Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Να δουμε ποσοι ειμαστε και να ευχηθουμε καλη επιτυχια σε οσους θελουν να σπουδασουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Από τεχνολογική + οικονομία Άντε καλή μας επιτυχία !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Από τεχνολογική + οικονομία Άντε καλή μας επιτυχία !!! Καλη επιτυχια φιλε!!Για που λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Και εγω, και εγω! Θεωρητικη και το ψηνω για Αγγλικη Φιλολογια... βεβαια η βαση ειναι στον θεο, οποτε υπαρχει και το ενδεχομενο να φυγω εις τα ξενα... εσυ Αντρεα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Και εγω, και εγω! Θεωρητικη και το ψηνω για Αγγλικη Φιλολογια... βεβαια η βαση ειναι στον θεο, οποτε υπαρχει και το ενδεχομενο να φυγω εις τα ξενα... εσυ Αντρεα? Κι εγω θεωρητικη με οικονομια+μαθηματικα γεν. Αν δεν περασω καλαματα τοπικη αυτοδιοικηση δεν παω αλλου (λογω οικονομικων και γιατι δεν πολυθελω να σπουδασω) Η βαση ειναι χαμηλη και λογικα θα μπω...Θα δουμε...Θ δουλεψω καλοκαιρι και χειμωνα για λεφτα για μοτο και μετα μαλλον στρατο ειδικες συναμεις και μετα λεω για ειδικος φρουρος και ομαδα διας (και η αγαπη για τις μηχανες και το επαγγαλμα μαζι).... Θα δω τι θα κανω και με την σχολη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Κι εγω θεωρητικη με οικονομια+μαθηματικα γεν. Αν δεν περασω καλαματα τοπικη αυτοδιοικηση δεν παω αλλου (λογω οικονομικων και γιατι δεν πολυθελω να σπουδασω) Η βαση ειναι χαμηλη και λογικα θα μπω...Θα δουμε...Θ δουλεψω καλοκαιρι και χειμωνα για λεφτα για μοτο και μετα μαλλον στρατο ειδικες συναμεις και μετα λεω για ειδικος φρουρος και ομαδα διας (και η αγαπη για τις μηχανες και το επαγγαλμα μαζι).... Θα δω τι θα κανω και με την σχολη... Προσωπικη μου αποψη... Έλα καλυτερα στη Χρηματοοικονομικη & Ελεγκτικη που φετος μας αναγνωρισαν τα επαγγελματικα δικαιωματα σαν όλα τα τει λογιστικης... Στην Τ.Α. το σχεδιο καληκρατης φοβαμαι οτι τους αφηνει ανεργους λογο της συγχώνευσης των δημων & κοινωτητων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) O μέγιστος στόχος μου είναι Λογιστική και Χρηματοοικονομικά , αθήνα ή θεσσαλονίκη , αλλά η βάση είναι λίγο πιο πάνω από το θεό . Μετά για οικονομικών επιστημών , ή οικονομικής επιστήμης (αν ξέρει κανείς τη διαφορά σε αυτά τα δύο ας την πει πλζ) πάλι αθήνα ή θεσσαλονίκη . Αν δεν τα πιάσω αυτά έχω φύγει για Αγγλία , με αγγλίδα μητέρα και αγγλικό διαβατήριο δεν νομίζω να δυσκολευτώ και πολύ Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2011 από τον Kalejaios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Και εδω αλανια! Δινω δευτερη φορα και στοχευω στρατιωτικες + Αστυνομια... Αντε καλη μας επιτυχια (Ξανα :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 μην ψαρονετε...με της πανελληνιες.......... ειναι απλος μια εισαγογη...σε αυτα που θα τραβιξετε στις σχολες υπομονη και καλη επιτιχια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) ενας ακομα !!! τεχνολογική Τ1 με οικονομία και μαθ. γεν. ! στοχευω στρατό 'η αλλιως για μηχανολογος μηχανικος !!!αντε και καλή μας επιτυχια !!! Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2011 από τον GHOST Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Προσωπικη μου αποψη... Έλα καλυτερα στη Χρηματοοικονομικη & Ελεγκτικη που φετος μας αναγνωρισαν τα επαγγελματικα δικαιωματα σαν όλα τα τει λογιστικης... Στην Τ.Α. το σχεδιο καληκρατης φοβαμαι οτι τους αφηνει ανεργους λογο της συγχώνευσης των δημων & κοινωτητων... Ελα ρε πατριωτη!! Ειναι δυσκολο για εναν θεωρητικο με μαθ γενικης και οικονομια να βγαλει την σχολη? Και το κυριοτερο!!--->Ποσα μορια θελει? ΥΓ:Toν ξερεις τον Παναγιωτη με το Gilera? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Κι εγώ στον αγώνα παιδιά..από τεχνολογική (αυτή μ ηλεκτρολογία κ βιοχημεία).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Κι εγώ στον αγώνα παιδιά..από τεχνολογική (αυτή μ ηλεκτρολογία κ βιοχημεία).. Έλα ρε πατρίδα !!! Πώς την κόβεις αυτή την κατεύθυνση ? Πιο δύσκολη από την διοίκηση-προγραμματισμό ? Άγχος πολύ όμως ρε παίδες . . . Έχω κάνει 3-4 βόλτες σήμερα με το μηχανάκι μπας και ηρεμίσω :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Έλα ρε πατρίδα !!! Πώς την κόβεις αυτή την κατεύθυνση ? Πιο δύσκολη από την διοίκηση-προγραμματισμό ? Άγχος πολύ όμως ρε παίδες . . . Έχω κάνει 3-4 βόλτες σήμερα με το μηχανάκι μπας και ηρεμίσω :/ Μην αγχωνεστε και πολυ. κανεις δε χαθηκε μονο και μονο επειδη δεν περασε στα αει η στη σχολη που ηθελε κτλ! Ορεξη για δουλεια να χεις κατι θα βρεις να κανεις. Καλη επιτυχια σε ολους σας! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έλα ρε πατρίδα !!! Πώς την κόβεις αυτή την κατεύθυνση ? Πιο δύσκολη από την διοίκηση-προγραμματισμό ? Άγχος πολύ όμως ρε παίδες . . . Έχω κάνει 3-4 βόλτες σήμερα με το μηχανάκι μπας και ηρεμίσω :/ κοίτα εγω που μισω την αποστήθιση δε θα επιβίωνα στη διοίκηση..όχι ότι η χημεία είναι εύκολη αλλα τουλαχιστον μαθαίνεις και κάτι χρήσιμο..σωστα??όσο γ τ άγχος.......άααστα..κ γω δεν έχω κμηχανάκι (ακομα) για να ξελαμπικάρω.. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2011 από τον taksidiara psuxh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μην αγχωνεστε και πολυ. κανεις δε χαθηκε μονο και μονο επειδη δεν περασε στα αει η στη σχολη που ηθελε κτλ! Ορεξη για δουλεια να χεις κατι θα βρεις να κανεις. Καλη επιτυχια σε ολους σας! Ανθρωπε μουυ!!!!Πες τα χρυσοστομε....Συμφωνω απολυτως!!!! +1 Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Ανθρωπε μουυ!!!!Πες τα χρυσοστομε....Συμφωνω απολυτως!!!! +1 Ακριβώς έτσι είναι γιατί όπως βλέπουμε το ν μπεις σε κάποια σχολή κάθε άλλο παρά επαγγελματική αποκατάσταση σου εγγυάται..απλά δεν ξέρω αγχώνομαι χωρίς να το θέλω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Ακριβώς έτσι είναι γιατί όπως βλέπουμε το ν μπεις σε κάποια σχολή κάθε άλλο παρά επαγγελματική αποκατάσταση σου εγγυάται..απλά δεν ξέρω αγχώνομαι χωρίς να το θέλω.. Πιαδια ακουστε εγω δεν ειμαι αγχωμενος και δεν το λεω για να το παιξω καποιος..... Η ζωη ειναι ενα ταξιδι...Αμα αγχωθεις στην αρχη με καποια πραγματα δεν θα απολαυσεις το υπολοιπο...... Αυτο εχω ως κανονα..... Επισης εχω ως κανονα οτι οποιος θελει δεν χανεται και βρισκει δουλεια.... Θ συμφωνησω μαζι σου φιλε γιατι ολοι βλεπουμε οτι ανθρωποι τελειωνουν τις σχολες τους και μετα μενουν ανεργοι....Και εχουν χασει 5-6 χρονια και εχουν σπαταλησει 40000ευρω (γιατι τοσα ειναι.υπολογιστε νοικια,λογαριασμους,φαγητο,εξοδους κτλ κτλ) και εκτος αυτου τα χαρτια απο τα ελληνικα πανεπιστημια δεν αναγνωριζονται πληρως στο εξωτερικο..Δηλαφη χρειαζεται και μεταπτυχιακο....κι αλλα εξοδα... Αν περασω εδω τον τοπο μου μπορει να παω...Αλλιως εχω κανει τα σχεδια μου..... (Οτι ειπα εννοειται χωρις να προσβαλλω κανεναν...ταπεινη μου αποψη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο γιατί ακριβώς τα ίδια μου λένε άτομα που βρισκονται είτε σ σχολή είτε σε δούλεια,που έχουν περάσει τέλος πάντων αυτή τ φάση..γιατί αυτές οι εξετάσεις είναι απλά ένα σκαλάκι στο κλιμακοστάσιο της ζωής(πως τα λέω η άτιμη :P )έχουμε να περάσουμε δοκιμασιιιιιίες..άμα κολώνουμε από τώρα καήκαμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Μιας που μαζεύτηκαν εδώ όλοι οι υποψήφιοι..ρίχτε μια ματιά!! Ψαλίδι στον αριθμό των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ Δύο μέρες πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις, το υπουργείο Παιδείας επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στους υποψήφιους. Μειώνεται δραματικά ο αριθμός των εισακτέων. Δείτε ποια ΤΕΙ δεν θα δεχθούν ούτε ένα φοιτητή. Σε έναν ακόμη αιφνιδιασμό προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, δύο μέρες πριν την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο το απόγευμα της Τρίτης, το ψαλίδι στις θέσεις εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, είναι μεγάλο. Ο αριθμός των εισακτέων είναι μειωμένος κατά 10.250 θέσεις σε σχέση με πέρσι, ενώ 25 τμήματα, κυρίως Τεχνολογικών Ιδρυμάτων που δεν συναντούσαν το ενδιαφέρον των υποψηφίων, εφέτος δεν θα έχουν εισακτέους. Συγκεκριμένα, πέρυσι οι εισακτέοι ήταν 84.690 (εκτός των στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών), ενώ εφέτος ο αντίστοιχος αριθμός είναι 74.440.. Φέτος, παράλληλα με την κατάργηση των μετεγγραφών, για πρώτη φορά θεσπίζεται ειδικός αριθμός θέσεων για κάθε Τμήμα ή Σχολή και για κάθε κατηγορία πέραν του κανονικού αριθμού εισακτέων, δηλαδή για τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες, για περιορισμό πολλαπλών νοικοκυριών, για λόγους υγείας των μελών οικογενειών των υποψηφίων κ.λπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι ανέρχονται στους 92.259, με τους 15.663 να είναι απόφοιτοι προηγούμενων ετών που θα συμμετάσχουν στις φετινές εξετάσεις. Δείτε αναλυτικά, πόσους εισακτέους θα δεχθεί κάθε τμήμα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας. Το υπουργείο δημοσίευσε τη λίστα των ΤΕΙ που δεν θα υποδεχθούν ούτε έναν φοιτητή την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά. Αυτά είναι: 1.ΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΤΕΧΝΟΛ. ΑΛΙΕΙΑΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (με έδρα τα Μουδανιά) 2.ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (με έδρα την Αμαλιάδα) 3.ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (με έδρα τα Γρεβενά) 4.ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (με έδρα τη Φλώρινα) 5.ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (με έδρα τη Φλώρινα) 6.ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (με έδρα τα Τρίκαλα) 7.ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 8.ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 9.ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (με έδρα την Καρδίτσα) 10.ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ 11.ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (με έδρα τον Άγ. Νικόλαο) 12.ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (με έδρα το Ηράκλειο) 13.ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (με έδρα την Άρτα) 14.ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (με έδρα την Ηγουμενίτσα) 15.ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (με έδρα την Ηγουμενίτσα) 16.ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ (με έδρα τη Δράμα) 17.ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (με έδρα την Κεφαλονιά) 18.ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (με έδρα την Κεφαλονιά) 19.ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (με έδρα τη Λευκάδα) 20.ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ 21.ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 22.ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ & ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ 23.ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΟΥ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ 24.ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΟΥ, ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Επίσης, δεν θα εισαχθούν φοιτητές στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επειδή εξετάζεται αν θα συνεχιστεί ή όχι η λειτουργία του. Οι ειδικοί αριθμοί εισακτέων είναι τέτοιοι, ώστε να ανταποκρίνονται στον αριθμό των φοιτητών που άσκησαν το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 το δικαίωμα της μετεγγραφής, τόσο στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης όσο και στα Περιφερειακά Ιδρύματα. Η λογική είναι οι αριθμοί αυτοί να κατανεμηθούν σε όλα τα Τμήματα των πόλεων αυτών, ώστε να μην επιβαρύνονται μόνο κάποια μεμονωμένα Τμήματα όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο Τμήματα των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης που το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 είχαν αύξηση φοιτητών λόγω μετεγγραφών ακόμα και 200%, φέτος θα έχουν αύξηση της τάξης του 40%, ενώ η προσπάθεια κατανομής γίνεται ώστε και τα άλλα Τμήματα των αντίστοιχων νομών να μην έχουν αύξηση μεγαλύτερη του 30%. Στα Περιφερειακά Ιδρύματα οι αντίστοιχες αυξήσεις είναι μικρότερες, αλλά τέτοιες ώστε να ικανοποιούν τους αριθμούς μετεγγραφών του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011. Συνολικά, ο αριθμός των επιπλέον θέσεων δεν ξεπερνά το 20% των εισακτέων, όπως ορίζει η διάταξη. Για παράδειγμα, στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 ο αριθμός εισακτέων ήταν 110 και είχε δεχθεί 145 φοιτητές με μετεγγραφή. Φέτος, θα δεχθεί 69 φοιτητές ειδικών κατηγοριών. πηγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Υπέροχα με άλλα λόγια :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Δινω και εγώ Πανελλαδικες φέτος, αλλά τώρα ειδα το θεμα!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Καλημερα παιδια!!Τι εγινε?Πως γραψατε εκθεση?Δεν ηταν και δυσκολο το θεμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D1d1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 O Αδερφός μου δίνει και θέλει να περάσει Ιατρική :P Λίγο παράξενο εε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2011 Καλή επιτυχία σε όλους/ες ! Μην αγχώνεστε ορέ ! Όλοι τα περάσαμε αυτά + τελικά αυτά ήταν τα πιο....εύκολα! :drunk: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες