alexvan 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 http://www.pica-pic.com/# 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 E ρε κάψιμο που θα πέσει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι βρήκε ο άνθρωπος!!!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2011 από τον vdik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ε όχι!!!!! Εχω να δω τέτοιο πράμα κάτι χρόνια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Πραγματικά πιο πεθαίνεις!!! Απίστευτο το Link ! :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 :0 θυμάμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Τι λές τώρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 !!!! Tι μου θύμισες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Καλά alexvan δεν υπάρχεις λέμε! Τι βρίκες ρε φίλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 πρωτοτυπο, καλοφτιαγμένο, ποντακι για σένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Εγώ είμαι κάτω των 30 (28 )αλλά και πάλι κόλλησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Εγώ είμαι κάτω των 30 (28 )αλλά και πάλι κόλλησα. Άρχισε να ψάχνεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Tρομερό!!! Ώρες ατέλειωτες με τα PSP της εποχής!!! Tι μου θύμισες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Και μενα μου χτυπησε καμπανακι στο πισω μερος του μυαλου. Στο σημειο που ειναι μαζεμενες οι ομορφες αναμνησεις. Εισαι ωραιος!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Λείπουνε όμως αρκετά!!!! Αυτό που μάζευε σταγόνες απο τη σπαζμένη σωλήνα στο ταβάνι, το άλλο με τον cowboy στο saloon , Μαριο μπρος.... Πολλά γλέντια!!!!!!! Γραφικά, gameplay..... Απλά πράματα!!!! Ωραίες εποχές!!!! Κομπιούτερ Spectrum με κασέτα και συνδεδεμένο κασετόφωνο και παιχνιδάκι arkanoid με χοντροκομμένα pixel,...... Atari..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Τέλος....κλάφτα δουλειά σήμερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Τι λές τώρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!? Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι επέστρεψες, καλώς ξανάρθες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι επέστρεψες, καλώς ξανάρθες. Θενκ γιου φιλαράκι !!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Καψιμο! Εισαι ωραιος, τι μου θυμισες! Η πετονια επισης δουλευε καλα στα μπιλιαρδαδικα και το σκαμπιλι επεφτε συννεφο. "Μην κανεις ελικοπτερακια γ@μω την Π@Ν@γι@ σου!" στο ξυλινο ποδοσφαιρακι απο τον Μπαμπη RIP. Εποχες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΕΕΕΕΠΠΠΙΙΚΚ!!!! νταξει.. αλλη μια μερα δουλειας ->στα σκουπιδια χαχαχα οχι ρε φιλε!! εχει το G-man!!!!το επαιζα 5τη δημοτικου!! ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2011 από τον cloud_constructor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Κομπιούτερ Spectrum με κασέτα και συνδεδεμένο κασετόφωνο και παιχνιδάκι arkanoid με χοντροκομμένα pixel,...... Και 48 (ολοκληρα) Κ RΟΜ βεβαίως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 νοσταλγία.... αυτα τα απλα παιχνιδια αποδεικνυουν [οπως και τα coinαδικα] οτι το gameplay εχει σημασια κι οχι τα τελεια γραφικα...αυτο ασκει τη μεγαλυτερη γοητεια η γοητεια ειναι απροσδιοριστη και δε μετριεται παντα οτι τα παιδια μπορουν με απλα πραγματα να περασουν καλα οτι η παιδικη λαχταρα εδινε ομορφια σε παιχνιδια τοσο απλα. εχει κι η ελλειψη τα καλα της. και εν ολιγοις ενα παιχνιδι ή ειναι ωραιο ή δεν ειναι ας πουμε το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο δε χρειαζεσαι μια ακριβη μπαλλα ποδοσφαιρου να περασεις καλα...ουτε γηπεδα με χορτο... και με μπουκαλακι απο χυμο μπορεις να παιξεις [ε καλα οχι σαν το μαραντονα] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 μπραβο φιλος πολυ καλο ειχα καναδυο απο αυτα πιτσιρικας αλλα τα εκανα κοματια για να δω πως δουλευουνε ακομα τα κλαιω γιατι ειχα βρει απο ebay να αγορασω αλλα τα ειχανε πανακριβα μερικοι μπορει να θυμουνται στην θεσσαλονικη στην Ιωνος Δραγουμη ειχε ενα μαγαζι με παιχνιδια που λεγοταν η Χιονατη ειχε καμια 20αρια (ηλεκτρονικα τα λεγαμε ) σε ενα σταντ και καθομουνα και επαιζα-χαζευα με τις ωρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Θεός!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Πολυ καλο. Ποντος και απο εμενα Και εγω τελευταια φορα που επεξα με κατι τετοιο ημουν δημοτικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες