Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 καλημερα σε ολους.. καταρχην να τονισω οτι τελιωνω το λικειο επιτελους και σαν φοιτιτης θα εχω πολυ χρονο ελευθρο (επιτελους :) ) οποτε εινα μια καλη ευκερια να κατσω να ασχολιθω με κατι που θα με ενδιεφερε το οποιο δεν ειναι αλλο απο την ανακατασκευη και γενικα το πως λειτουργει ενα μοτερ.. το ερωτημα που θελω να 8εσω ειναι το εξης.. 1) να βρω ισως καποιον μεταχερισμενο (αρχαιο ) μοτερ απο κανενα παλιο παπακι και να αρχισω να πειραματιζομαι? 2) να αγορασω καπιο καινουργιο πιο συχγρονο ωστε να ειναι πιο κοντα στην σημερινη τεχνολογια? εκτος αν δεν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στα μοτερ απο παπια ... και επιπλεον σε τι τιμες θα μου βγει ενα c50(στρογιλοφαναρο) η ενα glx σε κακη κατασταση? :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 καλημερα σε ολους.. 1) να βρω ισως καποιον μεταχερισμενο (αρχαιο ) μοτερ απο κανενα παλιο παπακι και να αρχισω να πειραματιζομαι?Γιατι οχι... 2) να αγορασω καπιο καινουργιο πιο συχγρονο ωστε να ειναι πιο κοντα στην σημερινη τεχνολογια? εκτος αν δεν υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στα μοτερ απο παπια ...Οι διαφορες ειναι μικρες.Παρε ενα κινητηρα απο παπι 4χρονο και αν εχεις ρεστα παρε και ενα 2χρονο μοτερακι να δεις τις διαφορες στην λειτουργια τους. και επιπλεον σε τι τιμες θα μου βγει ενα c50(στρογιλοφαναρο) η ενα glx σε κακη κατασταση? :_zeppelin: Απο 300 και πανω θα τα βρεις και αναλογα τη κατασταση,σύ το αν εχει αδεια ή οχι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 τσιμπα ενα hondaκι οπως ειπες. γυρω στα 300-200 και εδω ειμστε και εμεις να βοηθησουμε σε οτι μπορ ουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
killzone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 ειναι λιγο δυσκολο να βρεις μονο μοτερ με χαρτια τουλαχιστον χανια το πολυ πολυ παρε κανα glx σαπιο με 500 ευρο και εισαι κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες