η ''μεταφορα αυτη'' αξιζε περιπου 350ευρω επειδη στο χωρο που επιανε το μηχανακι θα μπορουσε να βαλει πολλα κιβωτια...αν σε ενδιαφερει και η τιμη ψαξ'το λιγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Κι αμα γίνει πως βρίσκω το δίκιο μου?? Του γρατσουνάω και γω το φορτηγό?? Aυτό που είπε και ο τρε παραπάνω, καλό είναι να πάρεις καποιον που έχει εμπειρία στη μεταφορά μηχανών. Ρωτα και το μάστορά σου μήπως έχει να σου προτείνει κανέναν ποτέ δεν ξέρεις. Παίξτο και λίγο άγριος στο τηλέφωνο και μη σε νοιάζει μια χαρά θα φτάσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Πριν 1,5 μηνα αγορασα κ μετεφερα την μηχανη Ξανθη-Αθηνα.Ολα μια χαρα,η μηχανη αλωβητη.Πρεπει ομως να τονισω(οπως κ να χει λογικα παιζει σημασια )την μηχανη μου την ειχαν τυλιξει(απο εκει που την αγορασα βεβαια κ οχι απο την μεταφορικη). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Σορρυ παλι για το mini-highjack, αλλα μηπως γνωριζει κανεις ποσο θα κοστισει για μια μηχανη(er-6n) να παει Φιλανδια>>Ελλαδα (και επιστροφη ισως) με φορτηγο? Το ενδιαφερον ειναι ψιλοσοβαρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες