vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Ήρθε λοιπόν η ώρα να αλλάξω και εγώ το κρανάκι μου, και μετά από ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ψάξιμο για κάτι στα μέτρα μου (και στην τσέπη μου βεβαίως βεβαίως) και κατέληξα στο FS-10 Carbon από Lidsdirect που ήταν σε προσφορά! Ε το λοιπόν γίνεται η παραγγελία, φεύγει το κρανάκι την επόμενη, και φτάνει Ελλάδα στις 10/5 (όπως έμαθα εκ των υστέρων..). Έλα μου ντε που το φορτηγό της ACS που θα το πήγαινε Αθήνα-Θεσ/νίκη τράκαρε και πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να καούν όλα τα δέματα που κουβαλούσε????!!!! Υπάρχει? Μάλλον υπάρχει γιατί εάν δεν υπήρχε θα είχα καινούργιο κράνος τώρα! Και το θέμα τώρα είναι πως η ACS κάνει καμιά 20αριά μέρες για να αποζημιώσει την courrier της lidsdirect (GLS) και δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό θα κάνει η GLS να αποζημιώσει την Lids, και η Lids εμένα... Και το θέμα είναι ότι εγώ έμαθα για όλα αυτά σήμερα 8 μέρες μετά το συμβάν.. γιατί ώς γνωστών δεν την παλέβουν και πολύ στην Lidsdirect με τα e-mail και καθυστερούν να απαντήσουν.. Anyway, shit happens! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γιατί αργεί το κράνος, γιατί αργεί το κράνος. Μιλάω σήμερα με lidsdirect και μου δίνουν σύνδεσμο και τηλ. επικοινωνίας της ACS. Κάνω τηλ. στην ACS και τι μου λένε; Ότι το κράνος μου έχει διαλυθεί έπειτα από τροχαίο που είχε ως εμπλεκόμενο το φορτηγό τους. Και τόσες μέρες δεν πήραν 1 τηλ. να με ενημερώσουν οι απαράδεκτοι, ούτε εμένα ούτε τους ανθρώπους του lidsdirect. Μα πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι ρε π... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση; Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2011 από τον faif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosohli 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 πολλα ατυχηματα εχει η acs... βρε λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 πρεπει να ητανε στο ιδιο οχημα τα κρανη.:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!! I'm not alone! Άσε γκαντεμιά μεγάλη... εντομεταξί μου είπαν ότι πήρε φωτιά το φορτηγό και μαμήθηκαν τα πάντα... ελπίζω ο οδηγός να μην έπαθε τίποτα! Τώρα φίλε Faif, περιμένουμε να αποζημιώσει η ACS την GLS (Η Courrier που αναλαμβάνει να το φέρει ώς Ελλάδα) και η GLS με την σειρά της την lidsdirect και τέλος η Lids εμάς... και από οτι μου είπαν στην ACS αυτοί ΣΥΝΗΘΩΣ κάνουν ένα 20ήμερο για να αποζημιώσουν.. οπότε... ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να το σπρώξω όσο μπορώ με απανωτά e-mail / τηλέφωνα στους υπευθύνους αλλά δεν βλέπω να μπορούμε να κάνουμε και πολλά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 μεγαλη γκαντεμια ρε παιδες ,κριμα. Τι κρανη ειχατε παραγγειλει?? και τι τιμες αν επιτρεπεται??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όχι ρε π... Πάει το HJC HQ-1 δηλαδή; Τι να τα κάνουμε τα λεφτά, να μας στείλει νέο κράνος το lidsdirect δε παίζει; Προς διαχειριστές: Κάντε συγχώνευση αυτού του θέματος με το http://www.mybike.gr/topic/43923-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AC/page__pid__915346#entry915346 Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2011 από τον faif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!! I'm not alone! Άσε γκαντεμιά μεγάλη... εντομεταξί μου είπαν ότι πήρε φωτιά το φορτηγό και μαμήθηκαν τα πάντα... ελπίζω ο οδηγός να μην έπαθε τίποτα! Τώρα φίλε Faif, περιμένουμε να αποζημιώσει η ACS την GLS (Η Courrier που αναλαμβάνει να το φέρει ώς Ελλάδα) και η GLS με την σειρά της την lidsdirect και τέλος η Lids εμάς... και από οτι μου είπαν στην ACS αυτοί ΣΥΝΗΘΩΣ κάνουν ένα 20ήμερο για να αποζημιώσουν.. οπότε... ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να το σπρώξω όσο μπορώ με απανωτά e-mail / τηλέφωνα στους υπευθύνους αλλά δεν βλέπω να μπορούμε να κάνουμε και πολλά.. Με βάση ποια αξία θα αποζημιώσει η ACS? Είχατε δηλωμένη αξία στα δέματα σας; Νομιω οτι αν δεν δηλώσεις αξία κατά την αποστολή, η αποζημιωση φθάνει μέχρι ένα στανταρ ποσό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MULTITHEMIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Ρε σεις δεν ειναι ασφαλισμενα ολα αυτα με ασφαλιση μεταφορων ? Γιατι να περιμενεις τοσο? θα πληρωσει η ασφαλιστικη και αμεσως μετα πληρωνεστε εσεις. Καταλαβαινω εχετε φρικαρει :ranting3: αλλα δεν γινεται ξεπλυμα χρηματος και να αλλαξουν 10 χερια τα λεφτα. Οταν πληρωσει η ασφαλιστικη πληρωνεστε αμεσα. Οχι??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Με βάση ποια αξία θα αποζημιώσει η ACS? Είχατε δηλωμένη αξία στα δέματα σας; Νομιω οτι αν δεν δηλώσεις αξία κατά την αποστολή, η αποζημιωση φθάνει μέχρι ένα στανταρ ποσό. γιατι αν εγραφε την αξια επανω στα κουτια θα το βρισκανε?αφου λεει πηρε φωτια και καηκανε τα παντα.παντως μεσα στο πακετο που στελνει η lidsdirect εχει αποδειξη κανονικα με το αληθινο ποσο που στοιχιζει το κρανος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 ολα τα διεθνη φορτηγα για να μεταφερουν οποιοδηποτε φορτιο ειναι υποχρεομενα να εχουν ασφαλιση για το εμπορευμα που μεταφερουν που καλυπτει τα παντα απο ατυχημα μεχρι κλοπη κλπ!θεμα χρονου ειναι να ενημερωθει η εταιρεια στο εξωτερικο για το γεγονος και χωρις να περιμενει για αποζημιωσεις[εσωτερικο θεμα αυτης με την μεταφορικη]θα σου ξαναστειλη το κρανος εκ νεου! εσυ την στιγμη που δεν παρελαβες δεν εμπλεκεσε σε καμια διαδηκασια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis78 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Μεγαλη γκαντεμια ρε φιλε σου ετυχε. Αλλα τι να κανεις αλλο απο υπομονη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Αφού είσαι γνωστός γκαντεμόσαυρος...περαστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Ω ρε φίλε... Το είδα στις ειδήσεις και αμέσως σκέφτηκα, "άντε να έχεις παραγγείλει κάτι για την μότα από εξωτερικό και να σου κάτσει τέτοια στραβή, να τραβάς τα μαλλιά σου..." Και τελικά έκατσε σε κάποιον από εδώ μέσα... Κρίμα ρε φίλε... υπομονή και θα το ξαναπάρεις το κρανάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Και ποσο γρηγορη θα ειναι η ΑCS σε τετοια διαδικαστικαααα........???? Εδω πουλησα κατι με αντικαταβολη,πληρωθηκε μετρητα απο τον αγοραστη,και εγω ειδα ρευστο σε 30 μερες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Το είδα στις ειδήσεις και αμέσως σκέφτηκα, "άντε να έχεις παραγγείλει κάτι για την μότα από εξωτερικό και να σου κάτσει τέτοια στραβή, να τραβάς τα μαλλιά σου..." Και τελικά έκατσε σε κάποιον από εδώ μέσα... Να το δεις και πιο επαγγελματικα αυτο...εδω αλλος ενας το ειχε αυτο το χαρισμα και εφτασε ψηλα...πολυ ψηλα!!! :sweatdrop: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Να το δεις και πιο επαγγελματικα αυτο...εδω αλλος ενας το ειχε αυτο το χαρισμα και εφτασε ψηλα...πολυ ψηλα!!! :sweatdrop: Ξαναπόσταρε εσύ ότι παρήγγειλες κάτι απ' έξω και θα σε φτιάξω εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vdik 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) μεγαλη γκαντεμια ρε παιδες ,κριμα. Τι κρανη ειχατε παραγγειλει?? και τι τιμες αν επιτρεπεται??? HJC FS-10 Carbon κοντά στα 200€ αν θυμάμαι καλά, μαζί με ένα σετάκι καθαριστικά (με κουπόνι -15% η τιμή!). Άντε να δούμε πότε θα δούμε φως τώρα!.. Θα ενημερώσω με τυχόν νεότερα, γιατί πιθανώς υπάρχει και άλλος παθών (νομίζω πως και το μέλος olokourlos είχε κράνος για παραλαβή την ίδια ημ/νία)!! Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2011 από τον vdik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Υπομονη παιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είχα κι εγώ παραλαβή, αλλά είμαι Αθήνα και η δικιά μου άργησε γιατί έλειπε κάτι έξτρα που παρήγγειλα. Ήρθε και το είδα σήμερα. Ωραίο, αλλά όχι και ελαφρύ (για carbon). Θα το δοκιμάσω το Σ/Κ σε ταξίδι/βόλτα στην Αρκαδία κι αν δε μου κάνει θα στο δώσω, αν το θες και αν είσαι Small νούμερο! Φαντάσου εκείνη τη βδομάδα στην εταιρία που δουλεύω ετοιμάζαμε πυρετωδώς δικαιολογητικά για διαγωνισμό. Όταν τελειώσαμε και τα στείλαμε με ACS στις Σέρρες, κάηκε το φορτηγό και χάσαμε το διαγωνισμό που μάλλον θα κερδίζαμε! Αυτά τα διαφυγόντα?? Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2011 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 .................. Όταν τελειώσαμε και τα στείλαμε με ACS στις Σέρρες, κάηκε το φορτηγό και χάσαμε το διαγωνισμό που μάλλον θα κερδίζαμε! Αυτά τα διαφυγόντα?? Άλλο φορτηγό αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Το ίδιο ήταν! Μάθαμε πως αποζημιώνουν με 70 Ευρώ ΟΛΟΥΣ και για οτιδήποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Το ίδιο ήταν! Μάθαμε πως αποζημιώνουν με 70 Ευρώ ΟΛΟΥΣ και για οτιδήποτε. Τι μόνο 70 ευρώ θα πάρουμε δηλαδή; 200 δώσαμε για το κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 χουβαρντάδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Απο την στιγμή που δεν τα παραλάβατε, η διένεξη αυτή είναι ανάμεσα στον αποστολέα και την ACS. Εσύ τον αποστολέα πλήρωσες, αυτόν ξέρεις αυτός θα σου στείλει νέο κράνος. Στείλε e mail διαματρυρίας γιατί το κράνος αργεί, όχι τί θα γίνει με την ACS, μην μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, δεν ξέρεις, δεν είδες, δεν άκουσες τίποτε, εσύ πλήρωσες για ένα κράνος και αυτό αργεί......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες