mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 μιας λοιπον το θεμα της μηχανης εχει μπει στην τελικη ευθεια και οπου να ναι θα αναγγειλω στα "ευχαριστα" (που ευχομαι να γινει το 1ο θρεντ με τα περισσοτερα ποσταρισματα ) σκεφτομαι να αφιερωσω καποιο χρονο για να βρω το καταλληλο κρανακι μεσα απ'το ιντερνετ και μετα ν βγω στην γυρα να δοκιμαζω. θα σας πω τι ζηταω απο ενα κρανακι με σειρα προτεραιοτητας για να διευκολυνω: 1-μεγαλο οπτικο πεδιο 2-ελαφρυ 3-καλη ζελατινα κ να περνει πινλοκ (εχω τον φοβο να μπορω να βλεπω οσο καθαροτερα γινεται καθε στιγμη( 4-καλη αεροδυναμικη (να μην μ περνει το κεφαλι οταν γυρναω :P) 5-αφαιρομενο εσωτερικο για πλυσιμο και δεσιμο με double ring. κ.ο.κ μετα . οι μαρκες που εχω σκεφτει συμφωνα με τεστ,ποιοτητα,σχεδιασμο κλπ ειναι :shoei,bell,hjc,x-lite,nolan,shark. οποιαδηποτε αλλη προταση δεχτη! περιμενω τις πολυτιμες προτασεις σας για να κανω την σοφοτερη επιλογη ... (επεται συνεχεια μετα για τον υπολοιπο εξοπλισμο :P ) . υ.γ:οδηγησα 5-10 χλμ το μηχανακι με λιγο αερα και φοραγα το fox v2 π εχω και οταν γυρναγα το κεφαλι μ μ το επερνε ο αερας + οτι καθοτι δεν ειχα goggles μ μπηκε κατι στο ματι και ηταν τουμπανο κοκκινο για το υπολοιπο βραδυ . οποτε το κραταω στη μπαντα για την χωματινη χρηση του ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaldio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κατ'αρχήν δεν μας είπες τιμή, που είναι πού βασικό. Απο προσωπική εμπειρία θα σου προτείνω το HJC R-PHA 10. Αυτό έχω και εγώ και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος. Έχει όλα όσα ζητάς και αυτή την στιγμή ερχετε πρώτο σε μετρήσεις του motorrad. Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2011 από τον kaldio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 shark s900 glow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 η αληθεια ειναι οτι η τιμη δεν ειναι προτεραιοτητα αφου αμα το κρανος ειναι πολυ καλο και αξιζει τα λεφτα του , δηλ. με καλυπτει απολυτα σε οτι ζηταω θα δωσω οσα μου ζητησει κ αυτο :P. σιγουρα κατι κοντα στα 300ευρω θα μου ηταν ποιο ευχαριστο απο κατι κοντα στα 500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 ξερω οτι θα χετε βαρεθει να μιλατε για κρανη κλπ απλα αν εχετε καποια καλη προταση θα με βοηθουσατε . επιγραμματικα εστω ;) . kaldio το ειδα το κρανακι φαινετε παρα πολυ καλο και θα παω να το δοκιμασω να δω πως μου καθεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν πάνω-κάτω..τα ίδια ήθελα και εγώ,όταν έψαχνα για το δικό μου κράνος...2 μήνες πριν. Οπότε για διάβασε λίγο το θεματάκι μου...εδώ!! Τσίμπα και το συγκριτικό μου Καλό κουράγιο Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2011 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 nestro τα εχω ηδη διαβασει τα θεματακια που μου εκανες λινκ και ειναι πραγματικα παρα πολυ χρησιμα. ηδη με εχουν βοηθησει να καταληξω αρκετα, απλα ψαχνω και μερικες εναλλακτικες για να εχω να επιλεξω ;). και εγω για το χρ1100 τα καλυτερα εχω ακουσει :). αν δεν σε πειραζει στειλε μου σε πμ απ'τα μαγαζια που πηρες τα γαντια-μποτες-κρανος κλπ. ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 nestro τα εχω ηδη διαβασει τα θεματακια που μου εκανες λινκ και ειναι πραγματικα παρα πολυ χρησιμα. ηδη με εχουν βοηθησει να καταληξω αρκετα, απλα ψαχνω και μερικες εναλλακτικες για να εχω να επιλεξω ;). και εγω για το χρ1100 τα καλυτερα εχω ακουσει :). αν δεν σε πειραζει στειλε μου σε πμ απ'τα μαγαζια που πηρες τα γαντια-μποτες-κρανος κλπ. ευχαριστω! Το 1ο λίνκ,στο έδωσα για να δεις τις εναλλακτικές σου...μετά αν θες κάτι παραπάνω πας πχ στο xr1100 ή rsr2 ή RX-7 GP ή Hq-1. Πάντως και το Fg15 είναι πολύ καλό,για τα χρήματά του.Μην κοιτάς που στο review,πήρε μέτρια βαθμολογία...απλά όπως εξήγησα..κράνος το ένα,κράνος και το άλλο.Στην κατηγορία του είναι ένα από τα καλύτερα. Βασικά στα 300€ εγώ είχα κατασταλάξει σε αυτά που έγραφε το 1ο λινκ,μετά από πολύ ψάξιμο...πιστεύω Rsi, Viper GT, Chaser μαζί με το Fg15..είναι τα καλύτερα στην κατηγορία των 250€-300€. Όλα τα άλλα (με βάση τα θέλω μας),νομίζω πως δεν θα σε βολέψουν.Btw: τα πράγματα τα πήρα από κατάστημα στο Ηράκλειο..δεν ξέρω αν σε βολεύει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 θα συνεχισω να το ψαξω και πρεπει να παω να δοκιμασω και κανενα να δω πως μου καθεται. για πες μου το καταστημα να το εχω υποψην. αν τα στελνει βεβαια γιατι αλλιως δυσκολο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Και το δικό μου το κράνος μια χαρά είναι και κάνει όλα αυτά που θέλεις, αλλιώς και ένα shoei xr1100 θα ήταν άριστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 ravendark ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θελω στα γραφικα ....πανεμορφο απλα . απλα μου βγαινουν ψιλοπολλα τα 460+ που κανει. μακαρι να το βρω σε καμια καλυτερη τιμη... βεβαια το παν ειναι να γουσταρεις αυτο που πηρες και αν μαλιστα σε καλυπτει σε αυτα που θες εισαι υπερευτυχης... και ειπαμε,εκπτωσεις στο κεφαλι μας δεν κανουμε...τα λεω για να με πεισω :P η ζυγαρια κλεινει προς τα κει... και αλλες αποψεις φυσικα θα μεγαλωσουν το ευρος των επιλογων... και τα bell ξερω οτι ειναι παρα πολυ καλα και παναλαφρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaldio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Αυτό είναι το δικό μου, αρκετά κοντά στο Shoei αλλά πιο φθηνό... Εδώ μπορείς να δείς και το συγκριτικό τεστ απο το motorrad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 hjc R-PHA 10 shoei xr1100 shark RSI ειναι τα πρωτα στην λιστα που θα δοκιμασω και περιμενω και για αλλες τυχον προτασεις . επισης καπου π να εχει μαγαζι με shark στην αθηνα ξερουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 φιλε μου εγω εχω τι arai viper gt κ εχω μηνει πολυ ευχαριστημενως ειναι στα θελω τα δικα σου αλλα απο τιμη ειναι ποιο πανω απο αυτα που εχεις μονο απο εξωτερικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaMiKaZe 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Βασικά στα 300€ εγώ είχα κατασταλάξει σε αυτά που έγραφε το 1ο λινκ,μετά από πολύ ψάξιμο...πιστεύω Rsi, Viper GT, Chaser μαζί με το Fg15..είναι τα καλύτερα στην κατηγορία των 250€-300€. Που βρηκες ρε θηριο Viper GT και Chaser στα 250-300 Ευρω? Γιατι εγω το δικο μου το πληρωσα 500 πριν ενα μηνα περιπου..Απο Αντιπροσωπο της Arai..To chaser το ειχε στα 430 νομιζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Που βρηκες ρε θηριο Viper GT και Chaser στα 250-300 Ευρω? Γιατι εγω το δικο μου το πληρωσα 500 πριν ενα μηνα περιπου..Απο Αντιπροσωπο της Arai..To chaser το ειχε στα 430 νομιζω... Βρίσκεις ρε...ειδικά στο ίντερνετ. Με μια γρήγορη ματιά,είδα ότι είναι ακόμα στα 300€ και τα δυο.Φυσικά μιλάω για το απλό Chaser και όχι το Chaser-V. Περίπου στις ίδιες τιμές ήταν και στο κατάστημα,από όπου πήρα εγώ τα δικά μου πράγματα..330€. Btw..mixos_1919 Σου στέλνω πμ με τις πληροφορίες που ζήτησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Εγώ εμπειρία με πολλά κράνη δεν έχω , έχω δοκιμάσει μερικά αλλά θα σου μιλήσω μόνο για το δικό μου που αυτό ξέρω και αυτό αγαπάω! Τα βασικά: UVEX - Helix RS 750 Carbon Bάρος - 1090 +-50 γραμμάρια Full Ανθρακόνημα Πλήρως αφαιρούμενα εσωτερικά Δέσιμο Double D ring Aεραγωγούς μπροστά και πάνω Λεπτομέρειες: - Kαλή ηχομόνωση. Δεν μπορώ να πω κάτι για να σε πείσω, απλά πραγματικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα όσο μακριά κι αν πήγα , σε διάφορες συνθήκες. - HIGHLIGHT Ζ Ε Λ Α Τ Ι Ν Α ! ! ! Εκεί που τα άλλα έχουν πλαστικό για τάπερ αυτό έχει την ΥΠΕΡΖΕΛΑΤΙΝΑ!!! Έξω -30 μέσα να βαριανασαίνεις και δεν θολώνει που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω!!! Δεν πα να βρέχει, δεν πα να ιδρώνεις δεν πα να κάνεις ότι θέλεις, αν σου θωλώσει να με !!! Επίσης αν και διάφανη έχει ένα πολύ διακριτικό φίλτρο που κόβει όμορφα τον ήλιο.Επαναλαμβάνω όμως, δεν είναι ημιφιμε, είναι ΔΙΑΦΑΝΗ! Ορατότητα χάσιμο όπως καταλαβαίνεις! - Τα εσωτερικά βγαίνουν όλα τίποτα το δύσκολο. Εμένα τώρα , 4,5 χρόνια μετά μου χαλάρωσαν λίγο να σου πω την αλήθεια και σκέφτομαι μήπως υπάρχουν μόνα τους να τα αλλάξω αλλά δεν το έχω ψάξει. - Επίσης το κράνος είναι ΠΟΥΠΟΥΛΟ και θα παθεις εγκεφαλικό είναι σαν να μην φοράς. Noμίζω τώρα πια μπορείς να βρεις το καινούργιο μοντέλο που λέγεται Onyx ? Κάτι τέτοιο. Εγώ πάλι UVEX θα πάρω μετά από αυτό πάντως 1000%. Α! Μοναδικό μειονέκτημα είναι οι επάνω αεραγωγοί οι οποίοι δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ο μπροστινός είναι σούπερ αλλά οι από πάνω ΔΕΝ! Καλή επιτυχία στην επιλογή σου και καλές διαδρομές σε όλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Εγώ εμπειρία με πολλά κράνη δεν έχω , έχω δοκιμάσει μερικά αλλά θα σου μιλήσω μόνο για το δικό μου που αυτό ξέρω και αυτό αγαπάω! Τα βασικά: UVEX - Helix RS 750 Carbon Bάρος - 1090 +-50 γραμμάρια Full Ανθρακόνημα Πλήρως αφαιρούμενα εσωτερικά Δέσιμο Double D ring Aεραγωγούς μπροστά και πάνω Λεπτομέρειες: - Kαλή ηχομόνωση. Δεν μπορώ να πω κάτι για να σε πείσω, απλά πραγματικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα όσο μακριά κι αν πήγα , σε διάφορες συνθήκες. - HIGHLIGHT Ζ Ε Λ Α Τ Ι Ν Α ! ! ! Εκεί που τα άλλα έχουν πλαστικό για τάπερ αυτό έχει την ΥΠΕΡΖΕΛΑΤΙΝΑ!!! Έξω -30 μέσα να βαριανασαίνεις και δεν θολώνει που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω!!! Δεν πα να βρέχει, δεν πα να ιδρώνεις δεν πα να κάνεις ότι θέλεις, αν σου θωλώσει να με !!! Επίσης αν και διάφανη έχει ένα πολύ διακριτικό φίλτρο που κόβει όμορφα τον ήλιο.Επαναλαμβάνω όμως, δεν είναι ημιφιμε, είναι ΔΙΑΦΑΝΗ! Ορατότητα χάσιμο όπως καταλαβαίνεις! - Τα εσωτερικά βγαίνουν όλα τίποτα το δύσκολο. Εμένα τώρα , 4,5 χρόνια μετά μου χαλάρωσαν λίγο να σου πω την αλήθεια και σκέφτομαι μήπως υπάρχουν μόνα τους να τα αλλάξω αλλά δεν το έχω ψάξει. - Επίσης το κράνος είναι ΠΟΥΠΟΥΛΟ και θα παθεις εγκεφαλικό είναι σαν να μην φοράς. Noμίζω τώρα πια μπορείς να βρεις το καινούργιο μοντέλο που λέγεται Onyx ? Κάτι τέτοιο. Εγώ πάλι UVEX θα πάρω μετά από αυτό πάντως 1000%. Α! Μοναδικό μειονέκτημα είναι οι επάνω αεραγωγοί οι οποίοι δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ο μπροστινός είναι σούπερ αλλά οι από πάνω ΔΕΝ! Καλή επιτυχία στην επιλογή σου και καλές διαδρομές σε όλους! Τωρα μαλιστα... επεσες στην περιπτωση.. (ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ! κατοχος 3 UVEX, επι 17ετια, με τελευταιο, αυτο που μολις ανεφερες.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες