Jump to content
FOURNARIS

Τοποθετηση εξτρα φωτα φρενων & σταθμευσης σε βαλιτσα Κappa52

Recommended Posts

Στην πρίζα θα σε βάλω! :tooth:

Την επόμενη φορά που θα έχει μουντό καιρό (από Οκτώβριο και μετά δηλαδή...), σκέψου να συνδέσεις τα δεξιά led με το δεξί φλας και τα αριστερά led με το αριστερό φλας. Αν βάλεις τις κατάλληλες διόδους ώστε να μην ανάβουν τα φλας όταν πατάς φρένο και να μην ανάβουν τα στοπ κάθε φορά που βγάζεις φλας, θα γίνει πολύ ολοκληρωμένη πατέντα! Απλά τα led θα δουλεύουν σαν φλας (θα αναβοσβήνουν δηλαδή) μόνο όταν δεν πατάς φρένο. :smoke:

Να τα εξ αμερικης συστηματα :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να τα εξ αμερικης συστηματα :whistling:

Ακριβώς! :_thumbsup:

Προσπάθησα να του δώσω μια ιδέα να αναβαθμίσει το μηχανάκι, να το κάνει από Fournadero, Grand Cherokeedero αλλά δεν τον πρόλαβα... τα γεφύρωσε τα led... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο συνάδελφε.Τέλεια δουλειά. :_thumbsup:

Οταν λες συναδελφε τι εννοεις. Καταδικασμενος ξενυχτης εισαι και εσυ;;;;;

Καλά εσύ δεν το πουλούσες ? :whistling:

Ετερον εκατερον. Το οτι το πουλαω δεν σημαινει οτι δεν εχω τη διαθεση να το αναβαθμισω. Αν το πουλησω θα ωφεληθω ο επομενος απο τις εργασιες που εγω του εκανα.

ναι αλλα δεν μου απαντησες...θα ερθεις μια βολτιτσα σακατ να τα περασουμε τα φωτα παρεα? :blush2:

δεν κανω πλακα...μιλαω σοβαρα.....ερχεσαι μια κυριακη πρωι ξεμπερδευουμε τρωμε τα μπιφτεκολουκανικοπαϊδακια

χτυπαμε κ απο μια μπυρα κ απογευμα επιστρεφεις κατερινη.....1μιση ωρα δρομος ειναι......

:help::_hi: :)

Οχι Κυριακο. Δεν ειναι μονο τα χιλιομετρα πηγαινε ελα 500 το συνολο αλλα και οτι τα εργαλεια μου τα εχω εδω και κινουμαι πιο ανετα οταν ξερω οτι εχω τα παντα. Αλλωστε αυτα που θες να βαλεις πρωτη φορα τα ακουω, οχι να ξερω να τα συνδεω κιολας. Το εχω ξαναγραψει βεβαια αλλα ας το ξαναπω. Εχω βγαλει σχολη τορναδορος εχω αρκετες γνωσεις υδραυλικου και ηλεκτρολογου και ασκω το επαγγελμα του αρτοποιου σταθερα εδω και 12 χρονια και στο μελλον προαλειφομαι για κατι πιο ξεκουραστο. Με τα ηλεκτρολογικα στις μηχανες και στα αυτοκινητα ασχολουμαι μονο απο χομπυ και μονο σε αυτα που γνωριζω. Οτιδηποτε περα απο τις γνωσεις μου δεν το τολμαω ευκολα. Πολυ περισσοτερο οταν δεν προκειται για καποιο απο τα οχηματα μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λες συναδελφε τι εννοεις. Καταδικασμενος ξενυχτης εισαι και εσυ;;;;;

Ετερον εκατερον. Το οτι το πουλαω δεν σημαινει οτι δεν εχω τη διαθεση να το αναβαθμισω. Αν το πουλησω θα ωφεληθω ο επομενος απο τις εργασιες που εγω του εκανα.

Οχι Κυριακο. Δεν ειναι μονο τα χιλιομετρα πηγαινε ελα 500 το συνολο αλλα και οτι τα εργαλεια μου τα εχω εδω και κινουμαι πιο ανετα οταν ξερω οτι εχω τα παντα. Αλλωστε αυτα που θες να βαλεις πρωτη φορα τα ακουω, οχι να ξερω να τα συνδεω κιολας. Το εχω ξαναγραψει βεβαια αλλα ας το ξαναπω. Εχω βγαλει σχολη τορναδορος εχω αρκετες γνωσεις υδραυλικου και ηλεκτρολογου και ασκω το επαγγελμα του αρτοποιου σταθερα εδω και 12 χρονια και στο μελλον προαλειφομαι για κατι πιο ξεκουραστο. Με τα ηλεκτρολογικα στις μηχανες και στα αυτοκινητα ασχολουμαι μονο απο χομπυ και μονο σε αυτα που γνωριζω. Οτιδηποτε περα απο τις γνωσεις μου δεν το τολμαω ευκολα. Πολυ περισσοτερο οταν δεν προκειται για καποιο απο τα οχηματα μου.

βρηκα και συναδελφο...!!!για σου βρε εργαλειομηχανικε!!![τορναδορε]!!!καλλιτεχνη του μεταλλου!!! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβερό αποτέλεσμα και αισθητικά είναι πολύ ωραίο! Απόρω γιατί δε βγάζει καμιά εταιρεία by-default τέτοιες μπαγκαζιέερες.

Όπως και να'χει +1 για την όλη διαδικασία!

Πόση ώρα σου πήρε περίπου για να ολοκληρώσεις την όλη πατέντα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβερό αποτέλεσμα και αισθητικά είναι πολύ ωραίο! Απόρω γιατί δε βγάζει καμιά εταιρεία by-default τέτοιες μπαγκαζιέερες.

Όπως και να'χει +1 για την όλη διαδικασία!

βγαζει βγαζει !!!! αλλα ειναι εξτρα!στην givi μου ζητησαν ομως 70 ευρω να μου τα τοποθετησουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρηκα και συναδελφο...!!!για σου βρε εργαλειομηχανικε!!![τορναδορε]!!!καλλιτεχνη του μεταλλου!!! :cheers:

Μπα μετα απο τοσα χρονια (1997) ουτε τα δοκιμια που μας ειχαν δωσει τοτε να κανουμε δεν θα μπορεσω να ξανακανω στον τορνο.

Ελλιπεστατη και χωρις υποδομες η τεχνολογικη εκπαιδευση στη χωρα. Βλεπω και τωρινους αποφοιτους που ειναι στη ιδια μοιρα με μενα οταν τελειωσα. Με πολλα κενα γνωσεων. Αν στη συνεχεια δεν υπαρξει πρακτικη εξασκηση τα χρονια στη σχολη μενουν κενο γραμμα.

Εκανα περιπου δυο ωρες αλλα μου πηρε πολυ χρονο να κολλησω τις ταινιες. Πρωτη φορα επιχειρουσα τοσο ντελικατο κολλημα.

Μετα τη δευτερη ομως σαν να πηρα τον αερα. Τωρα που εκανα και τις τεσσερις κολλαω πιο γρηγορα και πιο ανετα και φανταζομαι αν το ξανακανω να μην μου παρει πανω απο μια ωρα και ενα τεταρτο. Αν θελει καποιος βορειος το δοκιμαζουμε :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρο, όταν θα ξεκολλήσουν (γιατί θα ξεκολλήσουν) ΜΗΝ βάλεις Logo στιγμής όπως έκανα εγώ και την πάτησα. Η εν λόγω κόλλα εισχωρεί και μέσα στην ledοταινιά, κάνει γέφυρα και σου αχρηστεύει τα πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρο, όταν θα ξεκολλήσουν (γιατί θα ξεκολλήσουν) ΜΗΝ βάλεις Logo στιγμής όπως έκανα εγώ και την πάτησα. Η εν λόγω κόλλα εισχωρεί και μέσα στην ledοταινιά, κάνει γέφυρα και σου αχρηστεύει τα πάντα.

Χρησιμη η επισημανση. Τοτε μαλλον θα βαλω σιλικονη ή ταινια διπλης οψεως για να τα ξανακολλησω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα