Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Koμπλέ ειναι το μηχανάκι τωρα?Το πιστονι λογικά θα ηταν από max. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2011 Koμπλέ ειναι το μηχανάκι τωρα?Το πιστονι λογικά θα ηταν από max. απο Max ητανε ναι. ε κομπλε ειναι μωρε αλλα εβαλα ενα 24αρι καρμπ κ μπερδευει πολυ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 απο Max ητανε ναι. ε κομπλε ειναι μωρε αλλα εβαλα ενα 24αρι καρμπ κ μπερδευει πολυ :/ μικροτερα ζιγκλερ βαλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2011 μικροτερα ζιγκλερ βαλε το ειχα παει σε εναν και με λεει αφου μπερδευει πανε παρε αλλο που θα καθεται κουτι δν θυμαμαι απο τι μηχανακι με ειπε και λεει καμια 70ευρο απο βαρδαρη. Λολ, αυτο το 24 αν το παρω θα δωσω 15..τι να πω. αν αλλαξω τα ζιγκλερ κτλ θα πηγαινει καλα λες? διορθωνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μαγκες το ειχαμε κανει το καρμπυρατερ και δεν μπερευε σχεδον καθολου μονο λιγο στην αρχη μετα αρπαζε και ανοιγε δηλαδη αν ηθελα να τ σκασω απο τν αρχη θα μπουκωνε τερμα αλλα αν τ ανοιγα σιγα σιγα μεχρι ενα σημειο κ μετα το ανοιγα τερμα ανοιγε... εχθες πηγα στον ξαδερφο μου το βραδυ να κοιμηθω , ξυπναω το πρωι να φυγω δεν επαιρνε μπρος...συμπιεση δεν εχει τοση οση ειχε στην αρχη και δεν εχω ουτε 800 χιλιομετρα. Η Συμπιεση στν αρχη ητανε πολυ μεγαλη, τωρα κατεβενει πανευκολα η μανιβελα. ανεβασα το ρελαντι πηρε μπροστα μου εσβηνε μερικες φορες, κατι αλλο που παρατηρησα οταν σταματουσα στο φαναρι π.χ. ξεκινουσα το μηχανακι κ πηγαινε πολυ σιγα παρα πολυ σιγα και μετα ανοιγε.δλδ σταματημενος με πρωτη στις αρχικες στροφες μεχρι να ανοιξει εσπρωχνα με τα ποδια. λολ. μετα που πηγα σπιτι απο καπου επαιρνε αερα το καρμπυρατερ. το ρελαντι ητανε στις maximum στροφες, το βαζα μπρος και εδινε τερμα γκαζια. ασε που 2 φορες μου τρεξανε λαδια κατω απο το μοτερ!! το κοιταξα ειχε ενα σωληνακι ανοιχτο απο κατω πισω απο το μοτερ αναμεσα στις βασεις απο τα πισω μαρσπιε νομιζω και πρεπει να τρεξανε απο εκει. λετε να εχει παραπανω λαδι και επειδη ητανε τερμα στροφες στιν νεκρα να μου τα πεταξε? 2 φορες το κανε!! ασε που εδινε μονο του γκαζια στον δρομο ανεβαζε στροφες χωρις να ανοιγω το γκαζι! καπου επαιρνε αερα το εβγαλα το ξανα βαλα τα ιδια. Εβαλα ξανα το μανισιο το καρμπυρατερ και δεν δουλευει οπως πριν. κ αυτο πρεπει να μπουκωνει παλι στιν αρχη, ρελαντι ειναι οτι να ναι βαραει ψηλα αν παω να τ κατεβασω κατεβενει πολυ και σβηνει.. ασε που καθε φορα που τ σβηνω και παω μετα απο ωρα να το βαλω μπρος δεν εχει ρελαντι, πρεπει να τ ανεβασω πολυ για να παρει κ να το ξανα ρυθμισω. Ασε που τωρα δεν παιρνει μπροστα με μιζα. πριν καιρο επαιρνε . στην αρχη δεν επαιρνε (μαλλον απο την συμπιεση , δεν γυρνουσα καν η μιζα εκανε μια ωρα κ γυρνουσε πολυ αργα) τωρα γυρναει κανονικα αλλα μπροστα δεν παιρνει! Ξερει κανεις τι παιζει? :( Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2011 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Μήπως χάλασε η φλάντζα του λαιμού του καρμπιρατέρ...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Μήπως χάλασε η φλάντζα του λαιμού του καρμπιρατέρ...? εβαλα ξανα το μανισιο το καρμπυρατερ που ο λαιμος δεν παιρνει φλατζα εχει μια μαλακια αλλα παλι κανει τα ιδια. Αλλα εχασα ενα μικρο σαν o-ring ειναι τι σκατα ειναι εκει στην βελονα που μπαινει τι ειναι αυτο τι κανει?;/ ενα στρογγυλο μικρο. επισης το μοτερ μου απο πισω εχει μια μαλακια ενα σωληνακι ανοιχτο ! απο εκει οταν δινω γκαζια βγαζει ντουμανια λες και σπινιαρει η ροδα με 100χαω :| Λες να εχει πολυ λαδι μεσα? αλλα απο εκει τ πεταει? ασε που αν ειμαι ρελαντι με κρυο μοτερ κ τ δωσω γκαζια (οχι επιτηδες επειδη στο ρελαντι μου ανεβαζει στροφες τερμα καμια φορα απο τον αερα που παιρνει λογικα απο καπου) ξερναει λαδια κατω απο το μοτερ! Επισης σημερα ειδα τον λαιμο κουνιοταν αλλαξα τν βιδα τον βιδωσα δεν κουνιεται αλλα παλι τα ιδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Φιλε επρεπε να ειχες ψαχτει απο νωρις για το τι θα βαλεις πανω στο μοτερ.....και εγω την ιδια μαλακια εκανα με τα κυλινδροπιστονα της Aasa και τωρα τα τρωω στη μουρη.....και αναγκαστηκα να του κανω γενικη επισκευη αλλαγμα πιστονια μπιελες και οτι υπηρχε απο αασα....σου δινουν ενα πιστονι και σου λενε οτι μπορει να θελει φαγωμα πες του κι εσυ, πως το πουλας ρε φιλε για crypton-r εφοσον θελει φαγωμα και αλλες μαλακιες....και η διπλη φλατζα ειναι μεγα λαθος γιατι χανεις παραπολλη συμπιεση και αξιοπιστια στο θεμα οτι δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου κρατησουν!!! Εμενα 2 μηχανικοι μου προτειναν χιλιες φορες να εβασα Shark Racing κυλινδροπιστονα εκκεντροφορους κλπ παρα Aasa γιατι αυτα τουλαχιστον φτιαχνοντε με τις προδιαγραδες του καθε μοτερ και πεζουν ρολοι χωρις διπλες φλατζες φαγωματα κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Φιλε επρεπε να ειχες ψαχτει απο νωρις για το τι θα βαλεις πανω στο μοτερ.....και εγω την ιδια μαλακια εκανα με τα κυλινδροπιστονα της Aasa και τωρα τα τρωω στη μουρη.....και αναγκαστηκα να του κανω γενικη επισκευη αλλαγμα πιστονια μπιελες και οτι υπηρχε απο αασα....σου δινουν ενα πιστονι και σου λενε οτι μπορει να θελει φαγωμα πες του κι εσυ, πως το πουλας ρε φιλε για crypton-r εφοσον θελει φαγωμα και αλλες μαλακιες....και η διπλη φλατζα ειναι μεγα λαθος γιατι χανεις παραπολλη συμπιεση και αξιοπιστια στο θεμα οτι δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου κρατησουν!!! Εμενα 2 μηχανικοι μου προτειναν χιλιες φορες να εβασα Shark Racing κυλινδροπιστονα εκκεντροφορους κλπ παρα Aasa γιατι αυτα τουλαχιστον φτιαχνοντε με τις προδιαγραδες του καθε μοτερ και πεζουν ρολοι χωρις διπλες φλατζες φαγωματα κλπ. Βασικα αυτο ειναι μαλακια δικια μας, γιατι δεν βγαινει ημι-πομπε για crypton-r αν παιρναμε το φλατ το πιστονι θα μασταν μια χαρα με τις προδιαγραφες του crypton... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες